Találatok a következő kifejezésre: Ha menzesz eggy ket (2 db)

Ha menzesz elott eggy ket nappal eggyuttvagyunk a parommal, akkor mar nincs eselyem hogy teherbeesek? Vilagos barna folyas mit jelent?

Legjobb válasz: Elvileg azt jelenti,hogy meg fog jönni.Túl sok esély szerintem nincs,inkább peteérés környékén próbálkozzatok.

Elvileg azt jelenti, hogy meg fog jönni.Túl sok esély szerintem nincs, inkább peteérés környékén próbálkozzatok.
Én 2 nappal azután lettem terhess miután elmúlt..... (5 napig szokott meglenni)

Ehonap elejen nemjott meg a menzeszem, csak eggy napig volt halvany rozsaszin folyasom, es negy napig vilagos barna! De viszont most 25-diken megjott rendesen a menzeszem! Ha ket honapja hagytam abba a fogamzasgatlot?

Akkor most menzesz utan a 14-napon mennyi eselyem van hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: van rá esély. A mensi összevisszaságát pedig a gyógyszer mellékhatása teszi, mert a szervezet most visszaáll a fogamzásgátló nélküli állapotra. Ilyenkor érdemes orvosi vizsgálat a teherbeesés elõtt, ha sokáig szedted a fogamzásgátlót.

van rá esély. A mensi összevisszaságát pedig a gyógyszer mellékhatása teszi, mert a szervezet most visszaáll a fogamzásgátló nélküli állapotra. Ilyenkor érdemes orvosi vizsgálat a teherbeesés elõtt, ha sokáig szedted a fogamzásgátlót.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!