Találatok a következő kifejezésre: Ha megvan esély, hogy (20 db)

Kicsi az esélye, de lehetséges. Ez nagyon egyén függõ.
Akkor nem lehetsz terhes, ha a peteérésed nem azon a napon, illetve környékén van. Ezt ovulációs teszttel tudtad volna megnézni. De általában nem szokott gyerek lenni ebben az idõszakban.
Szia! Mivel a teherbeesés a peteérés-kilökõdéskor a legvalószínûbb(ami két mensi közötti 14-18 napon van átlagos 28 napos ciklus esetén), ezért szinte nullaegész valamennyi az esélyed a teherbeesésre mensi alatt.Kb.annyi, mint a lottó ötösre. Mivel a menses azt jelzi, h az elõzõ ciklus során nem történt megtermékenyítés, és a megvastagodott méhnyálkahártya lelökõdik. Ezen alapul a naptáras fogamzásgátlás is, h a párok a peteérés ideje alatt nem- vagy csak vmilyen fogamzásgátlóval szeretkeznek.Akik pedig nagyon szeretnének babát, ebben a pár napban ráerõsítenek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
nem akarlak elkeseríteni, de lehetséges. Az ismerõsöm így esett teherbe. Olvastam errõl.Félidõben nem lökõdik ki a pete csak menstruációkor, így van esély a teherbeesésre. Ez ritka, de elõfordul. Vigyázni kell.

Hogyha vaterán/Ebay-en veszek nevesebb órákat mi az esély, hogy az elmondás szerint eredeti az valóban eredeti-e? Illetve ha megvan minden papírja mi az esélye hogy azok nem hamis papírok meg ilyenek?

Legjobb válasz: érteni kell az órákhoz, valamint az eladó értékeléseit figyelni, hogy más elégedett volt-e azzal az árfekvésû órával, amit vett tõle. Ja és reális árakat várni, nem pedig mélyen az alattiakat.

érteni kell az órákhoz, valamint az eladó értékeléseit figyelni, hogy más elégedett volt-e azzal az árfekvésû órával, amit vett tõle. Ja és reális árakat várni, nem pedig mélyen az alattiakat.
cak 100000% os az esély hogy kitiltanak.
A kérdező hozzászólása: kössz a választ , de most olvastam hogy meglehet úgy csinálni hogy netiltsanak ki !

Igaz, hogy ha megvan a menstruációm akkor az utána következő pár napban kevesebb az esélye hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: Kevesebb az esély, de nem 0! Bármikor lehetsz védekezés nélkül terhes, inkább ne kockáztass! Én nagyon jól ismerem a ciklusom, szervezetem, pontosan tudom, hogy melyik az a 3-5 nap, amikor teherbe tudok esni (estem is már 3x, mindig tervezetten), de még én sem kockáztatom meg védekezés nélkül!

Kevesebb az esély, de nem 0! Bármikor lehetsz védekezés nélkül terhes, inkább ne kockáztass! Én nagyon jól ismerem a ciklusom, szervezetem, pontosan tudom, hogy melyik az a 3-5 nap, amikor teherbe tudok esni (estem is már 3x, mindig tervezetten), de még én sem kockáztatom meg védekezés nélkül!
Függ a ciklus és a menzesz hosszától. De ez a módszer védekezésre nagyon nem alkalmas. Használj normális fogamzásgátló módszert, ha nem akarsz gyereket.
maradjatok az óvszernél.. azon a kis idõn már ne múljon míg felhúzza! :) Ha meg nem bejövõs a dolog akkor marad más alternatíva! :) nagyon sok fajta fogamzásgátló módszer van!Olvass utána neten! :) megfogsz lepõdni! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szedek fogamzásgátlót is, csak nem hatott rendesen szerintem mert antibiotikumot szedtem nemrég.
Ha tablettát szedsz, akkor a ciklusodat meg a számolgatást elfelejtheted. Ha vmi gyengíti a hatását, akkor nem az eredeti ciklusodnak megfelelõen alakulhat ki peteérés... Ilyenkor nem rizikózni kell, hanem óvszert húzni!
Én így lettem terhes.Menszi alatt voltunk együtt és azóta már lassan 2, 5 éves a kisfiam.

Alapítanátok családot egy epilepsziás beteggel, ha tudnátok, hogy megvan rá az esély, hogy a gyerek is örökli a betegséget?

Azért kérdezem, mert én epilepsziás vagyok és a barátom párszor felhozta, hogy fél, hogy a kisbaba is örökölné és nem akarja, hogy a gyereke úgy nőjön fel. Nem hagyna el a betegségem miatt, csak ettől fél. Én is betegként nőttem fel, de nem gondoltam soha, hogy emiatt kevesebb vagyok, igaz, hogy pár dologban nehezebb nekem, mert folyton gyógyszert kell szednem, nem vezethetek, nem ihatok alkoholt,(azért ez vállalható :)), 6 órát legalább aludnom kell naponta, de ettől függetlenül nem vagyok fogyatékos, okosnak tartanak, iskolázott vagyok. 10% az esély, hogy örökölné a gyerekünk.

Legjobb válasz: Egészséges embereknek is születhet valamilyen betegséggel, fogyatékossággal élõ gyermekük, vagy késõbb is válhat beteggé, fogyatékossá. Leírom a történetem, szerintem tanulságul szolgálhat: az én férjem szülei siketek. A családjában többen is, tehát bõven fennállt az eshetõsége, hogy genetikai eredetû, tehát a gyermekünk is örökölheti. Én ezzel a tudattal vállaltam vele gyermeket, elsõ pillanattól figyeltük, hogy vajon hall-e. Nos, a hallásával semmi gond. Ám a sors fintora: autista. Fel voltunk készülve a hallássérülésre, ehelyett egy egészen más fogyatékossággal kellett szembesülnünk. És ez mindig, mindenkinél fennáll, talán nálad egy icipicit nagyobb az esély, de 10% igazán nem sok.

Egészséges embereknek is születhet valamilyen betegséggel, fogyatékossággal élõ gyermekük, vagy késõbb is válhat beteggé, fogyatékossá. Leírom a történetem, szerintem tanulságul szolgálhat: az én férjem szülei siketek. A családjában többen is, tehát bõven fennállt az eshetõsége, hogy genetikai eredetû, tehát a gyermekünk is örökölheti. Én ezzel a tudattal vállaltam vele gyermeket, elsõ pillanattól figyeltük, hogy vajon hall-e. Nos, a hallásával semmi gond. Ám a sors fintora: autista. Fel voltunk készülve a hallássérülésre, ehelyett egy egészen más fogyatékossággal kellett szembesülnünk. És ez mindig, mindenkinél fennáll, talán nálad egy icipicit nagyobb az esély, de 10% igazán nem sok.
Igen, mégpedig azért, mert már annyi betegség van, ami örökölhetõ, vagy kialakulhat függetlenül attól, hogy már valaki beteg, hogy borzasztó. Aki 100%-ban egészséges, tökéletes gyereket szeretne, az vegyen egy játékbabát. Nekem párom nagyapja epilepsziás, az én mamám cukorbeteg, tatám rákban halt meg, másik felakasztotta magát, ha ezeken kattogna az agyunk párommal, biztos nem akarnánk gyereket. És anyai ágon az egyik oldal nálam alzheimeres is volt, anyukámon pedig most kezdenek kijönni a tünetek, 60 éves. Ilyen alapon a páromnak szóba se kéne velem állnia, mert az valami szörnyû betegség... 26/N
És az epilepszia nem örökölhetõ, csak maga a hajlam az epilepsziára. Aztán vagy kijön valami miatt az élete során, vagy nem.
Igen, én alapitottam is. Az én férjemet fiatalkorában szintén epilepsziával kezelték, ugyanúgy gyógyszet szedett mint Te, nem ihatott alkoholt, stb. Azót már rég gyógyultnak nyilvánították. De nem merült fel, hogy emiatt ne vállalnánk gyermeket. A lányunk már 16 éves, egészséges. Csak egyetérteni tudok az elõttem válaszolókkal. Teljesen egészséges embereknek is születhet beteg gyermekük. És fordítva.
Nagyontág családban senki nem epilepsziás, dédim még él, majd 100 éves, de õ sem emlékszik senkire aki az lett volna. Hugom 16 volt amikor kiderült hogy az, addig semmi tünet. Ennyit errõl, bármelyik családban elõjöhet.Mióta szedi a gyógyszerét azóta rendben van. Nem ezen múlna hogy alapitok-e családot az illetõvel vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen utolsó, a hajlam örökölhetõ, ezt elfelejtettem írni. Azért jó látni, hogy vannak, akik pozitívan is gondolkodnak errõl és nem csak a félelem jellemzi az érzéseket.
Persze :) A példaképem, és egyben ideálom epilepsziás volt, páromnak is voltak enyhébb rohamai, ki tudja, mi lesz. Meg bárhol, bárhogyan elõfordulhat, ettõl nem lesz senki kevesebb. Csak nyilván néhány dolog nehezebb az életében, de attól még lehet teljes élete.

Ha megvan az esély, hogy terhes vagyok, akkor mennyire normális dolog, hogy a bal oldali petefészek körül szúrkál, fájdogál, nyom napok óta?

ma vagyok a 33. napon, tegnap csináltam egy tezstet ami negatív lett.

Legjobb válasz: Szia!Egyáltalán ne ijedj meg ettõl, ha tényleg terhes vagy akkor ez az elején még teljesen normális hiszen most zajlik a beágyazódás és ez mindenféle hasi és petefészek fájdalommal jár, sõt sokaknál még késõbb is fáj itt ott. nekem is fáj sûrûn, de azt is tudnod kell, hogy a méh is tágul és ez is okoz mensiszerû fájdalmat. Viszont ha a teszted negatív lett, akkor csinálj még egyet mert lehet hogy még olyan korai, hogy a teszt sem mutatja ki. De ha kb. egy hét múlva csinálsz egy tesztet és az is negatív lesz akkor szerintem nem vagy terhes és lehet, hogy csak azért szurkál mert meg fog jönni pici késéssel. De szurkolok neked, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!szia

Szia!Egyáltalán ne ijedj meg ettõl, ha tényleg terhes vagy akkor ez az elején még teljesen normális hiszen most zajlik a beágyazódás és ez mindenféle hasi és petefészek fájdalommal jár, sõt sokaknál még késõbb is fáj itt ott. nekem is fáj sûrûn, de azt is tudnod kell, hogy a méh is tágul és ez is okoz mensiszerû fájdalmat. Viszont ha a teszted negatív lett, akkor csinálj még egyet mert lehet hogy még olyan korai, hogy a teszt sem mutatja ki. De ha kb. egy hét múlva csinálsz egy tesztet és az is negatív lesz akkor szerintem nem vagy terhes és lehet, hogy csak azért szurkál mert meg fog jönni pici késéssel. De szurkolok neked, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!szia
Szia! Ha terhes vagy akkor ez normális. Ez úgymond a beágyazódási fájdalom, vagy mert a méhed már tágul és igazából nyúlnak az inak, izmok. Azt nem irtad, hogy mikor kellett volna megjönnie. Elsõ nap! Ha terhes is vagy azért negatív a teszt mert egyénenként változó a beágyazódási idõszak 8-14 nap között. Üdv: 20 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen hamar válazsoltatok!Igazság szerint nekem akkor szokott fájni amikor megvan, nem elõtte...ezért is kérdeztem.elméletben még simán megjöhet, mert volt már, hogy 34-35 napra jött meg.Novemberben volt egy laparoszkópiám és most kezdtem el szedni peteserkentõt(clostyt)meg van egy csomó más tünetem is, de azokat hosszú lenne itt leírni.
A beágyezódás a petesejt megtermékenyülésétõl számítoot 6-7 nap!!!!!!

Ha szex előtt iszok egy annyit, hogy jól becsípjek, esetleg kicsit részeg legyek, akkor megvan rá az esély, hogy orgazmusom is lesz?

Eléggé gátlásos vagyok az ágyban, így gondolkoztunk a barátommal azon, hogy kipróbáljuk úgy, hogy iszunk előtte vagy tépünk. Leküzdhetem a gátlásaimat annyira, hogy orgazmusom is legyen? Eddig sosem volt.

Legjobb válasz: Lehet de lehet hogy még gyerek is lesz XD

Lehet de lehet hogy még gyerek is lesz XD
Szerintem ez nagyon rossz ötlet, mert az illúziót épít a szexrõl, inkább küzdjétek le normális módon a gátlást. És olyan nincs, hogy nem lehet, max. hogy nem próbálod eléggé.
A kérdező hozzászólása: Védekezünk :DD
Akkor se jó ötlet a 2-esnek igaza van
A kérdező hozzászólása: DE próbáljuk csak egyszerûen nem megy. Amikor meg részeg vagyok egyáltalán nem vagyok gátlásos semmiben, Példéul ez barátkozásnál látszódott meg, hogy igazából nem merek beszélgetni ismerõsökkel, de részegen szófosásom lesz. Vagy ugyanez, ha betépek. Szóval talán szexben is segítene. Ilyen szexuálpszichológushoz vagy mi a tökömhöz meg nem tudnék menni, nem tudják a szüleim, hogy nemi életet élek.
De intelligens vagy. Az alkohol tompítja az idegrendszert így az élvezetet is tompítani fogja. A fû úgyszintén. Ha kicsit iszol max azt éred el, hogy késõbb élvezel el. Fiúk esetében ez jó, mert tovább bírják, de ha teljes élvezetet akarsz, akkor tisztán csináld. Mennyire idióták a mai tinik. [email protected] tépni eszük van, de a biosz az már kvrvára nem mey. :S
A kérdező hozzászólása: AZért megpróbálom, hátha segít. Amúgy mit vársz utolsó, ebben az iskolában prûdek. Nem hozzák szóba se az alkoholt se a füvet.

Ha visszaköltöznék a hatalmas adósságban úszó anyámhoz akkor tényleg megvan rá az esély, hogy lefoglalják a személyes tárgyaimat?

Apám ezzel rángatott el anyám mellől hogy az adóssága miatt lefoglalják a cuccaimat. Rövidve fogva a hosszú történetet: eléggé manipulatív és hátsó szándékot sejtek a dolog mögött (vagy helikopterszülővé vált, vagy a támogatásomat másra akarja költeni), ráadásul a mostohaanyámmal sem jövök ki és szenvedek ettől, nincs pénzem arra hogy elköltözzek és egyedül éljek. Továbbiakba nem szeretnék belemenni, nem ebbe a topikba tartozik.

Legjobb válasz: A Te dolgaidat nem veszélyezteti semmi abban az esetben, ha tudod igazolni, bizonyítani, hogy a Tiéd(számla, bármi).

A Te dolgaidat nem veszélyezteti semmi abban az esetben, ha tudod igazolni, bizonyítani, hogy a Tiéd(számla, bármi).
A kérdező hozzászólása: Utólag hogyan tudnék róla igazolást csináltatni?
Csak a te nevedre szóló, bolti számlát fogadják el, hiszen síma adás-vételi szerzõdést akárki, akármikor meg tud írni, és a dátumot pedig azt ír rá, amit akar. Mondják õk, és viszik, amit látnak, illetve amit arra érdemesnek találnak. Elsõsorban könnyen eladható mûszaki cikkeket, (=Tv, számítógép stb.) gépjármûveket (=autó, motor stb.) Persze legelõször a lakóingatlanra teszik rá a kezüket.

Ha rootolok egy telot akkor megvan az eselye hogy elrontom a telefont?

Legjobb válasz: Nem hinném, ha követed a leírást... de mégis milyen telefon? Ha olyan max visszaállítod a gyári beállításokat vagy újratelepíted. sony esetén pl. pc companion, update service, flashtool.

Nem hinném, ha követed a leírást... de mégis milyen telefon? Ha olyan max visszaállítod a gyári beállításokat vagy újratelepíted. sony esetén pl. pc companion, update service, flashtool.

Ha valakiből kiszerettek fiúk, van rá esély, hogy beleszerettek újra? Ha a vonzűdás még ugyanúgy megvan a lány iránt, de a szerelmet nem érzitek.

Van,hogy rájöttök, hogy mégis az a lány kell nektek, akik ott hagytatok?

Legjobb válasz: *vonzódás

A kérdező hozzászólása: *vonzódás
Na és fiúk, ha a lány ugyanolyan lenne, mint régen, és tényleg a rossz szokásain sikerült változtatni, mert szeret titeket, egy-két tali után se dobbanna meg a szívetek?:(
nem véletlenül lett dobva a csaj.én még most is szeretem az exem és össze is járok vele szexelni heti néhány alkalommal, de nem kellene mégegyszer kapcsolatban, mert tudom milyen.
Simán lehetséges, tapasztalat :)
hú ez a téma engem is érdekel, jó lenne ha a volt barátom újra megszeretne, sajnos nagyon csúnyán elrontottam:(
A kérdező hozzászólása: Elmesélnéd a történeted, utolsó válaszoló? Te vagy a fiú?
benne vagyok én is a szituban rendesen:D ha a fiú a saját hibája miatt "szakított", akkor kezdeményezzen mindenképp...persze ki kell magyaráznia pár dolgot.Ezután márcsak a lányon múlik.
nincs rá esély, ha valakibõl "kiszerettem" annak megvan az oka... 25/F
Elsõ vagyok. Igazából novemberben ismertem meg és februárban "szakítottunk". Cska 2 randdi erejéig jöttünk össze. SEmmi komolyabb nem alakult ki közöttünk. Akkor azt mondta, hogy magánéleti zûrjei vannak és idõt kért. Én azt hittem, hogy hülyít, meg le akar koptatni- nem hallgattam a józan eszemre. Aztán a végén megszakítottam vele a kapcsolatot, de semmi összezördülés nem volt. Ha azt vesszük akkor jogosan "kérnék tõle egy újabb esélyt", mivel azt mondta, hogy idõ kell neki. Hát kapott eleget. :)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat. :) Elsõ válaszoló, mikor szakítottál a lánnyal?
attól függ. ha valami olyat tett ami miatt kiszerettem belõle akkor nem hiszem. ellenben ha miattam úszott el a dolog, vagy rosszkor voltunk rossz helyen rossz idõben akkor igen.
Elsõ vagyok. Csak annyival egészíteném ki az elõbbit, hogy pont ilyen helyzetben vagyok most. Egyenlõre még gondolkodok, hogy megkeressem-e.
Jah, bár attól függ mennyire kötõdtem a lányhoz.
kajából se szeretem az újra melegítettet, nõkbõl se, ez van sajnos... 25/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!