Találatok a következő kifejezésre: Ha megtermékenyült petesejt (5 db)

Pontosan mikor záródik be a méhszáj, rögtön ha a petesejt megtermékenyült, vagy ha már be is ágyazódott?

Legjobb válasz: Amikor beágyazódik.De nem mindenkinek azonnal záródik be.Ezért van az,hogy nemvárt mensi idejében ha magasan van a méhszáj és kemény akkor babagyanús is lehet.De nem törvényszerû.Nekem sem volt magasan és puha volt,mégis mindjárt megyek szülni:)) 37 hetes kismami.

Amikor beágyazódik.De nem mindenkinek azonnal záródik be.Ezért van az, hogy nemvárt mensi idejében ha magasan van a méhszáj és kemény akkor babagyanús is lehet.De nem törvényszerû.Nekem sem volt magasan és puha volt, mégis mindjárt megyek szülni:) ) 37 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: És ha még semmi nem biztos akkor mennyire árthat a szeretkezés?
Ha még semmi sem biztos akkor miért ne lehetne szeretkezni?Hogyne lehetne hiszen 1 lehet nem is vagy terhes.2 ha meg is termékenyültél, annak azért idõ kell, hogy eljusson a méhedig és beágyazódjon.3 egy egészséges sejtcsomó olyan mélyen be tud ágyazódni a méh falába, hogy onnan egy atombomba sem robbanthatja ki. Sokan csak a 3 hónapban tudják meg, hogy terhesek így szeretkeznek mégse történik baj.Egy egészséges terhességben amúgy is szabad szeretkezni.Nekem pl már kifejezetten KELL, hogy hátha elindul a kicsi manócskám kifelé:) )) elsõ voltam.

Ha megtermékenyült a petesejt akkor rá hány napra ágyazodik be?

Legjobb válasz: http://www.communio.hu/meh/magzelet.htm Az oldal szerint 4.-10. nap között történik.

http://www.communio.hu/meh/magzelet.htm Az oldal szerint 4.-10. nap között történik.

Ha megtermékenyült a petesejt kb 12-13 án (ovulációs teszt szerint ekkor volt peteérésem) és rá nyolc napra megjött ( 4 nappal elõbb) rendesem még lehetek terhes? Émelygek egész nap.

Legjobb válasz: Nekem is elvileg ilyenkor volt ovum...Neked mikor volt meg?Nekem 03.29.de még nem jött meg.De nem is szeretném...

Nekem is elvileg ilyenkor volt ovum...Neked mikor volt meg?Nekem 03.29.de még nem jött meg.De nem is szeretném...
A kérdező hozzászólása: Nekem az ovu teszt szerint 03.13.
nem valószinü de legfeljebb csinálj egy tesztet. Az émelygés általában eleve késöbb jön 6. hét után. De persze ritkán elöfordul elöbb is.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem olvastam el rendesen a kérdésed.Tehát, a menszeszemnek elvileg 25-én kellett volna megjönnie, a peteérés pedig 13-án volt elvileg.
A kérdező hozzászólása: Az szinte biztos, hogy nincs baba, csak reménykedem.Majd talán következõre.

Hogy van ez? Tojásfehérjés folyás a termékeny napokban van? És akinek a mensi előtti 2. napon múlik el az ilyen folyás, az addig termékeny? Ha megtermékenyült a petesejt, akkor mikor zár össze a méhszáj?

Legjobb válasz: Én mikor babás lettem, akkor a méhszájam az ovulációt követõ napokban rögtön összezárt és olyan száraz voltam, mint a szahara...:D a vizes folyás a menszit jelzi sajnos..

Én mikor babás lettem, akkor a méhszájam az ovulációt követõ napokban rögtön összezárt és olyan száraz voltam, mint a szahara...:D a vizes folyás a menszit jelzi sajnos..
A kérdező hozzászólása: nekem még toj.fehérlyés folyésom van, tehét még mindig termékeny lennék?-mensi elmúlása után kb 5 nappal szokott kezdõdni és mensi elõtt 2 nappal ér véget.
"A ciklus második felében: 3 nappal a tüszörepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhetö. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás idöszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze. Ezután a menstruációig ismét szárazság következik. 1-2 nappal a vérzés elött újra vizes, tojásfehérjeszerü nyálka figyelhetö meg, ha nem lépett fel terhesség. Ez a következö vérzés elörejelzöje."
Igen
Nézd meg a Néma sikolyt, fenn van a neten, majd rájössz milyen szörnyû!
Azért okoz lelki traumát , mert szörnyû!!!!
Én úgy tudom hogy megtermékenyülés után, de még a beágyazódás elõtt az esemény utáni 72 órás tabletta segíthet! De persze ha már 3 nappal vagy jóval többel a gyanús aktus után vagy és terhes lettél akkor sajnos csak az abortusz marad!
A második válaszolónak csak annyit h ez nem szörnyûség... Neked pedig csak annyit h igen csak az abortusz látezik és ez nem szörnyûség mert ha nem akarod a gyereket akkor nincs más megoldás de ez nagy lelki traumát fog okozni(de nem biztos)!
Elég bunkócska vagy te válaszoló!!!
Igen, de úgy nem vetemedsz ilyen szörnyûségre?
Nézetem szerint a kérdést nem most kellene feltenni, hanem az együttlét elõtt. A két sejt egyesülése után már élet, így ez gyilkosság lenne, teljesen mindegy, hogy a mai jog illetve orvosi etikett mit vél. Gondolom te is tudod, hogy a csecsemõk mindent éreznek, amit az anya, így elég egyértelmû, hogy élet. Amúgy meg te mit szólnál, ha édesanyád veled tenné ezt? Rád mondana nemet?
Én tisztelem az életet, te vagy egy jellemtelen, önzõ dög.
Az gyilkosság lenne. Attól még, hogy a kedves válaszadó nem tiszteli az életet, a tény tény marad. Két egyesült sejt után már semmit nem kell hozzátenni a babához, õ már kicsi élet, lélekkel.
Nem szornyuseg??? Akkor mi??? Karacsonyi ajandek???? bammeg... inkabb maradtal volna bolcs...
Nem itt kéne etikai vitákat rendezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!