Találatok a következő kifejezésre: Ha menstruáltam, közben a (4 db)

irány Ausztria, egy magánklinika, ott tablettával is megszüntetik a terhességet (természetesen, nem ingyen!)
Aktus után a 14. nap reggel már tesztelhetsz egy 10-es teszttel. Ha kiderül , hogy terhes vagy, 1, 5-2 héttel késõbb menj el orvoshoz, hogy igazolni is tudja a terhesség tényét. Õ majd elmagyarázza, milyen lehetõségeid vannak. Van esély amúgy a terhességre, de jóval csekélyebb, mintha középidõben történt volna az aktus.
Pont nemrég olvastam errõl a tévhitrõl. Egy héttel az aktus után még nem nagyon szokott jelentkezni korai terhességi tünet, simán lehet peteérés vagy menstruáció elõjel (esetedben peteérés). Persze ha biztosra akarsz menni, akkor már jövõ héten jelezhet a teszt (ha terhes vagy).
Azt nem tudom, de én is úgy vélem, hogy itthon nem lehet kapni, csak 72 vagy 120 órás esemény utánit. Vagy esetleg valami spéci magándokitól... (Nem én írtam az Ausztriás kommentet.)
Erre elõbb kellett volna gondolni.Bármikor teherbe eshet egy nõ, nem csak középidõben.Egy hét múlva tesztelj.Igen elõfordulhat terhesség.
A kérdező hozzászólása: tablettát csak ausztriában lehet kapni ?
Itthon az abortusz tabletták illegálisak, és ha kint veszel, azzal is kórházban kell maradnod, míg a vetélés befejezõdik.

Ha menstruáltam, és közben a párommal izgattuk egymást, akkor teherbe eshetek?

Sz?z vagyok, és ruhát is viseltünk, de neki magömlése volt.

Legjobb válasz: Szia.Örölök, hogy nem történt más csak"izgatás", mert ugy érzem, nagyon keveset tudsz még a szexualitásról, és jó hogy kérdezel?Igy, ilyen formában, nem lehetsz terhes.ahhoz az ondónak a hüvelybe kell valahogy kerülni.és még akkor is sok mindentõl függ, hogy terhes maradsz e.Mensi alatt meg pláne.nézz utána pontosan ezeknek a dolgoknak, beszélgess a szüleiddel, vagy mással aki felvilágosít, és csak utána szexelj, mert bizony sokan azt hiszik, de ez mégsem "játék".bizony lehetnek nemvárt következmények is, amik egy életre kihathatnak.vigyázz magadra.szió.

Szia.Örölök, hogy nem történt más csak"izgatás", mert ugy érzem, nagyon keveset tudsz még a szexualitásról, és jó hogy kérdezel?Igy, ilyen formában, nem lehetsz terhes.ahhoz az ondónak a hüvelybe kell valahogy kerülni.és még akkor is sok mindentõl függ, hogy terhes maradsz e.Mensi alatt meg pláne.nézz utána pontosan ezeknek a dolgoknak, beszélgess a szüleiddel, vagy mással aki felvilágosít, és csak utána szexelj, mert bizony sokan azt hiszik, de ez mégsem "játék".bizony lehetnek nemvárt következmények is, amik egy életre kihathatnak.vigyázz magadra.szió.
ruhán keresztül, nem de legyetek óvatosak ruha nélkül könnyen elõfordulhat.azt gondolom még fiatal vagy és tapasztalatlan, nem kell elsietni semmit!
A lényeg, hogy a sperma semmien úton ne kerüljön a hüvely közelébe, tehát egyikõtök kezérõl, testrészérõl, ruhájáról sem. De amíg ez nem következik be, addig nem kell félni:-) És ha arra kerül a sor, használjatok óvszert!!
Nem estél teherbe ne félj, de egy kicsit nézz utána ezeknek a dolgoknak, hogy legközelebb ne kelljen rettegned.vagy beszéld meg egy jó barátnõvel, vagy akiben megbízol.nem tudom hány éves vagyde az is lehet tényleg jobb lenne kerülnöd az ilyen helyzeteket, amíg kellõ ismereted nem lesz, mert ha egyszer megtörténik a baj, az több életet is megváltoztat(hat).Na nem prédikálok, én is voltam fiatal:-) vigyázz magadra!
Egy kis izgatástól nem lehet teherbe esni, fõleg nem ruhán keresztül, de ezekkel a dolgokkal nagyon óvatosan kell bánni.

Ha elmegyek a dokihoz eseményutáni tablettát kérni akkor azt nem ingyen adja? Hogy ha meleg vízbe ültem és kijött belőlem a sperma akkor már nem lehetek terhes? Menstruáltam is közbe de azóta görcsölök, de mitől?

Legjobb válasz: mensi közben ültél melegvízbe? mert lehet,hogy attól görcsölsz! ha az aktus után mensiztél,akkor nem valószínû,hogy terhes vagy.AZ eseményutáni tabi csak 72 órán belül hat!csinálj egy tesztet!Aztán ha negatív,legközelebb védekezz!

mensi közben ültél melegvízbe? mert lehet, hogy attól görcsölsz! ha az aktus után mensiztél, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy.AZ eseményutáni tabi csak 72 órán belül hat!csinálj egy tesztet!Aztán ha negatív, legközelebb védekezz!
72 oras tabletta nem ingyenes! En ezelott kb. 7-8 evvel fizettem kb. harom ezer forintot, plusz-minusz par 100 forint.... (Rigesoft)
Mostanság 4000-5000ft...
Mioma ? Egy joindulatu daganat, de van akinek sok van es nagyok es van akinek emiatt orvosi javaslatra kiveszik a mehet. Anyukamnal ez volt, innen tudom.
Én úgy tudom, nem ingyenes a tabletta, és az aktus után 72 órán belül kell beszedni! ha rögtön utána ültél vízbe, akkor csekély az esély a terhességre, pláne ha azóta mensid is volt! Lehet csak azért görcsölsz mert félsz a terhességtõl nagyon! Vegyél egy tesztet, csináld meg, talán segít ezen, ha látsz egy negatív eredményt! Ha viszont továbbra sem múlik a görcsölés, menj el dokihoz, mert ciszta, vagy mióma esetén elõfordulhat görcsölés, biztosabb, ha megnézeted magad!
Mi az a mióma?

8. hónapban normális ha közben olyan érzésem van mintha felfáztam volna, vagy az a hasító fájdalom mint mikor menstruáltam?

Nem tart sokáig és nem is túl gyakori. Nem érzem azt, hogy fel lennék fázva.

Legjobb válasz: Ha úgy érzed felfáztál, mindenképp menj dokihoz, nem érdemes húzni az idõt! A hasító érzésre: nekem is minden hónapban van, amikor a menzeszem meg szokott jönni. A dokim azt mondta, hogy ilyen csak az elsõ hónapokban szokott lenni, de már én is 33 hetes vagyok. Lehet,hogy nálad is ugyanez lehet a helyzet, de mindenképpen említsd meg a dokinak! További jó babavárást!

Ha úgy érzed felfáztál, mindenképp menj dokihoz, nem érdemes húzni az idõt! A hasító érzésre: nekem is minden hónapban van, amikor a menzeszem meg szokott jönni. A dokim azt mondta, hogy ilyen csak az elsõ hónapokban szokott lenni, de már én is 33 hetes vagyok. Lehet, hogy nálad is ugyanez lehet a helyzet, de mindenképpen említsd meg a dokinak! További jó babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!