Találatok a következő kifejezésre: Ha megkívánom sört, (3 db)

Ha megkívánom a sört, ihatok egy kicsit?

szedek gyógyszert azon nem írja hogy alkool fogyásztása tilos a terhesség miatt viszont aggódom de nygyon szeretem a sört persze nem olyan szinten azért kaja után egyszer egyszer 1-2kortyot ihatok?

Legjobb válasz: Szerintem pár korty nem árt! Soha nem szerettem ,de amióta terhes vagyok én is megkivánom néha. Sok embertöl hallottam hogy jót is tesz. Persze csak egy pici. Grat a babához!

Szerintem pár korty nem árt! Soha nem szerettem , de amióta terhes vagyok én is megkivánom néha. Sok embertöl hallottam hogy jót is tesz. Persze csak egy pici. Grat a babához!
Ihatsz alkoholmentes változatot is, az íze biztos hasonló és az nem árt a babának. De szerintem egy pohár alkoholtartalmú sör sem árt.
Szia! Én is megkívánom néha (mikor a férjemet, vagy apukámat látom sörözni:) ) és akkor szoktam tõlük lopni pár kortyot és szerintem ennyit egészen nyugodtan meg lehet inni, fõleg kaja után! Egyébként pedig tényleg van alkoholmentes is, persze annak az íze nem ugyan olyan, de ha nagyobb mennyiségben megkívánnád, akkor inkább azt idd!:)
Én nagyon szeretem a sört. A terhességem alatt és még most is (szoptatok) alkoholmenteset iszom. Néhány alkalom után észre sem veszed a különbséget. De ha csak pár kortyot iszol a rendes sörbõl, az biztosan nem baj.
nekem annakidején azt mondta védõnõm, ha megkívánom, akalomszerûen, 1 dl bor vagy sör nem árt. Rövidet ne nagyon igyak. Én is ezt tudom tanácsolni. Egy kevés sör, egy pár korty jó minõségû bor tutira nem árt.
Egyet értek, egy pici sör nem árt, na meg az alkoholmentest is meg lehet szokni, ha többet akarsz inni. Én nyáron voltam terhes, és volt olyan alkalom, hogy a barátnõimmel kint ültünk az erkélyen, õk söröztek, én meg ittam az alkoholmentesemet, és egy idõ után fel sem tûnt.

Miért van az ha meglátom hogy valaki sört iszik akkor megkívánom?

Ez akkor kezdődött amikor beteg voltam. Láttam a tv-be hogy egy ember sört iszik és egyszer csak megkívántam. És most már elég ha meglátom a dobozát már megakarom inni. Csak az a baj hogy még nem ihatok sört :( Mitől van ez? 14/F

Legjobb válasz: Ilyen ez, az ember sokmindent megkíván, ha a szeme elõtt eszik-isszák. Én már inkább bele sem kezdek olyan sorozatokba, amikben rendszeresen isznak:)

Ilyen ez, az ember sokmindent megkíván, ha a szeme elõtt eszik-isszák. Én már inkább bele sem kezdek olyan sorozatokba, amikben rendszeresen isznak:)
Nincs ezzel semmi probléma, én is mindig megkívánom a sört ha elõttem isszák, fõleg ebben a melegben, különben meg nem felbujtásból mondom, de szerintem 14 évesen 1 sört már megihatsz, vagy legalább 1 felet ha jólesik kismértékben nem károsítja a szervezetet akkor sem, ha kiskorú vagy.
mert a sör jó. ez nem vicc.
Megkívánod azt, aki sört iszik...? furi.
nem, de, ha téged ez izgat, akkor nyald ki még a szart is belõle.:)
Ami nem fáj, ami mindkettõtöknek jó, az mehet! Ne mond- játok el senkinek, az emberek néha olyan elutasító, értet- len hülyék tudnak lenni! De nincs is semmi közük hozzá!
Undoritó válaszok. Pedig a kérdésre egyszerü a válasz: a szexben azt kell csinálni ami mindkettötök örörmét szolgálja.Ha élvezitek akkor nem tartozik senkire és tegyétek. Egyébként biztos, hogy rengetegen csinálják csak nem merik leirni.
ha meg be is szarik akkor ingyen csoki nem kell a szomszédtól lopni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!