Találatok a következő kifejezésre: Ha megvolt peteérés, (12 db)

Ha volt barna folyásom akkor az azt jelenti hogy megvolt a peteérésem ugye? És ha megvolt a peteérésem akkor nem lehetek terhes ugye?

Szóval csak késik?

Legjobb válasz: Barna folyás mástól is lehet. Például méhszájsebtõl, hormonzavartól. Hüvelygyulladástól. Csinálj egy terhességi tesztet, ha késik a mezeszed.

Barna folyás mástól is lehet. Például méhszájsebtõl, hormonzavartól. Hüvelygyulladástól. Csinálj egy terhességi tesztet, ha késik a mezeszed.
Nem biztos, hogy volt peteérésed... Ha olyan alkat vagy, akkor nem minden hónapban van. Ha volt peteérésed és akkor szexeltél, akkor hogy ne lehetnél terhes? A peteérésnek az a lényege, hogy akkor vagy reproduktív, ha van peteérés. A barna folyás is vér amúgy. tehát nem értem a kérdésed lényegét. Kifejtenéd?
A kérdező hozzászólása: Szóval. Igen, volt peteérésem. És igen akkor is szexeltem, de védekeztünk, ahogyan mindig. Lényegében csak meg akarom nyugtatni magam, hogy nincsen semmi baj, és csak késik. Máskor is volt ilyenre példa. Most mégis aggódom miatta. Tesztet pedig nem merek csinálni.
:) Hacsak nem szállt meg a szentlélek, akkor nem igazán vagy terhes. Tesztet ezek alapján feleslegesen csinálnál.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor lehet hogy csak késik? :) )) köszi a válaszokat amúgy :)
Nem lehet, hanem biztos, hogy késik. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) ))

Ha megvolt már peteérés látszik-e még ultrahangon később is, pár nap múlva?

Ha ultrahangon peteérést néznek, akkor látszódik, ha korábban volt a peteérés vagy az már nem látható, hogy mikor volt, mert a 16. napon mondták, hogy nincs most peteérés. Lehet már volt a 14. napon csak kés?n mentem?

Legjobb válasz: Peteérés a menszesz elsõ napjától FOLYAMATOSAN van a tüszõrepedésig. A pete akkora, mint a mondat végén a pont. Egy tüszõben érik szépen, maga a tüszõ meg nõ-nõ, nõddögél, kb naponta 2 mm-t. Ezt a növekedést lehet látni UH-n, magát a petét nem, mert túl kicsi. Amikor a tüszõ eléri a kb cseresznye méretet, akkor megreped, és belõle robbanásszerûen szabadul ki az érett pete, és indul egyenesen a petevezetékedbe, hpogy megtermékenyüljön. Erre max 24 órája van, aztán szétesik, meghal, elpusztul, ha nem sikerül neki. Ha már megvolt a tüszõrpedés, akkor a tüszõbõl kifolyt folyadékot lehet esetleg látni, illetve azt, hogy volt tüszõ, nincs tüszõ.

Peteérés a menszesz elsõ napjától FOLYAMATOSAN van a tüszõrepedésig. A pete akkora, mint a mondat végén a pont. Egy tüszõben érik szépen, maga a tüszõ meg nõ-nõ, nõddögél, kb naponta 2 mm-t. Ezt a növekedést lehet látni UH-n, magát a petét nem, mert túl kicsi. Amikor a tüszõ eléri a kb cseresznye méretet, akkor megreped, és belõle robbanásszerûen szabadul ki az érett pete, és indul egyenesen a petevezetékedbe, hpogy megtermékenyüljön. Erre max 24 órája van, aztán szétesik, meghal, elpusztul, ha nem sikerül neki. Ha már megvolt a tüszõrpedés, akkor a tüszõbõl kifolyt folyadékot lehet esetleg látni, illetve azt, hogy volt tüszõ, nincs tüszõ.
A tüszõ mindenképpen összeesik, miután megreped. Az ultrahangon csak ennyi látszik. Ez a tüszõ sárgatesthormont (progeszteront) termel a tüszõrepdés után, és átalakul sárgatestté. Kb a terhesség 10. hetéig termeli ezt a hormont, akkortájt veszi át tõle ezt a feladatot a méhlepény. Mivel a pete csak akkora, mint a mondat végén a pont, az ultrahangon nem látszik a fogantatás, nem lehet nyomon követni. Sõt, ez után kb 3 hétig még mindig nem látszik semmi. A 3 hetes baba a terhesség 5. hetében egy homályos paca: a petezsák. Csupán a 6-7 hétben lehet egyértelmûen látni, hogy embrió, amikor már látszik a szívmûködés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, hasznos volt nagyon. És ha közben megfogant, azt is látja az ultrahang vagy nem? Vagy csak azt, hogy volt peteérés?
A kérdező hozzászólása: Vagyis tüszõ, és ha megfogan, akkor elvileg nem tûnik el a tüszõ, nem?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, akkor még bármi megtörténhet, megtörténhetett, majd akkor 3 hét múlva kiderül, hogy sikerült-e.
Igen nagyon jókat irt az elõzõ!Én pl tegnap voltam hüvelyi uh-n és azt mondta a doki h ugy tûnik megvolt a tüszõrepedés mert látszott egy kis folyadék a méhben ami annak a következménye.


Ha megvolt a peteérés, de a hőleesést nem kaptam el, akkor a hő mennyire kell, hogy felmenjen? Alaphőm 36, 5.

Legjobb válasz: Olyan nincs hogy mennyire kell, ez mindenkinél más, magadhoz kell viszonyítani. Az biztos hogy az alphõ fölött kell hogy legyen és ott is kell maradnia.

Olyan nincs hogy mennyire kell, ez mindenkinél más, magadhoz kell viszonyítani. Az biztos hogy az alphõ fölött kell hogy legyen és ott is kell maradnia.
A kérdező hozzászólása: De az is jó, ha csak 1-2 tizedet megy fel, vagy azért látványos emelkedés kell?
Hát az a jó ha látványos, de ez sem kizáró ok ha szépen lassan araszolgat, a lényeg hogy felfele tartson. Ez úgy tudom a progeszteron mennyiségétõl függ, mert az emeli meg a hõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Ha megvolt a peteérés, és beágyazódott, a hőnek mennyinek kell lennie?

Tudom, hogy mindenkinek más és más, de körülbelül. Nektek mennyi volt!? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: én még nem vagyok babás, de úgy gondolom, hogy 37 vagy afeletti, de volt itt kismami aki azt írta, hogy neki 36,5-nél nem ment fentebb és mégis babás. Úgy érzed, hogy az vagy? Drukkolok!

én még nem vagyok babás, de úgy gondolom, hogy 37 vagy afeletti, de volt itt kismami aki azt írta, hogy neki 36, 5-nél nem ment fentebb és mégis babás. Úgy érzed, hogy az vagy? Drukkolok!
37 C. Ezt én higanyos hõmérõvel mérem.

Mindenképpen attól fájhat csak a mell ha peteérés megvolt? Vagy nem kellett ahhoz lennie, hogy fájjon?

Legjobb válasz: nrm feltétele. nekem is volt már többször hogy nem volt peteérés (PCOS vagyok) de a pre mens tüntek épp ugy megvoltak. multkor meg volt egy ciklus amikor tudom hogy volt peteérés (uh-on követték) és mégsem volt semmi pre mens tünetem mielött megjött.

nrm feltétele. nekem is volt már többször hogy nem volt peteérés (PCOS vagyok) de a pre mens tüntek épp ugy megvoltak. multkor meg volt egy ciklus amikor tudom hogy volt peteérés (uh-on követték) és mégsem volt semmi pre mens tünetem mielött megjött.

Ha az ovu tesztem tegnap volt pozitív, ma pedig majdnem pozitív, akkor lehet megvolt a peteérésem? Vagy a neg. Napon az ovuteszten nem lehet csík? Nagyon kicsit halványodott tegnap óta, így is vehetem negatívnak?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a..

Legjobb válasz: Ha már halványabb, mint elõzõ nap, akkor az elvben már negatív. Ha holnap még halványabb lesz, akkor valószínû, hogy megvolt az ovud. Viszont lehet jobb lenne inkább a délutáni órákban csinálni, úgy 5-6 óra felé a legjobb, és elõtte 2 órával már mérsékeld a folyadék fogyasztást.

Ha már halványabb, mint elõzõ nap, akkor az elvben már negatív. Ha holnap még halványabb lesz, akkor valószínû, hogy megvolt az ovud. Viszont lehet jobb lenne inkább a délutáni órákban csinálni, úgy 5-6 óra felé a legjobb, és elõtte 2 órával már mérsékeld a folyadék fogyasztást.
Nekem csak annyi a kérdésem, hogy az ovu utáni elsõ nap után már nem is voltatok együtt?Ez mindig így van?Mert akár ez is gátolhatja a teherbe esést...olyan, mintha csak azért lennétek együtt(lelki gát).NE haragudj meg azért, amit írtam, nem bántani akarlak!És persze nagyon DRUKKOLOK!
A kérdező hozzászólása: Közvetlenül után a férjem tüszös mandulával lázasan feküdt - sajnos :(( Azóta voltunk együtt, de azokat már nem jegyeztem, mert ovu szempontjából nem fontos. De azért köszi :)
Akkor jó(tudom ez most hülyén hangzik)!Remélem a férjed rendbe jött azóta.Feltétlen írj majd.
A kérdező hozzászólása: Hello Sorstárs! Mi újság? Teszteltél? A hõd hogy alakult mára? Én nem mertem reggel tesztelni, a hõm ugyanannyi, mint tegnap. Szorítok :)
Teszteltem, de negatív lett. A hõm kicsit lejjebb ment, szerintem holnap fog megjönni..talán majd legközelebb:-)
A kérdező hozzászólása: Most csinátam én is 10-es tesztet, de nekem is negatív :( Azért megírod majd a fejleményeket?
Persze megírom azért ha megjött:-)) Én már lemondtam róla, de neked nagyon-nagyon szorítok továbbra is! Hátha csak késõbb fogant, azért nem mutatja a teszt!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam magammal és csináltam egy ovu tesztet, lássam van-e egyáltalán HCG és egy halvány csíkor kaptam. Ezért nem gondolom, hogy sikerült :( Azért majd jelentkezem, de te se add fel addig, amíg meg nem jön :)
A kérdező hozzászólása: Nekem reggelre leesett a hõm 2 tezedet és meg is jött sajnos :( Veled mi újság?
Nekem még nem jött meg, és a hõm se esett annyit, gondolom holnapra fog, mert a teszt meg negatív. Sajnálom, hogy neked megjött, de majd legközelebb!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szurkolok, hátha :)
Szia! Megjött nekem is.. Közetkezõ hónapban találkozunk?:-))
Jaj, nyugi én is mindig így érzek. Szerintem holnap teszteljünk újra, reggeli elsõbõl! Azért ha nem bírnád ki, írd meg az esti teszt eredményét!:-)
A kérdező hozzászólása: Nekem ma vagy holnap nem kellene megjönnie. Sajnos eléggé úgy érzem, hogy meg fog jönni (görcsölgetek, mint mindig). Én reggel megint tesztelek, ha nem jön meg addig. Vagy lehet még ma este is egyet? Tudom, felesleges, csak már nem bírok várni. több, mint 3 év - nagy idõ ...
Szerintem is inkább késõ délután csináld az ovutesztet, akkor a legpontosabb. A görbébõl még nem látszik semmi. Ha van még teszted, csinálj egyet ma 5-6 óra fele, aztán holnap du. is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Azt elfelejtettem írni, hogy minden nap kettõt csináltam, egyet délelõtt, egyet délután. A tegnap délelõtti és délutáni egyforma erõs volt, a ma reggeli kicsit halványabb és most is csináltam egyet, ezen már szinte nem is látszik a vonal.
2.vagyok Akkor remélem voltatok együtt tegnap a férjeddel, és legyetek együtt még ma is :) Drukk
Szerintem tegnap megvolt a pé-d hõ alapján. Egyébként nekem is mindig a 2.pozitív napon van pé-m, vagyis éppen ma:-) Akkor mostantól együtt számoljuk a napokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor talán most sikerül :) )) Egyébként voltunk együtt tegnap és már ma is. Már teljesen elmúlt a petefészek fájdalmam is. Kíváncsi leszek a reggeli hõmre. Kedves utolsó, neked nincs hõgörbéd?
Eddig ilyen a görbém.. [url=http://www.fertilityfriend.com/home/251f0d/]My Ovulation Chart[/url]
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Mi újság veled, hogy alakult a görbéd azóta? Az enyém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a.. Nekem ma, vagy holnap kellene megjönnie, de szerintem meg is fog.
Nagyon szépek a görbéitek, drukkolok hogy ne essen le:)
A kérdező hozzászólása: Köszi Reggel ellõttem egy 10-es tesztet, de full neg. lett. Már ki kellett volna mutassa halványan, nem?
Nem valószínû, inkább 2 nap múlva ismételd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Amint látod a görbémen, én is csináltam tesztet, szintén negatív. Tudja a fene, hogy korán van-e. Nekem nem elsõ terhesség, eddigiek ilyenkor már látszottak. Mikor tesztelsz legközelebb? És mikorra kellene megjönnie? Nekem még van 2 napom.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom. Ha van kedved, persze. Én tettem fel azt a kérdést, hogy miért majdnem poz. a ciklus 2.napján az ovu teszt. Mára teljesen leesett a hõm, lehet nagyon korai peteérésem lesz. Majd este csinálom a köv. tesztet, hátha. A tüneteim egyébként illenek a peteérésre, mert szúrkál a petefészkem.

Ha a progeszteronom a 3. napon 3, 4 volt akkor a 21. napi is biztos jó, ha uh-gal követve látszott, h megvolt a peteérés?

Vagy hogy megy ez a dolog?

Legjobb válasz: nem. attól még, hogy van peteérésed, nem biztos, hogy a progeszteron szinted is jó

nem. attól még, hogy van peteérésed, nem biztos, hogy a progeszteron szinted is jó
Muszáj megnézetni a 21. napit is, mert ez így nem elég. Nekem is van peteérésem, de progeszteron nem termelõdik elég, így gyógyszer kell. És ezt csak a 21. napiból tudják megállapítani!
nekem a 3 napi 0, 6 volt a 21 napi pedig 9. :( Sajna hiába mondták ultrahanggal követve hogy meg volt az ovuláció, a progeszteron szintem siralmas. :(

Ha most 10-én megvolt a mensesem, akkor 23-án volt peteérésem?

Ugy is teherbe lehet esni ha már 1 honapja nem szedem a gyogyszert de pete érésnél lefeküdtem a barátommal és elment bennem?

Legjobb válasz: Szia Ez attol fugg, hogy hany naposak a ciklusaid. Altalaban a ciklus kozepen van a peteres de van akinek hosszabb vagy rovidebb a ciklusa.21 esetleg 30 is lehet.En ugy tudom, hogy egy atlag ciklushosszbol levonsz 14 napot es korulbelul akkor van peteresed.Gyogyszerszedes utan maradhatsz terhes meg akkor is ha nemreg hagytad abba. Folleg ha eppen peteeresed volt akkor.

Szia Ez attol fugg, hogy hany naposak a ciklusaid. Altalaban a ciklus kozepen van a peteres de van akinek hosszabb vagy rovidebb a ciklusa.21 esetleg 30 is lehet.En ugy tudom, hogy egy atlag ciklushosszbol levonsz 14 napot es korulbelul akkor van peteresed.Gyogyszerszedes utan maradhatsz terhes meg akkor is ha nemreg hagytad abba. Folleg ha eppen peteeresed volt akkor.

Ha peteérés után 5 napja fennt van a hőm, akkor biztos megvolt az ovum? Ugyanúgy fáj a hasam, mint peteéréskor, lehet mégsem volt?

Én ezt nem értem. Volt tojásfehérje folyásom, majd krémes.

Legjobb válasz: Nagyon köszi a válaszodat :) De akkor mitõl fájhat ennyire a hasam? Nagyon rossz közérzettel párosulva. Beágyazódás még biztos,hogy nem lehet.

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszodat :) De akkor mitõl fájhat ennyire a hasam? Nagyon rossz közérzettel párosulva. Beágyazódás még biztos, hogy nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Akkor talán én is bizakodhatok egy kicsit, köszönöm :) Egyébként mára 1 tizedet esett a hõm, lehet mégis beágyazódás?
Szia! Szerintem megvolt a peteérésed. Drukkolok:)
szia!Én pont így voltam, és ma a 9.dpo-n pozit teszteltem.Nem is értettem, hogy miért fáj peteéréstol még mindig...hát ezért...:) drukkolok
A kérdező hozzászólása: A gratuláció meg lemaradt. Boldog babavárást neked. Hõmérsékleti görbéd nincsen esetleg? Nagyon szívesen megnézném.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!