Találatok a következő kifejezésre: Ha megtörténik beágyazódás, (18 db)

Ha megtörténik a beágyazódás, akkor milyen a nyálka sürűsége állaga?

Tapasztaltam is,hogy egy ciklus alatt mennyire változó,most babát szeretnénk,bár még van néhány nap mire meg kellene jönnie a nem várt mensinek csak kíváncsi vagyok még ha rögtön nem is jön össze babóca ,hogy esetleges terhesség esetén milyen a méhszáj és a nyák?

Legjobb válasz: A beágyazódáskor ugyanolyan a hüvelyi váladék, mint rendes mensikor. Ha nem vagy terhes, mensi elõtt 1-2 nappal vizes folyást lehet tapasztalni, mert a mensi elõtt a víz távozik és utána vér. Ha terhes vagy a legtöbb embernek krémes, tejszerû, nedves nyálkája van. A méhszáj felhúzódik vagy középen marad és zárt elviekben, hogy megvédje a babót az esetleges fertõzésektõl. Sok sikert!

A beágyazódáskor ugyanolyan a hüvelyi váladék, mint rendes mensikor. Ha nem vagy terhes, mensi elõtt 1-2 nappal vizes folyást lehet tapasztalni, mert a mensi elõtt a víz távozik és utána vér. Ha terhes vagy a legtöbb embernek krémes, tejszerû, nedves nyálkája van. A méhszáj felhúzódik vagy középen marad és zárt elviekben, hogy megvédje a babót az esetleges fertõzésektõl. Sok sikert!

Milyen tüneteket lehet tapasztalni, ha a beágyazódás megtörtént?

Március 16-án hagytam abba a gyógyszer szedését, mert nagyon szeretnénk babát. Azóta folyamatosan rajta vagyunk a baba projecten:) Április 17-én kéne megjönnie, el?tte nem érdemes még tesztelni?

Legjobb válasz: az még messze van.nekem 14.-én lesz esedékes a menszi nap és még az is messze van!szerintem a beágyazódást nem lehet érezni de sokan másképp gondolják.azt tudom hogy a menszesz elsõ felében sûrûn együtt voltam a párommal(talán sikerül is a baba)de ha a peteérés,nyomás érzéssel jár(jobb oldali petefészek és derékfájással)akkor azt lehet érezni.a többihez már teszt kell és orvos!

az még messze van.nekem 14.-én lesz esedékes a menszi nap és még az is messze van!szerintem a beágyazódást nem lehet érezni de sokan másképp gondolják.azt tudom hogy a menszesz elsõ felében sûrûn együtt voltam a párommal(talán sikerül is a baba)de ha a peteérés, nyomás érzéssel jár(jobb oldali petefészek és derékfájással)akkor azt lehet érezni.a többihez már teszt kell és orvos!
A beágyazódáskor esetleg észlelhetsz pár csepp vért, de ez nem törvényszerû. Tesztelni nem érdemes hamarabb, hiszen még valószínûleg negatív lenne, és fölöslegesen elszomorodnál... Várd ki valahogy a 17-ét, és tesztelj akkor!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, akkor várunk......:)
Szia nekem a beágyazódáskor, feltûnt, hogy meg-meg szédülök, és fáradtnak éreztem magam. De ez már csak utólag derült ki hogy attól volt, meg fogalmam sem volt, hogy mitõl szédikézek. De éppen hogy csak, szóval nagyon enyhén éreztem. Más feltûnõ tünetem nem emlékszem hogy lett volna. Szorítok! 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia 13 hetes kismama! köszönöm a választ. reménykedem, hogy beágyazódás történt, mert szúrkál a hasam, émelygek és tiszta kómás vagyok egész nap. csak egy a bibi, hogy 17-én kéne megjönnie, és addig még sok idõ van:(, de tesztet meg nem merek venni, mert nem hiszem, hogy kimutat 1-2 hetes terhességet. ugye?

Ha megtörténik a beágyazódás, az a peteéréstől kb hanyadik napon lehet? És mindenkinek van 1-2 csepp vér?

Legjobb válasz: fogantatástól kb. 10-14 nap a beágyazódás és nem jár mindenkinél vérzéssel.

fogantatástól kb. 10-14 nap a beágyazódás és nem jár mindenkinél vérzéssel.
kb. 7-12 nap, és nincs mindenkinél. Nekem terhességembõl egyszersem volt.
A fogantatást követõen 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdõdik a beágyazódás, ami 5 napig tart, tehát a 12. napon fejezõdik be. A vér, barnázás nem törvényszerû, nagyon sok mindenkinek nincs ilyen tünete. A legbiztosabb a teszt, ami kimutatja, hogy terhes vagy-e.
Ha van lehetõséged rá, olvasd el a Gyermek születik címû könyvet, ott napról napra leírják és fotókkal illusztrálják mi történik a fogamzást követõen. Nagyon jó könyv, érdemes beszerezni.
nekem nem volt vér egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Csak azért kérdeztem ezt a barnázás, vagy vérzés dolgot, mert egyre többször olvasom, hogy van. NEkem meg nincs.( És sajna mindig szinte várom, mert akkor reménykedhetnék.
Szerintem a vér és a barnázás miatt ne aggódj! Én azért aggódtam, mert volt, azt hittem, hogy biztosan meg fog jönni:) Nem fontos, hogy legyen!
Ne várd a barnázást vagy vérzést, az a jobbik eset, ha egyáltalán nem tapasztalsz ilyet, nekem egy csepp sem volt.
A kérdező hozzászólása: azért gondoltam, hogy jó ha van, mert ez is egy jelzés hogy talán befúrta magát a csepp. de akkor inkább örülök. Nekem még soha nem volt. Pedig már várjuk egy ideje a babát.(

Ha megtorténik a beágyazodás, mikor lehet legkorábban tesztelni?

Legjobb válasz: qupidóval már beágyazódás utáni elsõ nap tesztelhetsz, pétõl számítva 10.nap, de csak a tízes érzékenységûvel van értelme, de még az sem bizti, hogy mindig egyértelmûen mutatja, úgy, hogy szerintem várd meg a nemvárt napját..mondom én aki sose várja meg mert türelmetlen:)) nagyon drukkolok neked.

qupidóval már beágyazódás utáni elsõ nap tesztelhetsz, pétõl számítva 10.nap, de csak a tízes érzékenységûvel van értelme, de még az sem bizti, hogy mindig egyértelmûen mutatja, úgy, hogy szerintem várd meg a nemvárt napját..mondom én aki sose várja meg mert türelmetlen:) ) nagyon drukkolok neked.
Ha biztosan tudod, hogy megtörtént a beágyazódás, a szervezeted elkezdi termelni a hcg-t, a legérzékenyebb teszt utána 3-4 nappal már kimutatja.
A kérdező hozzászólása: koszonom szépen a választ. múlt héten kedden picit véres volt a tisztaságim, egy két cseep. pénteken teszteltem dálután, de sajna negatív. akkor még reménykedek, lehet hétvégén tesztelek megint.
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy, koszonom! :-) a helyzet az, hogy már két honapja nem volt menzesem, szoval nem tudom mikor kellene megjonnie. dokinál voltam még két honapja mert elotte duphasztont szedtem, hogy legyen redszeres a ciklusom, de nem akartam állandoan tablettát szedni és ugye mikor abbahagytam megint nem jott meg. szoval most reménykedek, hogy hátha baba van a dologban. drukkolok neked is!
A beágyazódás kezdetétõl pár nappal már nyugodtan tesztelhetsz pár nappal egy érzékenyebb teszttel, az olyan 10-ik nap a peteéréstõl számítva, de a beágyazódás olyan 5 napig tart, tehát, ha megtörtént, akkor már 100%, hogy kimutatja a teszt.
Nekem 6 hetes terhességet se mutatott ki:S Viszont 10 hetesen igen. Enikõ
Enikõ, ez inkább kivételes eset. Nem derült ki, miért mutatta ki ilyen késõn? Nekem a peteérés utáni 9-ik napon már kimutatta.
bocsi belekérdeznék, akkor szombati ovuláció- a vasárnap"készült" babát mikor tesztelhetem elõször?
9-10 nap múlva nyugodtan tesztelhetsz egy érzékenyebb teszttel reggel.

Ha a beágyazódás megtörténik. Akkor a tesztnek mutatnia kell, hogy nega vagy pozi?

Legjobb válasz: még nem a beágyazódás a megtermékenyítés utáni 3-5. nap körül van, a tesz meg csak 10-11 napos terhességet mutat. Legelõször az elmaradt mesi napján érdemes próbálkozni, elõtte pénzkidobás a tesztelés...

még nem a beágyazódás a megtermékenyítés utáni 3-5. nap körül van, a tesz meg csak 10-11 napos terhességet mutat. Legelõször az elmaradt mesi napján érdemes próbálkozni, elõtte pénzkidobás a tesztelés...
elsõ vagyok ez azért van így, mert a teszt a terhesség miatt növekvõ HCG hormon szintjét méri, ami naponta megkétszerezõdik, de az elsõ napokban még nincs annyi a vérben és a vizeletben, hogy a tesz kimutatná... Lombikos babám van, ezért órára pontosan tudtam, mikor termékenyítették meg, mikor lehetett tesztelni. stb. A 10. napon nem is mutatta a teszt, másnap már igen. :) ) érdemes 10-es érzékenységû tesztet venni az elsõ tesztelésre, ez a legérzékenyebb, de késõbb már a 20-as is ki kell mutassa :) )) Hiszen pár nappal az elmaradt mesi után már 600-1000 is lehet a HCG szint...
Én nem így tudom. Kb. hét nap alatt jut el a megtermékenyített petesejt a méhbe, és kb. 3 napon belül beágyazódik. Ilyenkor már mutatja a teszt.
Ha megtörténik a beágyazódás akkor már másnap a tízes érzékenységû teszt mutatja.Tehát aktus utáni 10-12.nap már tesztelhetsz érzékenyebb teszttel..a 25-össel várj mensiig.
Lombikos vagyok én is, de már 8. nap kimutatta a lily teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! Sajnos én hajlamos vagyok arra is, hogy ha terhes vagyok akkor is van havim de csak 2 napig
A fogantatást követõen 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdõdik a beágyazódás. Innentõl kezdve már lehet HCG a vérben. A beágyzódás általában 5 napig tart. És utána már a vizeletben is kimutatható a HCG. Tehát az annyit jelent, hogy kb. 7 nap a fogantatástól a beágyazódás kezdetéig plusz 5 nap a beágyazódás, az kb. 12 nap. De egy érzékenyebb teszttel elõbb is kimutatja. Nekem a peteérés napjától számított 9. napon is kimutatta (igaz a digitális ClearBlue, de a Corax is) a terhességet.

Ha megtörtént a beágyazódás, akkor a hőnek fent kell lennie minden esetben?

Vagy mindenkinél más? Mert már 27.-én elméletileg túl voltam az ovun, bár igaz nem éreztem olyan er?s görcsöket mint szoktam, és a h?m mára 4 tizeddel kevesebb mint tegnap. Nagyon érdekelne hogy most a h? mennyire számít? És hogy most mikor van fent és lent?? :)

Legjobb válasz: Igen, fent kellene maradnia. Ha csökkent mára, akkor holnap meg is fog jönni a menszeszed (minden valószínûséggel). Nekem mindig így volt.

Igen, fent kellene maradnia. Ha csökkent mára, akkor holnap meg is fog jönni a menszeszed (minden valószínûséggel). Nekem mindig így volt.
Szia!Én mikor a kisfiamat vártam végig normál hõm volt, nem ment fel.Szerintem ez is egyén függõ.
A kérdező hozzászólása: De a menszeszem csak 11.-én kell hogy megjöjjön. Mindig pontos..31 naposak a ciklusaim.. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet hogy jobb ha nem nézem a hõt ! ? :)
Nekem is 26-27-én volt az ovum. Elindult szépen felfelé, majd a 3-4. dpon leesett és most újra magas 2 napja. Úgy szeretném ha menne még felfelé, és fent is maradna. Szóval akörül esett le neked, ahogy nekem is, ez belefér. Van ilyen, mert a lutaális szakaszban egyszercsak újra elindul az ösztrogéntermelés, és ez pici hõeséssel jár. SZóval nem gond, csak menjen újra fel neked is. Hajrá neked is!
luteálist akartam írni
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Sok sikert neked is :) Szorítok!!

Akkor emelkedik meg a hőmérséklet mégjobban ha a beágyazódás is megtörtént?

most a h?m 36,8

Legjobb válasz: Szia! A hõmérséklet a peteérés után emelkedik meg a progeszteron termelésének hatására, és a mensi elõtt 12-24 órával esik le a hõ. Ha késik a mensid és 37 v afeletti a hõd akkor van rá esély hogy terhes vagy.

Szia! A hõmérséklet a peteérés után emelkedik meg a progeszteron termelésének hatására, és a mensi elõtt 12-24 órával esik le a hõ. Ha késik a mensid és 37 v afeletti a hõd akkor van rá esély hogy terhes vagy.

Járt már igy valaki ha megtörtént a beágyazodás utánna van még peteérés?

Legjobb válasz: Nem jellemzõ, hogy ilyen elõfordul, de nem is lehetetlen, mert hormon zavar okozhat ilyet. Ez olyan mint szoptatás alatt egyszer csak bekövetkezik egy peteérés aztán 3-4 hónapig megint semmi.

Nem jellemzõ, hogy ilyen elõfordul, de nem is lehetetlen, mert hormon zavar okozhat ilyet. Ez olyan mint szoptatás alatt egyszer csak bekövetkezik egy peteérés aztán 3-4 hónapig megint semmi.

Ovuláció után ha megtörténik a beágyazódás milyennek kell lennie a folyásnak, és érzékeny ilyen kor a hüvely?

Legjobb válasz: szerintem ez mindenkinél más!! én pl totál száraz voltam az elõzõ terhességemnél..sajnos csak 5 és fél hétig tartott:-(( de sokan írták, hogy krémes a folyásuk..változó..úgy mint a görcsök is..valakinek csak annyi a tünete, hogy nem jön meg.. valaki meg az 1/3-át végighányja, fáj a cicije..stb! erre nem lehet adni! drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél! :-)

szerintem ez mindenkinél más!! én pl totál száraz voltam az elõzõ terhességemnél..sajnos csak 5 és fél hétig tartott:-(( de sokan írták, hogy krémes a folyásuk..változó..úgy mint a görcsök is..valakinek csak annyi a tünete, hogy nem jön meg.. valaki meg az 1/3-át végighányja, fáj a cicije..stb! erre nem lehet adni! drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél! :-)
6 hetes terhes vagyok, én nem igazán vettem észre változástaz érzékenységben, és talán kicsit több folyásom van. Ami viszont nagyon utal rá, hogy terhes lehetsz az az, ha mensi szerû görcseid vannak napokon keresztül és mégsem jön meg. Én ebbõl rögtön tudtam h valami van, mert ilyen máskor nem szokott lenni
Kedves elsõ! Nekem soha nem görcsöl, fáj a hasam menzesz alatt, sõt semmit nem is érzek soha, ilyen esetben is elõfordulhatnak majd a görcsök?
elsõ vagyok, hát látod ezt nem tudom, de lehet, hogy független tõle, mert nekem azt mondta a nõgyogyi hogy azért görcsöl, mert a méh összehúzódásokkal készül fel a terhesség befogadására. Egyébként nekem mensinél abszolút változó volt, hogy fájt a hasam, hol meg nem. De most megnéztem a terheses könyvemet, és az is azt írja, hogy több folyás lehet, mondjuk azért nem szentírás:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!