Találatok a következő kifejezésre: Ha megyek férjemmel az utcán (1 db)

Ha megyek a férjemmel az utcán és jön szembe egy régi barátnőm, kit mutatok be kinek?

Legjobb válasz: Neked kell bemutatni elöször a barátnönek a férjedet majd a férjednek a barátnödet,azt hiszem

Neked kell bemutatni elöször a barátnönek a férjedet majd a férjednek a barátnödet, azt hiszem
Én úgy tudom, hogy annak mutatod be elõször a másikat, aki közelebb áll hozzád. Ezért szerintem a férjednek a barátnõdet, majd a barátnõdnek a férjed. - Gábor, Õ X Kati, a legjobb barátnõm az általánosból. És Kati, õ Gábor, a férjem. Sztem.
természetesen a barátõdnek a férjedet. mert ha így a férjednek kezded bemutatni akkor õ így távolabb érzi majd magát tõled a beszélgetésben, mintha csak azért vinnéd magaddal, hogy bemutogasd õt az embereknek és mintha egy tárgy lenne amit virítassz. amúgy meg a fiút mutatják be a lánynak, mert még a 17-18. században arra is megtínították a fiúkat gyerekkorukban, hogy bemutatkozáskor hogy köszöntsék a nõt, hogy viszonyuljanak hozzá, hogy kezeljék a helyzetet. ezzel szemben egy nõ szemérmesebb, könyebben zavarba jön így a férfinek kell kezdeményeznie.
Megszólítod a barátnõd, köszöntök, miegymás, és 1-2 perc után a barátnõnek mutatod be a férfit, majd rögtön féjnek a barátnõt.
Nõnek mutatunk be férfit, fõnöknek beosztottat, idõsebbnek fiatalabbat. és ezek variációja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan "érezzek rá", vagy nem tudom? (13/L)

Ha megismerek valakit, vagy valaki ismerőssel kezdek jobban összehaverkodni (főleg fiúknál van ez, de néha lányoknál is), sosem tudom, hogy mikortól oké az ölelés, puszi, ilyenek. Az osztálytársaim tök lazán viselkednek, én meg megzavarodok mindig. :D Elég idegesítő.

3

Szerintetek ez nem volt illetlen dolog?

Nőnapon az egyik kedves osztálytásam korán bejött és minden lány padjára rakott egy kis csokit. Örültünk neki és mikor elkezdődött az első óra bejött a töritanárunk (ofőhelyettes és latintanár is egyben nekünk) és rögtön azzal kezdte hogy jaj ő nem nő vagy ő miért nem kapott csokit? meg hogy milyen dolog ez? szegény osztálytársam meg ott magyarázkodott hogy nem volt több a dobozban, aztán egy másik fiú adott neki valami másik csokit (nem tudom honnan szerezte) aztán lenyugodott a tanár. Szerintetek ez így nem paréjság? az oké hogy tisztelni kell a tanárokat de azért.. Vagy ez elfogadható viselkedés volt a részéről?

9

Ha odamegyek egy kisebb társasághoz (3-5 fő) akik többségében fiatal férfiak, de nő is van közöttük akkor a nővel is kezet foghatok üdvözlésképpen vagy csak ha ő nyújtja?

3

Hogyan vegyem rá magam arra, hogy nyáron szandált, papucsot vegyek fel utcára én is? (Persze zokni nélkül csakis. )

27 éves fiú vagyok, abból a korból már kinőttem, amikor csak azért nem veszek fel szandált, papucsot, mert "fiúk olyat nem vesznek fel". Csak az a gondom, hogy utálom, hogy kivannak belőle a lábujjaim, amit mindenkinek mutatnom kell az utcán. Pedig annyira szívesen járnék én is így, mert azért kánikulában, nagy melegben bizony kényelmetlen, ha egész nap zárt cipőben meg zokniban van a lábam. Tavaly egyszer elmentem mezítláb, papucsban, de alig vártam, hogy otthon legyek. Többet nem is csináltam, pedig jó lenne.
Hogy vegyem rá magam erre?
Más nem volt még így ezzel?

10

Kinek szabad a tegeződést kezdeményeznie? Az idősebbnek. De a nem is számít?

Szóval idősebb a fiatalabbnak felvetheti, hogy "Tegeződhetünk?" Ha az idősebb a férfi, a fiatalabb a nő.

1

Titeket nem zavar, ha facebook chaten, vagy pl. itt privát üzenetben valaki 1-2 szavakkal válaszolgat csak?

Nem bunkóság az?
Mert engem nagyon idegesít és bunkónak tartom az olyant.

3

Csak a gyárakban dolgoznak primitív, asszociált emberkek, vagy máshol is ez van?

Autó alkatrész gyártó nagyválalatnál dolgozom, operátorként. És itt egymást őlik az emberek: bunkók, piszkálják a csendesebbeket, kostolgatják egymást.
Ez az első munkahelyem, és nem tudom, hogy máshol is így vannak e egymással az emberek, vagycsak az ilyen gyárakban van ez így.?

7

MIÉRT? Miért vannak olyan emberek, akik csakakkor vesznek emberszámba, ha csak segítek neki? Szaktársam csak akkor keres ha segítenem kell neki. Máshol le se szar. Ah haverjaival van.

Aztán a végén jobb Zh-t ír, úgy hogy én magyaráztam el neki az anyagot, amikor ő szarik bejárni!
UTÁLOM!!!!!!

4

Miért van az, hogy az embereknek nehezükre esik köszönni? Kis falúban lakom, csak akkor köszönnek vissza, ha erélyesebben ráköszönök. (pl. szomszéd)

6

Ki nyújt előbb kezet? Ki köszön előre? ILLEM

Férfiaknál ki nyújt előbb kezet és ki köszön előre ?
Bemutatkozásnál aki kezdte a bemutatkozást az nyújt kezet ?
Tudom hogy ezt már más is kérdezte de mindig más válaszok voltak, szóval örülnék ha nem linkelnétek be őket... Köszönöm !

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!