Találatok a következő kifejezésre: Ha mensi víztiszta (2 db)

Ha mensi alatt víztiszta folyadék gyöngyözik a mellbimbómból, az a magas prolaktin szintet jelzi?

Magától nem jön, csak enyhe nyomásra, és nem sok. Nektek volt már ilyen? Ha magas a prolaktin szint, akkor az gátolja a teherbeesést, ugye?

Legjobb válasz: Azt igen a magas prolaktin szint és a szervezet elsavasodása okozza. Keress fel egy nõgyógyászt, mert ez gyógyszeres kezelést igényel, fõleg ha babát szeretnél. (bromocriptin mezilát-ot szoktak adni rá)

Azt igen a magas prolaktin szint és a szervezet elsavasodása okozza. Keress fel egy nõgyógyászt, mert ez gyógyszeres kezelést igényel, fõleg ha babát szeretnél. (bromocriptin mezilát-ot szoktak adni rá)
A kérdező hozzászólása: Köszi, már elkezdte a dokim a vizsgálatokat, elsõ körben vérvételre kellett mennem, de még nincs eredmény. Ezt a gyöngyözést meg most vettem észre... Gondoltam, hátha ez az oka a sikertelenségnek? De nemsokára úgyis kiderül, ha meglesznek a leletek :)

A beágyazódás miatt hány napig okés ha napi egy csepp vég jön törlésnél? Vagy ez inkább mensi előtti pecsételés? Amikor nem pirosas akkor víztiszta átlátszó!

Legjobb válasz: Hát a beágyazódásnál a legáltalánosabb a barnázás,nem tudom mikor jönne meg neked,nem lehet hogy mensi elõjele?

Hát a beágyazódásnál a legáltalánosabb a barnázás, nem tudom mikor jönne meg neked, nem lehet hogy mensi elõjele?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!