Találatok a következő kifejezésre: Ha mellre gyakorlatot, nagyobb (2 db)

Ha mellizomerősítő gyakorlatokat végzek, és nagy mellem van, kisebb lesz, vagy csak feszesebb, esetleg nagyobb, stb?

Legjobb válasz: Elméletben a mell éretét és állagát nem befolyásolja a mellizmot erõsítõ gyakorlatok egyike sem. De a mellizomal együtt erõsödnek a mellet tartó szövetek, valamint a nagyobb mellizom jobban kiemeli a melleidet, szépít a formáján az által hogy más felületen fekszik.

Elméletben a mell éretét és állagát nem befolyásolja a mellizmot erõsítõ gyakorlatok egyike sem. De a mellizomal együtt erõsödnek a mellet tartó szövetek, valamint a nagyobb mellizom jobban kiemeli a melleidet, szépít a formáján az által hogy más felületen fekszik.
A melled feszesebb is lesz, és szebb formájú is - és nem lesz nagyobb, de a több izom miatt nagyobbnak látszik majd. Csak figyelj, hogy a gyakorlatok alatt ne rángasd (melltartó javasolt). Készíthesz képeket: 'elõtte - utána' (néhány hónap múlva) - akkor te is látod majd az eredményt.
Szeritem kisebb lesz de feszesebb. Az egyik barátnõm is járt kondiba, elõször szinte leeresztettek, aztán tök megkeményedtek és egy kicsivel nagyobbnak is tûntek:D
megkérdezhetem, hogy milyen mellizom erõsítõ gyakorlatokat csinálsz??Nagyon érdekelne!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)
A kérdező hozzászólása: még semmilyet, de majd olyat fogok, amit pl egy jó oldalon írtak

Ha mellre csinálok gyakorlatot, nagyobb vagy kisebb lesz esetleg csúnya formája lesz?

( n? vagyok amúgy )

Legjobb válasz: a mell zsírszövet. ha súlyt veszítesz kalkuláld bele,hogy kisebb lehet tõle a melled. amugy az edzés viszont feszesítheti a bõrt....

a mell zsírszövet. ha súlyt veszítesz kalkuláld bele, hogy kisebb lehet tõle a melled. amugy az edzés viszont feszesítheti a bõrt....
A mell alatti izom enyhe erõsítésével javíthatsz melled tartásán, feszességén.-Tehát szebb formája lesz. A túlzásba vitt mellizomerõsítéstõl csökkenhet a zsírszövet, ezáltal kisebbnek tûnik majd a kebel mérete.
A mellizom erõsítéstõl nem csökken a mell zsírmennyisége, ellenben a zsír alatti izom formálja, megemeli a mellet. A mérete így nagyobb lesz. A zsír mennyisége csak diéta és zsírégetõ edzés hatására csökken, de ezeket külön kell választani az erõsítõ-formáló gyakorlatoktól. A fekvenyomás, tárogatás, és ezek variációi NEM zsírégetõ gyakorlatok, nyugodtan végezheted õket és az eredmény nem marad el, fõleg az elsõ 1-2 hónapban lesz látványos, ahogy az addig inaktív izomzat alkalmazkodik a terheléshez, tehát erõsödik, növekszik. (feltéve ha nem célod a fogyás, mert diéta alatt a fejlõdés lelassul, akár le is állhat)
A kérdező hozzászólása: kis mellem van és jó lenne nagyobb...:P és hányat kell mibõl, hogy 1 2 hónap allatt látszódjon?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!