Találatok a következő kifejezésre: Ha megvolt mensesem (3 db)

Ha megvolt a mensesem és most barna folyásom van akkor ez azt jelenti hogy terhes vagyok? Mitol van ez?

Legjobb válasz: Modjuk vegyél tesztet vagy menj dokihoz és megtudod.De a barnázás nem jelent terhességet.

Modjuk vegyél tesztet vagy menj dokihoz és megtudod.De a barnázás nem jelent terhességet.
ha meg a volt a mesid és most barnázol akkor lehet hogya mesi végén jársz. De mindenképpen vegyél tesztet, hogy tutira megbizonyosd az eredményrõl, meg ha nem hiszel 100 %-ban a etsztnek akkor irány a doki, hiszen csak õ tudja tutira megmindani, hogy mi a helyzet:
A kérdező hozzászólása: koszonom a válaszokat
sokszor elõfordult nekem ilyan menses után, a dokim azt mondta a hormoningadozástól van. ELvileg teljesen normális. Sokszor nekem barázással kezdõdött a mesim is!

Ha valakinek megvolt rendesen a mensese, van olyan hogy mégis terhes?

Nem leosztást kérek,hanem kíváncsi vagyok.nekem megvolt rendesen.Hosszra és mennyiségre is a olyan volt mint a többi.De eddig mensi után egyb?l lett folyásom ami addig tartott ameddig nem volt peteérés.most nincs,vagy csak néha,és néha alul fáj a hasam a méhemnél.A kislányomnál fájt így csak most ritkábban.Meg néha émelyeg a gyomrom.

Legjobb válasz: Igen egy ismerõsömnek 5 hónapig megvolt.

Igen egy ismerõsömnek 5 hónapig megvolt.
A teszt pár forint és megnyugtat... A párod is megérti, de nem kell Ö, te is ellenõrizheted. (idõben az esemény-utáni tab.még megoldás lett volna!)
Ha dettó ugyanolyan a menzeszed, mint eddig, akkor nem valószínû. Kicsi változás mindig szokott lenni ha terhesség is fennáll. A peteérés pedig elõfordul, hogy csúszik vagy elmarad.
A kérdező hozzászólása: És minden normális volt?mármint úgy hogy nem volt pl:kevesebb, vagy rövidebb?
A kérdező hozzászólása: Amúgy legszívesebben tesztelnék egyet, de hülyén érezném magam a párom elõtt, hogy elmúlt a mensesem és mégis azt hiszem terhes vagyok. Azért szeretnék itt tanácsot kérni hogy egyáltalán fordult-e elõ valakivel így, hogy megvolt a mensese és mégis babát várt.
ismerõsömnek 4 hónapig megvolt. Ritka az ilyen, de lehetséges. Egy tesztet megér!
Én is vennék tesztet, hogy megnyugodjak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Akkor lehet beszélek vele, és veszek egy tesztet.De hogy félreértések ne essenek, habár nem lenne tervezett baba, nem lenne baj ha mégis õ van a dologban.Hisz már van egy kislányom 15, 5 hónapos. 07:13-asnak üzenem, nem olvastad jól el a kérdést.mivel megszakításos módszerrel védekezünk bármikor benne van a pakliban hogy baba lesz, és nem bennem ment el a párom, így nehéz olyan tabit bevenni.

Ha most 10-én megvolt a mensesem, akkor 23-án volt peteérésem?

Ugy is teherbe lehet esni ha már 1 honapja nem szedem a gyogyszert de pete érésnél lefeküdtem a barátommal és elment bennem?

Legjobb válasz: Szia Ez attol fugg, hogy hany naposak a ciklusaid. Altalaban a ciklus kozepen van a peteres de van akinek hosszabb vagy rovidebb a ciklusa.21 esetleg 30 is lehet.En ugy tudom, hogy egy atlag ciklushosszbol levonsz 14 napot es korulbelul akkor van peteresed.Gyogyszerszedes utan maradhatsz terhes meg akkor is ha nemreg hagytad abba. Folleg ha eppen peteeresed volt akkor.

Szia Ez attol fugg, hogy hany naposak a ciklusaid. Altalaban a ciklus kozepen van a peteres de van akinek hosszabb vagy rovidebb a ciklusa.21 esetleg 30 is lehet.En ugy tudom, hogy egy atlag ciklushosszbol levonsz 14 napot es korulbelul akkor van peteresed.Gyogyszerszedes utan maradhatsz terhes meg akkor is ha nemreg hagytad abba. Folleg ha eppen peteeresed volt akkor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!