Találatok a következő kifejezésre: Ha megvan mensesem és (3 db)

Hallottam, hogy vannak akiknek megvan pár napig a mensesük és mégis kiderül, hogy jön a baba. Ha így van a mellfeszülés elmúlik, vagy ugyan úgy fáj mint mensi előtt?

Legjobb válasz: Szia. Sajnos nem tudom hogy a mellfeszülés elmúlik-e de aki menzizik terhesség alatt, annak nem olyan mint a rendes menzi (pl:rövidebb). De szerintem a mellfeszülés nem múlik el hiszen a hormonváltozástól van, és azt nem befolyásolja a vérezgetés ha ott a baba. De ez csak az én véleményem! Sok sikert és minden jót kívánok!

Szia. Sajnos nem tudom hogy a mellfeszülés elmúlik-e de aki menzizik terhesség alatt, annak nem olyan mint a rendes menzi (pl:rövidebb). De szerintem a mellfeszülés nem múlik el hiszen a hormonváltozástól van, és azt nem befolyásolja a vérezgetés ha ott a baba. De ez csak az én véleményem! Sok sikert és minden jót kívánok!
Szerintem sem múlik el, hiszen az csak ún emlékezõ mensi, ill elõfordulhat az is, hogy a fogantatás késõbb történt, ezért még megjön a mensi, de úgy tudom, ilyenkor sem normális, hanem gyengébb lesz.

Ha megvan a mensesem és akkor védekezés nélkül szeretkezek a párommal akkor is lehetek terhes?

Bár eddig nem sikerült,vagyis nem voltam terhes,pedig volt már úgy hogy gumi nélkül csináltuk,de nem volt semmi baj bel?le!De most erre a kérdésre nem tudom a választ,fontos!

Legjobb válasz: szia.én úgy udom,hogy akkor is lehetséges,hogy terhes leszel.

szia.én úgy udom, hogy akkor is lehetséges, hogy terhes leszel.
Sajnos akkor is van rá esély, igaz kisebb, de nem érdemes kockáztatni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!