Találatok a következő kifejezésre: Ha megnyitok mappát (16 db)

mennyi az a sok kép a mappában?? lehet az a baja, nem gondoltad még hogy átállítod miniatûrrõl másra???
A kérdező hozzászólása: Az említett mappában valóban sok kép van, konkrétan 180 db, 900 Mb.. Sokan használom a képeket, mivel nagyrészt fotókról van szó, ezáltal kényelmetlen lenne végignézni mindet, mire megtalálom amit keresek. De majd megpróbálom jobban szétosztani õket :)
Mondd csak, mennyi RAM-od van? A másik meg nem értem miért nem pl. ACDSee-t, vagy ilyesmi képnézegetõt használsz? Ott nincs gond a sok thumbnail-lel, illetve ha van is, akkor legfeljebb kicsit lassú. Ott még az ikonok méretét is be tudod állítani, akár egészen kicsire is (amíg még látod). :)
A kérdező hozzászólása: ACDSee-t használok, és 1, 5 GB RAM-om van.. Nem a képnézegetõ fagy ki, hanem az ablak, amiben a mappát nyitom meg. Nem vagyok laikus csak konkrétan azt nem tudom, hogy ezt mi okozza. Azt tudom, hogy a reinstall rendbehozza.
ennyi ram nem okozhat gondot ilyen esetben azért.. akkor itt valami van a háttérben ami fogja a RAM-ot
Hát bizony az sok RAM! Akkor próbáld meg úgy megnyitni az ablakot, hogy elõtte megnyitod a feladatkezelõt (CTRL+ALT+DEL) és figyeled a memória-használatot, CPU-kihasználtságot. Jobb ötletem nincs.
A kérdező hozzászólása: Úgy tûnik sikerült megoldanom a problémát. Kivételnek jelöltem a Windows Intézõt, így már nem áll fennt a probléma. Ha másoknak is ez a problémája itt módosíthatja a beállításokat: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/Change-Data..

Tettem a gépbe még egy merevlemezt. A BIOS és az eszközkezelõ látja. De nem ha megnyitom a Számítógép mappát akkor csak a "C" meghajtó van. A második HDD-t nem írja ki. Hogy kell megcsinálni hogy látható legyen?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Windows lemezkezelõjében adj neki betûjelet és ha szükséges, akkor formázd meg!

Windows lemezkezelõjében adj neki betûjelet és ha szükséges, akkor formázd meg!
Mert általában egy új winchesteren nincs partició. A BIOS és az eszközkezelõ azok magát az ESZKÖZT látják, azaz hardware szinten. Software szinten azért nem látsz semmit se (lásd pl.: X meghajtó) mert nincsen softwaresen beállítva. Azaz particiónálni kell, hogy legyen valami belsõ szerkezete is. Ez majdnem olyan, hogy látsz egy házat, szép meg minden, de belül nincs semmi. Akkor ki kell alakítani a belsejét is, hogy legyen is valami benne. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, sikerült.Ment a pacsi.

Miért van az hogy ha megnyitok egy oldalt (neten) vagy mappát vagy legyen az bármi, akkor nem a tálcáig megy le az alja, hanem a monitor aljáig?

Vagyis a álca mögött van a mappa alja. :S PL: a Word-ben lent jobb oldalt van a nagyítás és kicsinyítés . Nah az nekem a tálca mögött van :S ( Win 7 ) help

Miért van az, hogy ha megnyitok egy mappát, vagy új böngészőt, vagy egy lejátszót akkor belassul az egész, szinte "lefagy"?

Van hogy fél perccel később nyílik meg egy mappa, vagy új böngésző? Egy és fél éve van meg a gép, teljesen új. Egy "szőkének" elmagyarázná valaki lépésről lépésre mit kéne tennem?

Legjobb válasz: 1. Kérsz egy idõpontot a szakembernél 2. Készítesz pár fényképet a gép hátuljáról (kábelekrõl) 3. Kihúzol minden kábelt 4. Elviszed a szakemberhez

1. Kérsz egy idõpontot a szakembernél 2. Készítesz pár fényképet a gép hátuljáról (kábelekrõl) 3. Kihúzol minden kábelt 4. Elviszed a szakemberhez
Sanszos, hogy tele a vinyó minden szeméttel. Vagy vírus, esetleg túl sok futó program. Vidd szervizbe.
Hát újra kéne rakni elõször is. Az meg nem nehéz. Beteszed a lemezt, újraindítod, kiválasztod hogy fel szeretnéd rakni a Windowst. Ki kell majd választani melyik merevlemezre szeretnéd rakni (már ha több van a gépben), de azt elõtte formázd le. Onnantól már csak tovább, tovább, tovább, befejezés és kész. Viszont mielõtt újrarakod MINDEN fontos adatot (fénykép, zene, film stb.) ments le a géprõl, mert a formázás mindent töröl.
Vagy valami vírus belepiszkált a rendszer fájlokba, vagy már a telepítõ is eleve hibás.

Miért írja ki nekem ezt ha megnyitok egy mappát amibe videók és képek vannak?

http://kepfeltoltes.hu/view/121006/Hiba_www.kepfeltoltes.hu_..

Gmail-ben lehet sok levelet valahogy összevonni egy mappába, hogy meg legyen, de ne látszódjon az összes, ha megnyitom a levelezőt? Tehát mint egy "almappa" nyíljon meg?

Legjobb válasz: igazából nem, de fel lehet õket címkézni és így lényegében a címke alapján szét tudod õket szedni. magyarul létrehozod a címkéket és feladók, vagy kulcsszavak alapján hozzáadod õket a leveleidhez. ezt követõen már megjelenítheted az adott címkével ellátott leveleket.

igazából nem, de fel lehet õket címkézni és így lényegében a címke alapján szét tudod õket szedni. magyarul létrehozod a címkéket és feladók, vagy kulcsszavak alapján hozzáadod õket a leveleidhez. ezt követõen már megjelenítheted az adott címkével ellátott leveleket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, igazából hogy is megy ez a címkézés, most nem esik le...ha még vennéd a fáradtságot...kösz. BUÉK
Összes kijelölése, majd archiválás. Meglesz mind csak épp nem látszik.
Félsz, hogy megtalálják a pornót, mi?;P
1. válaszoló megelõzött
egyébként van rejtett mappa és csak akkor találod meg ha feloldod a rejtettséget szóval lehet beválna
A kérdező hozzászólása: nem nempornótakarokelrejteni hanem a képeim :3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!