Találatok a következő kifejezésre: Ha megszakítással és nem jött meg, (2 db)

Ha megszakítással csináltuk és nem jött meg, sokat eszem és duzzadt a mellem, valamint barba is és száraz. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hány ilyen kérde´s lessz ´még,és hányszor kell még leírni,hogy megszakításos közösülés,az nem megbízható védekezés.iGEN lehetsz terhes. Tessék védekezni,ha nem szeretnétek babát.O`vszer,gyógyszer.Sokan ma´sok vágynak a babára e´s nem lehet. Csinálj egy tesztet,e´s máskor védekezzetek!!!!! 39hetes kismama.

Hány ilyen kérde´s lessz ´még, és hányszor kell még leírni, hogy megszakításos közösülés, az nem megbízható védekezés.iGEN lehetsz terhes. Tessék védekezni, ha nem szeretnétek babát.O`vszer, gyógyszer.Sokan ma´sok vágynak a babára e´s nem lehet. Csinálj egy tesztet, e´s máskor védekezzetek!!!!! 39hetes kismama.
És hányszor válaszolnak az elõttük lévõknek, hogy azért fórum, mert lehet bátran, anonim kérdezni (gondolj bele, máshol nem meri!). Igen, lehetsz terhes, de azért nem akkora a valószínûsége. Ha késik pár napot (egy hetet), akkor csinálj tesztet. Hosszú távon nem elég jó védekezési mód, kérj nõgyógyásztól tanácsot, mit ajánl (függ a kortól, szervezettõl, a szexuális élet gyakoriságától).
Bizony több türelem kéne embertársainkhoz.ha meg nem tetszik a kérdés, ne válaszolj rá.(üzenet az elsõ hozzászólónak)Nekem több ismerõsöm is igy maradt terhes.sajnos ez tényleg nem elég megbízható.már nagyon sok védekezési mod van, választhatsz ami tetszik.ha még nem jött meg menj el dokihoz, vagy pár nap múlva csinálj tesztet.
enis igy lettem terhes pedig csak 2szer sexeltunk abban az idoszakban es megszakitva.most h bemegy es szeretnenk kistesot sehogy sem jon ossze.mi az a barba barna akart lenni?nekem az a 16.het korul lett ilyen sotet es szaraz
Igen lehetsz terhes.Csinálj tesztet. Ne idegeskedj, inkább menj el egy dokihoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!