Találatok a következő kifejezésre: Ha megtudnád, egy héten (8 db)

Ha megtudnád, hogy egy héten belül atomháború lesz, mit tennél?

Legjobb válasz: A võlegényemmel elutaznék valahova messzire hogy az utolsó hetet együtt töltsük, de egy nappal elõtte hazajönnék hogy a család együtt legyen az utolsó napon.

A võlegényemmel elutaznék valahova messzire hogy az utolsó hetet együtt töltsük, de egy nappal elõtte hazajönnék hogy a család együtt legyen az utolsó napon.
tekernék egy spanglit és jól betépnék, mást ugyse nagyon tehetnék
Belépnék a seregbe...
ha biztos lennék benne hogy azlesz, akkor nem agyalnék most azon hogy lefeküdjek-e a barátommal vagy sem..:d szûzen mégsem halhatok meg. :D
Én megépíteném a kémtársulatunk földalatti bázisát ami már készülõben van beton és acél falak ólommal körbevéve edzett vasat rá poliuretánhabbal körbevéve üveggyapot tégla hungarocell porcelán mûanyag és a legfõbb sfdktglmatt100099865-ös anyag titkosított kinyomozhatatléan savas oldat amely megsziárdulva áthatolhatatlan mindez olyan nagyságú lenn hogy masx 6 embernek biztosítana életteret+ kaja+ innivaló +ruha hát kb mint egy nagyobb ház.persze mind ez a föld alatt. többet sajna nem mondhatok...
együtt lennék a barátommal egy kis szigeten :D motoroznék, zabálnék piálnék kipróbálnám a füves cigit, megmondanám a tanáraimnak a magamét :D végül az uccsó nap összegyûlnék a szteretteimmel, és pezsgõt bontanék :D
Felkeresném Atom Antit, hogy segítsen. :-)
minden képpen az o.s.s.-t(ó sz sz )választanám, az eggyik leg biztonságosabb titkosított, intézmény.még a wup is jó csak nincsenek atom elhárító mini csip jeik...nem irhatok többet!
Mindent megtennék, ami csak álom..mindent tilosat, és MINDENT kipróbálnák.
hat en kielveznem ezt a hetet, mindent kiprobalnek, vesziteni valom ugysem lenne, sexelnek sokmindenkivel,
rejszmaratont tartanék magamnak, hogy tudjam, hányszor vagyok képes matyizni egy nap
Szerzek atombomba elhárító rakétákat :D
megprobálnék olyan helyet keresni ahol még van esélyem h tulélem. a föld alatt. :D
Egybegyûjteném minden szerettemet és együtt várnánk a halált. de elõtte kipróbálnám a leszbikus szexet. hihi
Kezdenék csomagolni.
Nem tudom, hogy mit tennék és elnézést, hogy nem a kérdésedre válaszolok. De ha egy nagyon hitelesen megkomponált történet érdekel, akkor javaslom, nézd meg a "Veszélyes jövõ" címû filmet. (eredeti cím: On the beach, a film 2000-ben készült) Kitalált történet ugyan, de szerintem nagyon jó film a témában. Pontosan az emberiség végnapjait mutatja be, az utolsó hónapokat, heteket, napokat, perceket...
kipróbálnék mindent amit nem szabad, majd az utsó napokat végig LSD-zném.
Reménykednék, hogy hátha mégsem...
nem hinném el, úgyhogy semmit.

Mit csinálnál, ha megtudnád, hogy egy hét múlva meg fogsz halni?

Igen, biztos van már hasonló kérdés szóval a válaszodban nem kell err?l tájékoztatnod :3 Csak a kérdésre válaszolj, köszi ^^

Legjobb válasz: Elmondanám a szerelmemnek, hogy szeretem(egyébként kicsit bonyolult lenne, de így meg merném tenni) Sokat lennék a családommal, barátokkal. Akik fontosak nekem, azt elmondanám. Egyébként ez egy nehéz kérdés, míg nem vagy abban a helyzetben(ami szerencsére velem nincs így) Lehet, hogy lefeküdnék valakivel, mert még szûz vagyok és nem akarok szûzen meghalni... és az egyik napon biztos jól bepiálnék. De sírnék is biztos egy csomót meg nem tudom, sok mindent, ez nehéz.

Elmondanám a szerelmemnek, hogy szeretem(egyébként kicsit bonyolult lenne, de így meg merném tenni) Sokat lennék a családommal, barátokkal. Akik fontosak nekem, azt elmondanám. Egyébként ez egy nehéz kérdés, míg nem vagy abban a helyzetben(ami szerencsére velem nincs így) Lehet, hogy lefeküdnék valakivel, mert még szûz vagyok és nem akarok szûzen meghalni... és az egyik napon biztos jól bepiálnék. De sírnék is biztos egy csomót meg nem tudom, sok mindent, ez nehéz.
jó sokat sírnék, a megtakarított pénzem felét olyan kajára költeném amit eddig nem ehettem meg, a másikat anyunak adnám.Mindent megcsinálnák amit anyu mond, és vele lennék egész nap :)
jah, most nézem a kérdezõ válaszát, én is kihagytam, írnék egy levelet, amibe leírnám h mindenkit utálok, kivéve 2-3 embert, és h jó volt itt(ami persze nem igaz), de örülök h végre itt hagyhatom ezt a ronda világot :)
Egész nap marha steaket ennék
Megölném az összes embert, akit nem szeretek.
Egesz heten buliznak es fiuznak :d..aztan bucsuzom anyuektol :) 15/L
Öngyilkos lennék.
A kérdező hozzászólása: c: köszi a válaszokat én is elmondom :D:D szerintem leírnám a gondolataimat, végrendeletet készítenék. Elmondanám az embereknek mit gondolok róluk - vagy leírnám azt is. minden nap a kedvenc kajáimat enném :3 és megkérném hogy a húgaim menjenek el itthonról amíg meg nem halok (apuhoz mehetnének vagy mamához) hogy anyuval tudjak lenni. ^^

Ha megtudnád hogy terhes vagy, de még csak kb egy hete tudod, és ilyen csomagokat pakolós (néha 100db-ot is) munkakörben kellene dolgozni, elvállalnád?

Legjobb válasz: Ha jó fizikai állapotban lennék,és egészséges,akkor igen. Nagyon sokan a régi rendszerben ennél nehezebb munkákat is végeztek a terhességük alatt. Nem ltt sem nekik,sem a babáiknak semmi baja. Igaz,a mai nõk sokkal gyengébbek. Kérdezd meg inkább az orvosodat.

Ha jó fizikai állapotban lennék, és egészséges, akkor igen. Nagyon sokan a régi rendszerben ennél nehezebb munkákat is végeztek a terhességük alatt. Nem ltt sem nekik, sem a babáiknak semmi baja. Igaz, a mai nõk sokkal gyengébbek. Kérdezd meg inkább az orvosodat.
Szia! Én amikor megtudtam, hogy babát várok, pékként dolgoztam. Ráadásul dagasztóként, ami egész napos talpalással és cipekedéssel, emeléssel járt. 3 hétig csináltam, míg teljesen biztos nem volt a terhesség, utána kiírtak táppénzre. Az emelgetés nem terhes nõnek való!Még baba nélkül is megterhelõ munka! Én nem vállalnám el a helyedben. De persze te döntesz!
Nem azért, de a régi rendszerben is kiírták táppénzre a nõket, ha kiderült, hogy terhesek és nehéz fizikai munkát végeztek! Ha 3 mûszakos munkarendjük volt, akkor meg alapból táppénzt kaptak, míg ma a 16.héttõl írják ki azokat, akik éjszaka is dolgoznak. Ja, és régen nem kellett könyörögni az orvosnak, hogy írjon ki, meg pénzelni õket, mert természetes dolog volt az, hogy aki terhes, maradjon otthon!
Attól függ, mekkorák a csomagok, milyen súlyúak, és okoz e valamilyen problámát az emelgetése.
A kérdező hozzászólása: Hát igen ez sok mindennek a függvénye, csak kíváncsi voltam mit mondotok. Van olyan csomi ami pár deka, vagy csak pár kiló, de vannak 15-20-30 Kg-osak is. De ha úgy van lenne olyan akit megkérek, és szívesen segít.
Koraterhesen pláne nem pakolunk. Anyu szövõnõ volt-onnan ment szülni, bátyám koraszülött lett, utána 5!!!! vetélése volt, majd 14 év múlva sikerültem én, addig elvetélt mindig.
talán azt lehetne, hogy bent bejelented és a nagyon súlyosakat nem te cipeled. 20-30 kilóst semmiképp se!
Szia! Szerintem a munkahelyeden ne mond el mert nem tudhatod kiben bízhatsz és ha olyan munkahely símán ki rakhatnak amíg orvos által nem bizonyított!Ha meg tudod beszélni a háziorvosoddal inkább irasd ki magad míg a nõdoki nem erõsíti meg a terhesség tényét!A régi idõkrõl meg annyit, sajnos régen nem volt annyi stressz nem ettek annyi szemetet a nõk és ezáltal egészségesebbek és ellenállóbbak voltak így egy terhességet is könnyebben megtartottak mint a mai nõk!Annyi meddöség sem volt mint most az életkörülmények miatt! Szóval én biztosan így tennék a helyedben ha már végre itt tartanék!!! Vigyázz magatokra és boldog babavárást és persze Gratulálok!:)

Mit tennél, ha megtudnád, hogy egy hét múlva vége lenne az emberiségnek?

Ha becsapódna egy nagy meteor. Mit tennél akkor? Gondolom, olyan dolgokat, amiket még nem próbáltál, nem csináltál...

Legjobb válasz: Én egybõl elindulnék TV-t és Lamborghinit lopni. Közben minden utamba álló nõt megdugnék, kivéve a rokonokat, cigányokat, félcsöcsûeket, falábúakat, félkarú borostás transzfesztitákat stb... Utána meg az asszonnyal tölteném a hátralevõ napjaimat.

Én egybõl elindulnék TV-t és Lamborghinit lopni. Közben minden utamba álló nõt megdugnék, kivéve a rokonokat, cigányokat, félcsöcsûeket, falábúakat, félkarú borostás transzfesztitákat stb... Utána meg az asszonnyal tölteném a hátralevõ napjaimat.
A hitelezo bankom ele [email protected]!
az összes pénzem elkölteném szórakozásra. csinálnák egy hatalmaaaaaas luxus bulit, tele mindenféle drága alkoholokkal, ételekkel... elmennék egy Chanel üzletbe és bevásárolnák. jáj, micsoda álmok *.*
Mindent megtennék azért, hogy eljussak a szerelmemhez, hogy az utolsó napjainkat együtt tölthessük (távkapcsolat).

Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok. 2 héttel ezelőtt volt egy méhbiopsziám, szépen kitisztultam és most kezdtem vérezni. A menstruációm 23-án kell, hogy megjöjjön, ha a szövettan nem zavarta. Azt szeretnem megtudni, hogy menstruációs vérzés-e vagy vala

Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok. 2 héttel ezelőtt volt egy méhbiopsziám, szépen kitisztultam és most kezdtem vérezni. A menstruációm 23-án kell, hogy megjöjjön, ha a szövettan nem zavarta. Azt szeretnem megtudni, hogy menstruációs vérzés-e vagy valami egyéb probléma? Köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Méhűri beavatkozás után nem lehet pontosan megjósolni, hogy mikor és mennyi vérzés jelentkezik. Nagy valószínűség szerint ez teljesen normális. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Méhűri beavatkozás után nem lehet pontosan megjósolni, hogy mikor és mennyi vérzés jelentkezik. Nagy valószínűség szerint ez teljesen normális. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok. 2 héttel ezelőtt volt egy méhbiopsziám, szépen kitisztultam és most kezdtem vérezni. A menstruációm 23-án kell, hogy megjöjjön, ha a szövettan nem zavarta. Azt szeretnem megtudni, hogy menstruációs vérzés-e vagy vala

Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok. 2 héttel ezelőtt volt egy méhbiopsziám, szépen kitisztultam és most kezdtem vérezni. A menstruációm 23-án kell, hogy megjöjjön, ha a szövettan nem zavarta. Azt szeretnem megtudni, hogy menstruációs vérzés-e vagy valami egyéb probléma? Köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Méhűri beavatkozás után nem lehet pontosan megjósolni, hogy mikor és mennyi vérzés jelentkezik. Nagy valószínűség szerint ez teljesen normális. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Méhűri beavatkozás után nem lehet pontosan megjósolni, hogy mikor és mennyi vérzés jelentkezik. Nagy valószínűség szerint ez teljesen normális. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
normális választ adtunk.Kisnyulat nem lehet cumival felnevelni. Ne ellesd azt a szerencsétlen állatot
Magyarán nagyon jól tudod, hogy a nyuladat nem érdemes elletni, mégis megteszed. Mi van, anyuci nem ad pénzt bagóra, meg okostelefonra?
nem tudod a nyulakat felnevelni. hagyd abba az elletést
egyet értek az elõttem szólókkal
A kérdező hozzászólása: Nem bántotta õket!
Akkor hagyd ott a kicsiket, de mondom, mindenképp szerezz be vmi tejpótlót. 1 nap általában 1x eteti õket az anyjuk, onnan látod meg, hogy ettek, hogy a piciknek dagi a hasuk és feszül a bõrük. Ha ilyen csoffadt, ráncos, akkor nem ettek!
Szegénykék, mármint az elõzõ picik meg az anya. Lehet hogy most már nagyobb és felneveli õket. Egyébként nekem is azt mondta az állatorvos hogy valószínûleg nem lesz baja ha elõbb ellik 8 hónapos koránál, mert 5-6 hónaposan már kész az anyaságra. De azért jobb várni mert lehet nem tud mit kezdeni a kicsikkel.
Én meg azt mondom, hogy valószínûleg nagyon megviseli a korai ellés. Nem én találtam ki, hanem hozzáértõ állatorvos. Ha még azt is hozzá veszem, hogy ez már a harmadik eset január óta, de visszafogom magam. Ha nem haszonállat a szerencsétlen ahol tök mindegy a tenyésztõnek, hogy meddig bírja, évente csak 4-5 alkalommal szabad elletni. Nagyon kicsi az esélye, hogy Te fel tudod nevelni õket. Ezt a tenyésztõk úgy oldják meg, hogy keresnek mellé egy nevelõanyát akinek van elég teje, hogy a sajátja mellett a vendég nyuszikat is felnevelje.
A kérdező hozzászólása: Ma kaptam egy oroszlánfejû anya nyulat, arra lennék kíváncsi hogyha berakom a kicsikhez akkor vajon felnevelné õket? Ez az anya még nem szült egyszer sem.
A nyúl nem neveli a kicsinyeit. Megcsinálja a fészket, anyától függõen x alkalommal megeteti õket, betakargatja és ennyi. Értelemszerûen csak az a nyúl tudja etetni a kölyköket amelyiknek van teje. Ha nem ellett akkor nincs neki.
Azt senki nem kérdezte (én sem), hogy van-e az anyának teje. Mert ha van, akkor meg tudod oldani a felnevelést úgy, hogy születésük után (a késõbbiekben leírtak szerint) megeteted õket, majd az elletõládával együtt elveszed a kicsiket. Minden reggel ráteszed a szájukat a egyenként a mama emlõjére. Mikor már szép hordó alakú a pocijuk akkor eleget ettek. Ja, egyébként pedig pont azért nem neveli a mama a kicsinyeit mert még nem érett meg rá.
Jéézusom, és te ezek után kapsz még egy nyulat? Nincs benned semmi felelõsségérzet?? Az állat NEM JÁTÉK!
Nem bántotta az elõzõket, ugye? Ha nem, akkor egy próbát megér, de szerezz be tejpótlót, úgy emlékszem, hogy kecsketej a legjobb, de látogass el a http://www.torpenyul.hu fórumra, ott vannak fent tenyésztõk is és megmondják, hogy mit adj nekik és útbaigazítanak, hogy naponta hányszor adj nekik (egyébként 1x, max. 2x kell)...
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném. De tanultam abból amit írtál. De ha majd szül az anya, akkor egybõl vegyem el a kicsiket tõle?
Hát a dokid se a legjobb, illik tudni, hogy 8 hónapos koráig nem szabad elletni õket. Túl fiatal volt, de tényleg ne ellesd többet.
A kérdező hozzászólása: Egy normális kérdést tettem fel, és egy normális választ vártam. Nem kell egybõl az embert leugatni.
A kérdező hozzászólása: Ez volt az utolsó ellés. Csak gondoltam fel tudom én is nevelni valahogy.
Fel lehet nevelni. És az is lehet hogy most felneveli a kicsiket. Mcskatápszer jó nekik. Naponta egyszer kell adni. De tényleg nem értem miért lesz egyáltalán vemhes ha tudod hogy nem neveli fel
A kérdező hozzászólása: Idáig mindig azt hittem, hogy zavarja a környezet, és azért nem nem neveli õket.
Mennyi idõs az anya nyúl és mikor volt az elsõ ellése? Egyébként fel tudod nevelni, de én úgy tudom, hogy kecsketej a legjobb nekik...
A kérdező hozzászólása: 7 hónapos az anya és az elsõ ellés januárban volt.
Te jó ég, tönkrevágod azt a szerencsétlen nyulat. Hiszem még "gyerek", 8 hónapos kora elõtt TILOS elletni. Pff, hát most nagyon visszafogtam magam. Hagyd abba az elletést. Legalább annyit megtehettél volna, hogy tájékozódsz a témában. 3. ellése ennek a szerencsétlen nyúlnak. Nem sokat jósolok neki, tönkrevágtad a szervezetét, gratulálok.
A kérdező hozzászólása: elvittem az állatorvoshoz, és megkérdeztem tõle hogy miért van ez, és azt mondta hogy nem tudja hogy mi lehet vele!! Ez lesz az utolsó ellés! Mert az apát elajándékoztam.
ha a nyúl nem neveli a kicsinyeit akor azt inkább többször ne ellesd mert csak megdödlenek szegények inkább vegyél házinyulat ha tenyészteni akarsz azok sokkal nagyobb sikerrel nevelik fel a kicsinyeiket nekem is van egy törpenyuszin az megellette a kicsiket és szõrt is tépett csak az volt a baj hogy nem az elletõládába tépte a szõrt ezért megfagytak szegényekk ilyen az élet nem tud mindenki sikeres lenni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!