Találatok a következő kifejezésre: Ha megnyitok videót (18 db)

Letöltöttem a Freecordert ( youtube-ról szed le vidit ) és nem találom a fájlokat, hova teszi? Ha megnyitok egy youtube-s oldalt miért kezdi el máris tölteni? Hol tudom kikapcoslni? Nagyon nem értek hozzá

Legjobb válasz: Ha megállítod a videót az elején, láthatod a beállítást ahová ment a program. Meg is változtathatod. http://www.youtube.com/watch?v=Y7ny1YdTShg&feature=player_em..

Ha megállítod a videót az elején, láthatod a beállítást ahová ment a program. Meg is változtathatod. http://www.youtube.com/watch?v=Y7ny1YdTShg&feature=player_em..
Amúgy a helyedben leszedném az egészet. Van egy beépülõ modul ami egyszerûen kezelhetõ és mindent letölt, de csak ha te akarod: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/sothink-web-vide.. :)
A kérdező hozzászólása: Le is akarom törölni, de hogy mentsem meg a videókat? nem találom öket, csak ott ahol tölti, de onnan nem lehet. Hiába irja ki , h ide meg ide menti, ha ott meg nincs.
Nálam a Firefoxhoz ez van fölrakva, és ezért van ez a letöltési opció, én ezzel töltök le. http://s1.postimage.org/9ff9b1efv/m_di.jpg https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/easy-youtube-vid.. http://s4.postimage.org/a5kp4aerf/hovat_lti.jpg

Ha megnyitok egy videót akkor megáll és kiírja hogy az explorer.exe hibát észlelt és leáll. Mit lehet ez ellen tenni?

Töröljem ki a Windows mappából ezt az explorer nev? fájlt? Mert egy csomó programnál ezt írja ki:S

Legjobb válasz: Nehogy kitöröld! Az explorer.exe a Windows maga, alapprogram, az operációs rendszered része. Ha letörlöd (ha egyáltalán le tudod), lehetséges, hogy el sem indul többé. Inkább vagy a videófile-ok formátuma a hibás, esetleg hibásan jött le a netrõl, ha netrõl töltötted, vagy a programmal (programokkal) van baj, amivel nézed õket. Próbálj másik lejátszó progit, illetve másik videót, akkor kiderülhet, hogy melyik a hibás. Ha más progival és más videóval is gond van, akkor esetleg codec probléma van, vagy a Windows-ban sérült meg valami. Én így gondolom, de talán valaki mond még más okosat.

Nehogy kitöröld! Az explorer.exe a Windows maga, alapprogram, az operációs rendszered része. Ha letörlöd (ha egyáltalán le tudod), lehetséges, hogy el sem indul többé. Inkább vagy a videófile-ok formátuma a hibás, esetleg hibásan jött le a netrõl, ha netrõl töltötted, vagy a programmal (programokkal) van baj, amivel nézed õket. Próbálj másik lejátszó progit, illetve másik videót, akkor kiderülhet, hogy melyik a hibás. Ha más progival és más videóval is gond van, akkor esetleg codec probléma van, vagy a Windows-ban sérült meg valami. Én így gondolom, de talán valaki mond még más okosat.
Ha több helyen is találkozol a hibával, akkor én inkább vírusra gyanakodnék. Az explorer.exe alapalkalmazás, és ha az hibáva leáll, akkor ott valami "belepiszkít" a rendszerbe. Lehet, hogy nem vírus, hanem "csak egy" valamilyen rendszerhiba, de semmiképp sem üzemszerû a mûködés. Más lejátszót felesleges egy haldokló rendszerre telepíteni, inkább meg kéne találni az alap hiba okát.
vírus vagy Registry adatbázis megsérült ha a regstry van megsérülve hoz létre egy új fiókod a mésikat töröld... a vírus akkor sajnos xp-re-install másnéven újra telepítés... kb. ennyi Üdv.: VIsta
Az explorer program maga a windows keretrendszere, az asztal, az ikonok, start menü és az ablakok megjelenéséért felelõs. Nem tudom egy film lejátszásával hogy tud ilyen hibát produkálni de ha elég sokmindenre ezt mondja javaslok egy újratelepítést. A vírusírtás jó dolog de nem garantált hogy ettõl megjavul, és akkor ellõttél vele 1-2 órát és a helyzet változatlan utána reinstall. Fontold meg hogy megspórolod e azt a 1-2 órát.
Elmented??
A kérdező hozzászólása: És hogy, mert nem találok olyat, hogy mentés, és semmi hozzá hasonlót
Hogyan csinálsz ilyet a VLC-ben? Például ezt a levágást.
A kérdező hozzászólása: Levágni tudok belõle, de nem tudom elmenteni, hogy úgy is maradjon
Hogyan?
Szóval, ha valamit levágsz akkor az le van vágva. Ha egyben marad, akkor nem tudod, hogyan kell levágni. Az érdekelne, mit csinálsz pontosan, amikor azt teszed, amit levágásnak nevezel.
A kérdező hozzászólása: Mostmár sikerült


Milyen gép, oprendszer? Egyébéknt program ilyet nem javít.
A gép teljesítménye ok, akkor törölj róla mindent ami nem kell, utána mehet a vírus és kémprogramkeresés. A moboogenie androidos telefonhoz való program egyébként.
A kérdező hozzászólása: csak .mp4-es felvétel alatt nincsen hang miért?
konvertáld át aviba vagy wmv be valószìnû a win moviemaker régi ès nem jön össze a codec-kel de én a helyedben keresnék egy jobb ingyenes videóvágót ja és konvertálónak ajánlom a SUPER -t

Internet download manager, hogyan állítsam vissza, hogy ha megnyitok egy videót, megjelenjen, hogy le akarom e tölteni?

Letöltöttem ezt a programot,mindig amikor megnyitottam pl youtube-on egy videót,volt egy kis rész,ahol kiírta,hogy videó letöltése,már csak 4 nap van a próbaid?b?l,és megnyitok egy videót,de nem hozza be.Nem használok más internetet,a beállításait sem piszkáltam,hogyan tudnám megcsinálni?

Mennyi adat mennyiséggel jár, ha megnyitok egy külföldi videot?

Legjobb válasz: Ezt így senki nem tudja megválaszolni, mert az attól függ, hogy mekkora a videó. A felbontása és a hossza a mérvadó. Lehet akár 50Kb, de lehet 50 MB is...

Ezt így senki nem tudja megválaszolni, mert az attól függ, hogy mekkora a videó. A felbontása és a hossza a mérvadó. Lehet akár 50Kb, de lehet 50 MB is...
elõzõhöz pluszban még számít a tömörítés is. De ha nagyon kötözködni akarok, akkor azt mondanám, hogy a "megnyitása" csak néhány KB, a lejátszása jár sok adatforgalommal.

Kék képernyő ha megnyitok egy netes videót, mi lehet a gond? (többi lent)

Hello. Szóval az a gond hogy vettem egy számitógépet(VGA:Asus EAH 6850, Cpu: AMD FX 6100, Memória 4 Gigaram), a boltban felrakták rá a windows7 ultimate-et. Eleinte minden ment simán de amikor elkezdtem rá fölirosgatni itthon a programokat(böngésző, driverek, playerek stb) azt vettem észre hogy amikor nézek neten videót-filmet elkezdi betölteni azt és teljesen bekékül a képernyő és újraindul a gép. Ezután, újra belépve a windows-ba az elemzi a problémát, ezt irja : Probléma-aláírás: Problémaesemény neve: BlueScreen Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Területibeállítás-azonosító: 1049 További információk a problémáról: BCCode: 124 BCP1: 000000 BCP2: FFFFFA8004C30038 BCP3: 000000 BCP4: 000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 A probléma leírását segítő fájlok: C:\Windows\Minidump\010512-18486-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-33899-0.sysdata.xml Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:

Legjobb válasz: ez egy egyszerû szintaktikus hiba nevezetesen spedtelepites00EEvot0Fkapakodas

ez egy egyszerû szintaktikus hiba nevezetesen spedtelepites00EEvot0Fkapakodas
A kérdező hozzászólása: az utolsó részét nem igazán értettem amit irtál. Van rá megoldás?
játékok mennek??
olvasd el még egyszer amit írtam:)
A kérdező hozzászólása: Igen mennek a játékok. Boccs, lehet én vok a hülye de még mindig nem értem az utolsó szót :D
:) gyorsan és kapkodva telepítették az op rendszered :)
lefordítom neked :D gyors telepítés volt, a hiba: a kapkodás
A kérdező hozzászólása: Igen, de ez hosszú történet.Orvosolható a hiba valahogyan?
:) Igen türelmes újratelepítés

Miért nem tűnik el a tálca ha megnyitok egy videót teljes képernyőn?

Google Chrome böngészőm van és ha valamilyen flash videot szeretnék megnézni teljes képernyőn akkor a tálca nem tűnik,megnyílik az adobe flash player a chrome hátterében ha azt bezárom akkor eltünik a kép és csak hang marad. Valaki segítsen kérem.. Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Pipáld be a tálca automatikus elrejtését oszt kész...

Pipáld be a tálca automatikus elrejtését oszt kész...
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy akkor sem jó!
Tudom, hogy régi a kérdés, és valószínûleg már nem aktuális, de azért leírom, hátha másnak is meggyûlik vele a baja, mint a kérdezõnek vagy nekem. Szóval Elvileg a hiba akkor jelenik meg, ha a szöveg méretet 100% feletti értékre állítjuk. Visszatéve eredetire eltûnik a jelenség. Ettõl viszont a szöveg lesz zavaróan kicsi (már ha hozzám hasonlóan tv-t használ az ember monitornak. A megoldás egyszerû. A program, jelen esetben Chrome (nekem Firefoxnál volt probléma, azt használok, de szinte akárminél bevált eddig) ikonjára jobb klikk. Tulajdonságok → Kompatibilitás fül → A képernyõ méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén melletti négyzetbe pipa. Ezzel az egyszerû módszerrel kiküszöbölhetõ a probléma.
Akár milyen régi is volt a kérdés, nagyon jól tetted, hogy írtál rá választ és egyben megoldást a problémára. Dettó ugyan az volt a helyzet nálam is mint nálad. És a TV-hez állított nagy DPI miatt nem tûnt el a tálca full képernyõs flash videóknál. Már jó ideje szerencsétlenkedek ezzel.Ebbõl látszik, hogy nem számít ha egy kérdés nem a leg frissebb, ha tudja az ember rá a választ hát ne fogja vissza magát és írja be. Mert esélyes, hogy akad valaki, akin segít vele. Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!