Találatok a következő kifejezésre: Ha megvan bajom (27 db)

Szemműtét alatt nagy baj, hogy ha megvan a menstruációm?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül lézerrel mûtenek, nekem volt kancsalságmûtétem és még véletlenül sem lézerrel csinálták. Barátnõmnek szemlencse beültetés, azt sem lézerrel csinálták. Itt ezeknél igen is fontos, hogy megvan-e. Nem írta a kérdezõ, hogy lézeres mûtéte lesz, de ha az lesz, akkor ott valóban nem biztos, hogy számít, ha megvan.

Nem feltétlenül lézerrel mûtenek, nekem volt kancsalságmûtétem és még véletlenül sem lézerrel csinálták. Barátnõmnek szemlencse beültetés, azt sem lézerrel csinálták. Itt ezeknél igen is fontos, hogy megvan-e. Nem írta a kérdezõ, hogy lézeres mûtéte lesz, de ha az lesz, akkor ott valóban nem biztos, hogy számít, ha megvan.
Ha megvan, nem mûtenek meg. Legalábbis engem nem mûtöttek, mert azt mondták, ilyenkor nagyon vérzékeny vagyok és nehezebb dolguk lenne a mûtét során a vérzés elállításával. Mindenképp szólj az orvosodnak, aki mûteni akar, beszéld meg vele. Ha már nem nagyon van meg, akkor lehet, hogy megmût, de ezt õ tudja megmondani pontosan.
Tõlem meg sem kérdezték, hogy mikor lest stb. Mondjuk ezt az elsõ választ nem igazán értem. Nem vagyok orvostanhallgató, de a szemmûtét alatt, amit ugyebár lézerrel végeznek, hogyan jön a képbe a vérzés és annak elállítása?
Amíg nincs erõs menzeszed és nem spriccel a szemedbe a vér, addig nincs gond a mûtéttel... Azonban fontos, hogy a beavatkozás követõ pár napban, a használt tampont se pörgesd az arcod elõtt kidobáskor!

Ha megvan a baj, vagy nincs is baj, segítenek a meddőségin?

PCO-t állapítottak meg, plusz valami méhen belüli moimát. Kell külön kérni, hogy a továbbiakban nézzenek és "csináljanak" nekünk gyereket, vagy ezt alapból megteszik?

Legjobb válasz: na ezzel énis igyvagyok!ma megjött most eldöntöttem énis bejelentkezem a meddõségire!elegem van már!!!!! Eddig nemvolt rendben ez meg az most rendbejött de mégsem jött össze!lépnem kell valahová!ha nincs bajod akkor is "csinálnak" gyereket a meddõségi központba.Halottam hogy nemvolt gond és inszemet csináltak és össze is jött nekik

na ezzel énis igyvagyok!ma megjött most eldöntöttem énis bejelentkezem a meddõségire!elegem van már!!!!! Eddig nemvolt rendben ez meg az most rendbejött de mégsem jött össze!lépnem kell valahová!ha nincs bajod akkor is "csinálnak" gyereket a meddõségi központba.Halottam hogy nemvolt gond és inszemet csináltak és össze is jött nekik
A kérdező hozzászólása: Már annyi mindenen mentem keresztül, nem akarom, hogy azt mondják, minden rendben és menjünk haza mert felkötném magam :S
A kérdező hozzászólása: Mindezeket már ott a meddõségin állapították meg. Csak nem tudom hogy mûködik... hogy ha most teljesen negatívvá, vagyis egészségessé tesznek akkor elzavarnak, hogy most már nincs akadálya, jöjjenek vissza fél év múlva, vagy amint negatívvá tettek azonnal elkezdik a segítséget és a nyomonkövetést is.
Szia! 2.válaszoló vagyok. Engem nem küldtek el, hogy jöjjek fél év múlva. Most léptünk a 8.hónapba a próbálkozások tekintetében. Rögtön nekiálltak a tüszõérésem nyomonkövetésének, igaz, most még egy vizsgálatot azért terveznek az inszem elõtt, ez a méhnyak nyákjának a vizsgálata, mert lehet, azért nem sikerül a baba, mert ellenanyagot termel a méhnyak nyákja a spermiumok ellen. Ilyen esetben pedig nem is várnak, hanem inszeminációval segítenek, hisz más úton nem sikerülhet a teherbeesés. Én azt mondom menj el bátran a meddõségi szakemberhez (nem tudom merre laksz), nálunk nagyon segítõkészen álltak hozzánk. Drukkolok. szió
A kérdező hozzászólása: Mi a BMC-be járunk, Koncz fõorvoshoz. Eddig nagyon jó a tapasztalat, csak annyi ember eljahjtott már, hogy félek nehogy itt is ez legyen.
Szia! Ha eddig jó a tapasztalat, akkor szerintem ne félj. Én bennem is volt egy picinyke félsz, mert sokan mondták nekem, egy év alatt meddõségin szóba sem állnak az emberrel. Január 7-én voltam elõször a meddõségi szakembernél (Pécsett, mi itt lakunk), és nagyon kellemesen csalódtam, nem hajtottak el:) Nagyon szorítok, szió

Ha megvan, és elmegyek szolizni akkor lehet valami bajom?

Most megyek először a barátnőimmel, és nem akarom lemondani, mert megvan beszélve, de éppen megvan, és nem tudom hogy lehet e valami bajom, mert tudom, hogy ilyenkor pl.: hajat festeni se tanácsos, és nem tudom, hogy ez kihat e a szolizásra is.Mert ha igen akkor inkább nem megyek. 16/L normális válaszokat szeretnék ha lehet!

Legjobb válasz: engem olyankor nem fog meg egyáltalán:S Hormonok miatt van ez amúgy,egyénfüggõ kinek miyen a hormonháztartása.. Én ha menstruálok akkor nem festek hajat és nem is megyek szoliba..

engem olyankor nem fog meg egyáltalán:S Hormonok miatt van ez amúgy, egyénfüggõ kinek miyen a hormonháztartása.. Én ha menstruálok akkor nem festek hajat és nem is megyek szoliba..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Hát nem tudom, hogy elmenjek-e...
Én sose vettem észre, hogy rám valamilyen hatással lenne. Évek óta szolizok rendszeresen, olyankor is megyek, mikor megvan. Nem látok különbséget közte.

Ha megvan a bajom és ha a fiu belém élvezik lehetek terhes?

Legjobb válasz: Elméletileg olyankor nem lehetsz terhes, és elõtte illetve utána sem pár napig, de állítólag elõfordulhat.

Elméletileg olyankor nem lehetsz terhes, és elõtte illetve utána sem pár napig, de állítólag elõfordulhat.
Ha van spontán peteérésed akor igen.
elõfurdulhat, volt már aki így lett terhes. Remélem nem utólag tetted fel a kérdést, hanem elõre! Védekezzetek, mindig!
mit ír a használati cetli?? de szerintem nem
Nekünk is megvan a bajunk az ilyen terhes kérdésekkel...!
Milyen bajod van meg drága? Talán 10 éves vagy, hogy bajnak hívod? A válasz: nem.
hat neked tényleg megvan a bajod :D

Hogy ha szerdán kezdtem el szedni fogamzásgátlót és megvan bajom és úgy lefeküdtünk barátommal és nem élvezett belém akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetni lehetsz, hisz nem létezik 100 %-os fogamzásgátlási módszer, még rendes tablettaszedés mellett is történhet baleset. Az viszont hogy mekkora esélyed van rá függ attól, -hogy a menstruációd elsõ napján vetted-e be az elsõ levél elsõ tablettáját vagy sem; -egyáltalán attól, hogy milyen készítményt szedsz.

Lehetni lehetsz, hisz nem létezik 100 %-os fogamzásgátlási módszer, még rendes tablettaszedés mellett is történhet baleset. Az viszont hogy mekkora esélyed van rá függ attól, -hogy a menstruációd elsõ napján vetted-e be az elsõ levél elsõ tablettáját vagy sem; -egyáltalán attól, hogy milyen készítményt szedsz.
A kérdező hozzászólása: mistra a neve és menzeszem 2-ik napján mert akkor volt erõssen rendessen meg
Ha nem az elsõ napon kezded, NEM véd egybõl. Ennyi ésszel és ilyen felelõsségtudattal NEM szabadna gyógyszert szedned!
A kérdező hozzászólása: hát de úgy mondta orvos is hogy akkor kezdjem ha erõs a vérzés
És azt is mondta, hogy kivárás nélkül egybõl védett vagy? Erõsen kétlem.

Ha megvan a bajom, akkor ne tornázzak? Azt olvastam, hogy ilyenkor ne sportoljak!

Tényleg semilyen sportot sem lehet ilyenkor csinálni? Szobabiciklizhetek? Ha csak valamilyen sportokat nem lehet, akkor melyek azok a sportok?

Legjobb válasz: Nem vagyok orvos, vagy szakértõ ebben az ügyben, de nem hiszem, hogy semmit sem lehet csinálni. Nekem kifejezetten jobban esik a mozgás, mert akkor nem görcsöl annyira. Tornával és szobabiciklivel nincs is gond. Amit kerülj inkább az az úszás, vagy, hogy vízben legyél.

Nem vagyok orvos, vagy szakértõ ebben az ügyben, de nem hiszem, hogy semmit sem lehet csinálni. Nekem kifejezetten jobban esik a mozgás, mert akkor nem görcsöl annyira. Tornával és szobabiciklivel nincs is gond. Amit kerülj inkább az az úszás, vagy, hogy vízben legyél.
Én szoktam sportolni akkor is általában. Néha nem, amikor nagyon görcsölök, de egy könnyû torna mindig jöhet :) Sõt, nekem a futás segít a görcsök enyhítésében is.
A sportolók is edzenek minden nap, ha megvan nekik, akkor is. Én 14 éve sportolok (kézilabda) minden áldott nap és még sosem szóltak, hogy felmentést kapok ilyenkor edzésekrõl. Sõt, bajom sem lett tõle még. Tehát szerintem nyugodtan mozogj. 22/L
ha nem kellemetlen nyugodtan tornázhatsz sportolhatsz. Sokakanak a görcsökön még segit is.
Amit írtál, az teljes butaság. Menstruáció alatt is lehet sportolni, sõt a vérbõség miatt megszûnnek a görcsök, így a mozgás ilyenkor kifejezetten jót tesz.
Hogy sportolni lehet-e.. írták hogy igen, biztos igazuk van. De gyógytornázni biztosan lehet, ezt meg én írom. Taichi, Jóga, Qigong.. Ha ilyen gyakorlatokat végzel, nyugodtan folytasd ilyenkor is.
Tornázhatsz, csak ne erõltesd túl magad.
tornázhatsz, csak készülj rá vastagabb betéttel, erõsebb tamponnal mert több vér fog jönni. a mozgás enyhíti a görcsöket is. de ahogy már írtam, a vérzés erõsebb lesz egy kissé. nem tudom hol olvastál ilyet, mert én orvosi oldalon és könyvben is olvastam és pont az ellenkezõjét írják: kell a torna!
A kérdező hozzászólása: Hát gondolom azért mert mozgok. Ok, köszi, neki is állok tekerni :)
Amíg sportolsz.
A kérdező hozzászólása: Amíg sportolok, vagy utána is?
Az igaz, de most ne azt képzeld el, hogy ömlik :D Hanem, hogy valamennyivel több jön, amíg sportolsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ott azt is írták, hogy megnõhet a vérmennyiség.. Ez sem igaz?
A kérdező hozzászólása: Na de akkor Te ezt mondod, hogy utána is erõsebb lesz? Köszönöm a válaszokat!

Ha megvan a női bajom, akkor fürödhetek együtt a barátommal?

Már nem nagyon, nem véreznék bele a kádba :D csak ? aggódik, hogy nehogy én elkapjak valami bacit, mert ilyenkor érzékenyebb vagyok odalent.

Legjobb válasz: Tegyél fel egy tampont, és akkor minden további nélkül fürödhetsz. Mégis mit kapnál el a saját lakásotokban???

Tegyél fel egy tampont, és akkor minden további nélkül fürödhetsz. Mégis mit kapnál el a saját lakásotokban???
Hát, ilyenkor nem javasolt. Szerintem inkább hanyagoljátok, mert könnyen lehet, hogy pont a barátodtól kapsz el valamit, ami egyébként nem okoz nála semmi zûrt. Nahérted. :)
én inkább zuhanyoznék vele a helyedben :)
A kérdező hozzászólása: Nem nemi betegségre gondolok :D hanem bármilyen bacilus, ami lejön rólunk a fürdés során.. szóval értitek :D
Amikor menstruálsz amúgy sem ajánlatos fürdeni mivel a forró víz vérbõséget okoz, illetve nyitottabb van a méhszáj és bármi lehet belõle akár egy fertõzés is. Inkább tusoljatok, vagy ha mégis fürdés lesz belõle akkor tampon.
Elõször lezuhanyoztok, utána üljetek a kádba, te tamponnal, így baj nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Inkább megmaradtunk csak zuhanyzásnál :)

Az baj ha masztizok amikor megvan a menstruációm? 13/L

Lécci normális válaszokat! el?re is köxi

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj, csak ne nyalogasd az ujjadat.

Egyáltalán nem baj, csak ne nyalogasd az ujjadat.
A kérdező hozzászólása: köxi... és fujj amugy sem szoktam .
Nem baj, én is szoktam. Sõt valamiért olyankor jobban kívánom. :)
Egyáltalán nem baj, csak ne dugdoss magadba tárgyakat, mert ilyenkor még nagyobb a fertõzésveszély.
Ha teljesen tiszta kézzel nyúlsz a puncidhoz, akkor semmi baj nem lesz!
Elõzõ vagyok. Bár mindig tiszta kézzel szabad csak a puncidhoz nyúlni, nem csak amikor menstruálsz!!!
A kérdező hozzászólása: Köxi , és semmit nem szoktam a puncimba dugni , csak a kezemmel izgatom a puncim , és néha a csiklómat!

Megvan nekem a Sims 3. Az internetrõl letöltve. Ha megvenném a sims 3 állatok kiegészítõt akkor baj ha a letöltött sims 3nem eredeti cd? Tudnék vele így is játszani?

Legjobb válasz: Nem. Már próbáltam így, de észre veszi és letilt. Vagy vedd meg az eredetit is vagy simán csak töltsd le a házi kedvencet. (Nekem mind letöltött és teljesen király így is. Nincs 'multiplayer' de nem is hiányzik...)

Nem. Már próbáltam így, de észre veszi és letilt. Vagy vedd meg az eredetit is vagy simán csak töltsd le a házi kedvencet. (Nekem mind letöltött és teljesen király így is. Nincs 'multiplayer' de nem is hiányzik...)
A kérdező hozzászólása: És a letöltött játékon is pixelesek az állatok? Mert azt hallottam hogy a cd-n igen. Köszönöm a válaszod!
Szia.Régóta keresem a simset.Megtudod nekem mondani honnan töltötted le??:)
Ancsika thepiratebay..se oda egy pontot írj
tpb az jó: keresõ -> The Sims 3 + All Expansions és tádám!:) amúgy nem pixelesek az állatok.
Köszönöm!:) Kell hozzá Daemond tools ? :)
Kell hozzá DT :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!