Találatok a következő kifejezésre: Ha mensi csak (114 db)

Ha már 7ik hónapja nem szedem a fogamzásgátlót, és nem is volt mensim csak gyógyszer segítségével, van esély h mégis teherbe essek?

Legjobb válasz: Szia! Minden ciklusban van rá esély, mert bármikor elõfordulhat egy peteérés és tüszõrepedés... sosem lehet tudni. Nekem is sikerült, pont így. Csakhogy elment a baba, mert túl magas volt a tesztoszteronszintem (ez volt az oka a mensi kimaradásának is). Nagyon komoly kivizsgálást javasolok neked, pco-ra különösen! És ha baba van, akkor pláne nagyon oda kell figyelned majd mindenre! Menj orvoshoz!

Szia! Minden ciklusban van rá esély, mert bármikor elõfordulhat egy peteérés és tüszõrepedés... sosem lehet tudni. Nekem is sikerült, pont így. Csakhogy elment a baba, mert túl magas volt a tesztoszteronszintem (ez volt az oka a mensi kimaradásának is). Nagyon komoly kivizsgálást javasolok neked, pco-ra különösen! És ha baba van, akkor pláne nagyon oda kell figyelned majd mindenre! Menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Már ahalom laboreredmény kész, csak éppen a kontrollra kell várni mert a magyar eü jól szervezet. Április 28ra van idõpontom. De már alig várom. Tehát akkor attól még h eddig nem volt mensim még teherbe eshetek? De jó lenne.
általában ha van ovuláció, akkor van mensi is, erõs a gyanú, hogy nálad valami nem stimmel, ezért nem mensizel magadtól, ezzel tényleg az a legjobb, ha orvoshoz fordulsz.

Terhes lehetek, ha a mensim csak 3 napig tartott a 6 helyet, de viszont közepes menyiségű volt és a hőm is leeset de most már megint megy fel?

Legjobb válasz: A biztonság kedvéért tesztelj,mert ha kevés mensi volt,lehetsz terhes. A teszt tuti erdeményt mutat majd.

A biztonság kedvéért tesztelj, mert ha kevés mensi volt, lehetsz terhes. A teszt tuti erdeményt mutat majd.
Igen lehetsz terhes. Teszteltél?

Ha mensi helyett csak egy kis piros, majd 2 napig barnázás volt, lehet még baba?

Bementem reggel a húsboltba és majdnem hánytam a szagtól.

Legjobb válasz: Én is így vagyok, napok óta, egy kis barnázás, nem igazi mensi, ma veszek egy tesztet.

Én is így vagyok, napok óta, egy kis barnázás, nem igazi mensi, ma veszek egy tesztet.
1. vagy baba 2. vagy ciszta 3. vagy meg fog jönni De ha rosszul voltál a szagtól, akkor az elsõ kettõ valamelyike! Remélem babás vagy!
Nagyon is lehetséges a baba! :)
A kérdező hozzászólása: Akkor is, ha negatív a teszt?:(

Nem mentsruálok, csak ha fog. Gátlót szedek, de már abbahagyjtam 3 hónapja a gyógyszert. Csak a PCOS miatt lehet? Vagy van másik dolog is, ami miatt nincs mensim, csak 4 havonta? Terhes nem vagyok!

De szeretnék az lenni. Kérlek ne írjátok azt, hogy menjek el n?gyógyászhoz, mert ez most nagyon érdekel és ebben az évben már nemtudok elmenni.

Legjobb válasz: Ha nincs peteérésed, akkor hiába akarsz terhes lenni. Innen nem tudjuk kitalálni miért, ahhoz orvoshoz kell menned. Még õ sem tudja kitatlálni, csak a vizsgálatok alapján megállapítani. Még van másfél hónap az évbõl, biztos van 2 órád egy orvosra.

Ha nincs peteérésed, akkor hiába akarsz terhes lenni. Innen nem tudjuk kitalálni miért, ahhoz orvoshoz kell menned. Még õ sem tudja kitatlálni, csak a vizsgálatok alapján megállapítani. Még van másfél hónap az évbõl, biztos van 2 órád egy orvosra.
A kérdező hozzászólása: Én csak arra szerettem volna választ kapni, hogy ez csak a PCOS miatt lehet??
nem vagyok orvos, de szerintem 90% hogy PCO.
Ugyan ez volt nálam, és sajna Pcos vagyok :(
Nekem se volt nagyon menzim, vagy csak barnázgatás. Bár a hormonjaim rendben voltak, de az uh-n megállapította a doki, hogy PCOS. Ez volt tavaly szeptemberben. Minden jót! 2 hónapos kislány anyukája
Szia! Nekem is PCO volt a háttérben, ugyanilyen gondom volt. Ez nem "csak" betegség! Nagyon sokminden más problémát is okozhat, fõleg, ha inzulinrezisztenciával és túlsúllyal is párosul (nekem az egész életemet gyökeresen megváltoztatta). Már jól vagyok. De itt nincs idõ arra, hogy majd késõbb, majd késõbb! Minél elõbb találjátok meg a konkrét gondot, annál gyorsabban jobban leszel! És még valami: nálam a tesztoszteron szint kiemelkedõen magas volt. Emiatt két babát is elvesztettem, pedig végre megfogantam - te ne várd ezt meg!!! Azonnal vizsgáltasd ki magad! Ez egy szívbõl jövõ jótanács, kérlek, a saját érdekedben és a kicsikében is: menj el orvoshoz mielõbb!
szia! Az még csak a "maszatolás".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ennek most nem örülök. :-(((
lehet terhességi barna is ha kevés van, de lehet hogy megjön, a mensi elsö napját onnan számoljuk, mikor erösen mgjön vér 32 hányadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia. Terhes sajnos nem vagyok. Ez az 54. napom, ma is ugyanaz a helyet, mint tegnap. Nem akar beindulni. :-(
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki, csak türelmetlen voltam, kb. fél órája megjött. :-)))

Ha mensi előtt 37 szokott lenni a hőm, akkor ha teherbe estem magasabbnak kell lennie? Vagy elég akkor is a 37, csak az a lényeg, hogy fennmaradjon?

Legjobb válasz: Csak az a lényeg, hogy fennmaradjon! Egyébként még az se biztos. A testhõmérsékletet sok egyéb dolog is befolyásolja, van akinek leesett a hõje, mégis terhes maradt. Szóval a lényeg a pozitív teszt! :)

Csak az a lényeg, hogy fennmaradjon! Egyébként még az se biztos. A testhõmérsékletet sok egyéb dolog is befolyásolja, van akinek leesett a hõje, mégis terhes maradt. Szóval a lényeg a pozitív teszt! :)
Ha 15-16 napig magasan van a hõd, az már valószínûleg babát jelent. AMit te kérdezni szerettél volna, az lényegében az, hogy mindenképp háromfázisúnak kell-e lenni a terhesgörbének. Nos a terhesek 95 %-ánál valóban háromfázisú a görbe ( vagyis a beágyazódás után még 2-3 tizedet felmegy a hõ) de ott az a maradék 5 %, akinél meg nem megy még feljebb.... Viszont ha leesik a hõ, és már pozitívat teszteltél, akkor az utalhat sárgatest elégtelenségre, ami miatt elvetélhetsz, úgyhogy ebben az esetben nem árt felkeresni egy orvost.

Szedhetek barátcserjét ha mensi elõtt csak 1 nappal barnázok, de a ciklusom normális és pontos?

mensi elõtt 1 nappal barnázok és kb. 3 napig van erõs vérzésem utána lecsökken és átvált barnázásba kb. 3 napig. Összezavarhatja a normális ciklusomat a barátcserje?

Legjobb válasz: Igen, összezavarhatja. Nem tippelni kell, hanem kivizsgálni, mi a gond és a konkrét gondot kezelni. Ami bejön a szomszéd Mariskának, nem biztos, hogy neked is, mert talán egész más problémád van. Talán semmi nincs is, csak türelem kell.

Igen, összezavarhatja. Nem tippelni kell, hanem kivizsgálni, mi a gond és a konkrét gondot kezelni. Ami bejön a szomszéd Mariskának, nem biztos, hogy neked is, mert talán egész más problémád van. Talán semmi nincs is, csak türelem kell.
velem is minden okés, van peteérésem, rendes 28 napos a ciklusom, nem barnázok..ennek ellenére nem jön a baba, a doki pedig a premenst ajánlotta. Félek tõle, hogy összezavarná a ciklusom..megvettem, de nem merem beszedni
A kérdező hozzászólása: Értem köszi szépen!
En 5 honap szedes utan most hagytam abba. Mindig ket napig van barnazad mensi elott most lett belole 4. Ennyi ido probalkozas utan menj orvoshoz.

Barnázásról konkrétan kérdezném, h az milyen állagú, sima vagy esetleg icafatok, szálak lehetnek benne? Vagy azt hívják darabosnak? Késik a mensim, csak ez aggaszt nagyon, de se a bugyin, se a wc papíron nincs belőle, csak ha minimálisan benyúlok

annyit olvasom itt, h barnázás nemvártkor, de baba. viszont sehol nem találom konkrétan mit kell érteni barnázás alatt. nekem ilyen nyákos, vékony cafatok barna színúek. az tuti méhnyálkahártya, akkor biztos már, h meg fog jönni vagy még ilyen is lehet terhesen?

Legjobb válasz: hat ez sajnos lehet veteles kezdete, mult honapban nekem is igy volt(barna folyas, aztan szalas, majd darabos vörös) de amig nem elenk piros van remeny talán

hat ez sajnos lehet veteles kezdete, mult honapban nekem is igy volt(barna folyas, aztan szalas, majd darabos vörös) de amig nem elenk piros van remeny talán
Barnázás=barna maszat. Attól barna, hogy minimálisan vérzik, ami megalvad, mire kiér. (Ha wc-papíron nincs, akkor ne nyúlkálj!!) Nekem annyi volt, ami épp csak a wc papíron látszódott, nálam vetélés volt. A doki egyértelmûen azt mondta, hogy bár remény van, de nem normális.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI A VÁLASZT. MARAD A KIVÁRÁS

HA nem jön meg a mensim, (csak barnázok), és a teszt negatív akkor beteg vagyok?

2 napja barnázok, és nem igazán akar megjönni. Teszt negatív A reggeli hőm 36 C 4. closti kúrán vagyok túl (ez kavarhatta meg) Szerintetek? Menjek orvoshoz? Vagy ne foglalkozzak vele?

Legjobb válasz: Én is igy jártam pont egy hete, én elmentem a dokihoz. Én is szedem a clostyt, a dokim szerint nekem az kevert be. Pedig ez a 7. clostys hónapom, de eddig semmit nem kevert be csak most, pedig én már kezdtem reménykedni!

Én is igy jártam pont egy hete, én elmentem a dokihoz. Én is szedem a clostyt, a dokim szerint nekem az kevert be. Pedig ez a 7. clostys hónapom, de eddig semmit nem kevert be csak most, pedig én már kezdtem reménykedni!
A kérdező hozzászólása: Mit mondott a doki? Mi volt a baj? Akkor kihagytad a következõ kúrát? Javaslod, hogy én is menjek?
Szerintem is menj orvoshoz, mégpedig sürgõsen! Így csak az idõdet vesztegeted. Én is jártam így, és kár volt halogatni, már nagyon bánom! Nekem a Closty pl. úgy elvékonyította a nyh-mat, hogy meg sem tudott volna tapadni a terhesség! De a dokim nem vette észre ezt az apróságot. Ezt az endokrinológus mondta a leleteim alapján, akihez most járok. És még egy csomó mindent...
A kérdező hozzászólása: Viszont a melleim is érzékenyek. Ez is közre játszhat?
Elõzõ: 114 évesen még menstruálsz?? Más el se él addig.. (bocs, ezt nem lehetett kihagyni:-))
Neked soknak tûnhet elsõre, de nem az.A bnõmnek mikor 1.jött meg 13napog volt meg.És igen, normális.2éven belül kell beállnia rendszeressé. Nyugi, ez változó, nekem pl. megjött aug.7-én jött meg 1. és utána csak okt. elején(ez nem most volt.). szval nyugi, van ilyen:) 114/L
A kérdező hozzászólása: xD köszi na választ remélem csak rossz mert minden véres :S
A kérdező hozzászólása: remélem nem rossz csak átíródott
szia, nekem 12 évesen jött meg, elõször volt 3 alkalommal, kb 30 napra jött meg mindig, és utána kimaradt 10-11 hónap, aztán megjött, majd kimaradt 3-4 hónap, és megint megjött, és utána beállt fix kb 40 napra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!