Találatok a következő kifejezésre: Ha megjött menzeszem igaz (3 db)

Terhességi tesztet úgy is meg lehet csináltatni ha megjött a menzeszem? Akkor is igaz eredményt fog mutatni? Vagy várjam meg amíg elmúlik?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)

Legjobb válasz: Ha megjött a menzeszed minek kell a teszt? amúgy meg nem befolyásol semmit csak gusztább lesz :D szerintem ha kétségeid vannak afelöl még mensi után is hogy terhes vagy e inkább fordulj egy nõgyógyászhoz aki megnéz és esetleg csinál egy UHt az biztosabb.

Ha megjött a menzeszed minek kell a teszt? amúgy meg nem befolyásol semmit csak gusztább lesz :D szerintem ha kétségeid vannak afelöl még mensi után is hogy terhes vagy e inkább fordulj egy nõgyógyászhoz aki megnéz és esetleg csinál egy UHt az biztosabb.
Ha a menzeszed teljesen normális, megszokott módon zajlik, nem valószínû, hogy teherbe estél. A teszt utána is ráér, minél több idõ telik el a megtermékenyülés és a tesztelés között, az eredmény annál biztosabb.
A kérdező hozzászólása: Azért kell teszt, mert hallottam róla, hogy van olyan hogy terhesség alatt is menstruál valaki. Jobb biztosra menni. :)

Ha megjött a menzeszem (igaz késett), akkor lehetek terhes?

Megjött a menzeszem kis késéssel, de el?tte nem igazán jól voltam sokat fájt a fejem, a hasamalja. A h?m. most is 36,9 körül mozog. Csak a menzesz miatt van??

Legjobb válasz: Sajnos valószínû, hogy mensi miatt van,de ha elmúlik azért csinálhatsz egy tesztet, addigra jelezné.

Sajnos valószínû, hogy mensi miatt van, de ha elmúlik azért csinálhatsz egy tesztet, addigra jelezné.
nem
Ha normálisan vérzel, ameddig szoktál, akkor bizony kétlem, hogy babás lennél.
A kérdező hozzászólása: és ez milyen gyakran fordulhat elõ?
igen, ez igaz. az egyik ismerösöm miután teherbe esett, kétszer volt menstruációja.Nemis gondolta, hogy babát vár.
9 havonta, ha ügyes vagy.
Elõfordul, de azért ez a ritkábbik eset. Ha rendesen védekeztek és nincs más tünet kicsi az esély rá. 23/L
Bizony elõfordulhat. És annyi hónapig, amíg meg nem szünteted a terhességed!
Ismerek egy nagyon fiatal párt, akiknek így lett baba, 5 hónapig még menzeszelt a lányt mire rájöttek, hogy terhes. Eddig teljesen megnyugtatott mikor megjött, de úgy látszik az sem teljesen biztos. Bár azt nem tudom, hogy ez tabletta mellett elõfordulhat-e, ha valaki tud errõl valamit megírhatná
Azért akkor nem olyan erõs a menzesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!