Találatok a következő kifejezésre: Ha megkérdezi nőgyógyász, hogy mikor (4 db)

Ha megkérdezi a nőgyógyász, hogy mikor voltam utoljára vizsgálaton (rákszűrés), nem lesz ciki, ha bevallom, hogy már 4 éve?

Nem lesz a doki mérges, ideges, stb? 25 éves n? vok.

Legjobb válasz: Miért lenne?A te felelõsséged,a te szervezeteddel azt csinálsz,ami jól esik,és ha neked az esik jól,hogy nem jársz rendszeresen szûrésre,akkor szíved joga.Esetleg megjegyzi,hogy ez nem helyes.Meg talán vesz kenetet a méhszájból.

Miért lenne?A te felelõsséged, a te szervezeteddel azt csinálsz, ami jól esik, és ha neked az esik jól, hogy nem jársz rendszeresen szûrésre, akkor szíved joga.Esetleg megjegyzi, hogy ez nem helyes.Meg talán vesz kenetet a méhszájból.
Szia! Egyáltalán nem ciki, nyugodtan mondd meg, ezt azért kérdezik, mert ha régebben voltál már, akkor automatikusan csinálnak egy rákszûrést is az elsõ vizsgálat alkalmából. Üdv.: 21 hetes kismami
A doki nem lesz idegs. Legfeljebb elmondja, a te érdeked járni a szûrõvizsgálatokra. Amúgy se azért mész dokihoz, hogy hazudozz neki.
Mérges nem lesz, nem az õ érdeke, hogy menj!Viszont legalább évente el kellene menned, ha volt rákos a családban, akkor félévente!Így idõben ki tudják szûrni ha valami probléma van és tudnak még segíteni rajtad!A rák nagyon alattomos betegség, sokáig tünetmentes!Mikor már a tünetek miatt fordulsz orvoshoz, addigra már a legtöbbször késõ!Egyre fiatalabb korban jelentkezik!Huszonévesen sajnos már több ismerõsömnél állapítottak meg daganatot, ebbõl kettõnek nõgyógyászatit!Tünetmentesen persze!Az életeddel játszol ha nem mész el évente!A sajátoddal, nem a dokiéval, így õ nem lesz mérges!Fontos, hogy idõben észrevegyék, mert akkor még van segítség!

Megkérdezi a nőgyógyász, hogy mikor volt az első menstruációm? És mi van ha nem tudom napra pontosan sem?

Csak azt, hogy 12 éves koromban..

Legjobb válasz: Ez elég lesz neki. Csak az utolsó menstruációt kell (ha kérdezi) napra pontosan megmondani.

Ez elég lesz neki. Csak az utolsó menstruációt kell (ha kérdezi) napra pontosan megmondani.
Tõlem egyik sem kérdezte meg (3 éve váltottam dokit). Mindig az utolsó havi dátumát kérdezi meg.
Szerintem elég ha csak azt mondod meg, hogy hány éves korodban jött meg.

Mit tegyek ha megkérdezi a nőgyógyász hogy szűz vagyok-e még?

Holnapra van időpontom a nőgyógyászhoz. Kb fél éve feküdtem le a barátommal, de anyukám úgy tudja, hogy még nem. Mit mondjak ha megkérdezi a doki? Meg tudja állapítani, hogy mitől nincs már szűzhártyám? (pl ujjazás...)

Legjobb válasz: Orvosnak mindig az igazat!

Orvosnak mindig az igazat!
Kell a vérvétel és kell a nõgyógyászati vizsgálat is a gyógyszer felírásához. A vizsgálat során látni fogja, hogy már nem vagy szûz.
Ha a szexhez már elég érett vagy, akkor egy beszélgetésre miért nem vagy kész az anyukáddal?
Gondolom anyukád nem megy be a vizsgálatra, a dokinak pedig nem kell válaszolnia arra, hogy szûz vagy e még ha anyukád tõle kérdezi. Persze ha csak nem vagy terhes, mert akkor ez nem kérdés..
Nem tudja megmondani, akár a tampon is "elveheti" valaki szüzességét, de olyan is van, aki szûzhártya nélkül születik Egyébként a nõgyógyász ilyet nem kérdez, max. azt, hogy élsz-e rendszeres szexuális életet.
most ezt nem értem... ha fogamzásgátlót akarsz felíratni, és anyád tud róla, hogy nõgyógyászhoz mész emiatt, akkor úgyis le fog esni neki, hogy nemi életet élsz. ha meg nem tudja, hogy nõgyógyászhoz mész, akkor minek kérdezne ilyet az asszisztenstõl? (gondolom, nem szokta rendszeresen megkérdezni, hogy jártál-e nála.)
A kérdező hozzászólása: Amúgy azzal nem is lenne baj hogy meg kell mondani az orvosnak, mert mondom hogy kezelje bizalmasan, de anyukám ismeri az aszisztenst...
Pedig tõlem megkérdezték voltam e már fiúval, szóval errõl ennyit, hogy nem kérdezik meg szûz vagy e...
A nõgyógyász látni fogja gondolom, hogy már nem vagy az, szóval nem érdemes neki hazudni..
Az orvosnak kötelességed igazat mondani!!!!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes, fogamzásgátlót szeretnék. Az orvos kért vérvételi leletet, lehet hogy meg sem vizsgál?
Úgyis tudni fogja hogy élsz enmi életet mivel gyógyszert akarsz iratni, azt nem látja mitõl nincs már szûzhártyád csak azt hogy nincs. Ja és midnenképp meg fog vizsgálni.

Ha a nőgyógyász megkérdezi, hogy mikor menstruáltam először akkor évet kell mondani vagy hogy hány évesen?

Legjobb válasz: Mond, hogy hány évesen, és add oda neki a menstruációs naptárad.

Mond, hogy hány évesen, és add oda neki a menstruációs naptárad.
Így van. Vezess naptárt róla, és így az orvosnak is könnyebb dolga lesz majd. :)
Tõlem ha azt kérdezi hogy mikor, akkor évet mondok, ha meg azt hogy hány évesen, akkor azt ahány évesen megjött.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!