Találatok a következő kifejezésre: Ha megtörtént megtermékenyülés (5 db)

Ha megtörtént a megtermékenyülés, akkor magasabb a testhőmérsékletünk utána?

Legjobb válasz: Nem feltétlen így fogalmaznék. Peteérés után ha jó a ciklusod és minden oké, akkor a testhõ megemelkedik, és egészen a menstruációig magasabban marad, mint a peteérés elõtt. Mensi elõtt egy-két nappal viszont leesik, ez jelzi a mensi jövetelét. Ha babás vagy, akkor a hõ fennt marad, és nem esik le a nemvárt napján sem, sem utánna. Létezik úgynevezett trifázisos görbe, ami nagy valószínûséggel babát jelezhet, de ez sem biztos. Ennek az a lényege, hogyha vezeted a hõd, akkor a görbén három nagy "ugrás" látható. Pé elõtt alacsony, utána felmegy a hõ és ott is marad, majd pedig pé után kb 6-8 nappal ismét ugrik a hõmérséglet még magasabbra, és ez marad így :) Van egy nagyon jó oldal, ahonnan sok jó dolgot megtudhatsz a dologról: www.babatervezok.otthona.net Ha nem nyitja meg, akkor írd be a googliba.

Nem feltétlen így fogalmaznék. Peteérés után ha jó a ciklusod és minden oké, akkor a testhõ megemelkedik, és egészen a menstruációig magasabban marad, mint a peteérés elõtt. Mensi elõtt egy-két nappal viszont leesik, ez jelzi a mensi jövetelét. Ha babás vagy, akkor a hõ fennt marad, és nem esik le a nemvárt napján sem, sem utánna. Létezik úgynevezett trifázisos görbe, ami nagy valószínûséggel babát jelezhet, de ez sem biztos. Ennek az a lényege, hogyha vezeted a hõd, akkor a görbén három nagy "ugrás" látható. Pé elõtt alacsony, utána felmegy a hõ és ott is marad, majd pedig pé után kb 6-8 nappal ismét ugrik a hõmérséglet még magasabbra, és ez marad így :) Van egy nagyon jó oldal, ahonnan sok jó dolgot megtudhatsz a dologról: http://www.babatervezok.otthona.net Ha nem nyitja meg, akkor írd be a googliba.

Ha megtörténik a megtermékenyülés, mi zajlik a szervezetben azon a napon, amikor meg kéne jönnie?

Miért érzik sokan, hogy meg fog jönni aztán mégsem?

Legjobb válasz: Látom járt erre pár okos, csak válaszolni nem képes, hogy kifejtsen egy ellen-véleményt. :)

Látom járt erre pár okos, csak válaszolni nem képes, hogy kifejtsen egy ellen-véleményt. :)
Ha sikerült a megtermékenyítés, akkor ekkortájt van a beágyazódás folyamata. Itt olvashatsz róla, mi is történhet most: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg A beágyazódás hasonló tünetekkel járhat, mint a mensi, tehát pl. enyhe görcsökkel, szurkálásokkal. Ezért érzik sokan, hogy talán meg fog jönni, de közben meg már baba van a dologban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A beágyazódás tünetei elég hasonlók lehetnek a menstruáció elõtti/alatti görcsökhöz, fájdalmakhoz. Én mikor terhes lettem, ugyanazt éreztem mint menstruáció elõtt, így nem is hittem, hogy baba lesz belõle. De szerencsére az lett. :) Én nem vagyok ellen-vélemény, mert a beágyazódás folyamata alatt elõször hasonló események történnek, mint mensi elõtt, és közben a tünetek hasonlóak, csak éppen a végeredmény más. :)
Nyugi, nem olyan nagy a sodrás... :-)))

Ha megtörtént a megtermékenyülés de még a beágyazodás nem ekkor lehet mell érzékenység?

mert nekem 2 napja volt peteérésem. és most érzékeny a mellbimbom. peteéréskor nemvolt érzékeny. lehet hogy sikerült?

Legjobb válasz: Azt még nem éreznéd.

Azt még nem éreznéd.
Túl korai lenne még ilyet érezni, nem?
nem nenakadályozza meg.sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!