Találatok a következő kifejezésre: Ha megszakítással és (36 db)

Ha megszakítással vagyunk együtt, és közben szedem a Premens tablettát, könnyebben teherbe eshetek?

A görcsimre az orvos ezt javasolta. Még nem tervezzük a babát, de ha besikeredik, örülnénk neki. Nagyobb az esélye, hogy a gyógyszer mellett ez gyorsabban megtörténik? Azok a hozzászólók kíméljenek, akik felelőtlennek tartanak minket, mert felnőtt emberek vagyunk, és tudjuk mit csinálunk. Köszönöm előre is a segítséget!

Legjobb válasz: Ha felnõtt emberek vagytok akkor nyilván nem megszakítással "besikeredett" babát szeretnél/nétek! Ha "Még nem tervezzük a babát, de ha besikeredik, örülnénk neki" akkor beszéljétek meg és csináljátok élesben! Amúgy nem hinném hogy nagyobb az esélye!

Ha felnõtt emberek vagytok akkor nyilván nem megszakítással "besikeredett" babát szeretnél/nétek! Ha "Még nem tervezzük a babát, de ha besikeredik, örülnénk neki" akkor beszéljétek meg és csináljátok élesben! Amúgy nem hinném hogy nagyobb az esélye!
Semmi koze a premens tablettanak a teherbe eseshez.
Igen, azoknak segít, akik teherbe szeretnének esni, de hosszabb idõ alatt nem sikerült. De így rád nem valószínû, hogy fog hatni.
A peteérésben segíthet, de mivel a nõk többségének ez amúgy is van, ezért nálad pusztán ettõl nem lesz nagyobb az esély a terhességre.
Ha jól értem, te szeretnél babát, a párod meg még nem. ;)
A kérdező hozzászólása: Sok helyen olvastam, hogy segít a teherbeesésen. Barátcserjét tartalmaz, ami segít elvileg. Sokuknak be is vált. Hangsúlyozom, nem azért kezdeném el szedni, hanem a görcseimre. Közi a hozzászólást nektek!
A kérdező hozzászólása: Miért kell túlkombinálni mindent? Egy hónap múlva megy egy férjem Németországra 2 hónapra. Jó hogy együtt szertnénk mindent a legelejétõl. De ha netalántán sikerül a baba, nem fogjuk elvetetni! Mindenki boldog? köszönöm az utolsó értelmes hozzászólást is!

Ha megszakítással védekezünk és figyelek a havimra, akkor lehet gond?

Arra gondoltam,hogyha megszakítással csináljuk akkor kevesebb esélye van,hogy terhes maradjak,de ha mégis úgy alakulna, akkor id?ben észrevenném és mennék abortuszra...vélemények ? A pasim nem szereti óvszerrel csinálni.

Legjobb válasz: Hát, ha nem akarsz késõbb gyereket és van pénzed jó pár abortuszra, akkor nyugodtan.. Ugyanis a megszakítás nem védekezés.. De amúgy olcsóbb lenne gyógyszert szedned, mint abortuszra járni..

Hát, ha nem akarsz késõbb gyereket és van pénzed jó pár abortuszra, akkor nyugodtan.. Ugyanis a megszakítás nem védekezés.. De amúgy olcsóbb lenne gyógyszert szedned, mint abortuszra járni..
Elõször is nem terhes maradjál, hanem terhes legyél... Másodszor, egy ideig lehet szerencsétek, de elõbb utóbb jön a baba. Az abortusz nem olcsó mulatság. Ha jól rémlik csak az elsõ kerül 30.000-be az ezt követõek már jóval drágábbak, és mindegyiknél fenn áll a veszélye, hogy többet egyáltalán nem lehet gyereked. Ha a pasi nem akar gumit húzni akkor közöld vele hogy nincs d.gás. Majd felhúzza, ha akar valamit. A mai tabik már nem változtatnak sokat a hormonháztartáson, de a megfelelõ bogyeszhoz a nõdokival kell egyeztetni, pontos kivizsgálás után. Szóval ezek tükrében nyomjátok védekezés nélkül. Gondolom hallottál már az elõváladékban is jelenlevõ spermiumokról... És a gyerekhez elég egyetlen egy kis ficánka...
van olyan gyógyszer amiben alig van hormon, a nögyógyász tudja mit szedhetsz.Ha szoptatás alatt lehet szedni bizonyos fogamzás gátlót akkor neked is fognak találni megfelelö gyógyszert.ha csak nem az van a dologban h nem akarod megmondani a szüleidnek...akkor szerinted az abortusz nem vágná földhöz öket??ugyan is ök is kellenek hozzá.
Aha, szerinted az abortusz nem ártalmas te észlény????
Hát gondolom fiatalok vagytok.. fogadj el tõlem egy jó tanácsot mint 27 éves nõtõl.. Az a pasi akit nem érdekel hogy teherbe eshetsz és átmehetsz egy megalázó procedúrán ami miatt lehet hogy soha nem lehet utána gyereked..nos az nem szeret téged igazán, és nem érdemli meg hogy lefeküdj vele. Én 10 évig szedtem tabit semmi bajom nem volt vele, de abbahagytam most egy fél évre és érdekes módon a páromban fel se merült hogy ez idõ alatt ne húzzon gumit hanem reszkessen minden hónapban egy nem kívánt terhességtõl. Sõt azt mondta hogy lehet nem is akarja többet hogy szedjem a bogyót hanem inkább bevállalja a gumit ezután is hogy nehogy bajom legyen....na erre varjunk gombot... Ha együtt jársz valakivel akkor együtt kell kiválasztani a fogamzásgátlás módszerét, a megszakítás nem védekezés hanem szerencsejáték. 1-2 hónap és terhesen fogsz itt picsogni.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok lusta, megtenném, de nekem mindkét módszer ártalmas volna...csak a gumi lenne megoldás, de azt a pasim nem akar használni
Akkor babám ne szexelj... ilyen indokkal ne légy biztos hogy engedélyezik neked az abortuszt hogy lusta voltam védekezni.
A kérdező hozzászólása: de igen....épp ezért tettem fel a kérdést, mert nem látok semmilyen megoldást én nem használhatok ilyen védekezési módszert, egyiket sem, de a pasim meg csak simán nem akar óvszert használni lehet, hogy a legjobb megoldás a szakítás volna
A kérdező hozzászólása: de fogamzásgátlót nem akarok szedni a hormonok miatt és a hüvelygyûrû sem volna praktikus....
Szia! Vélemény: ez felelõtlenség Tessék óvszert használni vagy írass fogamzásgátlót vagy hüvelygyûrût magadnak. Az abortusz meg nem olyan "sima" ügy ahogy te az gondolod lelkileg sem és anyagilag sem (30.000ft) plusz még meg kell kapnod az engedélyt is hozzá a védõnénitõl.... végigmész egy megalázó procedúrán arról nem is beszélve hogy fáj is..kell ez neked? ha elég felnõtt vagy ahhoz hogy szexelj akkor gondolkozz felnõtt módjára ebben a kérdésben is...

Nők akik képesek megszakítással szexelnek, tisztában vannak azzal h ha teherbe esik akkor nem vetetheti el?

Ugye jogszabály van rá h csak fálság helyzetben lehet elvetetni és ha ok nélkül elveteti akk meg is büntethetik

Legjobb válasz: Én megszakítással "védekezek", de csak mert tudnám vállalni a felelõsséget, ha mégis teherbe esnék.

Én megszakítással "védekezek", de csak mert tudnám vállalni a felelõsséget, ha mégis teherbe esnék.
Kizártnak tartom, hogy ez a jogszabály sokáig életben maradna. Így nem sok nõt fog érinteni. Különben meg mi az, h válsághelyzet? Ha a gyerek tönkretenné az anya életét, akkor az eléggé válsághelyzet. Tehát ha az anya pl. munkanélküli, vagy tanul, vagy tini, akkor rákényszerítik, hogy megtartsa a gyereket, aztán minimálbéren meg segélyen nyomorogjanak? Nem valami életszerû..
Kérdezõ, ameddig nem tudod értelmezni a törvényt, addig szerintem ne okoskodj. El lehet vetetni a gyereket, bármi miatt is legyen várandós a nõ. A válsághelyzet nem csak az anyagi válságra vonatkozik, gyakorlatilag megfoghatatlan fogalom. A másik pedig az, hogy szerinted ki az, aki bizonyítani tudja, hogy a terhesség az megszakításos védekezés során jött létre?
Édes jó istenem, ki már megint ez a beteg agyú ? ? ?
A kérdező hozzászólása: de aki nem akar gyereket az tudjon védekezni. Szerintem. Én tudok normálisan védekezni, mert tényleg nem szeretnék babát. És ha véletlen mégis összejönne akk nem úgy megyek el h az én baromságom miatt kell abortuszra mennem.
Szerinted ez csak az anyagiakon múlik? Azért az ember nem csak a pénzbõl áll. Én azért nagyon nem örültem volna, ha csak azért születtem volna meg, mert el tudnak tartani, holott a háta közepére se kíván senki.
Persze, csak ki mondja meg azt, hogy ez ki baromsága volt? Mert semmi különbség nincs abortusz és abortusz között, a terhesség is ugyanolyan, akkor is, ha nem védekeztél, és akkor is ha védekeztél és becsúszott. Ugyanúgy nem akarhatja õ sem, ahogyan te sem akarnád adott esetben. Szóval szerintem senkinek semmi joga ítélkezni.
Millió dolgot mondhat. Eleve ha minden stimmel, akkor vsz nem akarja elvetetni a gyereket. Ha viszont mondjuk válófélben vannak, az már elég ok arra, h elvetessék. Különben meg bekaphatja a kormány. Értem én, hogy a népességnövelés a cél, de nem lenne erre jobb mód inkább ösztönözni a nõket a szülésre, mint megtiltani az abortuszt? Ennek az útnak már tudjuk az eredményét. Volt már tiltott az abortusz. Akkor feketén, titokban, mindenféle felügyelet nélkül csinálták orvosok és bábák, persze hatalmas összegekért. Rengeteg anya belehalt, még több meddõ lett. Nyilván azóta fejlõdött a technika, de ha nincs semmiféle ellenõrzés, akkor a kockázat még nagyobb az anyák számára.
A kérdező hozzászólása: De pl akinek van pénze, van háza, van munkája csak épp esze nincs az mit mond sztetek? Nem kell. Kész. Mást nem tud. Am mielõtt megkapnám : Nem vagyok abortusz ellenes. Vannak helyzetek amiknóben elfogadom, de pl az h 2 embernek nincs annyi esze h normálisan védekezzen sztem nem ok arra h elvegyenek egy életet.
Butaság a kérdés. A jogszabály szerint 12. hétig válsághelyzetre hivatkozva el lehet vetetni a gyereket. Válsághelyzet pedig gyakorlatilag BÁRMI lehet. Az egy dolog, hogy te nem értesz vele egyet, jelenleg ez a szabály és kész.
Mi az, hogy nem tudja indokolni? Nem hinném, hogy bárki úgy megy oda, hogy "csak".
Vitatkozhatsz az abortuszról kérdezõ, de teljesen felesleges. Százezerszer kitárgyalt téma már, szerintem például senkinek sincs joga mások felett ítélkezni. Sosem tudhatod, hogy ki miért köt ott ki.
A kérdező hozzászólása: Nem tudják bizonyítani, de tegyük fel nem tudja indokolni. Akkor mi van?
Úgy értettem, h ez volt a téma, de mind1... Én is megszakítással védekezem, még nem estem teherbe (csak mikor nem védekeztünk, szándékosan.) 2. voltam.
Elsö, most tárgyalják a tv-ben...
A kérdező hozzászólása: És még én vagyok a beteg agyú. Én aki tudok normálisan védekezni. Én aki nem kefélek fûvel-fával felelõtlenül. Na jól van hagyjuk. Csináljatok úgy mintha ki sem írtam volna
A tv-ben tárgyalják?
"fálság helyzetben"?
A kérdező hozzászólása: Válság helyzetet akartam írni csak elgépeltem
Az a válsághelyzet, amit a nõ annak ítél meg.
Amúgy meg honnan tudnák azt, hogy valaki megszakítással "védekezik"??? Amúgy én is hallottam, hogy csak kivételes esetekben lehet, de akkor se tudják rá bizonyítani valakire, hogy védekezett-e egyáltalán...
A kérdező hozzászólása: Ennyi. Köszönöm. Vannak még értelmes emberek. az a baj h aki így "védekezik" az azt hiszi h tényleg jó módszer meg h majd elvetetik ha mégis becsúszna. Egy ismerõsöm lelkileg majdnem beleroppant az abortuszba (védekezett gyógyszer+gumi, és nem tudta volna eltartani a babát) És ott van az is h egy kis hiba és meddõ lesz. Ez senkit nem érdekel?
Az, hogy mi a véleményem arról, aki nem védekezik, az egy dolog. Viszont védekezés mellett is lehet teherbe esni, jó példa ere a második gyerekem, aki viszont akkor fogant meg, amikor orvos állította hogy nem lehetek terhes, orvosi kezelés alatt álltam, ráadásul hónapok óta nem menstruáltam. Azt viszont rosszul tudod, hogy nem vetetheti el ilyenkor a nõ a gyereket. Elvileg válság helyzetre lehet hivatkozni, de gyakorlatilag ma aki nem akarja megtartani a gyerekét, az hivatkozhat rá. Nincs olyan, hogy valakinek megtagadták volna. A másik az, hogy ezt ki is tudná ellenõrizni? Odamegy a nõ, nem fogja azt mondani, hogy nem védekezett vagy csak a megszakításos módszerrel, hanem azt mondja, hogy márpedig használt a fiú óvszert.

Ha megszakítással csináltuk és nem jött meg, sokat eszem és duzzadt a mellem, valamint barba is és száraz. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hány ilyen kérde´s lessz ´még,és hányszor kell még leírni,hogy megszakításos közösülés,az nem megbízható védekezés.iGEN lehetsz terhes. Tessék védekezni,ha nem szeretnétek babát.O`vszer,gyógyszer.Sokan ma´sok vágynak a babára e´s nem lehet. Csinálj egy tesztet,e´s máskor védekezzetek!!!!! 39hetes kismama.

Hány ilyen kérde´s lessz ´még, és hányszor kell még leírni, hogy megszakításos közösülés, az nem megbízható védekezés.iGEN lehetsz terhes. Tessék védekezni, ha nem szeretnétek babát.O`vszer, gyógyszer.Sokan ma´sok vágynak a babára e´s nem lehet. Csinálj egy tesztet, e´s máskor védekezzetek!!!!! 39hetes kismama.
És hányszor válaszolnak az elõttük lévõknek, hogy azért fórum, mert lehet bátran, anonim kérdezni (gondolj bele, máshol nem meri!). Igen, lehetsz terhes, de azért nem akkora a valószínûsége. Ha késik pár napot (egy hetet), akkor csinálj tesztet. Hosszú távon nem elég jó védekezési mód, kérj nõgyógyásztól tanácsot, mit ajánl (függ a kortól, szervezettõl, a szexuális élet gyakoriságától).
Bizony több türelem kéne embertársainkhoz.ha meg nem tetszik a kérdés, ne válaszolj rá.(üzenet az elsõ hozzászólónak)Nekem több ismerõsöm is igy maradt terhes.sajnos ez tényleg nem elég megbízható.már nagyon sok védekezési mod van, választhatsz ami tetszik.ha még nem jött meg menj el dokihoz, vagy pár nap múlva csinálj tesztet.
enis igy lettem terhes pedig csak 2szer sexeltunk abban az idoszakban es megszakitva.most h bemegy es szeretnenk kistesot sehogy sem jon ossze.mi az a barba barna akart lenni?nekem az a 16.het korul lett ilyen sotet es szaraz
Igen lehetsz terhes.Csinálj tesztet. Ne idegeskedj, inkább menj el egy dokihoz.

Volt már 12 hét után terhesség megszakításod? És ha volt mi okból? Hogy élted túl lelkileg?

Legjobb válasz: Szia veled is történt hasonló? Nekem a 11. héten volt missed ab-om. Leállt a szíve a babámnak! Semmi konkrét tünet nem volt, nem véreztem, nem görcsöltem, így nem is sejtettem, hogy baj lehet, csak mentem a szokásos uh-ra. Az elsõ babánk lett volna, aki inszeminációval sikerült. Ez most 2 hete történt velem. Lelkileg nagyon megvisel még mindig engem is és a férjemet is! Férjem mellettem áll, õ erõs, nem akarja mutatni, hogy mennyire fáj, de bíztat, hogy a következõ babánk sikerülni fog és minden rendben lesz! Ez tartja bennem a lelket, de nagyon nehéz! 2 hét múlva megyek vissza kontrollra és addigra össze kell szednem magam, igyekszek egészségesen táplálkozni, tornázok minden nap, felkészítem a szervezetem egy egészséges kisbabára.

Szia veled is történt hasonló? Nekem a 11. héten volt missed ab-om. Leállt a szíve a babámnak! Semmi konkrét tünet nem volt, nem véreztem, nem görcsöltem, így nem is sejtettem, hogy baj lehet, csak mentem a szokásos uh-ra. Az elsõ babánk lett volna, aki inszeminációval sikerült. Ez most 2 hete történt velem. Lelkileg nagyon megvisel még mindig engem is és a férjemet is! Férjem mellettem áll, õ erõs, nem akarja mutatni, hogy mennyire fáj, de bíztat, hogy a következõ babánk sikerülni fog és minden rendben lesz! Ez tartja bennem a lelket, de nagyon nehéz! 2 hét múlva megyek vissza kontrollra és addigra össze kell szednem magam, igyekszek egészségesen táplálkozni, tornázok minden nap, felkészítem a szervezetem egy egészséges kisbabára.
Nekem 21. héten haltak meg az ikerbabáim, egymásba csavarodott a két zsinór. Túllenni nem bírtam rajta, túlélni muszáj volt. Nagyon-nagyon lassan és nehezen.
Nekem 20 hetesen kellett megszülnöm a babámat mert 16 hetes AFP kimutatta a velöcsözárodási rendellenességet! A 20.hétig vizsgálat hegyek, hogy megbizonyosodjanak nem-e tévedett az AFP. De sajnos nem! Nagyon összetörtem én is és a férjem is...vagy is akkor még a võlegényem volt(1 hét volt az esküvõig)!Zokogva mentem ki az ultrahangozóból szegény kismamákra biztos nagyon ráijesztettem de nem tudtam úgy kimenni mintha mi sem történt volna! Másnap befeküdtem a kórházba és 4 nap alatt lezajlott.végig azon imádkoztam, hogy ne mozduljon meg a pici mert akkor még nem mozgott nekem és nem akartam tudni milyen érzés úgy, hogy tudtam hogy elveszik tõlem! De az utolsó nap mielõtt lezajlott ez a szörnyûség megmozdult a drágám! Akkor megint zokogtam egyszerûen nem értettem mért pont velem történik ez mért kell 20 évesen ilyet átélnem mi rosszat csináltam az életben ami miatt ezt érdemeltem! Kiborultam teljesen...úgy örültünk annak a babának és úgy vártuk. Amikor meg volt a mûtét az orvos megnyugtatott, hogy nem genetikai okból volt a betegsége hanem valami fertõzést kapott a kincsem azért lett beteg. Azt mondta az orvos 4 hónap és akár újra terhes lehetek...akkor azt mondtam letelik a 4 hónap másnap gyereket akarok.de ahogy teltek a hónapok úgy döntöttünk, hogy elõször legyen házunk meg valami anyagi biztonság ahova érkezhet a babó.szépen lassan feldolgoztuk a történeteket de mindennap eszünkbe jut a pici! Ennek két és fél éve! Elvett a párom feleségül, kész van a házunk és most már 8 hetes terhes vagyok és nagyon nagyon boldog! Kicsit félek nehogy történjen valami rossz, de egy babát elvett tõlem az élet a másodikat nem engedem!
Nekem 15 hetesen derült ki, hogy méhen kívüli vagyok( ráadásul azt sem tudtam, hogy terhes lennék). Már nagyon rég szerettük volna, de a rosszuléteimet mindennel magyarázták, csak terhességgel nem. Iszonyatos volt.De ennek már 5 éve, és van egy gyönyörõ 21 hónapos kismanóm. Bár azt a picit, soha nem tudom elfelejteni.
Ha nem lehet gyereke miért lennél terhes? ^^
ga egyszer nemtud gyereket nemzeni akkor nem leszel terhes.
A kérdező hozzászólása: most csinaltam eloszor es nagyon felek es azert kerdeztem ra hogy mennyi az esely ...elonedvbol nem lehet semmi? valaki nyugtasson meg mert aludni sem tudok e miatt
Ha telepumpál se leszel terhes, ha azt orvosi vizsgálat mutatta ki. nyugi
Ha orvosi vizsgálat támasztja alá, akkor biztos nem leszel terhes.Kár is kivétellel meg szakítani az együtt létet.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat!
Megszakítás nem védekezés.
Mert 35-s a pearl indexe. ÉS a sors fintora, hogy mindig annak jön be, aki pont nem akarja.
# 3/5 Jó persze meg a holdat ugatom elõtte is védekezés és kevesebb az esélye. Ez nem félrevezetés, legnagyobb a teherbeesés lehetõsége így.
Azért ilyen baromságokat ne írjunk már, hogy ugyanolyan biztonságos, mint a tabi. Hát nem. A másik meg, hogy egy értelmes felnõtt ember vagy akar gyereket, vagy nem. Ha igen, akkor nem "védekezik" sehogy, ha meg nem, akkor törekszik a lehetõ legbiztosabb módszerre.
Rám nem vonatkozik a kérdés, mert nem írok ilyet, de most attól is függ hogy mekkora az esély, hogy mikor voltak együtt. Mert pl menses elõtt egy nappal igen kicsi az esély- nem tudni mikor van pé, általában félidõre teszik, de nem mindenkinél van akkor... Az elsõ által írtra annyit, hogy ugyan olyan védekezés, mint bármilyen más- minden védekezés, amit azért tesznek, hogy ne legyen baba. Közel ugyan akkora a teherbeesési ráta, mint a tablettánál vagy az elköttetésnél- nincs 100%-os módszer és tapasztalatból írom, hogy ugyan olyan biztonsággal alkalmazható, mint a tabi... csak nincs mellékhatása, semmi nem zavarja meg a tested természetes mûködését- míg a gyógyszernél csak megvonásos vérzésrõl beszélünk, amikor megvan... Rengetegen alkalmazzuk sikerrel!! :-P Az, hogy Te más véleményen vagy, elfogadom, de ne vezessünk félre senkit! Fiataloknak nem ajánlott, a gyerekeimnek sem fogom ajánlani!!
Murphy. Sajnos ez így szokott lenni. Ha vki akar babát, csak mondjuk vmiért nem sikerül végigvinni az aktust, akkor jó eséllyel nem jön össze. De ha nem akar babát, akkor meg összejön. Egyébként meg ha vki gyereket akar, akkor nem kell semmivel védekezni. Ha meg nem akar gyereket, akkor nem olyan módszert kellene választani, ami mellett 100 nõbõl 35 egy éven belül teherbe esik. Ált. azért mondja mindenki, hogy igen is teherbe eshet, mert egyrészt így igaz, másrészt meg ha ennyire f.sik a terhességtõl, akkor nem ártana, ha máskor több esze lenne és védekezne. Baromira utálom azokat, akik nyávognak, hogy nem akarnak teherbe esni, de annyi eszük nincs, hogy normálisan tegyenek ellene.
mert az emberek rosszat akarnak másoknak
"A másik meg, hogy egy értelmes felnõtt ember vagy akar gyereket, vagy nem." Azért ez nem így van. Ha valaki nem akar gyereket, az védekezzen, és hülye, ha nem védekezik, ebben teljesen igazad van. De én simán el tudom képzelni, hogy egy pár alapvetõen nem tervez még gyereket, de mégis el tudják fogadni, ha lesz. Nem ragaszkodnak ahhoz, hogy mindent az utolsó napig õk szabjnak meg, számoljanak ki, tervezzenek meg. Ilyen esetben megfelelõ, ha csökkenthetik a teherbe esés valószínûségét naptármódszerrel vagy megszakítással. Emellett persze teherbe eshet a feleség, ezért tényleg csak akkor szabad így csinálni, ha nem baj a baba.
sztem a pharmatex arra való, h nelegyél terhes. nemértem minek ide még a megszakítás is? minek kínzod azt a pasit?:D
Ha egyszer sem élvezett beléd akkor nagyon kicsi az esélye, h terhes lehetsz. Mi is szoktuk így. A kúp 4 órán át véd.
Lehetsz terhes. Több embert ismerek, aki rábízta magát a kúpra, mert az 4 órán át véd..
azért ha nem is élvezett belé a srác, elég kicsi az esélye a terhességre--- 1.hsz votlam
sokan esnek teherbe pontosan így. ha nem akarsz gyereket, akkor ne bízd magad a kúpra mert meglepõdhetsz. én biztosan nem mernék csak ezzel szexelni, bizonytalannak tartom a hatását, gondolj csak bele a megtermékenyítéshez elég egy darab ondósejt, ami túléli... szerintem váltsatok vagy használjatok ezzel együtt pesszáriumot.
Íyg, hogy volt kúp, és megszakítottátok, így nem lehet baj. ( Ha 4 órán belül voltatok).
(11:44, nem elég egy ondósejt a megtermékenyítéshez. A sperma fej részében van egy enzim, ami bontja a petesejt burkát és ahhoz, hogy bontsa, sok kell! Terméketlen pasiknál meg az a baj, hogy kevés a spermaszám és nem tudja eléggé lebontani a burkot. Csak így zárójelbe, mert ezt a baromságot valaki kitalálta és hangoztatja, pedig nem így van. Az más másik dolog, hogy egy csepp g*ciben már van elég, ami bontja a burkot...)
http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. a pharmatex a spermicid kategóriába tartozik. te is láthatod hogy ahhoz képest hogy ez elvileg egy védekzési mód, nagy a hibaarány. innentõl kezdve mindenki maga döntheti el hogy neki ez így megfelel-e. csak itt a fórumon számtalan olyan választ olvastam hogy teherbe estek mellette. én 100% hogy nem bíznám magam csak erre, ha semmiképpen sem akarnék gyereket. ezeket a termékeket pesszárium mellé találták ki, a kettõ együtt ad megbízható védelmet, magában a spermicidek nem elegek. szerintem aggódás helyett válts valami másra.
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy mást nem használtunk a kúp mellé, de megszakitást alkalmaztunk.
a megszakitas nem vedekezes.Az ovszer, a tabletta stb a vedekezes!
ciklus.hu? haaat...elvileg nem sok....mondjuk 1-20%. de nekem ez mar sok semhogy bevallaljam, de te tudod. szerintem csak akkor "vedekezz" igy ha nem vilagvege ha becsuszik 1 baba. maskepp nem eri meg mivel nem tul hatekony.
nagyíon sok, bármikor becsúszhat, vagy akár az elõváladék is lehet olyan erõss, h. teherbe ess tõlle. és ugyebár nem akarod szét 72 órázni magad, meg miníg azon izgolni, h. meg jön-e vagy nem jön-e de ti tudjátok, mibe kerül venni óvszert, vagy akár tabit, vagy egyébb mást feltetetni, agy felhelyezni, de ti tudjátok, ti(azaz te) életed!!!:-)
50%? Szóval 2, 5X annyi az esélye, hogy megszakítással teherbe essen valaki, mintha gyerekért csinálnák? :)
Na igen..de a spontán peteérést se felejtsük el!Van 1-2 ismerõsöm aki esett már ezzel a , , védekezéssel'' teherbe. Tényleg csak akkor csináljátok ha nem baj ha jön a baba.
50%. vagy igen vagy nem.
Ha be mered vállalni hát csináld! de nagy butaság
kevés de becsúszhat éppen ezért nem ajánlott utánna meg jön a para h mi van terhes lettem?!
A kérdező hozzászólása: De feltetelezem, ha menszesz par napja mult el. Mert itt olvasgattam, es sokan azt irjak hogy emnszesz elott par nappal s utana 2-3 nappal nagyon keves az esely a terhesegre!
Amúgy én 18 éves korom óta megszakítással csinálom, némi kihagyással, amikor az aktuális barátnõ gyógyszert szedett, de még nem lett gyerekem.

Felelotlenseg megszakitassal vedekezni, ha nem tervezek a baratommal komolyabb kapcsolatot? Es az gond, hogy a szex csak 2-3 percig tart, es ha ugyerzi kozel van akkor gyorsan kiveszi?

Legjobb válasz: Felelõtlenség igen. Most talán jó ötletnek tûnik, de ha esetleg becsúszna a baba mit csinálnál? Tudok olyan esetrõl hogy a pasi, nem csak a mostani hanem az elõzõ bnõjével is több éven keresztül így "védekezett" (mert ugye ez nem védekezés) de nem lett belõle gond, sõt volt hogy a pillanat hevében mi is így estünk egymásnak a "párommal", de utána a para, mikor kitisztultunk és várni az idõpontot mint a messiást...nem kívánom senkinek sem. Ez a módszer csak akkor élvezhetõ és akkor helyes ha minden mindegy alapon vagytok. Ha lesz baba ámen, ha nem az sem baj. Nem éri meg kockáztatni. Az az aprócska kis óvszer nem lehet annyira zavaró, mint egy nem kívánt gyermek.

Felelõtlenség igen. Most talán jó ötletnek tûnik, de ha esetleg becsúszna a baba mit csinálnál? Tudok olyan esetrõl hogy a pasi, nem csak a mostani hanem az elõzõ bnõjével is több éven keresztül így "védekezett" (mert ugye ez nem védekezés) de nem lett belõle gond, sõt volt hogy a pillanat hevében mi is így estünk egymásnak a "párommal", de utána a para, mikor kitisztultunk és várni az idõpontot mint a messiást...nem kívánom senkinek sem. Ez a módszer csak akkor élvezhetõ és akkor helyes ha minden mindegy alapon vagytok. Ha lesz baba ámen, ha nem az sem baj. Nem éri meg kockáztatni. Az az aprócska kis óvszer nem lehet annyira zavaró, mint egy nem kívánt gyermek.
És ennek így mi értelme? Nem élvezetes, cserébe kockázatos. Biztos ez a legjobb módszer?
Mi már kb olyan 6 éve így csináljuk, kinek mi jön be.
Hát azért nekem ne akard bemesélni, hogy 10 perccel elégedjek meg kedves utolsó, nem tudom melyik csaj hitette el veled, hogy 10 perc az egy nagyon jó idõ... Egy gyors menetbe belefér, sõt, ha olyan helyen csináljuk, az kb 5 perc... de hogy mindig.. pff, naaagyon nem. Igenis legyen annyi benne, hogy szabályozza magát. 20-30 percet együttlét szerintem a normális.. de van hogy 1-1, 5 óráig csináljuk, bár az rendesen lezúz.
Azzal, hogy 2-3 percig tart, semmi para nincs. Gondolom ritkán találkoztok : ) De az is lehet, hogy fiatalok vagytok még, és a párod még tapasztalatlan, edzetlen. Majd belejöttök. Nem hinném, hogy az elõttem szóló "férfiak" az elsõ pár alkalommal rögtön egy fél órás menettel kezdtek, senki sem születik lepedõakrobatának. Már elnézést, de kib*szott nagy tévhit hogy egy férfinak másfél/2 óráig kell tömni egy csajt. Mire jó az? Semmire. Csak attól mert a sok aberrált nézi a pornót, és naponta 6-7x maszturbál rá és utána bírja a szexet 30 percig az nem normális. Ez inkább szánalmas, hogy ahelyett hogy a csajotokkal huncutkodnátok, inkább a neten nézitek a pornót és más nõkre matyizgattok. Szerintetek ez nekik hogy esik kotonszökevények? 10 perc, azaz TÍZ perc már teljesen normális egy szexuális együttlét során. Ennyi nyomott pasit egy helyen még nem láttam... A "védekezés" viszont egyáltalán nem biztonságos, de ezt sokan elõttem közölték már... Tényleg beszélj vele, hogy használjatok Gumit, az sem nyújt mindig 100%-os védettséget, de a megszakítástól jóval biztonságosabb! : )
Jezus isten szegeny te 2-3 perc xD meg a le vetkozesre sem eleg xD ugy ahogyaz elozo irta keress 1 normalis ferfit aki kepes vedekezni es tisztaba van a kovetkezmenyekkel ha netalan be csuszna valami 24 F
akkor jól teszed ha "nem tervezel vele komolyabb kapcsolatot". szerintem lenne sok más férfi, aki rendesen kielégít, és még annyira értelmes is, hogy védekezni is hajlandó.
A kérdező hozzászólása: Igen ... A leghosszabb is max 10 perc :(
2-3 percig tart a szex...? az teljesítmény xDDD
Na látod, annyit meg nem ér maga ez egész aktus hogy utána hetekig rettegj és várd az idõpontot. Gumival rosszabb tudom, de azért észnél kell lenni. Inkább gumi mindig mint egy nem várt gyerek egy egész életen át.
A kérdező hozzászólása: Igen, most mar utolag aggodok
Az elõváladék nagyon ritkán tartalmaz spermiumot mert teljesen máshol termelõdik mint az ondó. Ez nem biztatás akar lenni, ne kockáztass! Akkor is megvan az esély arra hogy teherbe esel. Amúgy is ha nagyon aggódsz akkor miért akarsz megszakítással "védekezni"? (2. voltam)
Ahj. Ne légy már ennyire butus.
igen kerülhet. tanultatok bioszból olyat hogy elõnedvek?
A kérdező hozzászólása: Es ha erzi, hogy most, es kiveszi, akkor egy kicsi azert kerulhet belem? Kicsit aggodok...
Hát azt majd a csaj eldönti, hogy elég e neki a 10 perc! Majd ne csodálkozz ha mindenki kidob azzal, hogy béna vagy az ágyban! Nem tom honnan szedted ezt hogy "egy szeretkezésre bõven elég 10 perc" de ha egy csávó ennyi ideig tömne, arcon röhögném, és hazaküldeném!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!