Találatok a következő kifejezésre: Ha megyek és (2830 db)

Megizzadtam a lábam közőtt és olyan dudorok jöttek. Ha megyek és surlódik a lábam akkor fáj. Erre milyen szert használjak?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen bajaim vannak, én hintõporozom, illetve antibakteriális arctisztítóval mosom naponta 2x. Ha már kialakult, dunsztkötést kell tenni rá, és ki kell gyötörni belõle a gennyet tiszta körülmények között, mert ha kifakad, több is lesz belõle:(

Nekem is ilyen bajaim vannak, én hintõporozom, illetve antibakteriális arctisztítóval mosom naponta 2x. Ha már kialakult, dunsztkötést kell tenni rá, és ki kell gyötörni belõle a gennyet tiszta körülmények között, mert ha kifakad, több is lesz belõle:(

29 hetes vagyok. Nyomást érzek a hólyagomnál (főleg ha megyek), és nagyon lenn mozog a bébi. Állandóan pisilni járok. Ez az egész terhességemre igaz. Mit tudnék csinálni, hogy ne nyomja ennyire a hólyagom a baba?

Legjobb válasz: Nekem is ugyanezek a tuneteim csak nekem meg ennek a tetejeben fajdalmain szoktak lenni.Mindezt azert mert nekem nagyon lent van a baba az orvos szerint.Nem lene szabad enyit megterhelnem magamat de nem szeretek lazsalni. A dokidnak ezt mindenkepp mond el.Az enyem szerint a szemerem csont felett ha vizszintessen odahelyezed a kezed akkor kb 5 ujnyira felette kel hogy kezd erezni a mehedet , a babat.Nekem viszont a holyagom nem erezheto egyaltalan hanem mingyart a babat lehet erezni olyan mintha az tartana. Nekem a doki tobb pihenest ajanlott meg az is fontos hogy amikor ulsz vagy fekszel pihensz akkor a labaidat mindenkepp ragd egy picit feljebb parnakra. Mindenkepp jo ha megemlited a dokonak mert o meglatja hogy neked is nagyon lent van e vagy sem mert akkor nem art vigyazni azt mondjak hogy elobb beindulhat a szules.

Nekem is ugyanezek a tuneteim csak nekem meg ennek a tetejeben fajdalmain szoktak lenni.Mindezt azert mert nekem nagyon lent van a baba az orvos szerint.Nem lene szabad enyit megterhelnem magamat de nem szeretek lazsalni. A dokidnak ezt mindenkepp mond el.Az enyem szerint a szemerem csont felett ha vizszintessen odahelyezed a kezed akkor kb 5 ujnyira felette kel hogy kezd erezni a mehedet , a babat.Nekem viszont a holyagom nem erezheto egyaltalan hanem mingyart a babat lehet erezni olyan mintha az tartana. Nekem a doki tobb pihenest ajanlott meg az is fontos hogy amikor ulsz vagy fekszel pihensz akkor a labaidat mindenkepp ragd egy picit feljebb parnakra. Mindenkepp jo ha megemlited a dokonak mert o meglatja hogy neked is nagyon lent van e vagy sem mert akkor nem art vigyazni azt mondjak hogy elobb beindulhat a szules.
Nekem is ez volt a problémám, a végén már szó szerint 10 percenként mentem pisilni, (még a vízszámlánkon is meglátszott :) alig tudtam menni, otthonról elindulni már nem is mertem, sõt a végén már az ülés is nehéz volt. Szerintem ezzel nem lehet tenni semmit, legalábbis én nem tudok róla.
Utolsó vagyok. Valószínûleg nekem is nagyon lent volt a baba, de nem indult meg a szülés elõbb, napra pontosan szültem.
Nekem pont a 29. héten kezdõdtek ugyanezek a tünetek, kiderült, hogy attól van, hogy befordult a baba. Azóta is nagyon nyom lent, sajnos nem tudsz vele mit kezdeni, nem probléma, csak kellemetlen.Én már 15-20 percenként járok néha pisilni. 36 hetes kismami
Nekem is nagyon lent voltak a gyerekek a másodiknál az orvos felírt nekem egy övet ami összeszorította a csípõ csontomat igy könnyebb volt járni.Egyébként indítani kellett a szülést a 40.héten. :)
Szia!Elõször is gratula a babához, másodszor pedig ezt a természetes , ám kellemetlen tünetét a terhességnek azzal csökkentheted, ha sokat pihensz.A lábaidat este, és ha lepihensz polcold fel, és érdemes beszerezned egy direkt terheseknek kialakított derék aljat, de egy jó vaskos párna is meg felel.Egy amolyan félig ülõs pozició+a láb feltámasztása segíti a véráramlását mikor pihen a tested, de a picúr akkor kezd mocorogni, ezzel a késõbbiekben fellépõ derékfájdalmakat is csitíthatod mivel a babád könnyebben el foglalhatja a megfelelõ helyzetét.Kitartás, van aki nehezen éli meg ezt a helyzetet, de hamar elmúlik.
Szia! Az a helyzet hogy en is ugyanigy vagyok! Pedig meg csak 26 hetes vagyok, 1 hete van ez meg ejjel is fel kell kelnem tobbszor pisilni, de attol van nekem is mert mar ilyen koran befordult a pici. En eleg korainak tartom de az uh-n nem modta a doki hogy ez baj ilyen koran. Csak hat kellemetlen. Boldog babavarast!


Mért mosolyognak rám a lányok az utcán ha megyek, és mért néznek más fiúk?

Tudom hülye kérdés,de érdekelne a véleményetek.:) Régebben olyan is előfordult,hogy teljesen ismeretlen lányok köszöngettek nekem.

Legjobb válasz: valszeg fent vagy [email protected]

valszeg fent vagy [email protected]
nem teszem föl. nem élek vissza vele és nem is használom fel sehol... már küldtek gyk-ról jó páran képet magukról nekem privibe, de eddig egyikkel sem éltem vissza.
A kérdező hozzászólása: nem küldöm mer fölteszel valamelyik [email protected] és én azt nem akarom :P
küld el privibe és ha látok valamit visszajelzek..ha nem akkor valszeg szimpatikus vagy a lányoknak.
A kérdező hozzászólása: pl mit?
akkor küldj privibe 1 képet! lehet, hogy észreveszek vmit amit te nem.
A kérdező hozzászólása: pedig ott se
lehet, hogy Agyiszinten vagy fenn.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok fent :(
Azt hitték, hogy a sarki pedofil vagy.
szerintem is fent vagy :dddddd

Van egy simson robogóm amivel ha megyek mindig elkezd fulladni valamikor le is áll binditom megyek vele egy kicsit és megint fullad 60 as henger van rajta a karbiba 72 es fúvóka de eredetileg 72 es volt benne kevés üzemanyagot kap vagy mi baja?

Legjobb válasz: Most akkor sok üzemanyagot kap vagy keveset? vagy a megszkitó rosz valamikor kap szikrát valamikor meg nem vagy mi? de egyépként nagyon könnyen indul ha nem megyek vele nem fullad csak ha megyek vele 100kg vagyok azért fullad ? vagy mi? a karburatorjába a súbertû max. üzemanyagra van állítva !

A kérdező hozzászólása: Most akkor sok üzemanyagot kap vagy keveset? vagy a megszkitó rosz valamikor kap szikrát valamikor meg nem vagy mi? de egyépként nagyon könnyen indul ha nem megyek vele nem fullad csak ha megyek vele 100kg vagyok azért fullad ? vagy mi? a karburatorjába a súbertû max. üzemanyagra van állítva !
A kérdező hozzászólása: Sürgõs válaszokat várom
karbiról húzd le a benzincsövet nyisd ki a csapot folyik e rendesen ha igen akkor lazítsd fel a tanksapkát úgy menyél egy karikát. ha megszakítós lehet kicsi a hézag.
A kérdező hozzászólása: köszi de nem jött be segítsetek másokkal

Ha megyek m. ruhát próbálni, az hogy megy? Előre be kell jelentkezni, vagy ha bemegyek, és ráérnek, akkor próbálhatok is? Sok kérdésem van még?

szóval szeretnék majd lassan elmenni ruhát nézegetni, de tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy megy ez...:S el?re be kell jelentkezni? meg van szabva, hogy hány ruhát lehet felpróbálni? és fényképezni általában engednek? fizetni kell érte? Vigyek valaki olyant, aki segít felöltözni, vagy az ott dolgozók segítenek? csak mert kicsit duci vagyok, meg rettent?en szégyenl?s...:S leírnátok nekem, hogy megy ez ? köszi

Legjobb válasz: Szia! Üzletfüggõ, hogy be kell-e jelentkezni vagy sem. Érdemes elõtte felhívni õket és megkérdezni. Próbáért ált. nem kell fizetni, legalábbis én még nem találkoztam olyannal. Ott segítenek öltözni, attól ne félj. Ha ott vagy, megmérnek, megkérdik a méreted és megmutatják a ruhákat vagy a katalógust. Ezekbõl lehet válogatni. Fényképezni ált. nem szabad. Jó ha van kísérõd, mert segít választani és több szem többet (és másképp) lát. Cipõt a végsõ próbára elég vinni, hogy hozzá tudják passzolni a ruha hosszát. Ha van kiegészítõd (fátyol) azt nézd meg majd, hogy árnyalatban megy-e a ruhához. Ennyi.

Szia! Üzletfüggõ, hogy be kell-e jelentkezni vagy sem. Érdemes elõtte felhívni õket és megkérdezni. Próbáért ált. nem kell fizetni, legalábbis én még nem találkoztam olyannal. Ott segítenek öltözni, attól ne félj. Ha ott vagy, megmérnek, megkérdik a méreted és megmutatják a ruhákat vagy a katalógust. Ezekbõl lehet válogatni. Fényképezni ált. nem szabad. Jó ha van kísérõd, mert segít választani és több szem többet (és másképp) lát. Cipõt a végsõ próbára elég vinni, hogy hozzá tudják passzolni a ruha hosszát. Ha van kiegészítõd (fátyol) azt nézd meg majd, hogy árnyalatban megy-e a ruhához. Ennyi.
Ja, nincs megszabva, hány ruhát lehet felpróbálni. Volt olyan hely, ahol én csak kettõt próbáltam fel. (Mint kiderült, ide be kellett volna jelentkezni, de mivel 2 ruha tetszett, azt fel is próbálhattam ott, melegében.) De olyan is volt, ahol annyira "rámenõs" volt az eladó, hogy vagy 10-et felpróbáltatott velem, pedig nem szeretek próbálni. Nagyon lelkes és segítõkész volt. :)
A jobb szalonokban be kell jelentkezni és nem lehet fényképezni! Az nincs megszabva, hogy hány ruhát próbálhatsz fel, általában másfél-két órát szoktak egy vevõre hagyni! Igen, van aki segít felöltözni. Egyedül fel sem tudnád venni!:) Én egy olyan szalonban voltam, ahol elég nagy a kínálat, ezért amikor megérkeztem, adtak egy katalógust, amibõl ki kellett választanom, hogy melyik ruhát akarom majd megnézni és felírni a számát. Õk azokat hozták ki. Persze, ha látták, hogy valami hasonló is jól állna, akkor javasolták!
Szia! Én ugyan nem menyasszonyi ruhát próbáltam, illetve de, de "csak" szalagavatóra. Budapesten a körúton végigjártuk az összes szalont, bejelentkezés nélkül. Mindenhol felpróbáltunk legalább egy ruhát, fényképezni is engedtek. Jó, nem profi géppel, csak mobillal lõttünk egy-egy képet a legjobban tetszõ ruhákról. Kedvesek voltak, segítettek, én pl nem akartam pánt nélkülit, de azt mondták, olyan szép a hátam/vállam, hogy mindenképpen azt javasolják és tényleg jól állt. Kísérõt vigyél, egyedül sokkal nehezebb dönteni, meg másképp is látod magad a ruhában, mint vki más :) Sok boldogságot!
A legtöbb szalonnak van weboldala, ott szokták írni, hogy kell-e idõpontot egyeztetni. Szerintem jó, ha úgy mész oda valahová, ha van némi elképzeléséed, hogy milyet szeretnél. A tukmálósokat én nem szerettem, én rengeteg helyen voltam, mire rátaláltam az igazira. (Rám varrták.)

Mit jelent az, ha álmomban csak megyek megyek es megyek, nem tudok megállni, gyaloglom?

Legjobb válasz: Nagyon durva, félévente egyszer én is szoktam ugyanezt álmodni. Én ráadásul úgy megyek, hogy egy kicsit fel vagyok a földtõl emelkedve és nem tudok megállni. Neked hogy van? A földön vagy?

Nagyon durva, félévente egyszer én is szoktam ugyanezt álmodni. Én ráadásul úgy megyek, hogy egy kicsit fel vagyok a földtõl emelkedve és nem tudok megállni. Neked hogy van? A földön vagy?

Szerintetek égő, ha 11. -es létemre az anyámmal megyek be a könyvekért az iskolába, vagy ha csak ő megy be, én nem?

Legjobb válasz: Szia szerintem az nem gáz ha elkísér, viszont ha helyetted megy az nagyon is az ha csak lustaság miatt nem mész vele, de ha nyomós ok van rá (pl diákmunka) akkor érthetõ.

Szia szerintem az nem gáz ha elkísér, viszont ha helyetted megy az nagyon is az ha csak lustaság miatt nem mész vele, de ha nyomós ok van rá (pl diákmunka) akkor érthetõ.
Gondolom azért, mert segít cipekedni. Nincs abban semmi.
Szerintem nem gáz. Nekem utaznom kellett, én szerettem anyukámmal együtt menni :-) Mondjuk én még 10-en (26 vagyok, szóval nem volt olyan nagyon régen) évesen is büszkén megfogtam a kezét, mint egy kisgyerek :-) ha mentünk valahol kettecskén :-D
sosem gáz az anyád

Suzuki swift 1. 0 alapjárati hiba. Nem megy vissza 7-8 százas fodulatra. Ha megyek vele és kiveszem üresbe marad 1000-1100 es fordulaton, akkor megy vissza ha elkezdek fékezni?

elérem a 20 km)orát akkoráll be rendesen ,érdekes hogy ez mitöl lehet .valaki tud segiteni.mindent átnéztem már amit csak tudtam.amugy nincs vele baj mert megyen.

Legjobb válasz: ott ahol laksz ,ott is van Suzi márkakereskedés-szervíz, vidd be, öt perc alatt megmondják,és még mindig ráérsz eldönteni,hogy velük csináltatod e meg,vagy mással

ott ahol laksz , ott is van Suzi márkakereskedés-szervíz, vidd be, öt perc alatt megmondják, és még mindig ráérsz eldönteni, hogy velük csináltatod e meg, vagy mással
Egy tanács addig is. Hideg autónál!!! 1. Akku (-)sarut vedd le. 2. Majd várj pár percet. 3. Tedd vissza a sarut. 4. Indítsd el az autót és tegyél rá minden elektromos cuccot nyomban.(ködlámpa, refi, belsõ tér világítás, fûtés csutkára, ablakfûtõ hátul) 5. Menj vele 50-60 km-t így. Közben taposd minden sebességben a pedált, a jóérzéseiden túl is.Magyarul kend meg a száját. 6. Állj meg, de alapjáraton hagyd 10 percig ketyegni. 7. Állítsd le míg nem hûl le. Aztán a hibakód kiolvasás is jöhet. Ha nem ismered van egy otthoni kivillogtatós módszer.

Érdekelne hogy vannak-e BMX-es CSAJOK pest megyében és ha vannak akkor hol laknak?

Legjobb válasz: lehet hogy vannak, de lehet hogy nincsenek. Ha vannak Pest megyében, Ha nincsenek, nagy valószínûséggel Pest megyén kívül. Remélem tudtam segíteni :D

lehet hogy vannak, de lehet hogy nincsenek. Ha vannak Pest megyében, Ha nincsenek, nagy valószínûséggel Pest megyén kívül. Remélem tudtam segíteni :D
Uristen de idióta kérdés


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!