Találatok a következő kifejezésre: Ha menstruálok is lehet (21 db)

Ha menstruálok tampont használok egy ideje viszont amikor kihuzom fáj vagy amikor bent van akkor is éget szur és nagyon fáj. Mi lehet a probléma?

Pedig jol rakom be.

Legjobb válasz: Lehet hogy valami fertozest osszeszedtel, de az is lehet hogy nem jo a tampon fajtaja. En pl. csak az ob-t szeretem, egyszeruen mast nem birok feltenni. Szerintem menj el nogyogyaszhoz, es ha nem talal semmi problemat akkor probalj ki mas tampont is! Szia

Lehet hogy valami fertozest osszeszedtel, de az is lehet hogy nem jo a tampon fajtaja. En pl. csak az ob-t szeretem, egyszeruen mast nem birok feltenni. Szerintem menj el nogyogyaszhoz, es ha nem talal semmi problemat akkor probalj ki mas tampont is! Szia
Kihúzáskor akkor szokott fájni, ha nem eléggé telt meg, ha nincs bent elég ideig. De ha akkor is fáj, amikor bent van, akkor már lehet, hogy más a gond. Szóval én is azt tanácsolom, hogy menj el dokihoz. Veszteni nem vesztesz vele.
Lehet hogy nem megfelelo a meret?
tanuljatok már meg írni:ob-t...kiejted és hûha:Óbét!
A kérdező hozzászólása: én is ob-ét használok. kiprobáltam már mást de nem vált be az még rosszabb volt:D
A kérdező hozzászólása: koszonom a válaszokat:) most akarok dokihoz menni :) kiprobálok kisebbet hátha jobb:)

Ha menstruálok akkor is lehet szeretkezni?

Legjobb válasz: Ha nem zavar titeket, hoyg vérzel közben, akkor csináljátok. A fertõzésveszél tényleg nagyobb, de ha nincs fertõzésetek vagy gumit használtok akkor OK. Én van amikor közben egyátalán nem is vérzek, utána is csak 1-2 cseppet és pár óra múlva kezek megint.

Ha nem zavar titeket, hoyg vérzel közben, akkor csináljátok. A fertõzésveszél tényleg nagyobb, de ha nincs fertõzésetek vagy gumit használtok akkor OK. Én van amikor közben egyátalán nem is vérzek, utána is csak 1-2 cseppet és pár óra múlva kezek megint.
lehet, de ilyenkor -mivel nyitott a méhszáj- fokozottan fennáll a fertõzésveszély.
Lehet, de védekezni akkor is kell, ha nem szedsz tablettát, mert ugyan kisebb az esély, de elõfordulhat teherbeesés menstruáció közben is.Vannak akik ilyenkor jobban is kívánják a szexet.A fertõzésveszély is nagyobb ugyan.Én egyszer próbáltam olyankor a szexet, de nekem nem volt akkor.De ez is változó lehet, van akinek közben is ugyanolyan jó, van akinek nem.
Hát lehetni lehet, de szerintem ne szexejl menszesz alatt...
Mi szoktunk mensi alatt szeretkezni, van h jobb mint máskor, van h nem érzek semmit. Nem egyszer szexeltem már így, nem lett semmi bajom.
Lehet csak gusztus kell hozzá. Meg ilyenkor kevesebb a teherbeesés esélye de nagyon egy fertõzés veszéje
Hát, ismerek olyanokat akik szoktak, van aki olyankor sokkal jobban élvezi, de az én véleményem szeritn gusztustalan...
igen lehet es azt mondjak h olyankor jobban elvezed de nem igaz vagyis nekem pont olyan mint mikor nem..
Mi is szoktunk a barátommal, amikor menstruálok. Én az elején nem igazán akartam, mert ugyan ezt gondoltam, hogy gusztustalan, zavar stb. De amióta szedem a gyógyszert, azóta már nem olyan erõs a vérzésem. Meg amikor esetleg jobban megvan, akkor nem szoktunk. Közben általában én sem vérzek, csak vigyázni kell a mozdulatokkal nehogy kifollyon egy adag belõlem :S Ilyenkor érdemes egy törölközõt is beiktatni :) Sokszor nem is szeretném ilyenkor, mert nekem pl nem ugyan olyan, mint ha nem lenne meg. Jobban csúszik és úgy nem érzek sok mindent. De hát nem mindig bírjuk ki.... ;-) De tényleg embere válogatja, ki szereti így, ki nem.
elvileg lehet, gyakorlatilag tõlem távol áll a dolog.
Lehet, de nem gusztusos. Ha mindenképp akarjátok, akkor inkább óvszerrel csináljátok, úgy azért gusztusosabb és a fertõzéseket is jobban el tudod kerülni. Azért ilyenkor ne hagyd magad orálisan kielégíteni, viszont minent megold, ha Te ügyesen és lelkesen csinálod a párodnak ;) !
Ritkán, de elöfordul menstruáció a terhesse´g alatt. Vegyél egy tesztet, és azonnal megtudod.Ha terhes vagy azt már kikellene, hogy mutassa.
Lehet, hogy terhes vagy! Menj el dokihoz, mert õ már láthat valamit uh-n, és csinálhatsz tesztet is, bár gondolom ezen már túl vagy, azért tetted fel a kérdést.
Ugyanebben a helyzetben bagyok én is. Elmentem orvoshoz és azt mondta kb 6 hetesnek kell lennem, hogy az uh kimutassa, a terhességi tesztekben pedig azért nem lehet megbízni, mert a kimaradt menstruáció utáni terhességet mutatja, és minden 7-8. téves eredményt hoz. Én is tanácstalan vagyok.
Érdemes lenne elmenned orvoshoz, lehet, hogy vm hormonproblémád van. Nõgyógyász, aztán endokrinológus lenne a jó sorrend.
Orvoshoz még véletlenül se menj el! Kérdezz meg inkább pár dilettáns gyakorikérdésezõt, azok majd biztos meggyógyítanak!
Csak kukacoskodás de ha 2011 októberében jött meg utoljára akkor még 12 hónap se telt el nem 14.Menj el nõgyógyászhoz és beszéld meg anyukáddal.
én a helyedben legkésõbb 2-3 hónap után elmentem volna, de lehet neked van igazad, és sokkal jobb várni 14(!) hónapot, aztán megkérdezni a gyakorin, hogy mikor fog megjönni... -.-" 14... ez még gombócból is sok!
Az teljesen normális, hogy az elsõ idõkben rendszertelenül jön meg, vagyis ritkán. Normál és vékony testalkatú lányoknál késõbb áll be a rendszer... Nekem anno 14 éves koromban jött meg és rá fél évre, majd rá félévre, majd 3 havonta, valahogy így, már nem emlékszem, és olyan 16-17 éves lehettem, mire beállt. Mások azok, akit nagyobb testûek és már 10-12 éves korban jön meg náluk, ne hasonlítsd magad hozzájuk! Viszont nõgyógyász nem árt.
Csak orvos tud biztos választ adni, és ha van valami baj, csak õ ajánlhat rá gyógymódot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Jah és igen, 2010. okt. 26-án jött meg elõször, és utoljára 2011. márc végén.
Akkor pláne orvoshoz kell menned, ha már több mint egy éve nem menstruálsz! Minél jobban halogatod, annál több kárt csinálsz saját magadnak!!!

Ha menstruálok akkor is lehet szexelni? Tapasztalatok? Ez nem ciki?

.

Legjobb válasz: Lehet, de nem ajánlott. Ilyenkor jobban fent áll a fertõzés veszély.

Lehet, de nem ajánlott. Ilyenkor jobban fent áll a fertõzés veszély.
Megengedett-e a menzesz alatti szexuális élet? tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára Nem megengedett. A menzesz alatt a szülõcsatornák nyitottak, ezért a nemi életnek még gumival is az a komoly veszélye van, hogy a hüvelyben levõ kórokozók a méhûrbe, szerencsétlen esetben a petevezetõkön át a hasûrbe "pumpálódnak", mely nagyon komoly, akár életveszélyes gyulladások kialakulásához vezethet. Ez alapját képezheti a késõbbi méhenkívüli terhességeknek is. Nagyon sok nõ fenyegetõ réme a meddõség akár egyetlen ilyen szerencsétlen "akció" következménye is lehet.
Akkor a kicsik fogják be a szemüket! Igenis lehet, ahogy nemcsak szex után hanem elõtte is ajánlatos zuhanyozni. Tesztek magatok alá valamit és kész. Állott vérszaga egy több órás tamponnak vagy betétnek van. Sok testnedvvel jár a testiség, csak épp nincs színük. Hajdan pont azért csinálták menzesz alatt, mert a abból nem lesz gyerek. Ha titeket nem zavar, akkor lehet
ÁÁÁ, semmi ciki nincs abban, hogy állott vérszagban dugványoztok, a pasinak a heréje meg a szerszáma tocsog a vérben, alattad meg olyan az ágy, mint a baltás gyilkosság helyszíne....
Nem, szerintem is az!
nemlehet kibírni azta pár napot?nagyon ég vagy mi? gusztustalan és higiéniátlan.
Ez csak szerintem undorító?
lehet, bár én a nagyon vérzõs napokon kihagyom inkább. amikor már kifelé haladok belõle, akkor szívesebben, mégse lesz minden véres :)
Az egyik barátom mesélte, hogy felejthetetlen élmény volt amikor megnézte a faszát és a sperma és vér keverékét látta rajta. Próbáljátok ki, nem fogjátok elfelejteni. Utána majd romantikázhatok róla. :)
Hát amíg az egyik kommentelõ válaszát el nem olvastam, azt gondoltam, hogy álljatok zuhany alá és úgy..De így...figyi, éjszakára teszel fel tampont, és szájjal kielégítitek egymást.
nem menstrualasi allapotba ciki szexelni, hanem az hogy meg masok velemenyet is megkerded errol, na ez a leeges
Jó katona vérben is harcol! Üdv.: Mcfly
Nem lehet, MEGTILTOM!
figyu ha a pasid belemegy akkor miért ne
Én még ahányszor menzi közbe szexeltem vér még sose volt.Pláne h fog.gátlót szedek és alig van vérzésem(ami ugye eleve mûvérzés, mert a fog.gátló mût csinál).Csak hozzáteszem, h ilyenkor nagyobb a nemivágy...És nem ciki.Gumit kell használni és kész.
Nem ciki, ha te kívánod, akkor miért ne. De legyetek nagyon tiszták, mert ilyenkor fokozottan ki vagy téve fertõzéseknek...
Barátommal mi óvszert használunk. De amikor menstruálok akkor mindig óvszer nélkül. Engem nem zavar õt megint nem szóval miért ne?
Kedves Kérdezõ! Abszolút nem "ciki" persze ha a párod is igy gondolja! A fertõzés veszély leginkább akkor áll fenn ha nem állandó a partnered. Amugy izgalmi állapotban nem is vérzel, de azért nem árt valamit leteríteni az ágyikóra. Azt kiemelem hogy VÉDEKEZZ!! Ugyanis mi nem védekeztünk a párommal és most 8hetes kismama vagyok, pedig kb 20 százalék esélyem van teherbe esni :) valamit nagyon jól csináltunk
A kérdező hozzászólása: *óvszerrel .
Én is olyankor mindig jobban kivántam mint máskor a szexet , és egyáltalán nem volt véres a pali farka. Utána még a tampon is jobban felmegy

Akkor is el lehet menni nőgyógyászhoz ha menstruálok? :S

Legjobb válasz: Attol fugg, mivel kapcsolatban. Rakszuresre nem. Ha pont abnormalis verzes miatt mennel akkor igen (pl egy ismerosomnek 28 napig volt menstruacioja, na o elment). Szal eset fuggo. Ha van idopontod, de kozben megjott, hivd fel a dokit, hogy menjel-e, vagy adjon masik idopontot.

Attol fugg, mivel kapcsolatban. Rakszuresre nem. Ha pont abnormalis verzes miatt mennel akkor igen (pl egy ismerosomnek 28 napig volt menstruacioja, na o elment). Szal eset fuggo. Ha van idopontod, de kozben megjott, hivd fel a dokit, hogy menjel-e, vagy adjon masik idopontot.
el
A kérdező hozzászólása: lehet elkaptam valami fertõzést, hüvely gombát vagy nem tudom:S(2 napja) és ezért kéne elmenni sürgõsen :S de ma reggel megjött:S
Azzal meg kell várnod a mensid végét. Meg kell vizsgálnia, váladékot vesz, laborba küldi, azt pedig mensi alatt nem lkehet. De kérj holnap idõpontot, hogy az elsõ nap amint elmúlik rögtön mehess.
igen lehet.
Nem lehet, hogy terhes vagy?Csinálj egy tesztet!

Akkor is lehet valaki anorexiás, ha rendesen menstruál?

Legjobb válasz: aha, már nem "tünete".

aha, már nem "tünete".
Miért ne lehetne?
Mindenkinél nem jelentkezik az összes tünet. Sok helyen olvastam, hogy az illetõ BMI-je 17 alattinak kell lennie hozzá, pedig egy túlsúlyos is lehet anorexiás, csak az egy másik fajtája. Szerintem lehet valakinek rendesen. Én voltam anorexiás, hosszú hónapokig kezeltek, mire sikerült felszednem pár kilót, mert már 35 kg alatt voltam a 160 centis magasságomhoz. Sose volt teljesen normális nálam, de mikor anorexiás voltam, nagyjából úgy volt, hogy 3 hónapig semmi, aztán kétszer egymás után 1 hét szünettel, aztán megint 3-4 hónapig semmi.
Az anorexia pszichés betegség, az az állapot, amikor a beteg mindig kövérnek látja magát, a problémái mind a súlyából fakadnak, teljesen rá van kattanva a súlyára, fogyókúrákra, rendszeresen koplal, tornázik. A menzesz kimaradása csak egy tünet, ami felléphet.
Kövéren is lehet valaki anorexiás, a betegsége korai, de már pszichésen kifejlett stádiumában... A kóros soványság csak a következménye, késõbb. A menses kimaradása bizonyára igencsak emberfüggõ, van, akinek durvább helyzetben marad ki csak, másnak szolidabb esetben, még a haláltáborokban is volt pár, aki menstruált (szegények), másnál már egy erõs sokk és durván megváltozott táplálkozás (hajótörés) is képes megszüntetni azonnal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) mindenkinek megy a pacsi.
Én a 169 centimhez kb. 49 kg voltam, mikor utoljára megjött, pedig akkor még kivülrõl nem látszott semmi, de már javában anorexiás voltam fejben. Utána 2 évig nem jött meg (31 kg-ra mentem le), és ismét kb. 50 körül jött meg újra. De egy lánynak, akivel együtt feküdtem a pszichiátrián, 35 kg-san is volt menstruációja. Szóval ez teljesen egyéni, attól függ, hogy mennyire erõs a szervezeted.

Az normális, hogy ha menstruálok, és fáj "ott" . Mármint nem is lehet fájásnak nevezni, hanem . Szóval egy kicsikát fáj. De teljesen egész nap. és a menstruáció alatt sem minden nap. Csak néha előjön. Ez normális?

Legjobb válasz: bocs...az úgy lenne, hogy kicsikét fáj, meg ezt sem akartam írni hogy: de teljesen egész nap, hanem hogy : de nem teljesen egész nap :D bocs

A kérdező hozzászólása: bocs...az úgy lenne, hogy kicsikét fáj, meg ezt sem akartam írni hogy: de teljesen egész nap, hanem hogy : de nem teljesen egész nap :D bocs
Igen normális méh görcsnek hívják.
Normális, örülj neki, hogy csak kicsit fáj, én megpusztulok annyira szokott fájni, görcsoldót szedek.
A kérdező hozzászólása: de ti a hasatokról beszéltek, vagy arról, amirõl én?:D
OTT is szokott fájni, bár nekem ritkán. Barátnõm viszont mindig arról panaszkodik, h neki nem a hasa fáj, hanem ott lent.
Csak egy kicsit? Nagyon irigyellek. Nekem máshol nem szokott, de azon a helyen úgy, mintha késsel hasogatnák!
Igen te még szerencsésebb fajta vagy. Nekem iszonyúan fáj. és a hasam is mellé. rendesen megkaptam ezt a természettõl -_-
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D

Már kb. 3 éve menstruálok és ha nem is pontosan de egy hét késéssel vagy hamarabb mindig megjött általában. Most viszont már nincs meg lassan 3 honapja. Mi lehet a gond, miért nemjött meg?

Tegnap és ma volt egy gyenge barnás vérzésem de szinte azis alig.Mi lehet a gond szerintetek?

Legjobb válasz: Fiatal korban nem ritka, hogy hónapokig kimarad a menstruáció. A barnázás jelentheti azt, hogy most már hamarosan rendesen meg fog jönni. Ha nem félsz nagyon a dokitól, akkor elmehetsz hozzá (biztos, ami biztos), de szerintem hamarosan meg fog jönni.

Fiatal korban nem ritka, hogy hónapokig kimarad a menstruáció. A barnázás jelentheti azt, hogy most már hamarosan rendesen meg fog jönni. Ha nem félsz nagyon a dokitól, akkor elmehetsz hozzá (biztos, ami biztos), de szerintem hamarosan meg fog jönni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!