Találatok a következő kifejezésre: Ha mensi 2 nappal feküdtem (2 db)

Ha mensi után 2 nappal feküdtem le a sráccal, és nem ment el bennem, akkor lehetek terhes? 6hete történt

Februárban amikor elmúlt a mensim,másnap lefeküdtem egy sráccal.Nem ment el bennem.Következ? hónapba(márciusba) késett két hetet.Most mult el kb négy napja.Tegnap el?tt meg tegnap barna folyásom volt.Ma egyáltalán nincs folyásom.De olyan érzésem van mintha meg akarna jönni.A hátam is fáj.Mi baj lehet? 21 vagyok

Legjobb válasz: ha már kétszer is megjött tuti nem vagy terhes. lehet felvagy fázva vagy nem tisztultál ki teljesen. ha rossz közérzeted van menj el nödokihoz ha csak ideges akkor nelegyél mert 2x megjött tuti nem vagy terhes.

ha már kétszer is megjött tuti nem vagy terhes. lehet felvagy fázva vagy nem tisztultál ki teljesen. ha rossz közérzeted van menj el nödokihoz ha csak ideges akkor nelegyél mert 2x megjött tuti nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: nem 2x jött meg. március végén és most mult el párnapja. De lehet idegesség miatt van.Vagy nem tudom:S Köszönöm a gyors választ:)
nem vagy babás

Lehetek terhes ha mensi után 2 nappal feküdtem le a barátommal és kiszakadt az óvszer?

Mint a kérdésemben szerepel mensi után 2 nappal lefeküdtem a barátommal és kiszakadt az óvszer. 16 és fél órára rá vettembe sürg?sségi tabit.

Legjobb válasz: Akkor meg mit rinyálsz ha vettél be tabit?

Akkor meg mit rinyálsz ha vettél be tabit?
lehetsz. menzesz ellenére csinálj egy tesztet 2-3 hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Amúgy nem rinyálok csak megkérdeztem szerintem erre való ez az oldal :S . Eddig még nem soha nem történt ilyen és megijedtem. Tabletta után 4 napra megjött. :) Köszi a linket :) és 2-3 hét múlva csinálok egy tesztet :)
Fenét lehetsz, én az esemény utáni tablettát kb. 60 órára rá vettem be, és ha mensi után 2 nappal vagy, akkor még ovulációd sincs (elvileg).
http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html Ha tanultál biológiát tudod hogy mire való ez, ha nem akkor ez nagyjából meghatározza mikor van peteérésed (mikor eshetsz teherbe)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!