Találatok a következő kifejezésre: Ha megvan mensesem (6 db)

Ha megvan a mensesem meddíg nem Festhetem be a hajam?

Azt mondták hogy ilyenkor nem fogja be a hajamat a festék.Ez tényleg így van?Pénteken már nem lesz meg akkor szombaton be lehet festeni?

Legjobb válasz: szerintem baromság.

szerintem baromság.
nekem ugyanúgy befogja.
Nem baromság egyáltalán!! Nekem pl befogja oké de nem lesz egyáltalán olyan intenzív szép színe mint szokott lenni olyankor a hormonok miatt van ez! Nekem pl kérdezõ szombatra fog teljesen elmúlni kb én vagy szombat vagy pénteken fogom befesteni akkor már csökken a hormonszintem!
Valóban nem baromság!Anyukám éppen akkor ment el fodrászhoz, úgy volt idõpontja, és a havi baj miatt nem akarta lemondani, mert elég sûrû a fodrász programja, néha nincs hely. Elment, szépen betincsezték a haját, várták a hatóidõt stb., majd miután kész lett a fodrász csak nézett, hogy miért nem fogta meg a haját.Anyukám nem akarta már mondani, hogy mi a helyzet, inkább hallgatott és itthon jót mosolyogtunk a fodrász csodálkozásán. Nem mindenkinek befolyásolja, de inkább jobb kivárni azt a pár napot szerintem.

Ha megvan a mensesünk, akkor milyen praktikák vannak arra, hogy ne fájon ennyire a hasunk, a gyógyszeren kivül?

Legjobb válasz: Sok gyógytea is segíthet, forrófürdõ, én régen melegítettem a hasam, akkor van kimondottan erre kitalált gyógyszer ami nem olyan mint a fogamzásgátló, inkább fájdalomcsillapítók. Sok fórumon találsz módszereket nézz körül, hátha valami segít Neked!

Sok gyógytea is segíthet, forrófürdõ, én régen melegítettem a hasam, akkor van kimondottan erre kitalált gyógyszer ami nem olyan mint a fogamzásgátló, inkább fájdalomcsillapítók. Sok fórumon találsz módszereket nézz körül, hátha valami segít Neked!
citrom: mivel összehúzza az ereket. Sok mogás, úgy kevésbé fáj.
Már leírtam egy kipróbált módszert, csak ahhoz a párod kell. Bújj be vele egy takaró alá, és simogassa a hasad legalább negyed órát. Itt is kaptam visszajlzéseket, hogy mûködik :-)
a meleg segít... pl forró fürdö, tus, vagy meleg homok zsákot is tehetsz a hasadra. ezek nagyon segítenek.
JA és ha nem fáj annyira, a szex tényleg jó! Ha van ezzel szemben averziód, küzdd le, a legtöbb pasinak nincs! :)
szex:)
a Drágaszág szokat szegíthet NEKÜNK!!!!!!
Szedjél megelõzésképpen ligetszépe kapszulát, vagy a Premens nevû tablettát, RENDSZERESEN!!! HAsználhat a Mora-terápia, ill. a hasonló elven mûködõ biorezonanciás kezelések. HA fáj, kell bevenni gyógyszert, mert a dysmenorrhea (fájdalmas mentruáció) eg ykezelendõ betegség. (Mármint a menzesz nem az, de ha fáj, a kkor igen, az eg ykezelendõ rendellenesség.) Nem bénulhatsz le egy napra, és egy szem gyógyszer nem árt. Az ALgolfex M sokaknak segít, én 1 Apranaxot és 2 Meristint szoktam egyszerre.
õsi magyar mondás szerint a pálinka kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság! ha nem vagy antialkoholista igyál meg egy felest, órákig semmi bajod, kipróbáltam :)

Ha megvan a mensesem és akkor védekezés nélkül szeretkezek a párommal akkor is lehetek terhes?

Bár eddig nem sikerült,vagyis nem voltam terhes,pedig volt már úgy hogy gumi nélkül csináltuk,de nem volt semmi baj bel?le!De most erre a kérdésre nem tudom a választ,fontos!

Legjobb válasz: szia.én úgy udom,hogy akkor is lehetséges,hogy terhes leszel.

szia.én úgy udom, hogy akkor is lehetséges, hogy terhes leszel.
Sajnos akkor is van rá esély, igaz kisebb, de nem érdemes kockáztatni.

Amikor megvan a mensesem, nem szeretem csinálni. Normális, ha kielégítem a párom ez alatt?

Legjobb válasz: Ha a lánynak megvan, akkor õ miért ne elégíthetné közben a barátját? :) Semmi akadálya

Ha a lánynak megvan, akkor õ miért ne elégíthetné közben a barátját? :) Semmi akadálya
Persze, h normális!!!:) Csak nyugodtan, kényesztesd agyonra:P Én is szoktam a páromnak ugyan úgy csinálni neki szájjal és kézel mikor meg van nekem:)
persze, bár mi mindig mindent csinálunk.
Ez teljesen normális dolog... amikor neked beköszöntenek a nemkívánt ünnepek attól barátodat simogasd kényeztesd ahol éred. Egyébként közös megegyezéssel lehet szex is ha õt nem zavarja a vérzés és neked nincsenek panaszaid ienkor. Tehát hajráááá! :) ))
A jobbak igen. Csak nem "úgy"... De elõtte csak takargasson be, öleljen át és simogassa a hasad a takaró alatt legalább negyed órát. Ettõl erõsen lecsökkennek a görcsök is, meg a kedved is megjön közben... :-)
Ez ilyen. Van aki szereti van aki nem:S

Hallottam, hogy vannak akiknek megvan pár napig a mensesük és mégis kiderül, hogy jön a baba. Ha így van a mellfeszülés elmúlik, vagy ugyan úgy fáj mint mensi előtt?

Legjobb válasz: Szia. Sajnos nem tudom hogy a mellfeszülés elmúlik-e de aki menzizik terhesség alatt, annak nem olyan mint a rendes menzi (pl:rövidebb). De szerintem a mellfeszülés nem múlik el hiszen a hormonváltozástól van, és azt nem befolyásolja a vérezgetés ha ott a baba. De ez csak az én véleményem! Sok sikert és minden jót kívánok!

Szia. Sajnos nem tudom hogy a mellfeszülés elmúlik-e de aki menzizik terhesség alatt, annak nem olyan mint a rendes menzi (pl:rövidebb). De szerintem a mellfeszülés nem múlik el hiszen a hormonváltozástól van, és azt nem befolyásolja a vérezgetés ha ott a baba. De ez csak az én véleményem! Sok sikert és minden jót kívánok!
Szerintem sem múlik el, hiszen az csak ún emlékezõ mensi, ill elõfordulhat az is, hogy a fogantatás késõbb történt, ezért még megjön a mensi, de úgy tudom, ilyenkor sem normális, hanem gyengébb lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!