Találatok a következő kifejezésre: Ha megjött folyással és (7 db)

Lehet valaki terhes attól, ha védekezett rendesen, és megjött neki rendesen és nem volt barna folyása sem?

normális válaszokat kérnék köszönöm :)

Legjobb válasz: Spermiumtól lehet teherbe esni, mástól nem. Se a védekezés, se a menzesz, se a barna folyás hiánya nem tud gyereket csinálni. Kicsit a fogalmazásodon javíthatnál. De egyébként: ha rendesen védekezett, meg is jött neki rendesen, akkor nem terhes.

Spermiumtól lehet teherbe esni, mástól nem. Se a védekezés, se a menzesz, se a barna folyás hiánya nem tud gyereket csinálni. Kicsit a fogalmazásodon javíthatnál. De egyébként: ha rendesen védekezett, meg is jött neki rendesen, akkor nem terhes.

Ehonap elejen nemjott meg a menzeszem, csak eggy napig volt halvany rozsaszin folyasom, es negy napig vilagos barna! De viszont most 25-diken megjott rendesen a menzeszem! Ha ket honapja hagytam abba a fogamzasgatlot?

Akkor most menzesz utan a 14-napon mennyi eselyem van hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: van rá esély. A mensi összevisszaságát pedig a gyógyszer mellékhatása teszi, mert a szervezet most visszaáll a fogamzásgátló nélküli állapotra. Ilyenkor érdemes orvosi vizsgálat a teherbeesés elõtt, ha sokáig szedted a fogamzásgátlót.

van rá esély. A mensi összevisszaságát pedig a gyógyszer mellékhatása teszi, mert a szervezet most visszaáll a fogamzásgátló nélküli állapotra. Ilyenkor érdemes orvosi vizsgálat a teherbeesés elõtt, ha sokáig szedted a fogamzásgátlót.

Ha megjött (kevesebb folyással) és érzem és jeleim is vannak, hogy van baba. Mit tegyek? Csináljak tesztet?

Legjobb válasz: A legkézenfekvõbb az lenne, meg egy mielõbbi orvosi vizsgálat...

A legkézenfekvõbb az lenne, meg egy mielõbbi orvosi vizsgálat...
Szerintem is teszt, ha negatív, akkor is doki. De miért lenne az??
Bocsi , nem értem ..most akkor megjott??Csinálj tesztet, okosabbak leszunk, drukkolok...
az h te erzed hogy baba van nem jelenti h ugy is van.a terhessegre utalo jelek sajnos mas esetekben is jelentkezhetnek.es ha a mensid is megvolt akkor ott azert mar ketsegesebb a terhesseg valos tenye.igaz vannak akik verezgetnek de .....csinalj tesztet es menj orvoshoz.
Szia nekem 3. hónapja minden tünetem megvan mégis megjött igaz kevesebb ideig de megvolt.Már a vérerek is erõsen látszanak a mellemen és elõtejem is van.Vettem tesztet - lett. Most én is doki elõtt állok de nem gondolom hogy lehetetlen hogy terhes vagy mert én kislányommali is menstruáltam talán 2 * jött meg nem emlékszem és 8 tesztem lett - Bizzunk benne

Mivan akkor ha 6napig barna folyásom volt és aztán megjött 12-én 3napig aztán elmentem orvoshoz megultrahangozott és nem vagyok terhes azt mondta. Tévedhet az ultrahang?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy téved. teszt? bár ha + is volt, már nem biztos, hogy terhes vagy. lehet, nem volt minden ok, és nem tudott megtapadni. van ilyen, majd legközelebb.

Nem hinném, hogy téved. teszt? bár ha + is volt, már nem biztos, hogy terhes vagy. lehet, nem volt minden ok, és nem tudott megtapadni. van ilyen, majd legközelebb.
Progeszteron hiány is okozhatja a több napig tartó barna folyást menzi elõtt. Nekem ez van és hormon pótlást kapok hogy meg tudjon tapadni a baba. Beszélj a dokival szerintem.
Az is lehet, hogy terhes vagy csak még nem látszik. Várj kb.2 hetet és csinálj tesztet.A menstruációd állaga olyan volt mint eddig?
Az h késett!!!
elsõ komment igaz. am átmeneti hormonzavarra utal a barna folyás.
A kérdező hozzászólása: tudom h késett nem ezt kérdeztem de mindegy!!!
vagy lehet hogy fertõzésed van.
Szakorvoshoz kell fordulnod, a szükséges vizsgálatokra.(Manuális, + tenyésztés)
Szia! Van akinek a peteérésnél vérzése van, ezt közti vérzésnek hivják. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre még elég össze-vissza van, 5 hónapja hagytam abba a gyógyszert, a legrövidebb 23 a leghosszabb 30 napos volt.de akkor lehet, hogy ez a peteérés.valahogy most kell, hogy legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!