Találatok a következő kifejezésre: Ha megvan menstruációm, és (12 db)

AIDS-es lehetek ha megvan a menstruáciom és úgy szexeltem?

általában 5 napig van meg a menszeszem és már a 4.ik nap volt mikor lefekudtem a fiumal aközbe amig megvolt.

Legjobb válasz: lehetsz, ha a fiú AIDS-es. És ha nem védekeztetek.

lehetsz, ha a fiú AIDS-es. És ha nem védekeztetek.
Ha a fiúd AIDS-es és nem használtatok gumit, akkor az lehetsz simán. Ha nem fertõzött, akkor akármikor fekszel le vele, nem kaphatod el tõle azt ami nincs neki... A terhesség az, aminek kicsi ilyenkor a valószínûsége, az AIDS-t akármikor el lehet kapni, ha nem védekezel gumival. Még orális szexnél is van rá esély...
Menstruálás közbeni szextõl AIDS-es?????? Mondd, te normális vagy?? Minek szexelsz 13 évesen, ha azt se tudod mi micsoda... :S
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat.a fiúm nem AIDS-es.de nem védekeztünk attól függetlenül lehetek AIDS-es menstruálás közbeni szextõl?
Ha nem AIDS-es akkor nem lettél az te sem, de az h menstruálsz az nem ad védelmet egyáltalán.. mégis hogy gondoltad?
Általában az AIDS csak fertõzött, vagy hordozó emrertõl kapható el, mert nyálkahártyán keresztül fertõz, vagyis cseppfertõzéssel! Ha aggódsz, menj dokihoz, de szerintem inkább az izgi, hogy ne ess teherbe, hacsak nem ez volt a cél.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat és nem tudom hanyadik irta de nem 13 éves vagyokk
AIDSes akkor leszel ha a partner az volt. A menstruáció nem egyenlõ gumi. Csak hogy tudd akár terhes is lehetsz ! Respect. Ha nem 13 vagy akkor gratu hogy még mindig egy 13 éves agyi szintjén tartasz.

Hasi uh-ra lehet menni, ha megvan a menstruációm, vagy várjam meg míg vége lesz? Korai vetélésem volt január végén és azóta folyamatosan szúr a hasam oldalt.

Legjobb válasz: Nekem hüvelyit is csináltak, akkor is, ha vérzésem volt (pont azért). Óvszert húztak rá ahogy mndig is, nem zavarta a dokit. Diagnosztizálni fontosabb, mint ilyen apróságokkal foglalkozni.

Nekem hüvelyit is csináltak, akkor is, ha vérzésem volt (pont azért). Óvszert húztak rá ahogy mndig is, nem zavarta a dokit. Diagnosztizálni fontosabb, mint ilyen apróságokkal foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Akkor anélkül hogy szólnék, hogy nagy eséllyel havim lesz, programáltathatom maga, ugye? Köszönöm a válaszod :)

Ha megvan a menstruáció és gumit használunk lehet gyerek?

Legjobb válasz: Hogyne. Ez a legbiztosabb módszer arra, hogy gyerek legyen. Ha még telihold is van, akkor ikrek lesznek.

Hogyne. Ez a legbiztosabb módszer arra, hogy gyerek legyen. Ha még telihold is van, akkor ikrek lesznek.
Ha normálisan használjátok a gumit (idõben felteszitek, nem szakítjátok el, stb), akkor nem lesz baj, függetlenül attól, megvan-e épp vagy nincs.
a másik szobában?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem , hogy még nem szeretnénk gyereket. megvan a menszeszem szóval ha gumival csináljuk ugye nem lesz?
De lehet gyerek, mert a vér átmarhatja a gumit. És nagyon vigyázzatok, mert a menzesz alatt fogant gyerekek 80%-a különbözõ genetikai hibákkal fog születni.
Komolyan nem bírnátok megvárni , hogy elmúljon ennyire kanosak vagytok vagy mi?? Nem ajánlom, de te tudod. (akkor inkább anál, basszus, vagy valami...) /Amúgy most éppen arra készültök , hogy szexeljetek , de te még elõtte leültél a GYIK elé , hogy megkérdezd ezt? Na, szerintem akkor nem sietsz annyira. Várd meg , hogy lemenjen a ciklus./

Mi történik, ha még megvan kicsit a menstruációm, és strandra megyek? Tampont nem használok, és már csak annyira van meg, mintha folyás lenne, csak barna, és ebből sincs sok, tehát már betét se kell. mehetek így strandra?

tudom hogy nem jó a kategória de itt kapok leghamarabb választ, és nagyon sürg?s!

Legjobb válasz: megszínezed a vizet és elkaphatsz egy kis fertõzét

megszínezed a vizet és elkaphatsz egy kis fertõzét
Hát ne haragudj, de nem különösebben higiénikus a dolog, mert mégis csak van valami, még ha te nem is értékeled annyira, hogy egy tisztasági betétet betegyél. Én így kizárólag csak tamponnal mennék strandra.
Apokalipszis
Fertozést szedsz fel. Mondjuk én szedtem fel ugy is fertozést, hogy nem volt menstruáciom.
Fertõzés + FÚÚÚÚÚÚJJJJJ Te szivesen fürödnél olyan vízben amibe más a barnás folyását aztatja???
Nem csak Te kaphatsz fertõzést, hanem azok is akik a közeledben vannak a vízben!
Ha ma délután akarsz menni akkor lehet jobb lenne, ha pici tampont használnál vagy nem mész be a vízbe. Én a barna folyáshoz még tisztaságit szoktam használni. Esetleg belül is kitisztítod magad intimlemosóval, ez már általában csak a hüvely falán levõ vérmaradék amit a fehér hüvelyváladék mos le.
A kérdező hozzászólása: Igazából csak reggel volt egy kicsi, azóta már elmúlt az is, csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyivel a menstruáció elmúltával lehet már strandra menni. Lehet rosszul tettem fel a kérdést.. Köszönöm a válaszokat

Ha megvan a menstruációm, és véletlenül elszakadt az óvszer, de időben kivette a pasi, akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem lehetsz. Szerintem biológia órán tanultátok, hogy a nõi ciklus hogyan zajlik, és mikor van peteérés... ha meg nem, akkor túl fiatal vagy a szexhez.

Nem lehetsz. Szerintem biológia órán tanultátok, hogy a nõi ciklus hogyan zajlik, és mikor van peteérés... ha meg nem, akkor túl fiatal vagy a szexhez.
Elvileg nem lehetsz, de sajnos mindig vannak kivételek...
Igen, lehetsz, bár kicsi az esély. Menstruáció alatt is teherbe eshetsz, és az elõváladékban is lehetnek spermák. Ha idõben vagy, szerintem vegyél 72 órás tabi. Jobb félni, mint megijedni.
nagyon nagyon pici az esélye. de persze mindig vannak kivételek. több tényezõ miatt se nagyon lehetséges. szerintem megnyugodhatsz.
Sajnos teljesen nem kizárható, de szerencsére minimális az esélye. Azt mondanám, ahhoz nagyon pechesnek kell lenned, hogy ilyen körülmények között ess teherbe.

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném Öntől megkérdezni, hogy hormonális probléma okozhatja, ha a menstruációm 1-2 hónapot kihagy, aztán ismét megvan, és újra kihagy. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez önmagában nem jelent kóros állapotot, de mindenképpen javaslok egy személyes konzultációt nőgyógyászával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez önmagában nem jelent kóros állapotot, de mindenképpen javaslok egy személyes konzultációt nőgyógyászával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném Öntől megkérdezni, hogy hormonális probléma okozhatja, ha a menstruációm 1-2 hónapot kihagy, aztán ismét megvan, és újra kihagy. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez önmagában nem jelent kóros állapotot, de mindenképpen javaslok egy személyes konzultációt nőgyógyászával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez önmagában nem jelent kóros állapotot, de mindenképpen javaslok egy személyes konzultációt nőgyógyászával. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Még orálisan is !:)
De amúgy ja én is púzón vágnálak !!:D
Miért ne szexelhetnél?
persze.
De csak velem!
De csak velem!
Igen, általánosan bevett dolog ez a formáció ...
Ha neked jól esik...
Persze. :) Velünk is elõfordult már, hogy mindketten nagyon akartuk, és végül ehhez a megoldáshoz folyamodtunk. :)
Hamarosan a p.nádban lesz a tampon, a s.ggeden pedig a pelus.

Ha megvan a menstruációm és közben szexelek a barátommal, akkor tényleg oldja a görcsöket? Ugyan ugy élvezhetem a szexet mint máskor?

Legjobb válasz: nemvalószínû. sokaknak inkább jobban fáj ilyenkor a szex, mellesleg fura érzés is, olyan mintha tömve lennél síkosítóval, sztem egyáltalán semmi értelme a menstruációs szexnek 4-5 napot kilehet bírni, a szexnek nemaz a lényege h csakúgy legyen

nemvalószínû. sokaknak inkább jobban fáj ilyenkor a szex, mellesleg fura érzés is, olyan mintha tömve lennél síkosítóval, sztem egyáltalán semmi értelme a menstruációs szexnek 4-5 napot kilehet bírni, a szexnek nemaz a lényege h csakúgy legyen
Velem elõfordul hogy nagyon kívánom menses alatt is a szexet, és olyankor nem fogjuk vissza magunkat. De ha görcsölök, eszembe sem jutna szexelni, fõleg nem az elsõ 2 napon. Elvileg csökkenti a görcsöket, de nem tudom ki az aki olyankor kívánja a szexet... :)

Ha megvan a menstruációm és utálom a tampont semmiféleképpen nem strandolhatok?

Ha úszni szeretnék akkor csak a taqmpon a megoldás?? És mi történik ha valaki mensivel bemegy a vízbe??

Legjobb válasz: Az gáz !!!!!! De a tampon sem a legjobb megoldás.Próbáltam már én is. Nem jött össze.Arra a pár napra hagyd ki az úszást.

Az gáz !!!!!! De a tampon sem a legjobb megoldás.Próbáltam már én is. Nem jött össze.Arra a pár napra hagyd ki az úszást.
Muszály kibírnod ezt a kis idõszakot stradt és úszás nélkül. Ez van. Különben meg ha mensivel a vízbe mész nagyon könnyen összeszedhetsz valami vackot.
A kérdező hozzászólása: hát nem is mennék vízbe xD csak megkérdeztem mert láttam egy anorexiás csajt Balatonon és piros volt alul a bugyija õ meg a vízbe lubickolt mégis :S Ja meg azért kérdeztem mert nyáron lesz medencénk és hugom nem nagyon fogja érteni miért nem fürdök benne vele hisz õ még nem tudja mi a menszesz :S
Tamponnal lehet úszni, bár tényleg nagyobb a fertõzés veszélye. Tegyél be nagyobb tampont, hogy biztosra menj, de még ez sem szükséges. Ha belegondolsz, hogy az úszók (sportolók) nem hagyhatnak ki sem egy edzést, sem egy olimpiát azért mert õk menstruálnak. Én tamponnal szoktam úszni, és soha semmi bajom nem lett belõle.
Nagyobb a fertõzésveszély de nem biztos, hogy elkapsz valamit. Én is úsztam már tamponnal, strandon, semmi bajom nem lett tõle, viszont volt már olyan, hogy nem menstruáltam mégis elkaptam valami fertõzést. Attól függ ki fürdik a medencében milyen nyavajával. Ha nektek ez a saját medencétek lesz akkor menj nyugodtan de tamponnal, mert ha televéreznéd a vizet, nem tudom a hugod mit szólna:)
A kérdező hozzászólása: xD Ja tom csak hát...most kezdetem nemrég menstruálni és anyut is látom utálja a tampont ose használ még csak nem is mesélt róla nekem hogy van ilyen szal nem tom hogy adjam ezt neki elõ :S mert én bármit megtennék hogy feküdhessek xD
ha vizbe akarsz menni kizárolag tampon.az nélkül ne mert a saját és mások egésségét kockácatot másrészt meg nem higénikus.ha meg ezeket nem tartod be arra pár napra haggyki és dvd-z vagy mozizz:D vagy sétálgass a barinöiddel:D:D:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!