Találatok a következő kifejezésre: Ha megváltoztatom MSN (6 db)

Ha valaki letilt msn-en, én látom, ha megváltoztatja közben a nevét vagy a személyes üzenetetét?

El?re is köszönöm a választ!

Legjobb válasz: Nem. Ha letilt akkor te onnantól csak úgy látod a nevét mint amikor utoljára bevolt jelentkezve és nem látod a változásokat.

Nem. Ha letilt akkor te onnantól csak úgy látod a nevét mint amikor utoljára bevolt jelentkezve és nem látod a változásokat.
Ha letilt, akkor azt a nevet látod, ami akkor volt neki, amikor tiltott és azt a kiírást, szóval tiltás alatt nem változik a név és a kiírás:) Megtudod nézni ki tiltott: Beállítások-->> Adatvédelem-->> Jobb klikk a névre Ha engedi a törlést, akkor tiltott:( Ha nem engedi a törlést, akkor elvileg nem tiltott:) Remélem tudtam segíteni:)
Az elõzõ módszerrel azt tudja megnézni, hogy TÖRÖLTÉK-e a partnerlistáról. Azt nem, hogy TILTOTTÁK-e a partnerlistán. Mert ha csak tiltották, de nem törölték, akkor ugyanúgy nem tudja ott törölni a felhasználót. Azonban, ha nem tiltották le, DE TÖRÖLTÉK (ilyenre is van lehetõség), akkor viszont tudja ott törölni. Tehát ez a módszer a TÖRLÉST, nem a TILTÁST mutatja.
Szerintem pedig a tíltást, mert nem mindenkinek"engedi" a törlést, és aki törölt, az pedig nincs is a partnerlistán:) Barby
A kérdező hozzászólása: csak nem küld megerõsítõ emailt :(
Nagyon egyszerû, kattints az ikonra, mikor kiadja a felhasználónév és jelszó táblázatot, alatta ott lesz, hogy elfelejtette jelszavát. Arra a feliratra katt rá, a többit már látod automatikusan. Kérni fogja az új jelszót kétszer és az általad megadott e-mail címre küldi a megerõsítést. Az ismerõsök akik már regisztrálva voltak nem vesznek el, én már teljes gépcsere és programcsere után is visszakaptam az összes ismerõst, mert azokat nem a géped, hanem az msn. szervere tárolja.


Miért dob le a 2009es msn, ha megváltoztatom az állapotomat, retjvéről pl. elfoglaltra?

8.5msnem volt és kötelez? frissítés miatt frissített 2009esre.És amikor visszaraktam a 8.5öst akkor pedig nem enegedett bejelentkezni mert azt írta h. frissíteni kell.(A 8.5ös mindig rendesen m?ködött.)

Ha megváltoztatom az MSN címemet (tehát nem új címet csinálok) akkor a partnereimnek kiírja megint, hogy felvettem partnerek közé?

Legjobb válasz: Egy fix címet mégis hogy akarnál megváltoztatni? Mert jelen tudásom szerint nem lehet; innentõl kezdve meg a kérdésed is értelmetlen.

Egy fix címet mégis hogy akarnál megváltoztatni? Mert jelen tudásom szerint nem lehet; innentõl kezdve meg a kérdésed is értelmetlen.
Hogyne lehetne én már változtattam meg! https://accountservices.passport.net/ Ennyi! Magyar nyelvû, egyértelmû! Az e-mail címedet kell megváltoztatni és azzal változik az MSN cím is! ;)
nah akk hogy kell?
Nem kell a partnereket újra felvenni. Kb. tíz perc alatt az összes MSN-szerver befrissíti az adatokat, és a partnereknél - minden beavatkozás nélkül - már az új e-mail cím fog látszani. Amit elveszít: az a messenger programban lévõ saját hangulatjelek - mert a program "új profilként" fogja kezelni. De az összes partnerinformáció megmarad, és a partnerek is az új e-mail címet fogják látni pár percen belül. [Az e-mail cserét követõen, ha bejelentkezel, akkor minden partnered "elérhetetlen" lesz. Ekkor kell várni kb. tíz percet, és újra be kell jelentkezni, ekkortól már viszont minden "jó" lesz.] De ismét mondom, csak akkor, ha nem @live.com vagy @hotmail.com a regisztrált mailcím. Azokat nem lehet megváltoztatni.
Szerintem akkor újra fel kell venned a partnereket, mint ahogy elõször is csinátad.
Az MSN címet meg lehet változtatni :) Egy esetben nem tudod, az pedig az, ha az MSN fiók regisztrálásakor készítetted el. Tehát ha hotmailos a címed. Viszont minden más címet meg tudsz változtatni.
Megnéztem az oldalt. Itt SEM lehet megváltoztatni. Nem lehet sehogy sem, az MSN cím az egy fix dolog, akármi is a cím végzõdése. Max csinálhatsz újat, vagy többet amibe feéváltva jelentkezel be...
A kérdező hozzászólása: itt meglehet változtatni miután bejelentkeztem, ha nem hotmail-es a címem: https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf - erre vonatkozik a kérdés
Az msn címet megváltoztatni nem lehet. A telefonszámodat sem változtathatod meg, amikor a kedved tartja, csak ha újat kérsz. Nem értem a kérdést. Nem a névre gondoltál?
Jól tudod e-mail címet nem lehet megváltoztatni, csak újat csinálni.
Én megváltoztattam az email címet, de fél nap után is elérhetetlen volt minden partnerem. Most vehetem fel újra õket?

Az egyik msn partneremnek mindig megváltozik az állapota, vagy kijelentkezik, és pár perc múlva újra bejelentkezik, ha én megváltoztatom az állapotomat. Véletlen lenne?

El?ször azt hittem véletlen, de megnéztem, és szinte másodpercre pontosan történik. Hónapok óta ez megy, és nem tudom elhinni, hogy véletlen. Be lehet iylesmit állítani?

Legjobb válasz: Nem tudok róla, de én folyamatosan szívatnám szegényt. :)))

Nem tudok róla, de én folyamatosan szívatnám szegényt. :) ))
Olyan script létezik, hogy ha egy illetõ bejelentkezik, akkor a te állapotodat átállítja egy általad beállított állapotra. Lehet hogy azóta már kicsit továbbfejlesztették.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!