Találatok a következő kifejezésre: Ha megnyitok videót akkor (8 db)

Ha megnyitok egy videót akkor megáll és kiírja hogy az explorer.exe hibát észlelt és leáll. Mit lehet ez ellen tenni?

Töröljem ki a Windows mappából ezt az explorer nev? fájlt? Mert egy csomó programnál ezt írja ki:S

Legjobb válasz: Nehogy kitöröld! Az explorer.exe a Windows maga, alapprogram, az operációs rendszered része. Ha letörlöd (ha egyáltalán le tudod), lehetséges, hogy el sem indul többé. Inkább vagy a videófile-ok formátuma a hibás, esetleg hibásan jött le a netrõl, ha netrõl töltötted, vagy a programmal (programokkal) van baj, amivel nézed õket. Próbálj másik lejátszó progit, illetve másik videót, akkor kiderülhet, hogy melyik a hibás. Ha más progival és más videóval is gond van, akkor esetleg codec probléma van, vagy a Windows-ban sérült meg valami. Én így gondolom, de talán valaki mond még más okosat.

Nehogy kitöröld! Az explorer.exe a Windows maga, alapprogram, az operációs rendszered része. Ha letörlöd (ha egyáltalán le tudod), lehetséges, hogy el sem indul többé. Inkább vagy a videófile-ok formátuma a hibás, esetleg hibásan jött le a netrõl, ha netrõl töltötted, vagy a programmal (programokkal) van baj, amivel nézed õket. Próbálj másik lejátszó progit, illetve másik videót, akkor kiderülhet, hogy melyik a hibás. Ha más progival és más videóval is gond van, akkor esetleg codec probléma van, vagy a Windows-ban sérült meg valami. Én így gondolom, de talán valaki mond még más okosat.
Ha több helyen is találkozol a hibával, akkor én inkább vírusra gyanakodnék. Az explorer.exe alapalkalmazás, és ha az hibáva leáll, akkor ott valami "belepiszkít" a rendszerbe. Lehet, hogy nem vírus, hanem "csak egy" valamilyen rendszerhiba, de semmiképp sem üzemszerû a mûködés. Más lejátszót felesleges egy haldokló rendszerre telepíteni, inkább meg kéne találni az alap hiba okát.
vírus vagy Registry adatbázis megsérült ha a regstry van megsérülve hoz létre egy új fiókod a mésikat töröld... a vírus akkor sajnos xp-re-install másnéven újra telepítés... kb. ennyi Üdv.: VIsta
Az explorer program maga a windows keretrendszere, az asztal, az ikonok, start menü és az ablakok megjelenéséért felelõs. Nem tudom egy film lejátszásával hogy tud ilyen hibát produkálni de ha elég sokmindenre ezt mondja javaslok egy újratelepítést. A vírusírtás jó dolog de nem garantált hogy ettõl megjavul, és akkor ellõttél vele 1-2 órát és a helyzet változatlan utána reinstall. Fontold meg hogy megspórolod e azt a 1-2 órát.
Elmented??
A kérdező hozzászólása: És hogy, mert nem találok olyat, hogy mentés, és semmi hozzá hasonlót
Hogyan csinálsz ilyet a VLC-ben? Például ezt a levágást.
A kérdező hozzászólása: Levágni tudok belõle, de nem tudom elmenteni, hogy úgy is maradjon
Hogyan?
Szóval, ha valamit levágsz akkor az le van vágva. Ha egyben marad, akkor nem tudod, hogyan kell levágni. Az érdekelne, mit csinálsz pontosan, amikor azt teszed, amit levágásnak nevezel.
A kérdező hozzászólása: Mostmár sikerült
Nézd meg, a netes videólejátszónál nincs-e lehúzva a hang.
A kérdező hozzászólása: Nincs. Annyira hüly* nme vagyok!


nem save, hanem make movie vagy valami ilyesmi, nemtom már hogy van windows movie makerben
Ne projektfájlként mentsd el, hanem valami normális (MPEG, AVI, WMV) formátumba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!
A kérdező hozzászólása: csak .mp4-es felvétel alatt nincsen hang miért?
konvertáld át aviba vagy wmv be valószìnû a win moviemaker régi ès nem jön össze a codec-kel de én a helyedben keresnék egy jobb ingyenes videóvágót ja és konvertálónak ajánlom a SUPER -t

Amikor megnyitok 2-3 programot, vagy a neten videót, kikapcsol a monitor és csak akkor van kép ha kikapcsolom aztán újra be. Mi lehet a gond?

a drivert már leszedtem és raktam fel másikat

Legjobb válasz: Nem driver hiba, legalábbis a leírtakat én is tapasztaltam , már 2 monitoron is, és egyre tovább kellett várni, hogy behozza a képet, szerelõ azt mondta, hogy valamilyen kondenzátor tönkrement benne, amit ki tud cserélni... vidd el szerelõhöz hogy nézze át, de szerintem, ha veszel egy másikat (újat, vagy használtat, az mindegy ) azzal jobban jársz.

Nem driver hiba, legalábbis a leírtakat én is tapasztaltam , már 2 monitoron is, és egyre tovább kellett várni, hogy behozza a képet, szerelõ azt mondta, hogy valamilyen kondenzátor tönkrement benne, amit ki tud cserélni... vidd el szerelõhöz hogy nézze át, de szerintem, ha veszel egy másikat (újat, vagy használtat, az mindegy ) azzal jobban jársz.

Letöltöttem egy Xbox360-as játékot rar formátumba és 2 fájlt kaptam. Egy dvd fájlt meg egy iso fájlt és ha daemon-ba megnyitom az iso fájlt akkor egy rövid videót indít el. Ez mért van? És mit lehet ellene csinálni?

Legjobb válasz: Szia! Ki kell írnod a dvd fájl-t (amelyiknek kisebb a mérete) imgburn-nel 2,4x sebességgel + be kell állítanod a réteg váltási kódot is. http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html

Szia! Ki kell írnod a dvd fájl-t (amelyiknek kisebb a mérete) imgburn-nel 2, 4x sebességgel + be kell állítanod a réteg váltási kódot is. http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html
azt irj a videóban hogy letud jtszani ezt a fjlt be kell rknod egy x360 ba ugyhogyezután tedd azt amit az elõzõ segítõ irt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!