Találatok a következő kifejezésre: Ha megyek cukor (5 db)

A MensMentisbe ugye nem kell vinni a cukrot, mint az SZTK-ban, ha terheléses cukor, - és inzulinvizsgálatra megyek PCOS miatt?

Továbbá hogy a szöszbe' keveredek oda, ha már a pontos címnél vagyok? Annyira bonyolultan magyarázták el a telefonban: lila kapu, belső udvar, parkoló, szórakozóhely stb, írni sem tudtam... Azt tudom, hogy 2 helyszínen vannak, melyikbe megyek a vérvételre és melyikbe majd az endokrinológushoz? Segítséég :)

Legjobb válasz: Itt képen is megnézheted, hogy néz ki a bejárat, hátha könnyebb lesz felismerni, ha odaértél :) http://mensmentis.hu/elerhetosegek/

Itt képen is megnézheted, hogy néz ki a bejárat, hátha könnyebb lesz felismerni, ha odaértél :) http://mensmentis.hu/elerhetosegek/
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod, így már teljesen egyértelmû. Gratulálok a babához! Én azért megyek, hogy nekünk is lehessen, nagyon vágyunk már rá, bizakodó vagyok a MensMentissel kapcsolatban! Mégegyszer nagyon köszönöm, és boldog babavárást :)
Nagyon szívesen! Jó kezek között leszel! :) Segíteni fognak! :)

Szálkásításkor edzés után úgy jó ha megy a fehérjeturmix+BCAA+ mellé még ennék barna rizst? Mert ugye gyors ch-t nem ihatok (mert tele van cukorral), kipattogok tõle. és ezt helyettesíteném barna rizzsel.

Legjobb válasz: Bcaa edzés elõtt menjen, vagy közben, edzés után fehérje. A barna rizs viszont nem lesz jó egybõl a visszatöltésre, használj ilyenkor glutamint. (8-10g) Edzés utáni étkezésnél majd mehet a rizs.

Bcaa edzés elõtt menjen, vagy közben, edzés után fehérje. A barna rizs viszont nem lesz jó egybõl a visszatöltésre, használj ilyenkor glutamint. (8-10g) Edzés utáni étkezésnél majd mehet a rizs.
Elõsütöm és nem pucolom meg.
Egyiket sem.
Csak megmosom, nem pucolom és kis oliva olajon átsütöm.
Töltöttet szoktam, de elõ kell fõznöm, ha azt akarom, hogy kicsit is megpuhuljon. A cukkini héját sosem vágom le, csak ha nem néz ki jól. Az a legpoénabb az egészben, sokkal szebb úgy :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha megyek terheléses cukor vizsgálatra, vérvétel is lesz? vagy vérvétel hanyadik héten lesz?

Legjobb válasz: szia lesz vérvétel éhgyomorro utána meg két óra mulva:) 16 hetes kismama

szia lesz vérvétel éhgyomorro utána meg két óra mulva:) 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi!kicsit izgulok amugy!és honnan veszik a vért?
Szia! A terheléses cukorvizsgálatot vérvétellel nézik. Nekem a vénámból vettek kétszer, elõször éhgyomorra, majd meg kellett inni a cukorszirupot, és két óra múlva újra vettek vért! Ne izgulj, kibírható! 34 hetes kismama
Karhajlat vénáiból, mint minden alkalommal.Vérvétel amúgy van egy az elején, aztán egy a 16. héten AFPkor, de ott nem mindenkinek csinálnak teljes vérképet, meg egy a 34-36. hét környékén.Ezek a rutinvizsgálatok, van akinek ennél többször is vesznek, a korábbi eredmények fényében döntik el az orvosok.
Szia! Igen, a terheléses cukor vizsgálat vérvétellel jár. Éhgyomorral kell menni. Vért vesznek, majd innod kell cukorszirupos oldatot és 2 óra múlva újra vesznek vért. Legtöbbször így történik... Azonban a terhelés nem mindenhol egyforma. Orvosa válogatja. Nálam a kiméletesebb módszert választotta a dokim. Levették éhgyomorra a vért, majd megkellett ennem egy szendvicset és innom 2 dl tejet. 1 óra múlva vettek újra vért. Ne izgulj, minden rendben lesz!
Szia én most voltam a multhéten terheléses cukron elötte lévö este 10töl már nem ehettem, be mentem leveték a vért vénábol (meg az ujambol ez nem volt kötelezö de meg kérdezte aki meg szurt, hogy szabad-e ) , aztán két zsömi meg 2 dcl tej semmi más és 60 perc mulva még egy vér véttel de ez csak fél kémcsönyi.A János korházban
De jó nektek, nálam ez úgy zajlott, hogy éhgyomorra vettek vért, aztán megittam a cukros löttyöt, aztán félóra múlva megint vérvétel, aztán félóra múlva megint, aztán egy óra múlva.Összesen 4-szer.Nagyon rossz volt, teljesen szétszurkálták a vénámat.

Nem késő ha 25hetesen megyek el a cukor vizsgálatra? És inni lehet elötte?

Legjobb válasz: Nem késõ. Inni sem lehet elõtte! :-(

Nem késõ. Inni sem lehet elõtte! :-(
nem késõ 24-28 hetesen lehet menni.csak vízet igyál elötte de ha kibírod inkabb azt sem de a víz még megengedett.én teát ittam mert begörcsölt a gyomrom az uton az éhség miatt és csak az volt a kocsiban.picit le is szidott az asszisztens h vízet ittam volna de muszály volt azt innom.de így is tökéletes lett az eredményem Hála Istenek:)
Nálunk eleve 26 hetesen kell menni :) Csak kevés vizet szabad, ha nagyon muszáj.
nem késõ, csak vizet ihatsz elõtte
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm:) )
Én31 hetesen voltam, a doki elfeledkezett róla...Nem volt semmi, bár állítólag lehetett volna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!