Találatok a következő kifejezésre: Ha megujjaz barátom, (21 db)

Ha a barátod megujjaz és te korábban csináltad, meg fogja tudni mondani, mert s szûzhártyára rátapad az ujjlenyomat és ezt le lehet tapogatni. Az elsõ megujjazást a hónap elsõ keddjén kell elvégezni, 22:22-kor, kell elkezdeni. Ha ekkor ujjazod meg magad, akkor 286 másodperc múlva elélvezel. Ha más idõpontban csinálod az elsõt, akkor az 5. alkalommal 423 másodperc alatt élvezel el. Ez bizonyított.
Hallod lehet hülye vagyok de én nem ertem az elsõ felét annak amit írtál.
ezt kb arra fordítanám le hogy : szûz lány, még nem volt megujjazva maga által sem, ha a pasija csinálná érezné-e hogy volt már benne ujj? nem nem érezné, nincs elélvezési szabvány percben megadva és szerintem fiú a kérdezõ, különben nem kérdezne ilyen butaságot, az meg hogy 15 alatti látszik az írás(tudatlanság)án:D
Csatlakozom Mc. Úrhoz és az õt követõ válaszadóhoz, mert én sem értem a kérdés elsõ felét.
okos a neved, de olyan hülye vagy mint a seggem..
Mc.Úr: Ezek szerint én is hülye vagyok, mert nem értem az elsõ felét :D
Ha az ujjazáshoz van eszed, akkor vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt is, és olvass utána mikor kell írásjeleket használni, hogy értelmes legyen a mondanivalód. Egyrészt, honnan a búbánatból érezné, hogy Te már megujjaztad magad? Gondolj már egy kicsit.... A másik, nekünk honnan kéne tudnunk hány perc utána élvezel el maszturbálás közben? Te... agyoniskolázott....
1. Inkább járjál iskolába, tanulj meg magyarul. 2. Töltsd be a 18 életévedet legalább. 3. Világosítson fel valaki, vagy olvass utána értelmes könyvekben. Csak ezután szexelj, mert még gyerek vagy.
1. Nem érezné. 2. Nem. 3. Változó, ha gyorsan csinálod pár perc. 4. Bele kell melegedni, fél tucat menet után.
1 nem érzi 2 kevés az esély, hogy elsõre elélvezz, akkor fogsz elélvezni ha lelkiekben és testiekben minden össze lesz hangolva.
:DDDdd
Érzi hogy tágabb vagy...

Ha a barátom azt mondja, hogy lényeg, hogy én elélvezzek, és attól félek, hogyha megujjaz, akkor nem élvezek el, és ez gáz számomra !?

Legjobb válasz: Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!

Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!
az a gáz, hogy így közelítitek meg a témát. Egyrészt nem arról szól az egész, hogy feldugja 2 ujját te meg 2 perc alatt elélvezel.. A másik, egy kapcsolatban nem szabad, hogy gáz legyen valami is, ami a szex-el kapcsolatos..
Édes drága aranybogaram... Meg kéne tanulni írni és aztán játszani ilyet..
abban hogy "MEGUJJAZ" abban mi a helytelen nektek??
A MEGUJJAZ-ban már semmi, pont azért írtam nagy betûvel helyesen, de a kérdésben már javították a moderátorok. Az elõttem szólok sem véletlenül emlegetik a helyesírását a kérdés feltevõnek.
mert jobban felizgulsz a barátodra.
Lehet h masztizáskor annyira gyorsan elmész, h nem is jut idõ benedvesedni. Nem?
A kérdező hozzászólása: háát nemtudom.. méég nem volt sztem orgazmusom.. szval nem azért van, legalábbis én igy gondolom..:\
hát édes, ez egyszerû! mivel a barátodhoz szexuális vonzódsz és nagyonn beindít téged már az, ha csak hozzádér.. magadat meg csak szimplán elviszed, ennyi .. értelmes kérdéseket tesztek fel, wááá :D
A kérdező hozzászólása: jo hát szerintem ez elég értelmes kérdés.. mert lehet valaki meg pont fordítva van. akkor nem vonzódik szexuálisan a párjához?... na mind1
nemm hülye a kérdés, én fordítva vagyok. amíg a barátoddal nedves vagy, sose félj.
A kérdező hozzászólása: az elég rossz lehet..:S

Miért lehet az hogy ha a barátom kinyalja a puncim vagy ha megujjaz akkor van egy olyan pont valahol az ajkaknál hogy ha ott csinálja "remeg" a lábam? Van hogy egy folytába vagy megszakitásokkal

Szerintetek gáz?Mert engem valahogy zavar.19 éves vagyok és sz?z

Legjobb válasz: Dehogy gáz.A szervezeted ezt reagálja.Élvezed is ha jól gondolom :)

Dehogy gáz.A szervezeted ezt reagálja.Élvezed is ha jól gondolom :)
Fenét gáz, örülj neki és add át magad az élvezetnek!
Egyáltanán nem gáz. Úegalább a pasid tudja, hogy élvezed.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

14 éves szűz lány vagyok és ha megujjaz a barátom elveszithetem a szüzességemet?

És nagyon sokat sportolok leheséges hogy már elszakadt ? mert már 4 hónapja együtt vagyunk és ha véletlen bekövetkezne ?! ( idiota válasz nem kell) !

Legjobb válasz: A szûzhártyádat valószinûleg elveszted, ha két ujjal ujjaz meg. Ha csak egyel akkor 50-50%. Vagy igen vagy nem. Azonban a szüzességedet majd csak akkor fogod elveszíteni ha a farkincáját a puncusodba dugta. 21F

A szûzhártyádat valószinûleg elveszted, ha két ujjal ujjaz meg. Ha csak egyel akkor 50-50%. Vagy igen vagy nem. Azonban a szüzességedet majd csak akkor fogod elveszíteni ha a farkincáját a puncusodba dugta. 21F
Hát így látatlanban nem tudhatjuk...igen már elszakadhatott ha sokat sportolsz, de az is lehet hogy még nem...:)
nem hiszem h problem lenne de sztm 14 évesen még ne nagyon foglalkozzatok ezzel de ti tudjátok de még szûz vagy...
szerintem bujj el :D
ui: akkor ne tegyél fel idióta kérdést barom!
irigy: ja sajnos:D
hihi elcsuszott 1 kicsit.
azzal csak a szûzhártyád szakíthatja át.. szûz akkor nem leszel ha berakta a bré-t ......______ ......, .-'"......``~., ......, .-"......"-., ......, /......":, ......, ?......, ....../......, } ....../......, :`^`..} ....../......, :"....../ ......?.....__......:`....../ ....../__.(....."~-, _......, :`....../ ....../(_...."~, _......"~, _......, :`......_/ ......{.._$;_......"=, _......"-, _......, .-~-, }, .~";/....} ......((.....*~_......"=-._......";, , ./`..../"....../ ..., , , ___.`~, ......"~., ......`.....}....../ ......(....`=-, , ......`......(......;_, , -" ....../.`~, ......`-....../ ......`~.*-, ......|, ./....., __ , , _......}.>-._......|......`=~-, .....`=~-, __......`, ...... ......`=~-, , ., ...... ......`:, , ......`......__ ......`=-, ......, %`>--==`` ......_......_, -%......` ......,
20:26os én a helyedben nem dicsekednék, még azt sem tudod, hogy így nem veszítheti el a szüzességét csak ha a fiú bedugja a pénisztét, sok kis szexelõ buta csitri..
A szûzhártyádat valószinûleg elveszted, ha két ujjal ujjaz meg. Ha csak egyel akkor 50-50%. Vagy igen vagy nem. Azonban a szüzességedet majd csak akkor fogod elveszíteni ha a farkincáját a puncusodba dugta. 21F Micsoda? Ha egy lány szûz és feldugja valaki az ujját, akkor egybõl átszakad a szûzhártya, persze, ha odáig feldugja. A szüzességét már akkor elveszti, ha átszakad a szûzhártya. Akár ujjal, akár vibrátorral is.
Szerintem nem kéne baztatni , attól hogy 14 éves és ilyeneken jár az esze... 14 évesen nekem is elõfordult a fejembe, én már 14 elmultam amikor lefeküdtem a barátommal. Kritizzájtáok magatokat, és tartsátok meg a sértõ komikat. Válasz : Ha megújjaz, elöfordulhat, sõt tuti.
idióta válasz?? szerintem nem idióta válasz, hogy taknyos 14 évesen már megujjaz a barátod, 4 hónap az semmi, anyád ennyire figyel rád??
jajj elkezdi nyomikomi tipikuis r*banc
Muti a hártyáááád..
A kérdező hozzászólása: mondtam nyomikomi nem kell -.-" !
A kérdező hozzászólása: ok csá -.-
A kérdező hozzászólása: En azt nem mondtam hogy megtortent csak 1kerdes volt -.- Amugy koszonom azoknak akik ertelmes valaszt adtak vagy megertettek :)

Ha megujjaz a barátom, akkor miért fájok ott alul utána 1 v. másfél napig? Durván csinálja? Kicsit fáj közbe is, de élvezem! Miért van ez?

Legjobb válasz: Vagy durván csinálja vagy nem nedvesedsz eléggé. Mondd neki, hogy csinálja finomabban, és ha még ezután is fáj, akkor használjatok síkosítót.

Vagy durván csinálja vagy nem nedvesedsz eléggé. Mondd neki, hogy csinálja finomabban, és ha még ezután is fáj, akkor használjatok síkosítót.
Vagy nyalogasd meg az ujját elõtte... ;)
és lazíts, ne feszítsd az izmaidat.
lehet h vmi miatt a tested nem akarja vagy nem tudom több okozója lehet.feszült vagy nem engeded el magad annyira iylenek
Lehet, hogy ahogy összehúzod az izmaidat, és felsérti a körmével esetleg a hüvely falat... próbáltjátok óvatosabban, lassabban vagy síkosítóval.
A kérdező hozzászólása: szokta nyalogatni az ujját:D:D de van amikor még az 1 ujj is fáj:S de mé?:(
A kérdező hozzászólása: köze lehet annak hogy összehuzom az izmaimat?
A kérdező hozzászólása: de miért van az hogyha m, egujjaz akkor akaratom ellenére is megfeszülnek az izmaim?

Az normális ha a barátom megujjaz és utána egy kis vér távozik?

Nem fájt és semmi csak vér jött ki. Még szűz vagyok. 15/l

Legjobb válasz: Kicsit megsértette a szûzhártyát. Hogy normális?Passz.Vérezni vérezhet azzal nincs baj.

Kicsit megsértette a szûzhártyát. Hogy normális?Passz.Vérezni vérezhet azzal nincs baj.
A kérdező hozzászólása: Nem az itteni válaszokra gondoltam hanem tettem már fel egy ugyan ilyen kérdést és arra csak hülyeséggel válaszoltak
Többi barom?! Mely válaszokra célzol? Amúgy meg szólj Freddy Kruegernek, hogy vegye le a kesztyût elötte...
A kérdező hozzászólása: oké :D köszönöm szépen hogy válaszoltatok nekem értelmesen nem úgy mint a többi barom :)
Leülsz egy székre, kis piperetükörrel, és széthúzod, de csak óvatosan ;) 21l
A kérdező hozzászólása: És azt hogy?
Bármi lehet.Látatlanban semmit nem lehet mondani
Megtudod nézni, tükör ;) 21l
A kérdező hozzászólása: Köszi. De néha érzem hogy elégé mélyre dugja az ujját..az nem lehet hogy az egészet át szakította?
Legalább amikor elveszi a szüzességedet, a farka már nem lesz véres.
nem...
Nem. Ugyan olyan, mint a péniszét helyezné be.
Igen, mert kitágulsz valamennyire.Fokozatosan csináljátok.Elõször 1 ujj, rá 1 hónapra 2 ujj, aztán esetleg 3 .
a párom velem is pettingel kezdte: egy ujj, majd lassan lassan mélyebbre dugta, tágitotta, majd jött a 2 ujj....és amikor a pénisz következett ( rá 1 évre kb) akkor elõbb a fejét tette be, nagyon lassan, meg ahogy a könyvben meg van irva, és ici-picit sem fájt. :) 21-L

Később se fogom élvezni se a szexet se ha a barátom megujjaz?

A barátom rászokott, hogy nem csak izgat,hanem meg is ujjaz, de ez nekem annyira nem jó, nem fáj, de nem jó érzés, és ugye amikor a tanpont rakom fel, az se jó érzés, és az ujjazás az szinte olyan, és akkor a szexet se fogom élvezni ha az ujjazást se élvezem? értelmes és hasznos válaszokat kérnék. köszönöm.

Legjobb válasz: az teljesen más lesz hidd el :)

az teljesen más lesz hidd el :)
Ahogy levettem a szövegbõl te még szûz vagy. Tapasztalatból mondom, hogy érdemes ujjazással elõkészíteni a hüvelyt az elsõ jó pár aktus elõtt a behatolásra. Feltehetõen a barátod ujjai kisebbek, mint a pénisze, így szépen fokozatosan hozzászoksz majd a méretnövekedéshez, ami nem 2 nap általában. Egy idõ után élvezni fogod az ujjazást is és késõbb a szexet is. Bár hozzáteszem a kedvesemnek ha jól emlékszem már a kezdetektõl élvezetet okozott az ujjazás.
míg szûz voltam nekem sem okozott különösebben élvezetet... viszont mióta elvesztettem annál inkább bár sztem ez attól is függ h ki csinálja
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam, féltem, hogy sose leszek jó :)

Ha a barátom megujjaz akkor átszakítja a szűzhártyát?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. A szûzhártya különbözõ alakú, formájú. "Beférhet" rajta egy ujj.

Nem feltétlenül. A szûzhártya különbözõ alakú, formájú. "Beférhet" rajta egy ujj.
igen
Át, megeshet.De attól még szûz leszel, mert nem "járt" benned férfi nemi szerv!
Az elõzõ mondja jól.
Szûzhártyától függ, de jóval kisebb a valószínûsége, hogy igen, mint nem.
én is szûz vagyok, a barátom szokott 2 ujjal ujjazni, de nemszakadt át.
Nekem ujjazásnál szakadt át. Elõtte már szeretkeztünk kétszer, de akkor nem szakadt át. Ez normális. Van, akinek az elsõ egy-két együttlétnél nem szakad át. Nekem ujjazásnál szakadt át.
**Bocsi, hogy kétszer leírtam ugyanazt a mondatot:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!