Találatok a következő kifejezésre: Ha megvolt peteérés, és (4 db)

Ha volt barna folyásom akkor az azt jelenti hogy megvolt a peteérésem ugye? És ha megvolt a peteérésem akkor nem lehetek terhes ugye?

Szóval csak késik?

Legjobb válasz: Barna folyás mástól is lehet. Például méhszájsebtõl, hormonzavartól. Hüvelygyulladástól. Csinálj egy terhességi tesztet, ha késik a mezeszed.

Barna folyás mástól is lehet. Például méhszájsebtõl, hormonzavartól. Hüvelygyulladástól. Csinálj egy terhességi tesztet, ha késik a mezeszed.
Nem biztos, hogy volt peteérésed... Ha olyan alkat vagy, akkor nem minden hónapban van. Ha volt peteérésed és akkor szexeltél, akkor hogy ne lehetnél terhes? A peteérésnek az a lényege, hogy akkor vagy reproduktív, ha van peteérés. A barna folyás is vér amúgy. tehát nem értem a kérdésed lényegét. Kifejtenéd?
A kérdező hozzászólása: Szóval. Igen, volt peteérésem. És igen akkor is szexeltem, de védekeztünk, ahogyan mindig. Lényegében csak meg akarom nyugtatni magam, hogy nincsen semmi baj, és csak késik. Máskor is volt ilyenre példa. Most mégis aggódom miatta. Tesztet pedig nem merek csinálni.
:) Hacsak nem szállt meg a szentlélek, akkor nem igazán vagy terhes. Tesztet ezek alapján feleslegesen csinálnál.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor lehet hogy csak késik? :) )) köszi a válaszokat amúgy :)
Nem lehet, hanem biztos, hogy késik. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) ))

Szerintetek megvolt már a peteérés? És ha igen mikor?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c2d5c8be598379ef8104c5..

Legjobb válasz: Ez még nem meggyõzõ, mert ovu után megemelkedik és úgy is marad a hõ. Ezt csak utólag lehet megmondani. Türelem! :)

Ez még nem meggyõzõ, mert ovu után megemelkedik és úgy is marad a hõ. Ezt csak utólag lehet megmondani. Türelem! :)
nappali hõ nem számít, csak az ébredési
A kérdező hozzászólása: az mit jelent, mire gondolsz? Bajban vagyok, mert nekem is rossz érzésem van, de nem tudom miért...januárban egybõl terhes lettem az én kisfiammal elsõre, akit sajnos májusban elveszítettünk. Most kezdtem el hõmérõzni ez az elsõ hónap és nem tudom mit kellene nézni, de hasonlítgatom én is a mintákhoz...de nem hasonlít...
szerintem nem volt, alacsony ahhoz a testhõd
Nem, így nem valós.
A kérdező hozzászólása: háát...annyi, hogy gyakran reggel mielõtt kelnénk a kisfiam riadót fúj, nagyon rossz alvó (7.30-kor mérném) és át kell mennem hozzá megnyugtatni, különben üvölt szegénykém..és ilyenkor csak utána tudom mérni. Akkor már ez így nem is jó? Nem is valós?
Jól méred? Azonnal ébredés után kell (nem szabad kikelni az ágyból) hüvelyben/végbélben vagy szájban! A késõbbi hõ nem számít akkor sem, ha nem mozogsz!!! Ha jól méred, és így néz ki a görbéd, akkor eddig bizony még nem volt ovulációd.
ez a görbe nem igazán van rendben
A kérdező hozzászólása: nem reggel 36, 5 volt, most délután 1 fokkal több, ez normális ez így? (nem mozogtam, nem futottam :) csak itthon gépen dolgoztam)
azonos idõpontban mérted?
A kérdező hozzászólása: és az lehetséges, hogy egy napon belül reggel 36, 5 most meg 37, 5 a hõm?? Ez normális dolog??
Nem volt ovulációd. Valószínû, hogy nem szabadult ki a tüszõdbõl a petesejt, ezért nem ugrott fel és maradt tartósan fent a hõd :(
A kérdező hozzászólása: :-) tudom, csak már kiváncsi vagyok. Van már egy 2 évesem, nála nem csináltam semmi ilyesmit, illetve májusban volt egy baba akit elveszítettünk, ezért szeretném figyelni, hogy minden rendben megy-e.
A kérdező hozzászólása: mennyivel kellene felugrania hogy legyen? Vagy akkor hogy van ez? Az ovu teszt lehet pozitív úgyis, hogy nem történik meg a tüszõrepedés, ugye?
A kérdező hozzászólása: hat akkor ennek lottek...csak jo lenne vezetni de ezt nem tudom hogy fogom megoldani...mindenesetre kiszonom a segitseget :-)

Ha megvolt a peteérés, és beágyazódott, a hőnek mennyinek kell lennie?

Tudom, hogy mindenkinek más és más, de körülbelül. Nektek mennyi volt!? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: én még nem vagyok babás, de úgy gondolom, hogy 37 vagy afeletti, de volt itt kismami aki azt írta, hogy neki 36,5-nél nem ment fentebb és mégis babás. Úgy érzed, hogy az vagy? Drukkolok!

én még nem vagyok babás, de úgy gondolom, hogy 37 vagy afeletti, de volt itt kismami aki azt írta, hogy neki 36, 5-nél nem ment fentebb és mégis babás. Úgy érzed, hogy az vagy? Drukkolok!
37 C. Ezt én higanyos hõmérõvel mérem.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!