Találatok a következő kifejezésre: Ha megvan bajom és ha a (7 db)

Ha megvan a bajom és ha a fiu belém élvezik lehetek terhes?

Legjobb válasz: Elméletileg olyankor nem lehetsz terhes, és elõtte illetve utána sem pár napig, de állítólag elõfordulhat.

Elméletileg olyankor nem lehetsz terhes, és elõtte illetve utána sem pár napig, de állítólag elõfordulhat.
Ha van spontán peteérésed akor igen.
elõfurdulhat, volt már aki így lett terhes. Remélem nem utólag tetted fel a kérdést, hanem elõre! Védekezzetek, mindig!

A kislány kutyusomnak a pisilője mellett megvan dagadva és piros is. Ez valami nagy baj? Vagy lehet csak beütötte? Nem tudom mit tegyek. Ezért kihívjam az állatorvost? És az mit jelent ha a kutya folyton rágja az egyik körmét?

Legjobb válasz: Lehet hogy sérve van,a mi kutyánknak pont a pisilõje mellett volt,az állatorvos azt mondta ha nem növekszik tovább akkor visszahúzódik magától,de ha növekszik akkor majd õ kezeli.Nálunk magától visszahúzódott.A körömrágást illetõen nemtudok segiteni.

Lehet hogy sérve van, a mi kutyánknak pont a pisilõje mellett volt, az állatorvos azt mondta ha nem növekszik tovább akkor visszahúzódik magától, de ha növekszik akkor majd õ kezeli.Nálunk magától visszahúzódott.A körömrágást illetõen nemtudok segiteni.
Biztos, hogy nem a tüzelés jeleit látod rajta?
sztem állatorvos
Valószínûleg tüzel. Nem volt még szuka kutyád? Olvass a neten a tüzelésrõl. A körme éppen, lehet, túlnõtt és próbálja lerágni.

Bocsi ha nagyon nincs értelme a kérdésnek. Amikor megvan és pl. a 45 perces óra után felállok szó szerint zudul nem elönt de zudul a mensi ez normális dolog? Már teljesen beállt szinte napra pontosan azzal nincs bajom kb.1 éve menstruálok.13/L

menstruáció,tanóra,er?s vérzés

Legjobb válasz: A menstruációd bõven változhat. Az meg természetes, hogy nyugalom után hirtelen felállsz, akkor megerõsödik a vérzés.

A menstruációd bõven változhat. Az meg természetes, hogy nyugalom után hirtelen felállsz, akkor megerõsödik a vérzés.
Ugye ülõ vagy fekvõ helyzetben nem függõleges irányban van a hüvelyed, így felgyülemlika vér a méhedben, hüvelyben, amikor felállsz akkor meg ez kifolyik. Ha tampont használsz, sokkal higiénikusabb és kényelmesebb a dolog. Szûz lányok is használhatják a mini tamponokat.
Jaj de utáltam ezt régen fõleg ennyi idõs korban mint te. Mióta fogamzásgátlót szedek kevesebb a vér és csak ritkán járok így mint te. Volt hogy az erõs napokon mini tampont és betétet is használtam a biztonság kedvéért.Tamponnál meg nincs ez az érzés.
Ez normális.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen azeddigi válaszokat tamponnal is pròbálkoztam már de suliba nem merem használni nem tudnám esetleg cserèlni rendesen kezt mosni ilyesmi stb. stb.
A Rossmannban, DM-ben lehet venni kis mini kézfertõtlenítõket, csak bedörzsölöd, vársz egy kicsit és kész is, máris cserélhetsz tampont tiszta kézzel. Vigyél magaddal mindig zsepit, hogyha véres lesz az ujjad, le tudd törölni, amíg elmész a csapig, hogy megmosd, és tegyél be alá betétet, hogyha mégse tudsz valamiért cserélni, vagy jobban megvan, mint hitted, akkor ne legyen baleset. Azért cseréld 3-4 óránként :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Mennyi ideig lehet bent egy tampon? Arról lenne szó, hogy megvan és holnap tampont szeretnék feltenni, de kb.7-8 órán keresztül nem tudnám cserélni, egyébként a vérzés már gyenge, tehát kibírná, de nem lesz baj, ha annyit bent van?

Legjobb válasz: (És amúgy nem értem, hogy miért nem lehet békén hagyni a kérdezõt. A saját magánügye, hogy miért nem fogja tudni cserélni... csak arra volt kíváncsi, hogy nem lesz e gond... nem lesz és kész ennyi túl van tárgyalva) 17-es voltam

(És amúgy nem értem, hogy miért nem lehet békén hagyni a kérdezõt. A saját magánügye, hogy miért nem fogja tudni cserélni... csak arra volt kíváncsi, hogy nem lesz e gond... nem lesz és kész ennyi túl van tárgyalva) 17-es voltam
húú én is nagyon kiváncsi vagyok milyen hely lehet az ahol nem lehet wcre menni.lehet vmi hosszú utazás, vagy kint a természetben valami, mert ott ugye nem lenne túl higiénikus tampont cserélni
A kérdező hozzászólása: A 17-esnek szántam.:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó, köszönöm szépen!:) Kötekedõk mindig vannak, fõleg ezen az oldalon.
Sûrûbben nem tudnád megoldani a cserét?
Semmi bajod nem lesz, ha tovább bent marad egyszer.
A kérdező hozzászólása: Na ez jó, emrt nem tudom megoldani a cserét és számoltam is, inkább 8 óráról lenne szó. Mi bajom lehet, ha pl. 9 lesz belõle? Betétet nem szeretnék ilyen melegben, meg kényelmetlen is stb...
8 óránként érdemes cserélni. Szerintem 1x azért kibírja, csak ne csinálj belõle rendszert, a saját érdekedbe!
Max 6 órát nappal, éjszaka max 8-at.
Hosszú utazás: vonaton van wc, busz megáll 1-2 óránként :D erdõben nem hinném, hogy 9 órát kirándulnak, ha mégis bokorban is lehet cserélni.
3 nap bõven elég! A helyesírás és a mondatszerkesztés gyakorlására is kell maradjon idõd... :P
Már nem azért de leírnád egyszer magyar nyelven is ? Mert én segítenék szívesen , de ezt többszöri átolvasás után sem sikerült megfejtenem .
Kezdõknek általában 3 napot szoktak javasolni hetente.Pl Hétfõ-Szerda-Péntek -i napokon menj , igy van idõ pihenni az izmaidnak(és a hétvége is szabad)
A kérdező hozzászólása: 1 aki normálisan ír annak kösz 2. kommi te csicska hosszú mondatot irtam és nem engedte kiírni a kérdést és ezért bele törölgetem de látom az értelmesek megértik
Vagy a hétfõ-szerda-péntek vagy hétfõ-kedd csütörtök-péntek

Van egy SGH E250 -es készülékem megvan hozzá a progi amivel átehet róla tenni cuccokat (Samsung PC studio) akkor jó volt mostanába meg nem érzékeli a telót ami világít ha beledugom. A baj frissítettem is mitől van ez?

Legjobb válasz: Telepítsd újra a PC Studiot és állítsd be a telefonba,hogy csatlakozzon Samsung PC Studio-hoz! Lehetséges,hogy neked a Háttértár van kiválasztva! Nekem is ez volt a gondom a Samsung J700-as telómmal! Átállítottam és azóta rögtön felismeri a PC studio

Telepítsd újra a PC Studiot és állítsd be a telefonba, hogy csatlakozzon Samsung PC Studio-hoz! Lehetséges, hogy neked a Háttértár van kiválasztva! Nekem is ez volt a gondom a Samsung J700-as telómmal! Átállítottam és azóta rögtön felismeri a PC studio

16 éves vagyok, és a barátommal már voltunk együtt, amikor menstruáltam, akkor elszakadt a gumi, de szerencsére nem lett semmi baj belőle. Az lenne a kérdésem, ha akkor lennénk együtt, gumi nélkül, amikor megvan, teherbe tudnék esni?

Legjobb válasz: Igen, menstruáció alatt is teherbe esni. Nyilván kisebb az esélye a teherbeesésnek, mint ciklus, illetve a peteérés közepén, de elõfordulhat. Szerencséd volt.

Igen, menstruáció alatt is teherbe esni. Nyilván kisebb az esélye a teherbeesésnek, mint ciklus, illetve a peteérés közepén, de elõfordulhat. Szerencséd volt.
Igen!!! sõt vannak olyan párok, akiknek egyébként nem jön össze a babuci, de menstruáció közben megfogan. Inkább valami más védekezési módszert válasszatok, ha csak nem akartok 9 hónap múlva kisbabát ((:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!