Találatok a következő kifejezésre: Ha megjön menstruáciom és nem (13 db)

Ha megjön a menstruáciom és nem védekezünk teherbe eshetek?

Legjobb válasz: igen! bár minimális de megvan rá az esély..tehát mindenképpen védekezzetek

igen! bár minimális de megvan rá az esély..tehát mindenképpen védekezzetek
Igen!!!!

Normális az, ha szülés után négy és fél héttel megjön a menstruációm? Hüvelyi szülés volt, és nem szoptatok.

Legjobb válasz: Igen, akár menstruáció is, lehet, de a gyermekágyi folyás is bármikor visszatérhet az elsõ 6 hétben, fõleg, ha többet mozogtál, esetleg megerõltetted magad az elõzõ napokban. Ha valóban mensi, szoptatás nélkül az is normális. Ha nem túl bõ a vérzés, nem bûzös, nem élénk piros vér ürül, nincsenek erõs (szinte vajúdáshoz hasonló) görcseid, akkor nincs gond, ellenkezõ esetben hívd fel az orvosodat!

Igen, akár menstruáció is, lehet, de a gyermekágyi folyás is bármikor visszatérhet az elsõ 6 hétben, fõleg, ha többet mozogtál, esetleg megerõltetted magad az elõzõ napokban. Ha valóban mensi, szoptatás nélkül az is normális. Ha nem túl bõ a vérzés, nem bûzös, nem élénk piros vér ürül, nincsenek erõs (szinte vajúdáshoz hasonló) görcseid, akkor nincs gond, ellenkezõ esetben hívd fel az orvosodat!
Normális, még akkor is az lenne, ha szoptatnál. Üdv a klubban. :) (nekem öt hét után)
Normális. Nekem is megjött 4 hét után, amikor az elsõbabámat nem tudtam szoptatni.

Előfordulhat, hogy van peteérés menstruáció előtt 3-4 nappal? És ha akkor teherbe esik valaki, akkor még megjön neki, utána nem?

Legjobb válasz: Nem valószínû. Peteérés után progeszteron termelõdik, hogy elõsegítse az esetleges beágyazódást, és a baba megmaradását. Ez kb. 14 napig tart, ha nem következik be, akkor leesik a progeszteron szint, és megindul a mestruáció. Szóval ez csak akkor lehetséges, ha valami okból elhúzódott a peteérésed, és olyan késõn történik, de nyilván akkor nem fog megjönni a várt idõpontban, hanem az is csúszik. De ha elõtte a "normál" idõben már volt peteérésed, akkor nem valószínû, hogy olyankor lesz még egy.

Nem valószínû. Peteérés után progeszteron termelõdik, hogy elõsegítse az esetleges beágyazódást, és a baba megmaradását. Ez kb. 14 napig tart, ha nem következik be, akkor leesik a progeszteron szint, és megindul a mestruáció. Szóval ez csak akkor lehetséges, ha valami okból elhúzódott a peteérésed, és olyan késõn történik, de nyilván akkor nem fog megjönni a várt idõpontban, hanem az is csúszik. De ha elõtte a "normál" idõben már volt peteérésed, akkor nem valószínû, hogy olyankor lesz még egy.
A kérdező hozzászólása: Elmondom hogyan történt : Szóval, mi is babát szeretnénk. 2 hete kellett volna megjönnie de nem jött meg. A tesztem negatív lett, elmentem a múlt héten orvoshoz. Azt mondta nem vagyok terhes, de úgy látja péntek körül lesz peteérésem, szóval hajrá. Tegnap este volt pecsételõ vérzésem, és ma reggel úgy néz ki megjött. Tévedett volna az orvos? Azt mondta még nem olyan vastag a nyálkahártya, hogy megjöjjön. Na mindegy, fura.
Érdekes, lehet mégsem repedt meg a tüszõ, különben nem jött volna meg.
A kérdező hozzászólása: És ha most csak egynapos volt?van ilyen?
szerintem tesztelj!betegség nem hiszem, ha terhes vagy, akkor azt meg már kimutatja a teszt!
A megjön érzést már miért okozná betegség? Tesztelj, már kimutatja.

NORCOLUT-ot ítr fel a doki mert nem jött meg a menstruáció, mi van akkor ha elkezdem szedni és megjön? Ezt elfelejtettem megkérdezni akkor abba kell hagyni?

Legjobb válasz: Én is szedtem múlthónapban ezt a gyógyszert. Nekem azt mondta, hogy ha szedés közben jön meg akkor azonnal hagyjam abba a szedését. (különben nekem csak a gyógyszer beszedése utáni 3. napon jött meg)

Én is szedtem múlthónapban ezt a gyógyszert. Nekem azt mondta, hogy ha szedés közben jön meg akkor azonnal hagyjam abba a szedését. (különben nekem csak a gyógyszer beszedése utáni 3. napon jött meg)
Szia. Nekem mindig csak a 10 napos szedés után 3-4 napra jön meg. Talán nem is tud addig megjönni, amíg szeded, mivel az elhagyása után jön megvonásos vérzés tudtommal. De ha közben megjönne, hát már nincs miért szedni. :)
ha terhességre gyanakszol, csinálj terhestesztet.
Nem zárja ki, csak valószínûsíti, hogy nem vagy az.
majd írd meg hogy negatív v pozitív lett.

Nem rendszeres a menstruációm, és ezért elmentem a nőgyógyászhoz, és mondtam az orvosomnak, hogy 4-5 havonta jön meg. Erre a doki: az nem baj, majd megjön. ÉS ezzel el is intézte. Tényleg nem baj, ha nem rendszeres?

Fogamzásgátlót nem ajánlott egy betegségem miatt, hanem hüvelygy?r?t, de az meg én nem akarom használni.

Legjobb válasz: a fõ kérdés az, hogy hány éves vagy.

a fõ kérdés az, hogy hány éves vagy.
Hát ha 23 vagy akkor gáz a 4-5 honap, váltsál orvost, ott valami nincs rendben , sem az orvossal, sem veled, ha Debrecenbe laknál tudnék segiteni, de gondolom kicsi az esély rá, hogy pont itt laksz ahol én.
Sajnálom hogy ilyen messze vagy én klinikán dolgozom Debrecenbe, és dolgoztam a Nögyogyászaton is, azért keress tényleg más dokit ez nem játék, lehet tényleg hormon probléma, de lehet más is, ha van eredmény azért majd ird meg, ne hagyd annyiba , a dokit meg kerüld el messziröl ha ilyen a hozzáállása.
Ha még csak most kezdtél menstruálni, akkor normális, hogy még nem állt be. Gondolom ezért intézte el az orvos ennyivel.Ha viszont már évek óta menstruálsz, és még mindig 4-5 havonta jön meg, akkor szerintem nem ártana felkeresni egy másik dokit.
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, kb 250-re van tõlünk.
keress masik orvost. ez nagyon nem okés. az, hogy nem rendszeres a menzid az egy tunet, méghozzá komoly tünet, amit nem lehet egy vállrándítással elintézni. Lehet, hogy hormonprobléma.
Szia!Na igen, azonnal fordulj szakemberhez, mert ez a reakció nem helyes egy orvostól.Nálam is így kezdõdtek a gondok, aztán egy mûtét lett belõle...több évnyi felületes vizsgálódás után.Kiderült, hogy ciszták vannak a petefészekben, emiatt elégtelen a hormontermelés és nincs menzesz..(vagy csak igen ritkán, mint a te esetedben)Sok-sok nõ szenved ettõl, ki komolyabban és van aki kevésbé, gyakori jelenség, bár én elõtte sosem hallottam a betegségrõl.A saját érdekedben járj utána, mert ezerféle oka lehet a bajodnak..de gondolom ezt magad is tudod.Sok szerencsét hozzá!Üdv:23 éves kismama
keress egy hozzáért endo doki aki rendbe rakja a hormonjaid.
Hát azért szeded a Clostyt, nem? Ha azzal sikerül, hát azzal sikerül, utólag mindegy lesz.
Nekem is rendszertelen volt mindig is, csak akkor nem, ha fogamzásgátlót szedtem. De amellett, hogy rendszertelen volt, ráadásul nagyon kicsi mennyiségû vérzésem volt mindig. Azt hittem, hogy ezek miatt nehezen fogok teherbe esni. Ehhez képest 29.évesen 1. próbálkozásra teherbe estem, sõt, szoptatás mellett, szintén 1. próbálkozásra a 2. baba is összejött. Úgyhogy ne aggódj, nem biztos, hogy ez gond lesz. Amúgy ajánlom figyelmedbe Szabó Gyuri bácsit, a "bükki füves-embert", nagyon jó gyógyteái vannak erre a problémára is. Egyik baráti házaspárunk hónapokig próbálkoztak babával, sikertelenül. Elkezdték inni a Gyuri bácsi teáját és 2 hónap múlva pozitív lett a terhességi teszt :D

Ha a menstruációm előtti 1 hétben esek teherbe, akkor még megjön, vagy már nem is fog? A teszt mikor mutatja ki a leghamarabb a biztos eredményt?

Legjobb válasz: Nem,nem fog megjönni.A mai korszerûbb tesztek a fogantatás után már 5-7 nappal kimutatják a terhességet,de azt mindig reggel kell csinálni,mivel akkor mutatható ki belõle a terhesség alatt jelentkezõ hormon.

Nem, nem fog megjönni.A mai korszerûbb tesztek a fogantatás után már 5-7 nappal kimutatják a terhességet, de azt mindig reggel kell csinálni, mivel akkor mutatható ki belõle a terhesség alatt jelentkezõ hormon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!De gondolom azok a gyógyszertári 10-es érzékenységû tesztek ugye?
Már a Rossmann-ba és Dm-be is lehet kapni, sõt a Tesco-ba is, és szerintem megbízhatóak, a nagynénémnek is kimutatta, hogy terhes.
Nekem meg megjött, de mar a következö nem.
Lehet PCO is akár. Menj el nõgyógyászhoz!!
A kérdező hozzászólása: Mi az a PCO?Bovebben?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!