Találatok a következő kifejezésre: Ha menstruáltam hány (4 db)

Ha még szoptatok és még nem menstruáltam, hány nap után csináljak tesztet ha nem védekeztünk?

Legjobb válasz: Minek a teszt? A szervezeted egy idõ után úgyis megmondja:) A természeti népeknél sem volt teszt. Szoptatás alatt gondolom úgysem csinálsz titott dolgokat. Én 5 és fél hónapja szoptatok, 2 hete jött meg elõszõr, mi sem védekezünk, ahogy a sors akarja, nem avatkozunk bele.

Minek a teszt? A szervezeted egy idõ után úgyis megmondja:) A természeti népeknél sem volt teszt. Szoptatás alatt gondolom úgysem csinálsz titott dolgokat. Én 5 és fél hónapja szoptatok, 2 hete jött meg elõszõr, mi sem védekezünk, ahogy a sors akarja, nem avatkozunk bele.
szia hány hónaposa pici? általában 14-20 múlva már kimutatja ateszt ha van babuci
A kérdező hozzászólása: 7 hetes a pici. Nem tudom, hogy mennyi idõ után lehetek újra terhes(ha nem védekezünk), de még egy kicsit korainak tartanám. 15-20-at napra értetted?
igen 14-20 napmúlva de amúgy szerintem nem kell izgulnod nekem minda két lányom születése után a 10 hónappal jött a következõ baba, de azért vegyél majd egy tesztet
Szia, szerintem, ha még nem jött meg a vérzésed, akkor elvileg peteérésed sincs, tehát nem lehetsz terhes.Én igy tudom. Az én kislányom 6hónapos, még szoptatom, s nekem se jött még meg.

Ha menstruáltam utána hány napig nincs petesejtem? Szóval hanyadik nap után kerül a petesejt a petevezetékbe?

jah és ameddig a petesejt a petefészekben van nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! A menstruáció elsõ napjától számítva a 14. napon lehet a legnagyobb esélylel teherbe esni + - 2-3 nap. De a többi napon is elõfordulhat.

Szia! A menstruáció elsõ napjától számítva a 14. napon lehet a legnagyobb esélylel teherbe esni + - 2-3 nap. De a többi napon is elõfordulhat.
A legkevesebb esély mesni után és elõtt 3 nappal van. A legnagyobb esély pedig a mensi elsõ napjáól számolva a 14. napon.
A kérdező hozzászólása: okés de azt szeretném megtudni mikor van a legkevesebb esély a teherbe esésre!
A legkevesebb esély akkor van a teherbe esésre, ha valamilyen fogamzásgátló módszerrel védekezel. A menstruáció utáni elsõ napon is nyugodtan teherbe eshetsz.
Ha van menses naptárod, amit legalább 1 éve rendszeresen vezetsz, akkor számold ki melyik a leghosszabb ciklus és melyik a legrövidebb. A leghosszabból 11 napot levonsz, az a havi ciklus utolsó termékeny napja. Aztán nézed a havivérzések közti legrövidebb idõtartamot, ebbõl 18 napot vonsz le. Megkapod az elsõ termékeny napot. Ezeket az idõhatárokat megelõzõ és követõ napok tekinthetõk fogamzásmentes idõszaknak. De bármikor teherbe lehet esni, mert akár egy erõs orgazmus hatására is kilökõdhet a petesejt.

Ha a nőgyógyász megkérdezi, hogy mikor menstruáltam először akkor évet kell mondani vagy hogy hány évesen?

Legjobb válasz: Mond, hogy hány évesen, és add oda neki a menstruációs naptárad.

Mond, hogy hány évesen, és add oda neki a menstruációs naptárad.
Így van. Vezess naptárt róla, és így az orvosnak is könnyebb dolga lesz majd. :)
Tõlem ha azt kérdezi hogy mikor, akkor évet mondok, ha meg azt hogy hány évesen, akkor azt ahány évesen megjött.

Hány százalék esélye lehet hogy teherbe estem, ha még menstruáltam amikor együtt volotunk a párommal, és nem engedte belém hanem kivette mielőtt elment volna?

Legjobb válasz: szerintem ahogy elmondtad semmi esely,ha tenyleg kivette mielott elment volna es nem dugta vissza akkor szaz szazalek nem.foleg meg mensizel is!

szerintem ahogy elmondtad semmi esely, ha tenyleg kivette mielott elment volna es nem dugta vissza akkor szaz szazalek nem.foleg meg mensizel is!
Kb.0%
000000

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!