Találatok a következő kifejezésre: Ha megjött folyással (14 db)

Vasárnap múlt el a mensesem. Tegnap barna folyásom volt. Ma szúrkál a petefészkem. Mitől lehet? Ha megjött a mensim, godolom terhes nem lehetek? Mensi előtt egy két nappal is együttvoltunk.

Elég érdekesen is jött meg.El?z? szombaton kis vérzés.Maj hétf?n barna.Szerdán kis vérzés és csütörtökön jött meg azt mondhatom rendesen.

Legjobb válasz: Hát mikor a fiaimmal voltam terhes,nekem is megvolt,csak nem figyeltem mennyi meg hogyan.Késõbb kiderült,hogy babát várok!Nem gondoltam volna én se!Csinálj 1 tesztet hétvégén a reggeli vizeletbõl!

Hát mikor a fiaimmal voltam terhes, nekem is megvolt, csak nem figyeltem mennyi meg hogyan.Késõbb kiderült, hogy babát várok!Nem gondoltam volna én se!Csinálj 1 tesztet hétvégén a reggeli vizeletbõl!

Ha megjött (kevesebb folyással) és érzem és jeleim is vannak, hogy van baba. Mit tegyek? Csináljak tesztet?

Legjobb válasz: A legkézenfekvõbb az lenne, meg egy mielõbbi orvosi vizsgálat...

A legkézenfekvõbb az lenne, meg egy mielõbbi orvosi vizsgálat...
Szerintem is teszt, ha negatív, akkor is doki. De miért lenne az??
Bocsi , nem értem ..most akkor megjott??Csinálj tesztet, okosabbak leszunk, drukkolok...
az h te erzed hogy baba van nem jelenti h ugy is van.a terhessegre utalo jelek sajnos mas esetekben is jelentkezhetnek.es ha a mensid is megvolt akkor ott azert mar ketsegesebb a terhesseg valos tenye.igaz vannak akik verezgetnek de .....csinalj tesztet es menj orvoshoz.
Szia nekem 3. hónapja minden tünetem megvan mégis megjött igaz kevesebb ideig de megvolt.Már a vérerek is erõsen látszanak a mellemen és elõtejem is van.Vettem tesztet - lett. Most én is doki elõtt állok de nem gondolom hogy lehetetlen hogy terhes vagy mert én kislányommali is menstruáltam talán 2 * jött meg nem emlékszem és 8 tesztem lett - Bizzunk benne

Lehet valaki terhes attól, ha védekezett rendesen, és megjött neki rendesen és nem volt barna folyása sem?

normális válaszokat kérnék köszönöm :)

Legjobb válasz: Spermiumtól lehet teherbe esni, mástól nem. Se a védekezés, se a menzesz, se a barna folyás hiánya nem tud gyereket csinálni. Kicsit a fogalmazásodon javíthatnál. De egyébként: ha rendesen védekezett, meg is jött neki rendesen, akkor nem terhes.

Spermiumtól lehet teherbe esni, mástól nem. Se a védekezés, se a menzesz, se a barna folyás hiánya nem tud gyereket csinálni. Kicsit a fogalmazásodon javíthatnál. De egyébként: ha rendesen védekezett, meg is jött neki rendesen, akkor nem terhes.

Lehetek terhes ha a tesztem negatív? Szédülés, émelygés mellfeszülés megvan. Folyásom is, igaz mensim megjött, bár csak egy napra.

Legjobb válasz: Hányadik ciklusnapodon tartasz? Mert ezek a tünetek ovulációtol is lehetnek. De ha közvetlenül az 1 napos mensid után vagy, akkor ilyen tünetekkel igen, lehetsz terhes is, de akár még ciszta is okozhat rövid mensit és ilyen tüneteket. Szerintem tesztelj pár nap múlva újra!

Hányadik ciklusnapodon tartasz? Mert ezek a tünetek ovulációtol is lehetnek. De ha közvetlenül az 1 napos mensid után vagy, akkor ilyen tünetekkel igen, lehetsz terhes is, de akár még ciszta is okozhat rövid mensit és ilyen tüneteket. Szerintem tesztelj pár nap múlva újra!
A kérdező hozzászólása: Mensi után vagyok 6 nappal. 4 napon teszteltem.

Mivan akkor ha 6napig barna folyásom volt és aztán megjött 12-én 3napig aztán elmentem orvoshoz megultrahangozott és nem vagyok terhes azt mondta. Tévedhet az ultrahang?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy téved. teszt? bár ha + is volt, már nem biztos, hogy terhes vagy. lehet, nem volt minden ok, és nem tudott megtapadni. van ilyen, majd legközelebb.

Nem hinném, hogy téved. teszt? bár ha + is volt, már nem biztos, hogy terhes vagy. lehet, nem volt minden ok, és nem tudott megtapadni. van ilyen, majd legközelebb.
Progeszteron hiány is okozhatja a több napig tartó barna folyást menzi elõtt. Nekem ez van és hormon pótlást kapok hogy meg tudjon tapadni a baba. Beszélj a dokival szerintem.
Az is lehet, hogy terhes vagy csak még nem látszik. Várj kb.2 hetet és csinálj tesztet.A menstruációd állaga olyan volt mint eddig?
Nem hinnem hogy terhes vagy es szerintem 20.atol szamold a verzesedet.
nem tudom miért de én mindig igy vagyok beteg mi elött véreznék elötte2 nappal barnázok majd csak utánna kezdek vérezni!és sajnos én sem vagyok terhes!de ne keseredj el!majd a következõ honapp remélem sikeresebb lesz neked!
Szia! Én is mindig barnázok a menzi elõtt (most is). Azt mondták, hogy onnantól kell számolni a menzeszt, amikor már rendesen vérzel.
A kérdező hozzászólása: koszi aválaszokat...nemtudom mit gondoljak, még soha nem volt ilyen barnázásom, utána voltam is dokinál azt mondta minden ok velem.de ha akkor 20tol számolom, akkor csak holnapra nem várom és akkor elvileg a tegnap elotti teszt még normálisan negatív?igaz 10es volt és nem reggel..de már csak lehet áltatom magam:((
Szia! Én a hõmet is mérem, és mielõtt megjön, mindig leesik. A múlt hónapban én is barnáztam 2 napig, de csak aznap jött meg rendesen, amikor leesett a hõm 37, 1-rõl 36, 6-ra. Onnantól számolom a mostani ciklusomat. Remélem, segítettem.

Ehonap elejen nemjott meg a menzeszem, csak eggy napig volt halvany rozsaszin folyasom, es negy napig vilagos barna! De viszont most 25-diken megjott rendesen a menzeszem! Ha ket honapja hagytam abba a fogamzasgatlot?

Akkor most menzesz utan a 14-napon mennyi eselyem van hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: van rá esély. A mensi összevisszaságát pedig a gyógyszer mellékhatása teszi, mert a szervezet most visszaáll a fogamzásgátló nélküli állapotra. Ilyenkor érdemes orvosi vizsgálat a teherbeesés elõtt, ha sokáig szedted a fogamzásgátlót.

van rá esély. A mensi összevisszaságát pedig a gyógyszer mellékhatása teszi, mert a szervezet most visszaáll a fogamzásgátló nélküli állapotra. Ilyenkor érdemes orvosi vizsgálat a teherbeesés elõtt, ha sokáig szedted a fogamzásgátlót.

Szerintetek lehet baba, ha már 1havim kimaradt de múlthéten barna folyáso volt 3napig? Van egy 7hónapos picurkám akit 3hónapig szoptattam azóta mindig megjött idõre!?

A teszt negatív lett!!szerintetek mi lehet a baj??Tudom h már kérdeztem,de dokihoz csak a héten tudok menni és már picit ideges is vagyok hogy valami bajom van esetleg!!Légyszi segítsetek!!
Na ezt senki nem tudja Neked megmondani.
A barna "folyás" az már a menstruációd kezdete, alvadt vér.
A kérdező hozzászólása: de akkor is , ha már kétnapja csak az van ? xd köszi a választ
Igen. Ez azért van, mert most még nagyon gyenge a vérzésed, és mire meglátod megalvadt, vagy akár mire kikerül a hüvelyedbõl. Ezt hívják pecsételésnek. Használj tisztasági betétet amíg nem vérzel jobban. És elsõ pár alkalommal, sõt van akinek késõbb is elõfordul ilyen pecsételés akár a menzesz kezdetén, akár a végén.
A kérdező hozzászólása: köszi , de ez nem is sok meg néha nem is jön. bocsi , hogy ennyit irok :D
majd rendezõdik ha menstruáltál már többet az elsõ gyakran ilyen nehézkes
ki tudja , nekem elõtte 2 hétig volt
Az h késett!!!
elsõ komment igaz. am átmeneti hormonzavarra utal a barna folyás.
A kérdező hozzászólása: tudom h késett nem ezt kérdeztem de mindegy!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!