Találatok a következő kifejezésre: Ha megjön menstruációm, de úgy (2 db)

Ha megjön a menstruációm, de úgy érzem, hogy mégis terhes vagyok, attól a tesztet megcsinálhatom?

Úgy gondoltam, hogy terhes vagyok, de most már nagyon görcsölök, de még nem jött meg. Ha negjönne, akkor is megcsinálhatom, reggel a teszet vagy meg kell várnom még befejez?dik a vérzés?

Legjobb válasz: Csináldmeg nyugodtan szerintem, én tuti, hogy megcsinálnám! Szorítok! :))))))

Csináldmeg nyugodtan szerintem, én tuti, hogy megcsinálnám! Szorítok! :) )))))
Én is úgy gondoltam, hogy terhes vagyok, mégis 9 napos késéssel jött meg, és még akkor sem hittem el. Csináltam tesztet, mert beteg is lettem, és biztosra akartam menni a gyógyszerszedés miatt, de negatív lett. Néha még most is elgondolkodom, hogy mi lehetett, mert olyan tüneteim voltak, mint még soha :) . Elvileg volt már arra is példa, hogy valakinek mensi mellett babája volt, meg arra is, hogy becsapta a szervezete.. Szerintem ez egyéntõl függ. A gond az, hogy annyiszor olvassa az ember, hogy a negatív teszt nem minden esetben mutat valóságot, hogy egyszerûen nem tudsz a negatív teszteredménynek hinni. Sok sikert!

Mit jelent ha a menstruáció ugyan megjön, de a piros napokon folyamatosan hol eltűnik, hol visszajön?

A menstruációm megjött, ám másfél nap után teljesen elt?nt. Fél nap elteltével újra visszatért, majd egy nap után megint elt?nt. (És ez már a második alkalom, hogy ilyen a menstruációm) Vajon valamilyen betegséget, szervi problémát jelez a furcsa havi vérzés?

Legjobb válasz: Ha terhesség biztosan kizárva, akkor szerintem hormonális zavar lehet, fõleg, ha nagyon enyhe is amikor megvan. Sokszor magától is helyrerázódik, de azért érdemes dokival beszélni.

Ha terhesség biztosan kizárva, akkor szerintem hormonális zavar lehet, fõleg, ha nagyon enyhe is amikor megvan. Sokszor magától is helyrerázódik, de azért érdemes dokival beszélni.
A kérdező hozzászólása: Ez bizony könnyen lehet, mivel három hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését 10 év után... Köszönöm a válaszodat!
Akkor tényleg valószínû a hormonháztartásod próbál átállni "éles" módra... Pár mensi után rendezõdnie kell elvileg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!