Találatok a következő kifejezésre: Ha megjön menstruációm, de úgy érzem, (1 db)

Ha megjön a menstruációm, de úgy érzem, hogy mégis terhes vagyok, attól a tesztet megcsinálhatom?

Úgy gondoltam, hogy terhes vagyok, de most már nagyon görcsölök, de még nem jött meg. Ha negjönne, akkor is megcsinálhatom, reggel a teszet vagy meg kell várnom még befejez?dik a vérzés?

Legjobb válasz: Csináldmeg nyugodtan szerintem, én tuti, hogy megcsinálnám! Szorítok! :))))))

Csináldmeg nyugodtan szerintem, én tuti, hogy megcsinálnám! Szorítok! :) )))))
Én is úgy gondoltam, hogy terhes vagyok, mégis 9 napos késéssel jött meg, és még akkor sem hittem el. Csináltam tesztet, mert beteg is lettem, és biztosra akartam menni a gyógyszerszedés miatt, de negatív lett. Néha még most is elgondolkodom, hogy mi lehetett, mert olyan tüneteim voltak, mint még soha :) . Elvileg volt már arra is példa, hogy valakinek mensi mellett babája volt, meg arra is, hogy becsapta a szervezete.. Szerintem ez egyéntõl függ. A gond az, hogy annyiszor olvassa az ember, hogy a negatív teszt nem minden esetben mutat valóságot, hogy egyszerûen nem tudsz a negatív teszteredménynek hinni. Sok sikert!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Úgy megijedtem! Ez most jelenthet rosszat?

4 napja nem jött meg, több pozitív tesztem van. Az utolsó (tegnapi)tesztem erős 2 csíkos, szépen erősödtek a tesztjeimen. De most megértem a hőm, és leesett. Ez most bajt jelent???? :(

9

29. ciklusnapon negatív, ha 35 napos ciklus ez, akkor még lehet korai a tesztelés?

Az zavar, h ez már min. a 10-14 dpo., de akár több is. Most akkor mivel kapcsolatban tévedek? Elözô, misseddel zárult, terhességemnél szintén 35. napon lett pozi... Ez lehet így most is?
A derekam 3 hete fáj, pár napja nagyon... Néha pedig olyan érzésem van, fôleg tegnap, hogy rögtön megjön.

2

PCOS, IR! A palástfű tea használt valakinek a 3-as kezelés mellett?

0

Ma van ovulációs napom, tegnap együtt voltunk, ma és holnap is együtt kéne lennünk a sikerhez? Mert itt olvasom, hogy 2 naponta az igazi, akkor a mait hagyjuk ki?

Ovulációs kérdés!

1

Tesztkérdés. Ha a hcg teszt darabokra esett szét, és a kontroll csík is el van maszatolódva, akkor az ugye hibás? Ez a teszt negatív lett, de az elöző kettő pedig nagyon halvany pozitív.

9

A spermium is úgy nyúlik a hüvelyből mint az ovulációs nyák? Van valami különbség?

4

Mennyi ideig pozitív az ovulációs teszt ideális esetben? (kép lent)

Nekem hónapok óta -mióta nézem- tegnap volt először ugyanolyan erős a két csík. Előző nap halvány volt, azelőtt alig látszott valami. Ma megint halványodott. Több kérdésnél olvastam, hogy több napig is pozitív lehet. Ez miért van? Bízom benne, hogy valóban volt peteérésem. Tegnap nagyon erős "megjön érzésem" volt, fájt a derekam, szúrt a bal petefészkem, hasonlók. Sose éreztem még ilyet. Nem baj, ha mára megint negatív lett? (Nem tudok hőmérőzni, mert a munkám miatt össze-vissza kelek)
A legfelső a tegnapelőtti, a középső 2 tegnapi, a legalsó mai.

4

Lett valakinek együttlét után 10. nappal pozi tesztje?

3

Kinek milyen volt a vizelete mensi elött v elmaradt mensi után? Minden tapasztalatokra kiváncsi vagyok! (mármint aki terhes is lett)

7

Mutathat pozitívat az ovulációs teszt, ha nincs is peteérésem?

Mindenképpen van peteérésem,ha rendesen menstruálok? Vagy lehetséges,hogy nincs is peteérésem egyáltalán? Csak mert 1,5 éve szeretnénk babát,de még sajnos nem jött össze. Ma vettem egy ovulációs tesztet,és egyből pozitív... Pedig nem is vagyok 2 menzesz között félidőben...

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!