Találatok a következő kifejezésre: Ha megkérdezi a doki, hogy császár (1 db)

Ha megkérdezi szűlésnél a doki, hogy császár legyen vagy vákum mit válasszak? Melyik a "jobb"?

Most ma vagyok 40 hetes, és azt mondta elég sz?k vagyok... tudom, még tágulhatok, de nem tudom mit válaszoljak ha véletlen ide kerül a sor.

Legjobb válasz: Szia! Remélhetõleg nem fogja megkérdezni:)))) Bocsi,de abszurd a kérdés.Ha már a vákumig jut a szülés,hogy arra van szükség akkor késõ a császár. De ezt bízd az orvosodra szerintem.A császárt próbáldd elkerülni ha lehet,de a vákumos,vagy egyéb mûszeres befejezést nem lehet elõre megmondani. Bízz benne,hogy egyikre sem lesz szükséged. Ügyes legyél,könnyû szülést,boldog babázást,üdv. 40 hetes kismama:))) És ne félj,én szültem simán is,császárral is,a császár nagyon rossz a sima szüléshez képest,teljesen más. Most nagyon bízok a sima szülésben.

Szia! Remélhetõleg nem fogja megkérdezni:) ))) Bocsi, de abszurd a kérdés.Ha már a vákumig jut a szülés, hogy arra van szükség akkor késõ a császár. De ezt bízd az orvosodra szerintem.A császárt próbáldd elkerülni ha lehet, de a vákumos, vagy egyéb mûszeres befejezést nem lehet elõre megmondani. Bízz benne, hogy egyikre sem lesz szükséged. Ügyes legyél, könnyû szülést, boldog babázást, üdv. 40 hetes kismama:) )) És ne félj, én szültem simán is, császárral is, a császár nagyon rossz a sima szüléshez képest, teljesen más. Most nagyon bízok a sima szülésben.
Miért?Megkérdezi?Nálam automatikusan vákumozott.
Szerintem a vákuumot.. A császár egy hasi mûtét, fáj biztos és sok idõ, míg rendbe jön. Bár ezt csak gondolom...
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem mert épp ma beszéltem egy anyukával a kórházban, és tõle a múlt héten kérdezte ezt a doki.... gondoltam jobb felkészülni. De én sem szeretném egyiket sem, és különben is ittam a málnalevél teát :)
Fú, szerintem imádkozz, hogy ne kérdezzen tõled ilyet a doki, mert, ha ezt a döntést rád bízza nagyon rossz helyen vagy! Én nem tudom milyen orvos lehet, aki egy szülõ nõtõl kérdezi meg, hogy megmûtse vagy vákumozza???


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi az esélye annak, hogy azon a napon szüljek, amikorra kivagyok írva?

4. gyerek!

9

Ha 3 szülés természetes úton volt, akkor 4. szülésre programozott szülést kérhetek? A 3. babámnál volt egy kisebb komplikáció és elhúzódó szülés volt.

5

Hogyan kell pontosan mérni a fájások idejét?

A fájás elindulásától a következő fájás elindulásáig eltelt idő a két fájás közötti időérték, vagy az egyik fájás végétől a másik fájás kezdete közötti értéket kell nézni?

4

Mit csinaljak h gyorsabban forrjon, gyogyuljon a sebem? Kozeli allapotban van h szetnyiljon?

2

39 hetes vagyok, mensi szerű fájdalmam van, keményedések is, de össze-vissza. Szerintetek ez annak a jele, hogy hamarosan szülni fogok?

Mérni nem igazán tudom, vagyis próbálom, de az egész hasam sokkal keményebb, mint eddig volt és a fájdalom is van hogy 3 percig tart.... Szerintetek próbáljam mérni vagy ez még nem az a rész amikor a szülés kezdődik? Ez a 2. terhességem, de az elsőt indították, így ez a része nekem kimaradt....

4

Kismamák ti féltek/vagy féltetek a szüléstől? Milyen volt? Nagyon fájt? Sokáig vajlodtatok?

13

Választanál/választottál VIP szobát a nagy létszámú gyermekágyas kórtermek helyett? Akár igen, akár nem: miért?

Nekem a szülésznőm célozgatott rá, hogy nem hülyeség, nem csak egy ember jöhet be látogatni, sőt a kisfiamat is beengedik, ami ugye egyéb esetben kizárt. Pláne sok a kisebbségi, és sok a lopás a nagy kórtermekben.

Az első fiamnál eszembe sem jutott ez a lehetőség, és most is csak úgy jött szóba, hogy megkérdeztem, hogy ugyanazok az idióta csecsemősnővérek vannak-e, mint 3 évvel ezelőtt. Naná.

Aláírom, biztos jó lehet külön szobában, külön fürdővel, kettesben a babával, na de az ára... 10.000 Ft/éjszaka. Azért ez durván sok.

Mit gondoltok erről? Felétek mennyibe kerül?

17

Vicces szüléses történetek?

Valakivel történtek,vicces dolgok szüléskor?

18

Bundazsákot vagy overált vegyünk?

24-ére várjuk a kislányunkat.Szerintetek újszülöttnek melyik a praktikusabb?Mindkettőben könnyű bekötni a hordozóba?

6

Akinek első babával 35-37. hét környékén lett c1111, mikor szült meg végül?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!