Találatok a következő kifejezésre: Ha megjött menstruáció orvoshoz (3 db)

Ha megjött a menstruáció orvoshoz kell menni?

Legjobb válasz: Most jött meg elöször gondolom:) Nem kell orvoshoz menni:)

Most jött meg elöször gondolom:) Nem kell orvoshoz menni:)
Nem kell. Engem azért vittek el, mert 10 évesen jött meg, és, hogy nem-e korai. De azt mondták, 9-tõl 16 évig normális.
Nem kell. Esetleg akkor, ha panaszaid vannak: pl. nagyon görcsöl a hasad, fáj a fejed, stb. Ilyen esetben meg lehet kérdezni az orvost, milyen gyógyszert/kédzítményt javasol a panaszok enyhítésére. Egyébként "csak" azért, mert megjött, nem kell elmenni nõgyógyászhoz.
Ha a szádon keresztül jött meg, akkor bizony!
Hívd fel az orvost biztos ami biztos alapon, de szerintem egy tamponnal imán elmehetsz a vizsgálatra.
Ha úgyis felhívod az orvost, majd õ megmondja, hogy mit csinálj.

Tegnap reggelre megjött a menstruációm. Ma voltam uh-n, "´Graviditás nem látható, endometrium 6mm. Szerdára hívott vissza, holnap meg az orvoshoz megyek. Ha az áprilisi mensitöl számolom, akkor nincs igaza a tsztnek?

Már hetek óta járkálok nögyógyászati vizsgálatra, negatív menoteszt, múlt hétfön 9mm-s ma 6mm-s méhnyálkahártya,tegnap óta menstruáció.Pénteken pozitívat tesztelten (Gabriel)

Legjobb válasz: Április 13-án kezdödö menstruációtól számolva már a hasi uh is mutatna vmit nem?

A kérdező hozzászólása: Április 13-án kezdödö menstruációtól számolva már a hasi uh is mutatna vmit nem?
Már önmagában a 6mm-es nyálkahártya annyira vékony hogy abban baba biztos nincs. Fõleg ha árpilisi lenne a terhesség. Cisztát nem látott? Mármint reméljük nem, de attól lehet hamisan + a teszt. És kérdés hogy mennyire volt pozitív, lehet hogy csak szellemcsík vagy csak a helyét láttad?
igen, már rég kellene a babát is látni... de ha nem látszott, akkor nincs ott. azóta nem volt mensid? (a mostanit leszámítva). mert ezek szerint téves volt a pozitív teszt :((
Szia! Sajnos vagy elment a babád vagy volt egy álpozitív teszted, ami nagyon ritka, de megeshet. A tesztek sem istenek. Ha áprilisban fogant a kisbabád, azt már régen látniuk kellene az orvosoknak. Én azt tartom a legvalószínûbbnek így látatlanban, hogy most foganhatott a babád, de a menstruációval távozott is, az endometrium méretváltozása legalábbis erre utal. Sajnálom, hogy így alakult. Persze ez csak egy vélemény, az a biztos, amit az orvosod mondani fog szerdán neked. Látatlanban nagyon nehéz diagnosztizálni. Sajnálom, hogy így alakult :( Remélem minél hamarabb baba lesz a dologban, tiszta szívembõl szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: Igen, volt két menstruációm azóta.Csak terhességi gyanujeleim is voltak vannak(hányinger mellméret változása).
Szia! Második vagyok. Sajnos ezek a gyanújelek sokszor tévesek és másra utalnak :(:( Ha azóta babás lennél már látta volna az orvosod, sõt, akár egy gyakorlott szem is észrevette volna. Így még valószínûbb, hogy most estél teherbe, de a babád a menstruációddal távozott. Rengeteg az ilyen "nem észrevett" terhesség. Ne félj hamarosan összejön :) :)
A kérdező hozzászólása: A tesztcsík elöbb jelent meg mint a müködést jelzö kontrollcsík. Vékonyabb volt, mint a használati útmutatón. Ma megint voltam uh-n (hasi uh) ma csak 6mm volt a méhnyálkahártya.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!