Találatok a következő kifejezésre: Ha megjön mensi, (50 db)

Esély mindig van babára de szerintem ha megjon kezdjétek idozítve:) sok sikert nagyon szorítok:)
Miért lehetnél terhes ha megjön idõre a mensid? Ne haragudj meg de azt hinné az ember hogy második gyereknél már az ember nem kérdez ilyen butaságot! Ha megjön rendben, idõre a menstruációd, NEM LEHETSZ TERHES!A menstruáció a méhnyálkahártya leválása, melybe nem ágyazódott be a megtermékenyített petesejt!Az ovuláció mensi elõtt 12-16 nappal történik meg, tehát mensi elõtt 6 nappal nagyon kevés az esélye hogy érne petéd! Szexeljetek kedvetekre, ne görcsölj, fõleg ha csak most kezditek!Sok sikert hogy minél hamarabb össze jöjjön!

Ha megjon a mensem 2-3. ka fele akkor nem lehetek terhes?

lefekudtunk vasarnap ejjel de nem vedekeztunk.vagyis ugyelt.ha`t o azt mondta h semmi baj se lesz..de ha`t engem akkor is erdekell.

Legjobb válasz: jah ha azt mondta hogy semmi baj se lesz akkor úgy is van. komolyan nem értem hogy ha ennyire tudatlan vagy miért élsz szexuális életet. jól meg fogod érdemelni hogyha terhes leszel, és jó esélyed is van rá. és de,lehetsz terhes hiába jön meg a menzeszed, az elsõ rendszerint mindenkinek normálisan megjön.

jah ha azt mondta hogy semmi baj se lesz akkor úgy is van. komolyan nem értem hogy ha ennyire tudatlan vagy miért élsz szexuális életet. jól meg fogod érdemelni hogyha terhes leszel, és jó esélyed is van rá. és de, lehetsz terhes hiába jön meg a menzeszed, az elsõ rendszerint mindenkinek normálisan megjön.
Ehh, nem értem az elsõ válaszolót, miért akar alaptalanul megijeszteni? Nem kell aggódnod, megszakítással az esélye a teherbeesésnek majdnem egyenlõ a nullával, és nem jön meg rendszerint mindenkinek a menstruációja terhesség alatt, vagy ha megjön és terhes, akkor távozik a baba is a vérzéssel, tehát utána már nem terhes. Most igaza volt a barátodnak, semmi baj sem lesz, de máskor javaslok valamiféle fajta védekezést, ha esetleg ti is ilyen allergiás típusok vagytok, hogy se a gyógyszerek óvszerek spermicidek nem váltak be, akkor ovulációs teszt és hõmérõzés. Ezzel meg tudod állapítani mikor van peteérésed, és lehetõleg abban az idõszakban sehogyan ne legyetek együtt, a továbbiakban pedig megszakítással. Ez a legbizonytalanabb védekezési módszer, de ezzel is nagyon le lehet csökkenteni a nem kívánt terhesség esélyét. A lényeg, hogy ha megjön a vérzésed, akkor nem vagy terhes :) :) Létezik terhesség alatt vérzés, de az nem menstruáció, és nem normális dolog, annak se az állaga, se a színe, se a mennyisége nem hasonlít a menstruációhoz. Szóval nyugodtan mondhatom, hogy butaság, hogy az elsõ rendszerint mindenkinek megjön, nem jön meg, az esetek 99, 99%-ban még ez a terhesség alatti fura nem menstruációs vér sem jelentkezik. Fel a fejjel és nyugodj meg, meg fog jönni :)
A kérdező hozzászólása: utolso nagyon szepen koszonom:D-egy megnyugodott 15/lany
Nagyon szívesen :) :) Máskor is :) :)

Ha megjön a mensi kevesebb a tej? Mikor áll vissza a normál mennyiségre?

Legjobb válasz: Szia! Általában kevesebb és az sem olyan ízû. Arra kell figyelni, hogy ha nem fogadja el a baba "azokon a napokon" a tejet, akkor is le kell fejni. Az átlagos mensi 3-7 nap, ha nem fogadja el és nem fejed le, akkor a szervezet ez alatt a pár nap alatt átszokik a kevesebb termelésre. Ha minden rendben megy, akkor is kell 1-2 nap, mire visszaáll a tej mennyisége.

Szia! Általában kevesebb és az sem olyan ízû. Arra kell figyelni, hogy ha nem fogadja el a baba "azokon a napokon" a tejet, akkor is le kell fejni. Az átlagos mensi 3-7 nap, ha nem fogadja el és nem fejed le, akkor a szervezet ez alatt a pár nap alatt átszokik a kevesebb termelésre. Ha minden rendben megy, akkor is kell 1-2 nap, mire visszaáll a tej mennyisége.
Nekem is megjött, most másodszorra sajnos, és nagyon lecökkent a mnnyiség ami termelõdik. Próbálom átvészelni ezeket a napokat, és van h minkét cicibõl kell adnom h elég legyen. Az elsõnél mensi után visszaállt a termelés, remélem most is vissza fog (tegnap megjött :-(
lassan 6 hónapja szültem már 3X jött meg eddig és elég pontosan. Tejem van még nem érzem hogy csökkenne. Az elsõ alkalommal vettem észre hogy nem ízlett neki mivel csak lögdöste a szájával a cicit. De azóta semmi gond. Most is ezeken a napokon vagyok és rendesen elfogadja. Próbálj meg inni szopis teát ha érzed a csökkenést, nekem pl. a Laktoherb bevállt.
A kérdező hozzászólása: kösz a gyors válaszokat!!!

Ha megjon valakinek a mensije akkor attol meg lehet terhes?

h lehet ekkor exre venni ha egy no terhes es kozben meg jon a menstruacioja????a texten kivul:Pxal ha valaki nm textel akkor honnan tudhatja h terhes e vagy sem???

Legjobb válasz: Ha terhes és közben megjön neki akkor az egyálatlán nem olyan mint a normális menszi!Kevesebb ideig tart a mennyisége is kevesebb és inkább barnázás van!

Ha terhes és közben megjön neki akkor az egyálatlán nem olyan mint a normális menszi!Kevesebb ideig tart a mennyisége is kevesebb és inkább barnázás van!
Igen, attól még lehet terhes, bár ez meglehetõsen ritka. Ha nem csinál tesztet az illetõ, meglehetõsen nehezen fog rájönni, vagy már késõn! Mindenesetre a mellfeszülés, a bizonyos élelmiszerek utáni sóvárgás egyik alapvetõ "tünete" a terhességnek!
Szia. Elõször is:A vérzés inkább pecsételéshez, gyengébb vérzéshez hasonlít, nincs benne alvadék, és nem élénkpiros, sötét, hanem barnás.A 6.hét környékén már érezhetõ, hogy a pocit nem tudjuk annyira behúzni, én "leeresztett lufihoz" hasonlítom.A 6.hét környékén már jöhetnek a reggeli "ajándékok" a kisrókáktól, a szagérzékenység, a megmaradó mellfeszülés, az aluszékonyság, a gyakori vizelési inger.De ha biztire akarsz menni, ma már nem olyan drága a teszt, vegyél, és megkapod rá a választ.Lizy

Anyatejes baba megérzi, ha megjön a mensi?

Ma jött meg először, a babám 6 hós, és 2-3 napja nem alszik rendesen, csak sír, ha lerakom, lehet emiatt?

Legjobb válasz: Igen megérzi,álitolag más az ize,de ha elmulik a mensid vissza ál a tejed.

Igen megérzi, álitolag más az ize, de ha elmulik a mensid vissza ál a tejed.
Igen!
Azt mondják sok baba megérzi, szerencsére az én kisfiam soha nem veszi észre. Nem a fogacskája bántja?
Az én kislányom megérezte. Õ olyankor nem volt hajlandó szopizni, sokáig szenvedtem vele mire elfogadta a cicit, és akkor is keveset evett. De ez 1-2 nap alatt jobb lett és visszaállt a rend. Minden mensinél ezt csinálta amúgy. Nekem már 6 hétre megjött. Mondjuk az alvásával nem volt gond, és nem is sírt emiatt, csak evéskor volt "mérges". Lehet babádnál más az ok. Pl. fogzás, front, mozgásfejlõdési szakasz stb.

Ha megjön a mensi elapad a tej?

Legjobb válasz: Nem, a legtöbb szoptató nönek is megjön 3 hónap után de akár évekig is képes szoptatni.

Nem, a legtöbb szoptató nönek is megjön 3 hónap után de akár évekig is képes szoptatni.
Nem feltétlen, nekem legalább 6 hónapig megvolt rendesen, miközben szoptattam. Viszont lehet, hogy ezekben a napokban a baba nem akar szopni, mert a tej ize megváltozik - ilyenkor fejni kell, hogy ne apadjon el, és a babának vagy elözöleg lefejt tejet kell adni, vagy tápszert abban a pár napban. (De elöször mindenképpen ki kell próbálni, hogy akar-e szopni, mert van, amelyik picinek nem zavaró)
Szülés után 11 hónapra jött meg, és 27 hónapig szoptattam. Elõttem jól írta le a válaszoló, babától függ, hogy kell-e neki így is a tej. Az enyémen semmit nem lehetett észrevenni. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, egy kicsit mintha furább lenne a szopi is, de átalussza z éjszakát, talán reggel szophat kicsit kevesebbet.Szóval ebben az esetben akkor ne fejjek?
Szia!Nekem a naggyal 8 a kicsivel 2 hónappal szülés után jött meg, nem apadt el a tejem, sõt!A kicsinél az elsõ nap sírósabb volt, akkor változhatott a tej íze.Úgy oldottuk meg, hogy 1 napig a korábban lefagyasztott tejemet kapta.Azóta sem zavarja, soha többet nem jelezte, hogy" megvan, anya, "pedig a második alkalommal készültem, mikor megjött, de nem kellett fagyasztott tej, ment simán, sírás nélkül.
A kérdező hozzászólása: De jó!Remélem nálunk is így lez, bár nem utasítja el, csak nem olyan nyugodtan szopizik mint szokott, hanem cibálja a cicim, gondolom gondoljátok mire gondolok...:D utána nem fogad el üvegbõl se tejet, meg semmit, majd csak a köv. evés.Ebbõl gondolom, hogy tejem azért csak van, meg ha megnyomom spriccel. :)
Dehogy apad! A lányomnál 8 hónaposan jött emg, 27 hónapos koráig szoptattam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Most mentem ezen keresztül én is, még ki is irtam 1 kérdést a fórumra, de igy utólag összeraktam a képet, hogy 1 hétig azért üvöltött a mellemen, mert megjött. 3 hónapos a babám. Tegnap múlt el a mensim, azóta újra a régi a szopizás hála Istennek. Érdekes, pedig már úgy ellkeseredtem..

Mennyi esély van rá hogy babám lesz? mikor tudom meg leghamarabb? Van valami jele, a mensi előtt? Vagy várjam amig megjön (ha megjön)? 19 éves vagyok.

Március 29.-én jött meg,és április 3.-án múlt el.Ma tartok a 24.-ik napon.Szerdán éjszaka lefeküdtem a barátommal,de nem védekeztünk,de nem is ment el bennem.Elég sokáig bennem volt.(Max az el?váladék) Mennyi esély van rá,hogy pont peteéréskor voltunk együtt? Azt hogy tudom kiszámolni? A mensim 14,15,16.a környékén várható.Általában pontos,de legutóbb késett 2hetet.Irjatok,és segitsetek, köszi

Legjobb válasz: bocs ma tartok a 31.ik napon. egy kicsit elirtam

A kérdező hozzászólása: bocs ma tartok a 31.ik napon. egy kicsit elirtam
Neked, ha jól számoltam, akkor április 12 a legvalószinübb nap, hogy teherbe ess. Néha elég az elõváladék is elég. Mensi elõtt nem igazán van jele, bár én nagyon puffadtam, és 2-3 nappal mielõtt meg kellett volna jönnie feszült a mellem. Csinálj tesztet, az tuti kimutatja. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html

Milyen a mensi, ha megjön, miközben már baba van?

Milyen volt a mensitek? nekem szerencsére megjött még nem szeretnék babát! de más nem sok a vér és élénkpiros nyákos!annyira el vok keseredve, már 5 tesztet csináltam a múlt hónapban mind negatív de mivan ha mégis pici van??

Legjobb válasz: Nekem volt még mensim teherbe esés után.DE elõbb jött meg, és fele annyi ideig tartott,és barnás színû volt. Nemsokkal késõbb csináltam tesztet ,nekem pozitív lett.Szerintem ha negatív akkor nem vagy terhess.Nem kell feltétlenül nõdokihoz menni, háziorvos is adhat menotesztet amihez csak vizelet kell vinni a laborvizsgáltra. Ez is kimutatja.Remélem segítetem valamit. egy 15 hetes kismami

Nekem volt még mensim teherbe esés után.DE elõbb jött meg, és fele annyi ideig tartott, és barnás színû volt. Nemsokkal késõbb csináltam tesztet , nekem pozitív lett.Szerintem ha negatív akkor nem vagy terhess.Nem kell feltétlenül nõdokihoz menni, háziorvos is adhat menotesztet amihez csak vizelet kell vinni a laborvizsgáltra. Ez is kimutatja.Remélem segítetem valamit. egy 15 hetes kismami
Szia! Szerintem nem vagy terhes, sõt ha védekeztél a pároddal normálisan és nem történt semmi gixer akkor nem hiszem.Amíg nem szedtem fogamzásgátlót nekem is nagyon erõs görcseim voltak, olyanok, hogy szinte megsem tudtam mozdulni egész nap.Úgyhogy ne félj, szerintem nincsen semmi baj.De ha nagyon aggódsz akkor menj el a nõgyógyászhoz õ biztosabbat tud neked mondani. Sok sikert!

Ha megjön a mensi, akkor már tuti, hogy nincs baba?

Sziasztok! Megint el vagyok keseredve:( A mensim 4 nap késéssel, de sajna megjött.Voltak babás tüneteim, a h?m is magas volt..Esetleg még reménykedhetek?Megjött mensivel volt már valaki babás?Köszi!

Legjobb válasz: Lehetsz mensivel babás. Ilyenkor általában gyengébb a vérzés. A hõd leesett? Mert akkor sajnos most nem jött össze...

Lehetsz mensivel babás. Ilyenkor általában gyengébb a vérzés. A hõd leesett? Mert akkor sajnos most nem jött össze...
Azért ne add fel még, várd ki a végét, lehet hogy babás vagy(persze ne éld bele magad), adj esélyt , van akinek megvan, és terhes.
A kérdező hozzászólása: A hõm 37-37.1-rõl esett vissza 36.9-re..ezt nem tudom mekkora visszaesést jelent?Szedtem a ciklus elején clostit, és pé. után meg utrogestant..Lehet hogy ez kavart be?
lehetsz csak kicsi az esélye
tudom mit érzel.De attol lehet hogy van baba. ne keseredj el. van kedved levelezni?itt az e-mailom ha kedved [email protected] citromail.hu

Mi van ha megjön a mensim miután egy hete lefeküdtünk a barátommal és két napra rá már elmúlt? ( óvszermentes szex volt)

a válaszokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: nem vagy tisztában a biológiával,ha szexelsz terhes lehetsz védekezés nélkül közel 50% az esélyed fõleg fiatalon,ha nem vagy meddõ,védekezéssel 1-2% na melyiket érdemesebb választani okostojás? hány éves vagy te nagyon értelmes?

nem vagy tisztában a biológiával, ha szexelsz terhes lehetsz védekezés nélkül közel 50% az esélyed fõleg fiatalon, ha nem vagy meddõ, védekezéssel 1-2% na melyiket érdemesebb választani okostojás? hány éves vagy te nagyon értelmes?
Semmi. Egészséges vagy.
hány napos szokott lenni? van olyan kismama aki a terhessége alatt is vérzik csak nem akkora mennyiségben és nem annyi napig
A kérdező hozzászólása: 6-7 nap szokott lenni átlagba de most csak 2 napig tart és a második nap már nem is annyira de az elsõ nap viszont nagyon meg volt
én tesztet vennék...
ez a terhesség jele.. vegyél egy tesztet, én azt javaslom. vagy esetleg valamilyen fertõzés stb.. elõször teszt, aztán nõgyógyász!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!