Találatok a következő kifejezésre: Ha megkérdezi a doki, hogy császár (1 db)

Ha megkérdezi szűlésnél a doki, hogy császár legyen vagy vákum mit válasszak? Melyik a "jobb"?

Most ma vagyok 40 hetes, és azt mondta elég sz?k vagyok... tudom, még tágulhatok, de nem tudom mit válaszoljak ha véletlen ide kerül a sor.

Legjobb válasz: Szia! Remélhetõleg nem fogja megkérdezni:)))) Bocsi,de abszurd a kérdés.Ha már a vákumig jut a szülés,hogy arra van szükség akkor késõ a császár. De ezt bízd az orvosodra szerintem.A császárt próbáldd elkerülni ha lehet,de a vákumos,vagy egyéb mûszeres befejezést nem lehet elõre megmondani. Bízz benne,hogy egyikre sem lesz szükséged. Ügyes legyél,könnyû szülést,boldog babázást,üdv. 40 hetes kismama:))) És ne félj,én szültem simán is,császárral is,a császár nagyon rossz a sima szüléshez képest,teljesen más. Most nagyon bízok a sima szülésben.

Szia! Remélhetõleg nem fogja megkérdezni:) ))) Bocsi, de abszurd a kérdés.Ha már a vákumig jut a szülés, hogy arra van szükség akkor késõ a császár. De ezt bízd az orvosodra szerintem.A császárt próbáldd elkerülni ha lehet, de a vákumos, vagy egyéb mûszeres befejezést nem lehet elõre megmondani. Bízz benne, hogy egyikre sem lesz szükséged. Ügyes legyél, könnyû szülést, boldog babázást, üdv. 40 hetes kismama:) )) És ne félj, én szültem simán is, császárral is, a császár nagyon rossz a sima szüléshez képest, teljesen más. Most nagyon bízok a sima szülésben.
Miért?Megkérdezi?Nálam automatikusan vákumozott.
Szerintem a vákuumot.. A császár egy hasi mûtét, fáj biztos és sok idõ, míg rendbe jön. Bár ezt csak gondolom...
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem mert épp ma beszéltem egy anyukával a kórházban, és tõle a múlt héten kérdezte ezt a doki.... gondoltam jobb felkészülni. De én sem szeretném egyiket sem, és különben is ittam a málnalevél teát :)
Fú, szerintem imádkozz, hogy ne kérdezzen tõled ilyet a doki, mert, ha ezt a döntést rád bízza nagyon rossz helyen vagy! Én nem tudom milyen orvos lehet, aki egy szülõ nõtõl kérdezi meg, hogy megmûtse vagy vákumozza???


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szegedi orvosok? Néhány hetes kismama vagyok és orvost keresek! Kit ajánlatok terhesgondozásra, aki szülés levezetést is vállal?

Minden pozitív és negatív tapasztalatot/véleményt várok! Kit ajánlanátok és kit nem?

2

A málnalevél teát lehet a 34. héttől inni?

Sok helyen azt olvastam,hogy szülésznő javaslatára már a 34.héttől itták és legkésőbb kell a 36.héten elkezdeni.

6

12 évvel ezelőtti hasi műtétből eredő heg is elvékonyodhat terhességkor és lehet belőle császár?

4

Szülés után, furcsa szagot érzek az orromba, meg keserü ízt ahogy csorog le a torkomon. Mitől van ez?

4

Szülés előtt hetekkel mindig elmegy a nyákdugó? Észre lehet venni?

36+1 hetes vagyok, de még sehol a nyákdugó, nem folyt el. Ez kötelezően elfolyik korábban, vagy van olyan is, hogy csak a szülés előtt közvetlen?
Köszi előre is!

12

Hidegfront indított be valakinél szülést?

Péntekre mondják, akkor töltöm be a 37. hetet. Korai lenne még szülni akkor? Meg van az esély arra, hogy beindítja a szülést a hidegfront? Tapasztalatok?
Köszi előre is!

6

Péterfyben szül/t valaki mostanság vagy esetleg velem november elején?

nincs dokim, bızok a szerencsémben. hogy lehetne bejutni egy szülôszobalàtogatàsra illetve szobalàtogatàsra? aki velem egyidôs és ott szül annak lenne kedve ismerkedni? 26hkm

3

Van köztetek olyan, akinek csak éjszaka jöttek fájások?

Második baba, tudom, milyen a fájás, és egyértelműen az, nem veszett erős, de erős, hosszú és gyakori. Reggelre pedig elmúlik, és egész nap semmi. 39 hetes vagyok, simán jöhetne a baba.

4

Lehet választani, hogy természetes úton vagy császármetszéssel szeretnénk szülni? Attól, hogy valaki az utóbbit választja, "megvethető"?

A "megvethetőt" úgy értettem, hogy önként nem vállalja azt a fájdalmat és a vele járó egyéb dolgokat (gondolok itt a gátmetszésre). Szóval amiatt, hogy esetleg fél a természetes úton való szüléstől, kevésbé lesz az illető "méltó"?

Nem vagyok terhes, még felnőtt sem, csak felmerült bennem a kérdés, hogy ilyen okok miatt lenézhető-e valaki.

Normális válaszokat, kérlek!
17/L

13

Akinek terhessegi diabetesze volt, mennyivel szuletett a babad? Kellett neki a cukros lotty? Dietaval tudtad tartani mindig? Vagy inzulint is kaptal?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!