Találatok a következő kifejezésre: Ha megjön nem (212 db)

A gimibe visznek úszni minket, mit csináljak ha megjön? Nem használok tampont.

Legjobb válasz: nem is feltétlenül járnál jól tamponnal (fertõzésveszély). kérj felmentést, a tesitanár megérti. és nem is biztos, hogy te leszel az egyetlen érintett :)

nem is feltétlenül járnál jól tamponnal (fertõzésveszély). kérj felmentést, a tesitanár megérti. és nem is biztos, hogy te leszel az egyetlen érintett :)
"Egészségügyi okok miatt nem úszom". Ennyi. Meg kell értenie és nem kötekedhet ezért. El is kellene mondania a tanárnak, hogy havonta egyszer a lányok ezt kihasználhatják úgymond.
Egyszerûen kérjél felmentést az úszás alól.

Honnan tudhatom hogy ha megjön, nem vok-e terhes? Mert ugye terhesség alatt is lehet menstruálni vagy ez ritkább eset?

Legjobb válasz: Igazad van a terhesség alatt is megjöhet a menstruáció,bár elég ritka.,de én vagyok az élõ példa rá.Nekem egészen 4,5 hónapig minden hónapban rendesen megjött(elég furcsa volt,hogy nagy hassal mentem betétet venni magamnak)Mielõtt még bárki azt mondaná,hogy ez nem normális,de az volt.Rendszeresen jártam dokihoz,a fogadott orvosom is azt mondta,hogy ne aggódjak mert abba marad majd,Igaza lett,mert 5 hónapos terheségtõl kezdve elmúlt...De mint írtam ritka az ilyen eset...

Igazad van a terhesség alatt is megjöhet a menstruáció, bár elég ritka., de én vagyok az élõ példa rá.Nekem egészen 4, 5 hónapig minden hónapban rendesen megjött(elég furcsa volt, hogy nagy hassal mentem betétet venni magamnak)Mielõtt még bárki azt mondaná, hogy ez nem normális, de az volt.Rendszeresen jártam dokihoz, a fogadott orvosom is azt mondta, hogy ne aggódjak mert abba marad majd, Igaza lett, mert 5 hónapos terheségtõl kezdve elmúlt...De mint írtam ritka az ilyen eset...
Miért lenne hülye a kérdés? Nem értem. Teljesen normális a kérdés, a kérdezõt meg mindenki lecseszi sorban, minht a fizetnének érte. Elõször is: igenis létezik terhesség alatti menstruáció, 17:25-ös. Attól, hogy te a nagy élettapasztalatoddal még nem találkoztál ilyennel, még létezik, ha ritkán is. Én is ismerej ilyen nõt. Másodszor, a kérdezõnek: védekezés nélkül ne szexelj. ha védekezel, akkor várhatóan nem leszel terhes. Harmadszor: terhesség gyanújánál alkalmazható a terhességi teszt.
a peteérés és leválás (a menstruáció) és a terhesség kizárja egymást. az elõfordul, hogy van némi vérzés a terhesség elsõ idejében, de annak semmi köze a valódi menstruációhoz!
igen, a terhesség alatti menstruáció a ritkább eset... olyannyira ritka, hogy nincs is :) azt hiszem, elõször inkább az alapvetõ biológiai ismeretekkel kellene tisztában lenned, mielõtt hülyeségeket kérdezel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de nem értem ez miért hülye kérdés? :S nekem is megjött és már nem 1x voltam együtt ÚGY a barátommal nem hülye 13 éves [email protected] vok :S csak megkérdeztem h ez milyen sûrû h vki menstruál terhesség alatt...
Mindenkinek félig-meddig igaza van. Nincs menzesz terhesség alatt, de vérzés sokszor elõfordul. Nem túl egészséges, de van ilyen. Ha rendszeresen figyeled a ciklusod során jelentkezõ tüneteket(példának okáért: hõmérséklet változása, folyás mennyisége és állaga, cici érzékenysége és keménysége) akkor lehet következtetni a terhességre. Nálam minden menzi után elmúlt a cici fájás, leesett a hõm. Ebbõl tudom, megint nem sikerült. Emellett számtalan korai terhességi tünet létezik.

2 hete késik de nem hiszem hogy terhes vagyok és kaptam rá gyógyszert hogy megjöjjön! Ha megjön utána minden ugy van ahogy előtte? Lesz legközelebb peteérésem?

középid? tájt peteérés, stb...? vagy lehet hogy nem lesz peteérésem..? nagyon szeretnénk babát..:(

Legjobb válasz: AZ atttól függ mi miatt nem jött meg..gondolom norcolut vagy hasonlót kaptál..ha megint így jársz és nem jön meg lehet hogy szükséged lesz peteérést serkentõ gyógyszerre, mert valószínû most azért maradt ki, mert nem volt pé-d..ami most megjön, az csak átmossa a méhedet, de ezek a gyógyszerek nem oldják meg ha peteérés probléma van..mindenképp rendszeresen menj dokihoz és ha nem segít csere!

AZ atttól függ mi miatt nem jött meg..gondolom norcolut vagy hasonlót kaptál..ha megint így jársz és nem jön meg lehet hogy szükséged lesz peteérést serkentõ gyógyszerre, mert valószínû most azért maradt ki, mert nem volt pé-d..ami most megjön, az csak átmossa a méhedet, de ezek a gyógyszerek nem oldják meg ha peteérés probléma van..mindenképp rendszeresen menj dokihoz és ha nem segít csere!
A kérdező hozzászólása: igen norculotot kaptam! köszi a választ!:) remélem minden rendben lesz!!
Én is norcolutot szedtem, ugyanazért amiért te is. Azóta kedden kellene megjönnie (gyógyszer nélkül). Vagyis remélem nem jön meg a baba miatt. Én sem tudom, hogy volt-e most peteérésem, csak remélem. A dokim azt mondta, hogy várjak még 3 hónapot, ha addig sincs baba, akkor menjek vissza. Persze ez kibírhatatlanul hosszú idõ. Már nagyon várom a keddet, hátha...:)
A kérdező hozzászólása: 3 honap? nekem 3 hetet mondott..most hagytad abba gyogyszert? és ihy h tudod kiszámolni h mikor kell megjönnie?

Ha megjön a menzeszem akkor biztos, hogy nem vagyok terhes?

Tegnap szexeltem védekezés nélkül (hiba volt,tudom) és kb 4-5 nap múlva kéne megjöjjön a menzeszem. Ha megjön akkor nincs gond ?

Legjobb válasz: Ha rendesen megjön, úgy ahogy szokott, akkor elvileg nem lettél terhes!! De próbálj nem idegeskedni rajta, mert a végén még attól nem jön meg! :)

Ha rendesen megjön, úgy ahogy szokott, akkor elvileg nem lettél terhes!! De próbálj nem idegeskedni rajta, mert a végén még attól nem jön meg! :)
Egyetértek az elõttem szólóval :) de tényleg ne parázz rá, mert az idegeskedés nagyon nagyon befolyásolja.

Ha megjon a mensem 2-3. ka fele akkor nem lehetek terhes?

lefekudtunk vasarnap ejjel de nem vedekeztunk.vagyis ugyelt.ha`t o azt mondta h semmi baj se lesz..de ha`t engem akkor is erdekell.

Legjobb válasz: jah ha azt mondta hogy semmi baj se lesz akkor úgy is van. komolyan nem értem hogy ha ennyire tudatlan vagy miért élsz szexuális életet. jól meg fogod érdemelni hogyha terhes leszel, és jó esélyed is van rá. és de,lehetsz terhes hiába jön meg a menzeszed, az elsõ rendszerint mindenkinek normálisan megjön.

jah ha azt mondta hogy semmi baj se lesz akkor úgy is van. komolyan nem értem hogy ha ennyire tudatlan vagy miért élsz szexuális életet. jól meg fogod érdemelni hogyha terhes leszel, és jó esélyed is van rá. és de, lehetsz terhes hiába jön meg a menzeszed, az elsõ rendszerint mindenkinek normálisan megjön.
Ehh, nem értem az elsõ válaszolót, miért akar alaptalanul megijeszteni? Nem kell aggódnod, megszakítással az esélye a teherbeesésnek majdnem egyenlõ a nullával, és nem jön meg rendszerint mindenkinek a menstruációja terhesség alatt, vagy ha megjön és terhes, akkor távozik a baba is a vérzéssel, tehát utána már nem terhes. Most igaza volt a barátodnak, semmi baj sem lesz, de máskor javaslok valamiféle fajta védekezést, ha esetleg ti is ilyen allergiás típusok vagytok, hogy se a gyógyszerek óvszerek spermicidek nem váltak be, akkor ovulációs teszt és hõmérõzés. Ezzel meg tudod állapítani mikor van peteérésed, és lehetõleg abban az idõszakban sehogyan ne legyetek együtt, a továbbiakban pedig megszakítással. Ez a legbizonytalanabb védekezési módszer, de ezzel is nagyon le lehet csökkenteni a nem kívánt terhesség esélyét. A lényeg, hogy ha megjön a vérzésed, akkor nem vagy terhes :) :) Létezik terhesség alatt vérzés, de az nem menstruáció, és nem normális dolog, annak se az állaga, se a színe, se a mennyisége nem hasonlít a menstruációhoz. Szóval nyugodtan mondhatom, hogy butaság, hogy az elsõ rendszerint mindenkinek megjön, nem jön meg, az esetek 99, 99%-ban még ez a terhesség alatti fura nem menstruációs vér sem jelentkezik. Fel a fejjel és nyugodj meg, meg fog jönni :)
A kérdező hozzászólása: utolso nagyon szepen koszonom:D-egy megnyugodott 15/lany
Nagyon szívesen :) :) Máskor is :) :)

Ha reggel 37 feletti a hőm, akkor aznap elvileg nem jön meg? Vagy hogy van ez a hőm változás ha megjön?

Legjobb válasz: Ha megjön , akkor aznap vagy egy-két nap mulva csökken a hõ . Várj 1-2 napoot és ha még nem jön meg és nem csökken a hõd , akkor tesztelj .

Ha megjön , akkor aznap vagy egy-két nap mulva csökken a hõ . Várj 1-2 napoot és ha még nem jön meg és nem csökken a hõd , akkor tesztelj .
Elvileg a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott a hõ csökkeni, de vannak akiknél a mensi napján vagy csak másnap esik le a hõ. Akkor is csak 1-2 tizedet.
Bocs az off-ért, de azt mensi közbe kell felrakni? Én is gondoltam rá, h azt szeretnék de sokat nem tudok róla.
Én pedig úgy hallottam, hogy a legjobb védekezési mód. Én is azt szeretnék felrakatni. Egyébként annyi, hogy 3 havonta kell ellenõrzésre járni és akkor tuti nem esel mellette teherbe, 5 évente pedig cserélik, a férjem munkatársa mondta. Neki már 10éve van és semmi gondja nincs vele, most megy a harmadikat felrakatni. De azt nem mondta, hogy mensi alatt csinálják.
Szia! Nekem is spirált rakott fel a doki a szülés után. A 6 hetes kontrollon beszéltük meg és rá egy hétre rakta fel, nem kellett menstruációt megvárni.
Az egyik legrosszabb védekezési mód. Mikor megemlítettem a dokimnak, nagyon gyorsan lebeszélt, mivel, gyulladást okozhat, nagyobb a fertõzésveszély, erõsebb menstruációt, illetve erõs menstruációs görcsöket. A menstruáció 2. napján kell felrakatni. A doki azt, mondta, minden mást inkább ajánl, mint a spirált. Most gumival védekezünk, tabit nem akarok, mert nemsokára szeretnénk kistesót:)
én úgy tudom hogy az elsö napon. de nem bizti.
Én lebeszélnélek a spirálról. n Nagyon sok gond van vele, sokszor elmozdul és rengeteget teherbe esnek mellette. Válassz más megoldást.
Menstruáció közben rakja fel a doki, de szülés után nem kell hozzá menstruáció, 6 hétig anélkül is fel lehet rakni! Tehát ha ezt szeretnéd, gyorsan menj el az orvoshoz, elvileg még felrakja (megvizsgál és eldönti). Ha most már nem férsz bele, meg kell várni a legközelebbi menstruációt (ha szoptatsz, ki tudja, mikor lesz az...), addig máshogyan kell védekezni. A legközelebbi menstruációkor menj el hozzá és felrakja. Ha két napig lesz csak meg, akkor abban a két napban kell odaérni...

Mára nem várom a menzimet. Reggel még mindig 36, 9 voltam. Tegnap reggel óta barnázgatok, de semmi egyéb. Mikor kell leesni a hőnek, ha megjön?

Legjobb válasz: nem tudom a hõ mikor hova esik, de már napok óta ilyeneket írnak, hogy két nap barnázás után megjött. Ebbõl tudok kiindulni, sajnos úgy hogy neked is megjön..talán mégsem és akkor tesztelhetsz , várj két napot.

nem tudom a hõ mikor hova esik, de már napok óta ilyeneket írnak, hogy két nap barnázás után megjött. Ebbõl tudok kiindulni, sajnos úgy hogy neked is megjön..talán mégsem és akkor tesztelhetsz , várj két napot.
Szia! Én soha az életemben nem barnáztam mensi elõtt, csak mióta babatervezés folyik. Szóval szerintem is meg fog jönni, de ne legyen igazam.Én is mérem a hõmet, de az nem mérvadó, mert mások vagyunk. És szinte minden hónapban néhány tized fokkal másabb a magas és a kevés is. Ha késik akkor tesztelj, de ha megjön se csüggedj. Mert a jövõ hét végén már peteérés közeli leszel. Szóval ismét van esély rá. Tudom ez nem vigasztal, de hidd el jön majd a baba. Én is már sok ilyen mélyponton túl vagyok. És most hétvégén megint pém lesz.Kitartás. És sok sikert
szia! En ugyanigy vagyok!Ma nem kellene megjonnie.Az en hom is 37.1 volt reggel!!!! Ha ma semmi sem lesz akkor holnap tesztelek!Nekem tegnap volt egy picike nyalkas barna a betetemen ma pedig ugyanugy de csak a papiron pisiles utan!!!! szerintem ha ma nem jon meg a biztonsag kedveert varj vasarnap vagy hetfo reggelig es tesztelj!!!! Szoritok!Remelem egyikunknek sem jon meg!!!
A 3. valaszolo vagyok! A ho ha jol tudom menszi elott 12-24 oraval elotte esik le par tizeddel!

Ma ha megjön és a pasimnál alszok! Szeretkezhetünk? Mien nem fájdalmas és neki nem lesz rossz?

Legjobb válasz: Nem lesz semmi baj akkor sem, ha így csináljátok, sok lány így jobban is élvezi a dolgot. Mi nem hagyjuk ki ilyenkor sem a lehetõségeket. De csak akkor szabad, ha a fiú nem undorodik ettõl, nem zavarja, mert ha igen, akkor nagyon rossz élményt fogtok szerezni. Ha õ is benne van, akkor ok.

Nem lesz semmi baj akkor sem, ha így csináljátok, sok lány így jobban is élvezi a dolgot. Mi nem hagyjuk ki ilyenkor sem a lehetõségeket. De csak akkor szabad, ha a fiú nem undorodik ettõl, nem zavarja, mert ha igen, akkor nagyon rossz élményt fogtok szerezni. Ha õ is benne van, akkor ok.
szeretkeztünk már tamponnal a párommal igaz már kb a 3-4 nap volt, és nem volt erõs, de azon kivül hogy kicsit följebb nyomta a tampont a péniszével semmi gond nem volt. és nagyon élveztem.
ha óvszerrel csináljátok, akkor kisebb az esély, h gond legyen. de azt ne csinald, h gumi nelkul csinalod, mert " akkor nem lehet teherbeesni ". lehet. szoval védekezzetek. amugy én is csináltam már igy, de már nincs hozzá gusztusom.
Nem fáj, olyan lesz mint mindig..csak véresebb:D De legalább nem kell síkosító:D Nézd a jó oldalát;)
Ezzel azért kell vigyázni, mert ilyenkor könnyebben bejutnak a kórokozók! Inkább várjatok vele pár napot!
Ószer, és törülközõ... De ha vigyáztok, elég tág vagy, és a farka nem hatalmas, akkor akár a tampon is bent maradhat, csak fogni kell a zsinórját, hogy be ne csússzon. Veszélyes, elismerem, és ki is tud dörzsölni, de egy rövidebb alkalomra teljesen megfelel. Jó éjszakát:)
azért ezt elõtte beszéld meg a barátoddal is, ugyanis nemminden pasinak jön be ha vérben tocsogva kell szexelni.

Kihagytam az 1. és a 9. bogyót a foggátlómból. Ha megjön a megvonásos, akkor tuti, hogy nem vagyok terhes?

Az számít valamit, hogy 3 és fél éve szedem már? Vagy ugyanannyi esély van a terhességre, mint aki pár hónapja szedi?

Legjobb válasz: Elvileg a nyálkahártyád már elvékonyodott annyira; hogy nem lehet gond. Fõleg ha eddig nem maradt ki gyógyszer... Egyébként ha megy a hasad; vagy kifelejtesz egy szemet; vagy hánysz pár órán belül miután bevetted; akkor abban a hónapban kell máshogyan is védekezni kiegészítés képen; mert már nem véd annyira a gyógyszer. Azért csinálj tesztet ha megjött (soha sem lehet tudni); de elvileg kicsi az esély hogy teherbe ess ilyenkor.

Elvileg a nyálkahártyád már elvékonyodott annyira; hogy nem lehet gond. Fõleg ha eddig nem maradt ki gyógyszer... Egyébként ha megy a hasad; vagy kifelejtesz egy szemet; vagy hánysz pár órán belül miután bevetted; akkor abban a hónapban kell máshogyan is védekezni kiegészítés képen; mert már nem véd annyira a gyógyszer. Azért csinálj tesztet ha megjött (soha sem lehet tudni); de elvileg kicsi az esély hogy teherbe ess ilyenkor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!