Találatok a következő kifejezésre: Ha megszűnik hányinger (4 db)

Ha megszűnik a hányinger akkor mégsincs baba?

A 6. hétben vagyok, kb. 10 napja minden nap van enyhe hányingerem. Holnap megyek orvoshoz, a teszt ma délel?tt + volt. Most olvastam egy fórumon, hogy ha megsz?nik a hányinger, akkor elhal a baba! Ez igaz lehet??

Legjobb válasz: Ne ijedj meg! Ez nem teljesen van így. A hányinger nem törvényszerû, van akinél nem is jelentkezik egész terhesség alatt. Nálam is így van, bár most már szûnõben, hol van, hol nincs. Nyugodj meg, ott van az a bébi, gratulálok! 13 hetes kismama

Ne ijedj meg! Ez nem teljesen van így. A hányinger nem törvényszerû, van akinél nem is jelentkezik egész terhesség alatt. Nálam is így van, bár most már szûnõben, hol van, hol nincs. Nyugodj meg, ott van az a bébi, gratulálok! 13 hetes kismama
Szia. Nem valószínû. Ne idegeskedj ilyen miatt. Nekem csak a kávé kavarta meg a gyomromat az elsõ két hétben. Utána semmitõl nem volt hányingerem, nem hánytam. És 31 hetes boldog kismama vagyok.
Nekem pedig egyáltalán nem volt egyszer sem hányingerem, mégis a 31. hétben járok... Örülj neki, hogy a szerencsésebbek közé tartozol és ennyi jutott csak az émeygéses kellemetlenségbõl!
Én a 10. hétben vagyok és iszonyú hányingerem van a nap 24 órájában, bár a 9. héttõl kezdve legalább a hangulatom jó és nem egy rakás hulla vagyok. :) Szóval jó nektek! Gond akkor lehet, ha valakinek vannak pl ilyen tünetei, mint nekem és az hirtelen megszûnik még a 12. hét elõtt. Elõfordulhat, hogy megszûnik a terhesség, úgyhogy mindenképpen orvoshoz kell menni minél hamarabb.
ajjj, szerintem ne higyj ilyen hülyeségeknek, csak halálra ilyesztik a kismamákat.a baba megmarad, ha ezt akarja.de ha parázol, azt ö is érzi ám.azt is mondják, hogy a 12.het után elmulik a hányinger.hat most toltottem a 14et, a hányingerem gyötröbb, mint eddig bármikor.es nem reggel, ahogy mondj, hanem este.es ferreertes ne essek, a baba egeszseges es en is.szoval ne dolj be mindenfelenek, amit irogatnak, mert mindenkinel mas az egesz.a babad pedig nem hal el, majd meglatod, mikor mar az uh-on a kepernyon latod mocorogni.nyugi

Ha elhal a terhesség, akkor a panaszok is megszűnnek? (hányingerre, hányásra, emlőfeszülésre gondolok)

Legjobb válasz: Nekem spontan vetelesem volt a 6. heten, es masnapra elmult minden tunetem!!!

Nekem spontan vetelesem volt a 6. heten, es masnapra elmult minden tunetem!!!
Akkor szünnek meg a tünetek, amikor a hormonok visszaállnak a normál szintre. Ez ugye nem rögtön van, ezért van az, hogy pl. abortusz után is érezni valameddig a tüneteket, pedig már nincs is az illetõben baba.
Nekem a mellfeszülés megmaradt utána még vagy két hónapig. :(
Nem minden esetben szûnik meg!Ha nincs már meg a baba, mûtét vagy vetélés után a következõ ciklusig meg lehetnek a tünetek!Sajnos!Tapasztalatból tudom.....

Normális ha hirtelen megszűnik a hányinger és az émelygés? 9 hetes terhes vagyok.

Sajnos januárban 8 hetesen volt egy vetélésem és félek nehogy megint baj legyen. Csak jöv?héten kedden lesz a dokim, addig kicsit nyugtalan vagyok miatta.

Legjobb válasz: Normális. Egyrészt még visszatérhet, pár napot kihagy, aztán visszajön. De lehet, hogy többet nem jön vissza. Nekem anno a 9. és a 10. hét között múlt el valamikor. Nyugalom!! :)

Normális. Egyrészt még visszatérhet, pár napot kihagy, aztán visszajön. De lehet, hogy többet nem jön vissza. Nekem anno a 9. és a 10. hét között múlt el valamikor. Nyugalom!! :)
Megértelek, nekem 6hetesen múlt el hirtelen minden tünetem és 1-2napra rá elment a baba! Most a 12ik héten múlt el hirtelen minden tünetem, de semmi baj nem volt, nyugodj meg, és örülj, hogy nem vagy rosszul!
tudok par embert, akiknek elmentek 1-2 napra a tunetek, majd vissza jonnek


Megszűnnek a tünetek (hányinger, mellfeszülés) ha elmegy a baba?

Legjobb válasz: Szia! Egy idõ után igen,ahogy visszaáll a hormonháztartás. A teszt még pár nap múlva is pozitivat mutathat vetélés vagy abortusz után.

Szia! Egy idõ után igen, ahogy visszaáll a hormonháztartás. A teszt még pár nap múlva is pozitivat mutathat vetélés vagy abortusz után.
Sajnos igen.Egyik reggel nekem is megszüntek, orvoshoz mentem, sajnos elhalt a magzat.De a 3.honapban ugy tudom megszünnek a tünetek.Szoritok.
de nem feltétlenül jelenti azt hogy elment a baba -vannak akik azt irták hogy elmúlt de él a baba nem kell egyszerre feladni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!