Találatok a következő kifejezésre: Ha megkérdezi a (250 db)

Az nagyon baj ha megkérdezem a keresztanyukámat hogy milyen nyelven tud?

Legjobb válasz: úristen! Hogy az anyámba lehet elkanyarodni, hogy a külföldi emberek mekkora birkák meg hogy hogyan értékeled az embereket. Köze nincs a dologhoz. Egyébként meg nem értem miért lenne baj ha megkérdezed. Ennyire visszafogott vagy hogy a keresztanyudtól is alig mered megkérdezni milyen nyelven tud?

úristen! Hogy az anyámba lehet elkanyarodni, hogy a külföldi emberek mekkora birkák meg hogy hogyan értékeled az embereket. Köze nincs a dologhoz. Egyébként meg nem értem miért lenne baj ha megkérdezed. Ennyire visszafogott vagy hogy a keresztanyudtól is alig mered megkérdezni milyen nyelven tud?
"Remélem az nem jut eszedbe hogy aszerint értékeld az embereket? Az angol meg a francia emberek nagy része annyira bunkó hogy el nem hiszed.Egyáltalán nem tudnak az anyanyelvükön kívül mást!" Te most akkor mi alapján értékelted az angolokat meg a franciákat?? :D :D OMG az észosztó!!
Miért lenne baj? -.-
Heh???? Miért lenne baj? Nem értem a kérdésed lényeg, bocsi.
netán ugy hallottad, sokat szokott franciázni?ezért tetted fel ezt a kérdést?
ilyet nem illik csak úgy megkérdezni, fõleg nem a keresztanyánktól.
az
"mi alapján értékelted az angolokat meg a franciákat" Valamivel jobban ismerem a franciákat mint te, mivel ott fejeztem be az iskolát!Medford/Somerville-ben kezdtem. Francia gazda felborította traktorával a magyar libamájat szállító kamiont mondván a magyarok nem is tudják hogy kell a libát tömni, fia az évfolyamtársam mondta papa a magyarok jobban tudják mit mi! Ne bszélj én ismerem a mocskos románokat cigány mind egytõl egyig.De papa a magyarok nem románok!És tévedésben vagy ha azt hiszed ez ritka France-ban!
A kérdés miért kérdezed meg? Miért kellene tudnia más nyelven.Ha valaki gépészmérnökként végez magyarországon azzal egy petákkal nem lesz jobb mérnök ha hét nyelven beszél.Remélem az nem jut eszedbe hogy aszerint értékeld az embereket? Az angol meg a francia emberek nagy része annyira bunkó hogy el nem hiszed.Egyáltalán nem tudnak az anyanyelvükön kívül mást!Ma nem adnak az embereknek diplomát ha nincs nyelvvizsgájuk, csakhogy ez az országnek sokat nem ér attól nem lesz jobb a szakmájában!
"Hogy az anyámba lehet elkanyarodni" Csak te látsz itt kanyart!Elgondolkozhatnál miért kérdezi meg valaki a keresztanyjától milyen idegen nyelven beszél?
Hát ha te hívtad meg, szerintem igen.
A barátnõdtõl függ. Én pl sosem engedem, h meghívjanak, mert rosszul érzem magam tõle, akár a barátomról van szó, akár nem. Viszont vannak olyan lányok, akiket nem zavar, meg olyanok is, akik direkt erre utaznak. Te ismered õt.
Hát úgy illene szerintem.
Elméletileg igen, gyakorlatilag függ a lánytól. Én nem érezném jól magam, ha tudnám hogy a barátom sokkal több pénzt költ rám, mint én rá (hosszútávon). De ez persze függ az anyagi helyzetetekrõl is.
Hát ajánld fel neki mindenképp, de lehet nem fogja majd engedni:) Attól függ milyen a csaj.
Ha kapcsolat elején vagytok, mindenképp te fizess. Nekem volt olyan barátom, aki b*szott meghívni, és nem azért a 300 forintért, de a gesztus fontos. Pár ilyen alkalom után már hanyagolhatod, fizethet õ... mielõtt hozzászokna az ellenkezõjéhez. :D

Mit tegyek ha megkérdezi a nőgyógyász hogy szűz vagyok-e még?

Holnapra van időpontom a nőgyógyászhoz. Kb fél éve feküdtem le a barátommal, de anyukám úgy tudja, hogy még nem. Mit mondjak ha megkérdezi a doki? Meg tudja állapítani, hogy mitől nincs már szűzhártyám? (pl ujjazás...)

Legjobb válasz: Orvosnak mindig az igazat!

Orvosnak mindig az igazat!
Kell a vérvétel és kell a nõgyógyászati vizsgálat is a gyógyszer felírásához. A vizsgálat során látni fogja, hogy már nem vagy szûz.
Ha a szexhez már elég érett vagy, akkor egy beszélgetésre miért nem vagy kész az anyukáddal?
Gondolom anyukád nem megy be a vizsgálatra, a dokinak pedig nem kell válaszolnia arra, hogy szûz vagy e még ha anyukád tõle kérdezi. Persze ha csak nem vagy terhes, mert akkor ez nem kérdés..
Nem tudja megmondani, akár a tampon is "elveheti" valaki szüzességét, de olyan is van, aki szûzhártya nélkül születik Egyébként a nõgyógyász ilyet nem kérdez, max. azt, hogy élsz-e rendszeres szexuális életet.
most ezt nem értem... ha fogamzásgátlót akarsz felíratni, és anyád tud róla, hogy nõgyógyászhoz mész emiatt, akkor úgyis le fog esni neki, hogy nemi életet élsz. ha meg nem tudja, hogy nõgyógyászhoz mész, akkor minek kérdezne ilyet az asszisztenstõl? (gondolom, nem szokta rendszeresen megkérdezni, hogy jártál-e nála.)
A kérdező hozzászólása: Amúgy azzal nem is lenne baj hogy meg kell mondani az orvosnak, mert mondom hogy kezelje bizalmasan, de anyukám ismeri az aszisztenst...
Pedig tõlem megkérdezték voltam e már fiúval, szóval errõl ennyit, hogy nem kérdezik meg szûz vagy e...
A nõgyógyász látni fogja gondolom, hogy már nem vagy az, szóval nem érdemes neki hazudni..
Az orvosnak kötelességed igazat mondani!!!!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes, fogamzásgátlót szeretnék. Az orvos kért vérvételi leletet, lehet hogy meg sem vizsgál?
Úgyis tudni fogja hogy élsz enmi életet mivel gyógyszert akarsz iratni, azt nem látja mitõl nincs már szûzhártyád csak azt hogy nincs. Ja és midnenképp meg fog vizsgálni.
Nem.
A kérdező hozzászólása: de csak 1 hete ismerem és csak eccertaliztunk akkor sem??
Akkor azért már neccesebb. Várj még egy kicsit!
szerintem nem gáz
Nem gáz! Nem élünk már a középkorban, egy lány is kezdeményezhet.

Mit mondjak ha megkérdezik a suliba?

Ma nem voltam suliba,mert reggelre belázasodtam.Jöttek az unokatestvéreim és járkáltam vele a suli körül és az egyik osztálytársam azt mondta, hogy nem is vagyok beteg.

Legjobb válasz: Orvoshoz mentél, vagy onnan jöttél. Elég hihetõ?

Orvoshoz mentél, vagy onnan jöttél. Elég hihetõ?
orvoshoz, gyógyszertárba stb mentél. Amugy meg senkinek semmi köze hozzá. Legyen igazolás és kész.
Vigyél igazolást.
Aki reggel lázas, az ne levegõzzön az iskola körül (sem) délután, hanem pihenjen. Tök jogos, amit az osztálytársad mondott, mégha nincs is igaza.
5-6-os válasz akkor hihetõ, ha rendelõ vagy a gyógyszertár az iskola mellett van. Különben mit keresne ott az unokatesójával sétálgatva?
Azt, hogy lázas voltál, de délutánra szerencsére jobban lettél egy kicsit és kimentél levegõzni. És ezzel még csak nem is hazudnál. Ha meg ezt valaki nem érti meg (tudom, mirõl beszélsz, én mindig csak reggel vagyok rosszul és lázas, de délutánra valahogy már semmi bajom, aztán másnap reggel kezdõdik az egész elölrõl), akkor az menjen a csába.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Igen én is dél utánra jobban vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként az unokatesómnak megmutattam a várost, mert most volt itt elõször....

CSAJOK! Ti mire gondoltok ha megkérdezitek a fiúktól h ki tetszik neki az osztályból?

15 éves fiu vok

Legjobb válasz: Arra hogy én tetszem-e neked.

Arra hogy én tetszem-e neked.
Arra, hogy mond a nevét.
Szerintem meg nem biztos, hogy azt akarta megtudni, õ maga bejön-e neked. Sokkal valószínûbbnek tartom, hogy egy barátnõjének jössz be, és a csaj megpróbált kifaggatni.De mesélj egy kicsit többet a szituációról, hátha úgy jobban tudok segíteni.

Ciki az ha megkérdezem a magándokitól az ultrahang vizsgálat árát?

Nincsenek kiírva az árak az endokrinológusnál és mostanra esedékes a 12. napi ultrahang hogy van e peteérése.Egyszer?en nem merem megkérdezni.

Legjobb válasz: Mondd, hogy azért kérdezed, hogy legyen majd nálad annyi készpénz, mert egyébként mindenhol kártyával fizetsz.

Mondd, hogy azért kérdezed, hogy legyen majd nálad annyi készpénz, mert egyébként mindenhol kártyával fizetsz.
Nem ciki.
Egyáltalán nem ciki.
Nem ciki. Egyébként legyen inkább nekik az, ha nincs kiírva.
A piacon ciki megkérdezni, hogy mennyibe kerül a krumpli? A fodrásznál, hogy mennyiért vágja le a hajad? Ez is csak egy szolgáltatás, aminek ára van, és jogod van kiválasztani a neked árban is megfelelõt.

Ha megkérdezem a szonográfust, megmondja nekem hogy kinyílt-e a méhszájam?

Holnap után megyek a 32.heti uh-ra. Ez már a 2. terhességem, de nekem eddig még soha nem tüntették fel az uh papíromon, hogy mi a helyzet a méhszájammal, és soha nem is mondják, hogy nyitva van-e vagy teljesen zárt. Pedig most ez engem nagyon érdekel, ugyanis egy ideje sokat nyilallgat a hasam, görcsölök, meg keményedek, szeretnék megnyugodni, hogy nem nyílt ki. Ha rákérdezek uh közben, megmondja nekem a szonográfus? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: nekem minden egyes vizsgálatnál mondta, hogy teljesen zárt vagyok. Uh-n nem tudja megmondani, csak ha megvizsgál. Ha nem mondja, kérdezz rá! Boldog babavárását!

nekem minden egyes vizsgálatnál mondta, hogy teljesen zárt vagyok. Uh-n nem tudja megmondani, csak ha megvizsgál. Ha nem mondja, kérdezz rá! Boldog babavárását!
UH-n nem látszik, hogy a méhszáj nyílik-e. Nekem elsõ terhességnél rengeteg szurkálás, görcsölés, keményedés volt már 20. héttõl, mégis 41. héten is 3000-es volt a méhszájam. Második babánál meg pont fordítva volt, 32 hetesen még zárt volt, 37 hetesen már 1 ujjnyira nyitva, de én a két idõpont közt semmiféle görcsöt, nyilallást, keményedést nem tapasztaltam. Úgyhogy ezek a tünetek nem jelentenek semmit. (Amúgy második terhességnél 32 hetesen nem akkora baj ha esetleg 1 ujjnyira kinyílt már a külsõ méhszáj.)

Miért sértödik meg ha megkérdezi a véleményem, és az nem egyezik az övével?

Az egyik barátnöm 2 hónapot kint dolgozott Görögországban egy szórakozó helyen. Ott megismert egy helyi görög fiút. Állítólag nagy a "szerelem". A barátnöm hazajött külföldröl. (emiatt a fiú miatt szakított az élettársával) Folyton a fiúról regèl hogy milyen szerelmes belé ès viszont. Neten beszélnek. Már kiváncsi voltam hogy ki ez a fiú, és a barátnöm átküldött róla pár képet. Kèrdezte mi a vèleményem? Nem akartam megmondani neki. Addig erösködött amig el nem mondtam: ez egy kigyúrt izomagy, (a csajoknak izompolóban mutogatja magát) ès nöcsábász, akinek nem a barátnöm az egyetlen. (föleg hogy ö a helyi szèpfiú a szórakozó helyeken is) A lány itt, ö meg ott, és azt mond neki a neten amit csak akar. Erre a barátnöm lebunkózott meg azt mondta felszínes vagyok. Miért volnék az? Mert nem hazudok neki hogy hú de helyes stb, hanem megmondtam neki öszintén a véleményem?

Legjobb válasz: Mert annyira el van varázsolva, hogy nem fogadja el a negatív kritikákat. Legyints, majd rájön.

Mert annyira el van varázsolva, hogy nem fogadja el a negatív kritikákat. Legyints, majd rájön.
Mert elrontod az örömét. Lehet, hogy igazad van, (én igazat adok neked), lehet, hogy nem, mégis rosszat teszel. Ha igazad van, akkor is elrontod azokat a boldog perceket, amik hátra vannak a szakításig. Ha meg nincs igazad, akkor megmérgezed a kétellyel, ezáltal tönkreteszed a kapcsolatát.
mert minden no mindenen megsertodik leglabbis ezzel probaljak a ferfiakat erzelmileg zsarolni.
A kérdező hozzászólása: Lehet maradi vagyok (vagy túl logikus) de nekem az nem kapcsolat hogyha valaki megismer egy külföldi macsót egy szórakozóhelyen. Neten meg azt mond amit csak akar, közben pedig szépen bolondít ott helyben új külföldi csajokat. A másik az hogy èn jogosan haragudtam meg a barátnömre, ugyanis a vèlemènyem (magánbeszèlgetèsünk) átküldte a fiúnak aki állítólag röhögött a vèlemènyemen. Mondtam a barátnömnek hogy most ba..z el mindent, és mi mást tehetne a fiù minthogy röhögne? Bevallani úgysem fogja hogy igazam van. Komolyan csak rá kell nézni: diszkó közepèn izompolóban feszít stb...
Mert a csajok mindenen megsértõdnek.
Ha ilyen hülye a barátnõd, akkor nem is érdemel különbet.
Én örülnék a helyében, hogy véletlenül se jön be a barátnõmnek a pasim. De mondjuk lehet hogy az volt neki sértõ, hogy a fénykép alapján megítélted, hogy milyen a pasija viselkedése(ez felszínes dolog). Nekem se valami bejövõs az az izomagy stílus, de ismerek olyat, aki tényleg nagyon normális. Mondjuk járni nem járnék vele, de mindenkinek más jön be. Én azt nem értem, hogy honnan tudod, hogy mások is vannak neki, meg honnan tudod, hogy nagy nõcsábász? a helyi szépfiú? ha te nem is voltál ott? Ha a barátnõdtõl tudod, akkor az egy más helyzet. Vagy elfogadta, vagy egyszer rádöbben hogy mire is vállalkozott.
Részérõl nem volt jogos, hogy lebunkózott téged, elvégre õ kényszerítette ki a véleményed, fel kellett volna készülnie rá, hogy õszinte leszel hozzá és nem azt fogod mondani, amit õ hallani akar, hanem azt, amit te gondolsz. Egy igazi barát épp ezt értékelné benned. Látszik, hogy a barátnõd nem csak naiv, de még éretlen is, mert nem tudja kezelni az õszinte véleményt, aztán késõbb esetleg ráfog jönni arra, hogy épp ezeket a véleményeket kell értékelni, mert a jópofizással nem sokra fog menni, amikor majd pofára esik .

Ha megkérdezik a súlyomat (pl. suliban orvosnál stb. ) akkor melyiket kell mondani? (lent)

Nálam úgy van, (gondolom másnál is) hogy este 1-1,5 kilóval kevesebb vagyok mint est. A reggelit vagy az estit kell mondani? köszi :)

Legjobb válasz: Szerintem a reggelit kell. :-)

Szerintem a reggelit kell. :-)
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi :) Mondjuk nyilván azt mondanám mert az a kevesebb de azt nem akartam hogy ha esetleg az estit kéne.. ;)
Az az 1 kiló aztán nem oszt, nem szoroz, ha mûtétre mész és az aneszteziológus kérdezi, na akkor tényleg számít a súly. De egy iskolaorvosnál, ha 50 kiló vagy és te 51-et mondasz vagy 49-et, hát nem történik tragédia.
Nekem edzés után szokott jó 2 kilóval kevesebb lenni, mint reggel. De csak addig, amíg nem iszom ki a Dunát :) Viszont én 5%-al mindig többet mondok, mint ami az igazság, még nem volt belõle gond, bár volt, h visszakérdeztek :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!