Találatok a következő kifejezésre: Ha megujjaz barátom, akkor (11 db)

Ha a barátom azt mondja, hogy lényeg, hogy én elélvezzek, és attól félek, hogyha megujjaz, akkor nem élvezek el, és ez gáz számomra !?

Legjobb válasz: Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!

Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!
az a gáz, hogy így közelítitek meg a témát. Egyrészt nem arról szól az egész, hogy feldugja 2 ujját te meg 2 perc alatt elélvezel.. A másik, egy kapcsolatban nem szabad, hogy gáz legyen valami is, ami a szex-el kapcsolatos..
Édes drága aranybogaram... Meg kéne tanulni írni és aztán játszani ilyet..
abban hogy "MEGUJJAZ" abban mi a helytelen nektek??
A MEGUJJAZ-ban már semmi, pont azért írtam nagy betûvel helyesen, de a kérdésben már javították a moderátorok. Az elõttem szólok sem véletlenül emlegetik a helyesírását a kérdés feltevõnek.
Ha a barátod megujjaz és te korábban csináltad, meg fogja tudni mondani, mert s szûzhártyára rátapad az ujjlenyomat és ezt le lehet tapogatni. Az elsõ megujjazást a hónap elsõ keddjén kell elvégezni, 22:22-kor, kell elkezdeni. Ha ekkor ujjazod meg magad, akkor 286 másodperc múlva elélvezel. Ha más idõpontban csinálod az elsõt, akkor az 5. alkalommal 423 másodperc alatt élvezel el. Ez bizonyított.
Hallod lehet hülye vagyok de én nem ertem az elsõ felét annak amit írtál.
ezt kb arra fordítanám le hogy : szûz lány, még nem volt megujjazva maga által sem, ha a pasija csinálná érezné-e hogy volt már benne ujj? nem nem érezné, nincs elélvezési szabvány percben megadva és szerintem fiú a kérdezõ, különben nem kérdezne ilyen butaságot, az meg hogy 15 alatti látszik az írás(tudatlanság)án:D
Csatlakozom Mc. Úrhoz és az õt követõ válaszadóhoz, mert én sem értem a kérdés elsõ felét.
okos a neved, de olyan hülye vagy mint a seggem..
Mc.Úr: Ezek szerint én is hülye vagyok, mert nem értem az elsõ felét :D
Ha az ujjazáshoz van eszed, akkor vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt is, és olvass utána mikor kell írásjeleket használni, hogy értelmes legyen a mondanivalód. Egyrészt, honnan a búbánatból érezné, hogy Te már megujjaztad magad? Gondolj már egy kicsit.... A másik, nekünk honnan kéne tudnunk hány perc utána élvezel el maszturbálás közben? Te... agyoniskolázott....
1. Inkább járjál iskolába, tanulj meg magyarul. 2. Töltsd be a 18 életévedet legalább. 3. Világosítson fel valaki, vagy olvass utána értelmes könyvekben. Csak ezután szexelj, mert még gyerek vagy.
1. Nem érezné. 2. Nem. 3. Változó, ha gyorsan csinálod pár perc. 4. Bele kell melegedni, fél tucat menet után.
1 nem érzi 2 kevés az esély, hogy elsõre elélvezz, akkor fogsz elélvezni ha lelkiekben és testiekben minden össze lesz hangolva.
:DDDdd
Érzi hogy tágabb vagy...
mert jobban felizgulsz a barátodra.
Lehet h masztizáskor annyira gyorsan elmész, h nem is jut idõ benedvesedni. Nem?
A kérdező hozzászólása: háát nemtudom.. méég nem volt sztem orgazmusom.. szval nem azért van, legalábbis én igy gondolom..:\
hát édes, ez egyszerû! mivel a barátodhoz szexuális vonzódsz és nagyonn beindít téged már az, ha csak hozzádér.. magadat meg csak szimplán elviszed, ennyi .. értelmes kérdéseket tesztek fel, wááá :D
A kérdező hozzászólása: jo hát szerintem ez elég értelmes kérdés.. mert lehet valaki meg pont fordítva van. akkor nem vonzódik szexuálisan a párjához?... na mind1
nemm hülye a kérdés, én fordítva vagyok. amíg a barátoddal nedves vagy, sose félj.
A kérdező hozzászólása: az elég rossz lehet..:S

Ha megujjaz a barátom, akkor miért fájok ott alul utána 1 v. másfél napig? Durván csinálja? Kicsit fáj közbe is, de élvezem! Miért van ez?

Legjobb válasz: Vagy durván csinálja vagy nem nedvesedsz eléggé. Mondd neki, hogy csinálja finomabban, és ha még ezután is fáj, akkor használjatok síkosítót.

Vagy durván csinálja vagy nem nedvesedsz eléggé. Mondd neki, hogy csinálja finomabban, és ha még ezután is fáj, akkor használjatok síkosítót.
Vagy nyalogasd meg az ujját elõtte... ;)
és lazíts, ne feszítsd az izmaidat.
lehet h vmi miatt a tested nem akarja vagy nem tudom több okozója lehet.feszült vagy nem engeded el magad annyira iylenek
Lehet, hogy ahogy összehúzod az izmaidat, és felsérti a körmével esetleg a hüvely falat... próbáltjátok óvatosabban, lassabban vagy síkosítóval.
A kérdező hozzászólása: szokta nyalogatni az ujját:D:D de van amikor még az 1 ujj is fáj:S de mé?:(
A kérdező hozzászólása: köze lehet annak hogy összehuzom az izmaimat?
A kérdező hozzászólása: de miért van az hogyha m, egujjaz akkor akaratom ellenére is megfeszülnek az izmaim?

Miért lehet az hogy ha a barátom kinyalja a puncim vagy ha megujjaz akkor van egy olyan pont valahol az ajkaknál hogy ha ott csinálja "remeg" a lábam? Van hogy egy folytába vagy megszakitásokkal

Szerintetek gáz?Mert engem valahogy zavar.19 éves vagyok és sz?z

Legjobb válasz: Dehogy gáz.A szervezeted ezt reagálja.Élvezed is ha jól gondolom :)

Dehogy gáz.A szervezeted ezt reagálja.Élvezed is ha jól gondolom :)
Fenét gáz, örülj neki és add át magad az élvezetnek!
Egyáltanán nem gáz. Úegalább a pasid tudja, hogy élvezed.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

A barátom megujjaz és utána pár napig fáj a hüvelybemenetem (ha benyúlok csak akkor). Ez mitől van?

Legjobb válasz: mondd meg neki,h ne 5 úját dugja be,és kicsit finomabban is csinálja ;) :D

mondd meg neki, h ne 5 úját dugja be, és kicsit finomabban is csinálja ;) :D
A kérdező hozzászólása: Csak egy újjal szokott, esetleg kettõvel!
Esetleg nem túl hosszú a körme? A férjem néha elfelejti levágni, és olyankor felsért.
te mit nyúlkálsz ott?
biztos az ujjával csinálja? azért figyelj oda.

Ha a barátom megujjaz akkor átszakítja a szűzhártyát?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. A szûzhártya különbözõ alakú, formájú. "Beférhet" rajta egy ujj.

Nem feltétlenül. A szûzhártya különbözõ alakú, formájú. "Beférhet" rajta egy ujj.
igen
Át, megeshet.De attól még szûz leszel, mert nem "járt" benned férfi nemi szerv!
Az elõzõ mondja jól.
Szûzhártyától függ, de jóval kisebb a valószínûsége, hogy igen, mint nem.
én is szûz vagyok, a barátom szokott 2 ujjal ujjazni, de nemszakadt át.
Nekem ujjazásnál szakadt át. Elõtte már szeretkeztünk kétszer, de akkor nem szakadt át. Ez normális. Van, akinek az elsõ egy-két együttlétnél nem szakad át. Nekem ujjazásnál szakadt át.
**Bocsi, hogy kétszer leírtam ugyanazt a mondatot:)

Ha a barátom megujjaz, akkor el lehet veszíteni a szüzességet?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hány ujjal és milyen erõsen, de el lehet veszíteni ezzel a szüzességet.

Attól függ, hogy hány ujjal és milyen erõsen, de el lehet veszíteni ezzel a szüzességet.
A gyakorlatban akár megsérülhet, át is szakadhat a szûzhártya, de a szüzesség elvesztését arra értjük, mikor elõször történik meg a nagy dolog.
Én így jártam. :)
Így van, a szúzhártád elszakad, de a klasszikus értelemben vett szüzeésséget akkor veszted el, ha a behatolás megtörténik.
Ahhoz elég intenzíven kell benned lennie, hogy az ujjával szakítsa el azt, amit a péniszével kéne.

Miért van az h ha izgatom a csiklóm rendesen elélvezek de ha én vagy a barátom megujjaz akkor csak nagy nyomást érzek és semmi élvezeteset? :S

Legjobb válasz: Nem lazulsz el rendesen esetleg?Meg te valószínû mást technikát használsz...Próbáld meg elmondani neki hogy hogy csinálja,jobb mintha csak nyomkod és nagy nyomást érzel...

Nem lazulsz el rendesen esetleg?Meg te valószínû mást technikát használsz...Próbáld meg elmondani neki hogy hogy csinálja, jobb mintha csak nyomkod és nagy nyomást érzel...
A kérdező hozzászólása: de ha én próbálom magamnak is ugyanolyan nyomást ézek : //
Akkor valamit nem értek...azt írtad hogy idézem "ha izgatom a csiklóm rendesen elélvezek de ha én vagy a barátom megujjaz akkor csak nagy nyomást érzek" ebbõl azt szûröm le hogy a barátodnak is megvan az érzés, csak orgazmus nem sikerült még?
Mert a csikló érzékenyebb és könyebb ott elélvezni, mint ujjazásnál a hüvelyben.
Ne aggódj, én soha életemben nem élveztem az ujjazást, a hüvelyi élvezet csak sima szexnél mûködik nálam, egyébként dughatnék be akármit (nem szoktam). A csikló egy külön élvezeti forrás, inkább azzal kellene a barátodnak foglalkoznia, csak sokan ezt nem tudják és feltétlenül be akarnak nyúlni.
Elméletileg lehetséges, gyakorlatilag viszont szinte lehetetlen.
Ha valaki ennyire hülye a dologhoz, miért csinálja?
Az ondó elpusztul a vízben! Szóval nem hiszem! De máskor ne csináljatok ilyet!:)
Lehet belõle valami gond? Igen hülye kérdések születhetnek a gy.i.k.-on.
Nem.
:) :) ilyet, persze jó úton haladsz, a teherbeeséshez
Anyám...
wazze xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!