Találatok a következő kifejezésre: Ha menyasszonyod vőlegényed az (10 db)

attól függ, milyen a terhes szex és milyen ízû a fitymája.
"És a menyasszony testvére, az kije a võlegénynek?" A menyasszony lánytesója a sógornõje a võlegénynek, a fiútesója a sógora. Az elsõ kérdésedre a válasz: erre nincs külön kategória.
1. ez már túl aprólékos, szerintem nincs rá külön szó 2. sógora
sógora...szerintem, de nem biztos
menyasszony tesó-võlegény tesó nem állnak rokoni viszonyban!
Szerintem sógora.
Hát kijé vónák? - mondtaja macska.
a menyasszony tesoja a võlegény tesojával komák! a másik aza sogor
Apám úgy szokta mondani, hogy "võtársak", de sztem ilyen nincs. (võl. tesója- menya. tesója)

Nem ciki ha a vőlegény családja állja az egész lagzit, a menyasszonyé pedig egyáltalán nem?

Legjobb válasz: A szüleim roppantul örültek volna ennek! Nem ciki, de ilyenkor az lesz, és úgy, ahogy õk szeretnék, sok beleszólásod nem lehet, csak, ha normálisak. És nem ciki, csak abban az esetben, ha ezt anyósod, apósod késõbb majd az orrod alá dörgöli...

A szüleim roppantul örültek volna ennek! Nem ciki, de ilyenkor az lesz, és úgy, ahogy õk szeretnék, sok beleszólásod nem lehet, csak, ha normálisak. És nem ciki, csak abban az esetben, ha ezt anyósod, apósod késõbb majd az orrod alá dörgöli...
nálunk is uez volt!
Így van, ahogy a harmadik írja. Illetve akkor ciki, ha mindkét szülõpár megtehetné, de nem teszi meg csak az egyik.Na, az ciki.
Nem.
Életed végéig fel fogják ezt majd emlegetni nektek, arra számíts!
lehetne pl anyudéknak az h sütit sütnek segítenek díszíteni a termet teríteni stb... ez is nagyon sokat számít nem csak az h kifizetik és akkor neked sem és nekik sem lesz fura az a helyzett
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nagyon jó emberek a párom szülei. Tudják, hogy az én szüleim nem állnak jól anyagilag.
Nàlunk is ez volt, az én csalàdom sajnos jelen sem volt, pont akkor volt az a hatalmas havazàs:(( karma. Kicsi lagzi volt, pàrom és anYòsom fizette, nekem ciki volt, de majd a templomit intézem én!:) egyébkênt nem ciki, csak én vagyok olyan butus, hog frusztrált:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Persze én sem arra gondoltam, hogy mivel õk fizetnek mindent akkor majd én többmilliós lagzit rendezek. Szeretném minél kevesebb pénzbõl lebonyolítani.
Utolsó jól írta, amit tudnak, segítenek a szüleid, és kész. Ha nem rosszindulatúak anyósodék, és nem hánytorgatják majd fel, ne törõdj vele, mit gondolnak mások. Egyébként a családon kívül ki tudhatja? Örülj, hogy nekik van rá pénzük, és gondolom, a legszebbet, legjobbat akarják nektek.

Ha a vőlegény látja a menyasszony ruháját az balszerencsét hoz? Ha csak megmutatom neki a vállfán lógva?

Annyira szeretném megmutatni a páromnak a menyasszonyi ruhámat, de mindenki szerint balszerencsét hoz.Szerintetek?Volt aki megmutatta a vőlegényének, mielőtt összeházasodtak?

Legjobb válasz: Hogyne hozna balszerencsét?Ha meg tudja mennyibe került!

Hogyne hozna balszerencsét?Ha meg tudja mennyibe került!
Sokan együtt mennek kibérelni. Egy házasság jövõje nem ezen fog múlni. Mutasd meg neki nyugodtan, had gyönyörködjön benned.
Ha hiszel a babonákban, akkor már azért balszerencsét hozz. Én, magam varrtam a ruhám, a párommal probálgattuk, hogy hol igazitsunk még rajta, és ennek már 32.éve.
Ez egy babona, a babonában meg csak a buták hisznek. Ne foglalkozz ilyesmivel, nyugodtan menjetek kettesben ruhát nézni.
Én vele választottam ki, õ is segitett rámigazitani, templomba is együtt mentünk, be is együtt mentünk. Mégis boldogok vagyunk elég régóta.
Mi közösen mentünk ruhát nézni, a férjem (akkor még ugye võlegény) rámutatott 9 ruhára, hogy neki ezek jönnek be. Onnantól õ nem szerette volna tudni, hogyan tovább, meglepit akart. Mikor meglátott az oltárnál, azt mondta, reményei beigazolódtak, tényleg az alul gyöngyös, klasszikus szolíd volt rajtam, ami neki legjobban tetszett titokban.
Miért lett lepontozva, aki azt mondja, menjen nyugodtan a párjával ruhát nézni? Mert nektek ilyen beszûkült nézetetek van, még más véleménye nem haszontalan...
Nálunk nem fogja látni a võlegényem és nem a babona miatt.Egyszerûen úgy szeretnénk, hogy csak akkor lássa, amikor teljes pompájában láthatja.Fátyollal, frizurával, sminkkel együtt, akkor abban a pillanatban, amikor belépek a templomba.Ez meglepetés, ami akkor a leghatásosabb, ha megvan a kellõ hangulata. Egyszer van ilyen pillanat az ember életében, én szeretném azt, hogy az tényleg ütõs legyen és döbbenetes.Nekem is meglepetés lesz az õ ruhája, nem én megyek vele megvarratni az öltönyét, hanem a testvére.Még egyszer mondom nem a babona miatt, hanem meglepetésbõl. Ha te hiszel a babonában ne mutasd meg a ruhát, ha nem érdekel, akkor úgyis úgy teszel, ahogy jónak látod.
Ahogy írták ez csak babona, nem lesz semmi gond.Ha meg egyszer mégis az nem a ruha miatt lesz:)
A kérdező hozzászólása: KÖszi a válaszokat.Tegnap este meg is mutattam neki, de csak ahogy a vállfán lóg, magamon nem.El volt ájulva, kíváncsi leszek, mit szól, ha rajtam lesz:)
Nem a ruhán múlik, hogy egy házasság jól mûködik vagy sem. Én nem hiszek a babonákban, de ettõl függetlenül a férjem nem látta csak a nagy napon.


Mi történik ha a vőlegény esküvő előtt látja a menyasszonyát az esküvői ruhába?

Hallottam hogy ez szerencsétlenséget okoz. De például mit? mert ezt sehol sem találtam(:

Legjobb válasz: Mi történne? Felismeri az oltárnál.

Mi történne? Felismeri az oltárnál.
akármit.. boldogtalan házasságot, balesetet, akármit..
Ostoba babona
Az esküvõi szertartáson vérfarkassá változik és letépi az anyós ruháit!
Az átok reátok száll akkor^^
Mi lenne? A legtöbbször együtt bérlik, vásárolják meg a ruhát a pár. Csak az USA-ban nem látja a pár egymás öltözékét az oltár elõtt.
már meg is csalt a húgoddal
akár azt is..
Náci földönkívüliek rabolják el másnap.
elmenekül Kanadába, vagy Alaszkába, hacsak nem utálja a hideget, akkor lehet Afrikába megy elbújdosni
A kérdező hozzászólása: félrelépést?
Látja a mennyasszonyát esküvõi ruhában :D kül semmit babona az egész

Ha menyasszonyod vagy vőlegényed az esküvő előtt váratlanul lebénulna, azért hozzál mennél, elvennéd-e?

Legjobb válasz: A kérdés nem abban van, hogy hozámenne-e az ember. Hiszen a legtöbben igennel felelnének, mert bíznak a javulásban, és még amúgy sem fogták fel a történteket. A kérdés inkább az, hogy késõbb elválna-e tõle. Ott is hasonló számú igen választ kapnánk, csak idõ kérdése.

Persze (:
A kérdés nem abban van, hogy hozámenne-e az ember. Hiszen a legtöbben igennel felelnének, mert bíznak a javulásban, és még amúgy sem fogták fel a történteket. A kérdés inkább az, hogy késõbb elválna-e tõle. Ott is hasonló számú igen választ kapnánk, csak idõ kérdése.
engem ilyen veszély nem tûnik, hogy fenyeget. 6 év alatt nem kértek meg. én ki is tartanék mellette, ha így adódna! esküvõ nélkül is.
Nem azért szülök valakinek gyereket mert jár, hanem mert szeretem, megbízok benne, tudom, hogy a maximumot adja a a gyermekünknek, még ha rokkant is. (A sok más pozitív dolog mellett) Elég tragikus, de most komolyan, miért kéne töle elszakadni?
Persze, hogy hozzámennék, attól akkor még szeretném. De nem vagyok akkora jellem, hogy biztosra tudjam, nem válnék-e el tõle pár év múlva.
Senki mással nem tudnék élni, csak a mostani Kedvesemmel, tehát egyértelmûen vele maradnék, és mindent megtennék, hogy jól/jobban érezze magát.Ja, és késöbb sem hagynám el.
Minden vágyam az, hogy hozzá mehessek a szerelmemhez! Ennek semmi sem állhat az útjában, semmilyen betegség. Ha szereted akkor mindenben mellette állsz, támogatod, segítesz neki. Fordított esetben tudom, hogy õ ugyanezt tenné.
csak az a bénult aki nem tud járni?
Hát persze! Ha tényleg szerelmes vagy valakibe, akkor ez nem akadály.
természetesen el!!
persze.hisz jobban, rosszban egymás mellet.
Természetesen igen, nem azért szeretem mert tud járni.

Mit szólnál ahhoz ha meghalna az ellenséged menyasszonya/vőlegénye?

Örülnél neki, hogy rossz az ellenségednek vagy sajnálnád azért.

Legjobb válasz: Ezt senki se érdemli meg.

Ezt senki se érdemli meg.
Hát nekem nincs olyan nagy ellenségem akinek ekkora fájdalmat kivánnék!
Sajnálnám, mert attól, hogy az ellenségem, még nem érdemli meg, hogy ekkora fájdalmat át kelljen élnie.
Ha s zemem láttára lép kutyagumiba, az még belefér a "kárörvendek" kategóriába. De halálesetnek örülni, az nagyon meredek.
Nyilván nem örülnék neki. Legrosszabb esetben nem érdekelne, azt érezném, hogy nem az én dolgom. (Tehát nem mennék el a temetésre, nem hívnám fel/írnék neki...) De örülni semmiképp.
Nem lehet olyan nagy ellenségem, hogy kárörvendjek a fájdalmán.
Senki halálát nem kívánom, még azokét sem akiket nem szeretek.
Hogyan lehet ilyen kérdést kiírni?? Ki az az elmebeteg aki örül egy másik ember halálának bármilyen okból???
én nem az ellenségem párját akarom, hogy meghaljon, hanem magát az ellenségemet.
Semmit, mert a halottal nekem nem volt semmi bajom.
A férjem volt menyasszony a legnagyobb ellenségem. Több milliós tartozást kell a férjemnek kifizetnie amiatt a [email protected]ék miatt. Ocsmányságokat beszélt rólunk, mikor megtudta, hogy kismama vagyok. Hazugságokat terjesztett rólam, mikor az esküvõnkre készültünk, hátha elhagy érte a párom. Ha neki lenne võlegénye, és meghalna, sajnálnám a srácot, de azt a libát nem. Örülni nem örülnék, hogy neki [email protected], de nem is bánkódnék egy pillanatig sem!
23. vagyok. Kedves andropov engem is megtisztelt jelenlétével: "Andropov. Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés idõpontja: ma 13:01 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mit szólnál ahhoz ha meghalna az ellenséged menyasszonya/võlegénye? "A férjem volt menyasszony a legnagyobb ellenségem. Több milliós tartozást kell a férjemnek kifizetnie amiatt a [email protected]ék miatt. Ocsmányságokat beszélt.." Az üzenet szövege: Akkor ne várd el, hogy téged is sajnáljanak ha meghal a férjed. :) "
Én rögtön félretenném, hogy utálom és sajnálnám, mert nem hinném, hogy ekkora bánatot bárki megérdemelne, persze a normálisak közül és nincs olyan ellenségem, aki csak tized akkora fájdalmat okozott nekem, hogy örüljek a szenvedésének.
Nem biztos, hogy ez neki rossz lenne.
Az ellenségem nem érdekelne, nem kárörvendenék, de nem is sajnálnám, hidegen hagyna, hogy mit él vajon át. Az elhunytat sajnálnám.
Soha nem tudnék örülni senki halálának! Még akkor sem, ha utálom a párját.
Ilyen tragédiát még az ellenségemnek sem kívánnék! Bár volt olyan ember, aki halálának, na jó.. nem örültem, de nagyon megérdemelte!! A Jóisten igazságot tett!
Halált senkinek sem kívánnék, még az ellenségemnek sem. Ha pedig az ellenségem társa hal meg, akkor igen, sajnálnám.
Hát ezt még az ellenségemnek se kívánnám.
Az üzenet küldõje: Andropov. Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés idõpontja: ma 12:28 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mit szólnál ahhoz ha meghalna az ellenséged menyasszonya/võlegénye? "Ezt senki se érdemli meg." Az üzenet szövege: dehogynem
Szerencsére nincs kifejezetten ellenségem, de ha egy unszimpatikus ismerõsömmel történne ilyen, biztos nem örülnék a bánatának.
A kérdező hozzászólása: Szerintem se.
A kérdező hozzászólása: * Örülnél neki, hogy rossz az ellenségednek vagy sajnálnád azért?
nem érdekelne. feltételezem nem éreznék részvétet, ha annyira utálom, de ugyanakkor egy olyan ember halt meg, akit nem is ismerek és semmi problémám vele
Nekem viszont van olyan "ellenségem", aki ilyen kárörvendõ! Egy lány még az egyetemrõl-kirúgtuk az albérletbõl, mert lopott, rendetlen volt és hazudozott, semmi önkritikája nem volt, aljas. Amikor meghalt a vizslám, másnap kiírta egy közösségi oldalon, hogy milyen jó, a kutyuskája még sokáig élni fog, szép az élet. Aztán mikor meghalt édesapám, utána kiírt egy hasonlót csak az apukájával-kb. " milyen jó, hogy apukámmal ez meg ez van"-pedig világéletében utálta az apját. Vannak ilyen korcs emberek.
"kiírta"
Akármennyire nagy ellenségem lenne, azt gondolnám, hogy na látod, hogy Isten nem bottal ver. De nem is örülnék neki.
Egy film jut eszembe errõl. 2 nõ ádáz ellenségek voltak 1 férfi miatt(magas rangú férfi)A 2 nõ egész életükben marták egymást, és ha kellett tönkre tették egymás életét.A film végén az egyik nõ élete úgy alakult, hogy teljesen elvesztette a "csatát".Elvesztette a férfit akit szeretett, a fiát, a vagyonát.A másik nõ kárörvendõ volt, hiszen az õ keze is jócskán benne volt, hogy így alakuljon a helyzet.A nõ odament a háza elé, és az ellensége szeme láttára öngyilkos lett.A másik nõ ekkor döbbent rá, hogy bár egész életükben ellenségek voltak, de nem akarta a halálát soha neki.A kettejük harca volt élete értelme.Azzal, hogy az ellensége meghalt, valahol a másiknak is vége lett, mert innentõl kezdve nem volt semmi amiért küzdjön, harcoljon..Akkor ott nagyon sajnálta élete legnagyobb ellenségét. Jó kis filmsorozat volt.
Még az ellenségemnek sem kívánnám, nem hogy a párjának. Mit tehet a menyasszony/võlegény arról, ha a párja ellenségem. Amúgy nincsenek ellenségeim. Hogy jutott eszedbe ez a kérdés?
"Ki az az elmebeteg aki örül egy másik ember halálának bármilyen okból???" Töredelmesen bevallom, hogy én.. Ha csak nem áll közel hozzám az illetõ, többnyire hidegen hagy az emberek halála. Persze néha az is elõfordul, hogy sajnálatot érzek. De számtalanszor kívántam már olyan emberek halálát, akiket utálok. Nemrég megtudtam egy ilyen emberrõl, hogy rákos. Mosolyogtam... hiába van pénze, úgy tûnik mégsem olyan felsõbbrendû, mint amilyennek hitte magát. :)
Nagyon sajnálnám!
Sajnálnám h nem az ellenségem halt meg.

Mivel illik megajándékozni a menyasszonyt, vőlegényt, ha én vagyok az ara lánya?

Legjobb válasz: vagy csináltass nekik egy szép égetett cukor tortát, amit majd egybefont kézzel kettétörnek és stb stb:) 22L

tõlem egyszer esküvõre rendeltek egy tálat amire az ifjú párt kellett festenem(porcelánfestõ vagyok)szerintem elég egyedi ötlet volt a rendelõtõl:)
vagy csináltass nekik egy szép égetett cukor tortát, amit majd egybefont kézzel kettétörnek és stb stb:) 22L
Attól függ hány éves vagy. Más ha 10-15 éves vagy (ebben az esetben nem vennék semmit, esetleg saját készítésû vmit adnék) és más, ha mondjuk 20-25-30 körül vagy.
Bárminek örülnek, amit tõled kapnak szerintem. Mivel esküvõ, legyen valami maradandó. Ha nem vagy barkácsolós típus, vegyél például egy piknik kosarat, van elegáns kétszemélyes is, terítõvel meg pezsgõspoharakkal. A poharakba gravíroztathatsz is.
Unokával!
az embereknek nincs ízlése:D istenem mindenki ugyanazt szokta venni, kicsit unalmas lehet ha az ember mindig szép de ritkán használható dolgot kap.érdekes hogy esküvõre mindenki konyhához kapcsolódó dolgot kap(étkészlet stb.) nem sértésnek írom csak így belegondolva biztos fárasztó tud lenni, megnézik ja még egy kenyérpirító és mennek a további ajándékhoz
Nászajándékot illik adni.
A kérdező hozzászólása: Az unoka mellé járna neki bónusz ajándékként egy szívinfarktus is, azt hiszem.:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a javaslataitokat.:) Végül találtam egy csodaszép pohárszettet (vagy nem tudom, hogy szokták hívni:) ), ami 2 pezsgõspoharat tartalmaz, és irtó különleges.:)
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok.
Igen esküvõre általában olyan dolgokat szoktak venni (ha épp nem pénzt adnak), aminek hasznát lehet venni a háztartásban, a nagymamám pl. ágynemûket, vájlingot kapott. A szüleim pl. étkészleteket, pohár készeleteket, grillsütõt, gyönyörû krisztály pohár készletet (pezsgõs, boros, likörös, pálinkás, whiskys, brandys) és még sok mindent, amit még a mai napig is használunk, sokat napi szinten. A kérdezõnek szerintem nem kell nagy ajándékot venni, különleges pezsgõs pohárnak én biztosan örülnék a lányomtól.
egy biztos pohár készlet még mindig jobb mint egy ezüst étkészlet anyámék ilyen étkészlete szinte soha nem kerül pl elõ:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Jó érzés valahol, hogy picit jobban belelátok én is az esküvõk "misztikus" világába.:)

Törvényszerű h ha egy pasi meg egy csaj összeházasodik, és a pasinak a haverjai szerveznek legénybúcsút, és rendelnek vmi tancoslanyt, vagy mar mit szoktak, és a vőlegény még ugymond az " utolso szabad napon " megcsalja vele a menyasszonyát?

en nem tudnam elképzelni, h ha egyszer odakerülök, akkor egy ilyen stressznek legyek kitéve. nem vok pr?d, de nem tudnam elfogadni ezt. mi az h utolso szabad nap? mert sokan irjak ezt, h akkor még ugymond sok mindent szabad. én sose tudnám megbocsajtani.

Legjobb válasz: Szia! Az én bátyáim mielõtt megnõsültek, mindketten együtt tartották a legény- és leánybúcsút a menyasszonyaikkal. És nagyon jót buliztunk! :-D Én is így szeretném majd csinálni a párommal, már mondtam is neki.

Szia! Az én bátyáim mielõtt megnõsültek, mindketten együtt tartották a legény- és leánybúcsút a menyasszonyaikkal. És nagyon jót buliztunk! :-D Én is így szeretném majd csinálni a párommal, már mondtam is neki.
Én biztos nem tennék ilyet, bár én nõ vagyok. Aki meg ezt kihasználja utolsó nap révén, azzal nem is érdemes összeházasodni. Ez nem utolsó nap, hanem egy új élet kezdete, Ha neki ez ekkora teher, akkor a késõbbiekben sem fog másképp viselkedni. Pl. ha majd gyereket szeretnétek, vagy bármi felelõsség teljes döntés. És ha megtenné velem, tuti addig ütném mig lélegzik :D
Ez általában a filmekben szokás, itthon nem annyira jellemzõ. Bár van ilyen is. Ha a võlegényed szeret, akkor nem fog megcsalni még a barátai biztatására sem. De amúgy utolsó szabad nap? Kapcsolatban él nem? Nem csak a házassághoz tartozik hozzá a hûség. Tehát én ezt biztos, nem fogadnám el magyarázatnak. DE én azt mondom ne fesd egybõl az ördögöt a falra. A barátai meg ha táncoslányt rendelnek, szerintem elsõsorban azt a saját szórakoztatásukra hozzák, és nem azért, hogy a barátod megcsaljon.
Mi a párommal már beszéltünk errõl...mi úgy képzeljük el a legény és leánybúcsút, hogy mindketten összeülünk egy estére a barátainkkal és iszogatunk meg bulizunk egy kicsit, de az övé totás pasibuli lenne az enyém meg totál csaj buli, tehát ellenkezõ nemû be sem tenné a lábát egyikünk búcsúestéjére sem, mégha táncos vagy chipanddale, akkor sem :) sajnos az õ haverjai olyanok, hogy tûlük kitelik az ilyesmi, h titokban csajokat hívjanak, ezért beszéltük már azt is hogy esetleg egyszerre tartsuk meg az egészet....szóval egy helyen, összecsapva a két bagázst, együtt búcsúztatva a leány és legény kort és együtt örömködve az új korszaknak
sztem egy normális férfinak esze ágában sincsen egy táncosnõvel megcsalnia a leendõ feleségét a legénybúcsúnak. és az sem minden esetben van így h rendelnek neki egyet. van ahol csak elmennek inni egyet, vagy egy sztriptíz bárba, de semmi több. egyáltalán nem szokás ilyenkor megcsalni a menyasszonyt.
hat ez erdekes... ilyenen meg amugy nem gondolkoztam, de szerintem igazad van... hiaba utolso szabad nap... de ha szeret ugyse csal meg. ha meg igen.. hat, ense tudnam megbocsajtani megha legenybucsu is. dehat nem kell h olyan celbol szervezzek oda a haverjai h namost utolso nap mutasd meg neki...
A legénybúcsú az Ok, de az a táncos krva az badarság. A legénybúcsún csak a barátjai vesznek részt. Leisszák magukat keményen. Lehet, hogy meghívnak egy táncos lányt is de nem azzal a céllal amit te fent írtál.
Ha hivatalos ilyen rendezvényes csajszit hívnak meg, akkor az nem nyújt semmilyen szexuális szolgáltatást. Tapizni lehet csak, és ennyi. Ha кurvákat szednek össze, az már problémásabb.. De nem hiszem, hogy van, aki ilyen igénytelen (:
Túl sok filmet nézel.
A kérdező hozzászólása: nem, nincs võlegényem. egyelõre csak egy párkapcsolatom van. csak olvastam az oldalon, meg mashol is par ilyen sztorit. és elképedtem.. :S
A kérdező hozzászólása: kösz a valaszokat. mondom, ezen az oldalon olvastam ilyeneket. amugy nemtom ki pontozza a valaszadokat, én nem pontoztam le senkit.
Ezt csak az amcsi filmekben látod...

Mennyire igaz az a babona, hogy ha sír az esküvőn a menyasszony vagy a vőlegény, akkor problémák adódnak a jövőben?

Legjobb válasz: Hát én ezt még nem hallottam :) 18 éves házasok vagyunk, a szülõköszöntésen sírtam mint a záporesõ (apukám már nem érhette meg az esküvõmet)... de nem nagyon voltak problémáink, azóta is együtt vagyunk, gyereket nevelünk :)

Hát én ezt még nem hallottam :) 18 éves házasok vagyunk, a szülõköszöntésen sírtam mint a záporesõ (apukám már nem érhette meg az esküvõmet)... de nem nagyon voltak problémáink, azóta is együtt vagyunk, gyereket nevelünk :)

Nem ragozási hiba az, ha azt írjuk: a vőlegény-nyal, a menyasszony-nyel?

Legjobb válasz: Haha ez inkább humor kategória xD. nyal, nyel.

Haha ez inkább humor kategória xD. nyal, nyel.
Gyenge poén. Sokáig tarthatott míg kitaláltad, de azért kezdetnek nem rossz.
nem õ találta ki, ez a poén 600 éves. :)
A kérdező hozzászólása: de úgylátszik sokan nem ismerik. :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!