Találatok a következő kifejezésre: Ha meghalunk napig (20 db)

Hogy telnek a napok a családban ha meghalt valaki?

Tegyük fel, van egy személy akinek meghalt az egyik rokona vagy valakije, akinek a halála nagyon megviselte őt, és már megvolt a temetés. Akkor ennek a személynek utána hogy telnek a napok? Egész nap sír? Vagy reggel felkel és elmegy dolgozni stb ugyanúgy csinálja a dolgát mint eddig? Nektek hogy teltek a napok?

Legjobb válasz: Nálam például így: Mivel a temetés utáni részt kérdezted, így csak azt írom le. A temetés egyfajta lezárása a dolgoknak, ott az ember elbúcsúzik, jól kisírja magát. Utána már nem sírtam egész nap, a dolgok úgymond visszatértek a normális kerékvágásba. Természetesen dolgozni jártam, tettem a dolgokat, ahogy mondani szokták: az élet nem áll meg. Attól függetlenül persze volt sokszor, hogy nap közben ha valami eszembe jutott, elsírtam magam, de ezek már csak ilyen pár perces dolgok. Ahogy múlik az idõ, az ember beletörõdik, megtanul a hiánnyal együtt élni. Mert természetesen elfelejteni nem lehet. Én 7 éve vesztettem el valakit, akit nagyon szerettem, a mai napig fáj a hiánya, bármikor tudok sírni, ha eszembe jut, de nem tehetek mást, élem tovább az életemet, és emlékezem Rá.

Nálam például így: Mivel a temetés utáni részt kérdezted, így csak azt írom le. A temetés egyfajta lezárása a dolgoknak, ott az ember elbúcsúzik, jól kisírja magát. Utána már nem sírtam egész nap, a dolgok úgymond visszatértek a normális kerékvágásba. Természetesen dolgozni jártam, tettem a dolgokat, ahogy mondani szokták: az élet nem áll meg. Attól függetlenül persze volt sokszor, hogy nap közben ha valami eszembe jutott, elsírtam magam, de ezek már csak ilyen pár perces dolgok. Ahogy múlik az idõ, az ember beletörõdik, megtanul a hiánnyal együtt élni. Mert természetesen elfelejteni nem lehet. Én 7 éve vesztettem el valakit, akit nagyon szerettem, a mai napig fáj a hiánya, bármikor tudok sírni, ha eszembe jut, de nem tehetek mást, élem tovább az életemet, és emlékezem Rá.
A temetés már számomra is egy lezárás. Persze utána is sokáig tart még feldolgozni, együtt élni a tudattal, de a hever érzelemkitörések utána már max esténként, itthon vannak. Én egyetemista vagyok, egyébként pont tavaly volt szerencsém ahhoz, hogy miután meghalt a nagypapám, két napra rá el kellett mennem egy 4 napos mérõtáborba. A tábori megbeszélésen végig a könnyeimet nyeltem, fogalmam sincs mirõl szólt az egész, csak azon igyekeztem, hogy ne bõgjem el magam. Nem mondtam el inkább senkinek, nem akartam, hogy sajnáljanak, mert attól csak még rosszabb. Elmentem a táborba, ott nem volt idõm gondolkodni, így kicsit kizökkentett, aztán pár napig még átvettem az itthoni letargikus hangulatot, majd eljött a temetés és utána kezdett minden visszaállni szépen lassan a normál hétköznapokba. A fájdalom ott marad, de a mi életünk attól megy tovább. Iskolába járni kell, dolgozni kell, enni kell...
Amikor a nagymamám halt meg, akkor minden napom sírással telt. Mivel mással telne?
A temetés szörnyû volt, de másnap dolgoznom kellett. Nem tudom hogy éltem túl. Viszont amikor bementem, sokkal könnyebb volt, és tényleg a temetés lezárás is egyben. Nem hittem el. De egy ideig robot üzemmódban voltam, olyan automatikus volt minden. :( Csak a túlélésért küzdöttem. (apám halt meg)
Nagyon rosszat azt jelenti , hogy ezt fog történni az álmodba.

Ha 5 napig nem etetem a halaim meghalnak? Ha nem akkor a lámpát égve hadjam?

1 betta, 5 xifo, 3 black molly, 2 páncélosharcsa, 2 algaev?.

Legjobb válasz: szerintem nem halnak éhen, mert pl. az állatkereskedésekbe se megy be senki etetni..

szerintem nem halnak éhen, mert pl. az állatkereskedésekbe se megy be senki etetni..
Nem halnak meg, és ne hagyd égve.
mekkora az aki?
Nem halnak meg. De honnan veszed hogy az állatkereskedésbe nem mennek be etetni? Lehet hogy beugranak néha egy órára, fõleg ha más állatok is vannak bent.
Már hogy, ne ugranának be az állatkereskedésbe? Azért a világ nem áll meg attól még, hogy ünnepnap van.


Nem......
Dehogy halsz meg honnan veszed? Ne nézz annyi sci-fit!! Velem már többször is elõfordult, hogy napikig semmit nem tudtam enni egy betegség miatt de semmi bajom sem lett csak fogytam pár kilót.
Ha nem iszol folyadékot akkor talán, de egy egészséges ember hetekig is kibírja élelem nélkül.
Nem. A kaja másodlagos. Ezért nem értem meg azokat akik zabálnak és sajnálni kell õket mert kövérek.
Miért halnál meg? Hány éves vagy?
Ivás és alvás nélkül elõbb meg lehet halni, mint evés nélkül.
Ha semmit nem eszel, akkor néhány hét alatt halsz meg (testmérettõl függõen). Alvás nélkül egy-két hét alatt sikerülhet ugyanez, ivás nélkül pedig kb. 3 nap alatt.

Ha a nap elkezd nőni akkor a föld lassan meghal. De mi lesz a marsal vagy a gázbolygók holdjaival? Várható lesz valamiféle fejlődés az élettel kapcsolatosan?

Legjobb válasz: A marson esetleg kialakulhat olyan hõmérséklet, mint most a földön, de más nem nagyon fog változni. A gázórások holdjai ugyanolyan fagyosak lesznek mint most.

A marson esetleg kialakulhat olyan hõmérséklet, mint most a földön, de más nem nagyon fog változni. A gázórások holdjai ugyanolyan fagyosak lesznek mint most.
A Mars nem tudni, mennyit fog melegedni - az is lehet, hogy túl meleg lesz nekünk. De ha 5 milliárd év múlva nem tudjuk odébb vinni a Földet, vagy építeni egy mozgatható lakógyûrût a Nap körül (nézz utána, állítólag ez a jövõ) vagy kicsit kipótolni a Nap készletét (pl. beledobni a Jupitert) - akkor meg is érdemeljük. A Nap kb. 100000 évig lesz ebben a stabil, felfúvódott állapotban - szóval ennyi haladék lesz még az akkoriaknak, hogy valahol felkészüljenek a költözésre, ha még itt lesznek és ha még addigra nem oldották meg a hidrogén bolygómennyiségû szállítását fényév távolságokra.
Viszont az Europa is élhetõ lesz, mert felolvad a km-es jégréteg

Hogyan léphetnék túl? Lassan egy éve meghalt a nagypapám. Akkor én 5hós terhes voltam. Sokszor van az, főleg ha nehezebb napom van, ránézek a picúrkámra és elkap a sírás, hogy ezt papa nem érhette meg. Hogyan tehetnék ez ellen?

Legjobb válasz: Ez a halál szörnyû dolog. Párom anyukája 3 éve halt meg, akkor egy 18 éves lányt és egy 22 éves fiút, na és az apukát hagyta hátra. Iszonyú volt mikor tegnap anyák napján kimentünka családjával a temetõbe és boldog anyák napját kívántunk :(

Ez a halál szörnyû dolog. Párom anyukája 3 éve halt meg, akkor egy 18 éves lányt és egy 22 éves fiút, na és az apukát hagyta hátra. Iszonyú volt mikor tegnap anyák napján kimentünka családjával a temetõbe és boldog anyák napját kívántunk :(
Lányom két hónapos korában, karácsonykor meghalt Apukám. Szomorú vagyok, hogy nem láthatja növekedni az unokáját! Nem fogom tudni elfogadni, feldolgozni. Max. az idõvel enyhül a fájdalom. Nem mintha ez vigasztalna. :( Részvétem!
Azt mondják idõvel enyhül szeretteink hiánya. Nem tudom, Anyukám fél éve halt meg és én is gyakran sírással küszködöm. Sokáig sírva aludtam el, 39 éves vagyok és családom van.
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti!mire beértünk a kórházba akkorára meghalt.mi találtuk meg.azt mondták, ha csak 1negyedórával hamarabb megyünk még élt volna.tudom, hogy mit érzel.én már akkor kb 1hónapja nem láttam, mert mi pesten lakunk, s õk vidéken.
nekem a mamám novemberben lesz 3 éve hogy meghalt és még mindig emlékszem rá hogy mit mondtam neki utoljára, és hogy hogy volt amikor utoljára beszéltem vele. senki se gondolta hogy megfog halni , nem volt beteg mindennap ment boltba , ide-oda rohangált , biciklizett és hirtelen halt meg , azt mondták hirtelen szívmegállás. még ma is csomószor gondolok rá, és hogy bárcsak itt lenne , ma már kicsit könnyebb mint régen , de nagyon hiányzik.
Nekem a mama augusztus végén halt meg, a kislányom pedig október elején született.Õ sem láthatta sajnos.Õszinte részvétem.
Én 23 vagyok 5 éve halt meg a mamám, és a mai napig álmodom vele, hogy feltámad és újra átölelhetem. Nagy lelkiismeret furdalásom van, mert egy hete nem láttam mikor meghalt. Aznap mikor mentem volna meglátogatni a kórházba közölték anyáék hogy reggel meghalt. Azóta rettenetesen hiányzik és nagyon sokszor álmodom vele, hogy újra köztünk van. Nem tudtam magam túl tenni rajta hogy nem búcsúzhattam el. És nem láthatja azt amit elértem eddig. Megértelek.
A kérdező hozzászólása: 19vagyok.köszönöm az eddigi válaszokat.
Túl késõn vállaltál gyereket. Sajnos ez a természet rendje. Hiába húzzuk húzzuk a dolgot az idõ nem hazudik.
Sajnálom :( idõvel talán könnyebb lesz, azt tudom mondani.

Ha meghalunk hány napig bolyong a lelkünk a testünk mellett?

Legjobb válasz: Nem mindegy? Egyébként nulla.

Nem mindegy? Egyébként nulla.
akár percekig sem és akár évekig is. attól függ.
Elvileg nem sokáig, mert ugye itt a reinkarnáció..
Ez hit kérdése. A tibeti buddhizmus szerint 49 napig van a lélek a köztes, "bardó" állapotban.
42
Olyan 40 nap kb., mert Jézus is 40 napig volt a földön miután meghalt, aztán felment a mennybe. De ha meghalunk megtudjuk mi az igazság, mindenesetre érdekes lesz. Üdv: Fru. Puka :D

Van e esély a koraszülésre, ? Ha az első kisbabám koraszülött volt. Jelenleg 30 hetes terhes vagyok és félek, mivel az első 34. hétre született és 2 nap után meghalt.27 hetessen felvettem a tüdőérlelő inyekciót.

Legjobb válasz: Kislányom a 34. hétre született 2320 gr-al és nem volt semmi baja. Pár napig inkubátorba volt és a 9. nap vihettem haza. Valószínûleg a teherbe esés elõtti méhszák konizációs mûtét miatt volt a koraszülés. Én viszont annyira féltem újra babát vállalni, hogy 7 évet vártam a következõvel, aki a 39. héten látott napvilágot. Viszont végig a terhesség alatt programoztam be magamnak a 39-es számot. Most a 3. babánkat várom, de a félelem nem múlt el. Kívánom ,hogy akkor szülj, amikor már itt van az ideje!

Kislányom a 34. hétre született 2320 gr-al és nem volt semmi baja. Pár napig inkubátorba volt és a 9. nap vihettem haza. Valószínûleg a teherbe esés elõtti méhszák konizációs mûtét miatt volt a koraszülés. Én viszont annyira féltem újra babát vállalni, hogy 7 évet vártam a következõvel, aki a 39. héten látott napvilágot. Viszont végig a terhesség alatt programoztam be magamnak a 39-es számot. Most a 3. babánkat várom, de a félelem nem múlt el. Kívánom , hogy akkor szülj, amikor már itt van az ideje!
Nagyon sajnálom , ami az elsõ babáddal történt.Ha nem genetikai háttere volt a koraszülésnek, akkor nem valószínû h ez a babád is elõbb érkezik.Anno mondtak vmit, h miért történt, v kivizsgáltak?Feküdj sokat, pihenj, szedj Elevitet.Mit jelent h felvetted a tüdõérlelõt, megkaptad v csak szeretnéd felvetni az ötletet az orvosnak h megkapd?
Nem törvényszerû, attól függ mi volt a baj!
Minden terhesség más.Nem biztos, hogy koraszülött lesz a második is, ha minden rendben veled, és sokat pihensz, nem lesz baj.én az elsõt 33.hétre szültem, a másodikat 1 nappal túlhordtam.Mondjuk a 2.-nál majdnem végig szinte feküdtem a 25.héttõl, mert akkor 1 hét kórház volt görcsölés miatt.De a méhszájam végig zárva maradt.Ne idegeskedj, minden rendben lesz!
Nekem az elsõ 30.hétre született, a második pedig kiírt elõtt 2 nappal.Második terhességemnél folyamatosan elkellet látni a 12 kg-os, 18 hónapos fiamat.Sajnálom ami az elsõ babáddal történt.A második terhességemet végig imádkoztam, csak nehogy koraszülés legyen megint.Én pozitív példa vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segitettek nekem. Nem volt semmi magyarázat az elsõ koraszülésre, csak azt mondták hogy, a baba tüdeje nem volt kifejlõdve.Igen már felvettem a tûdõérlelõ inyekciót a 27.héten.
Ne aggódj, minden terhesség más. Most biztos, nem lesz semmi gond, erre gondolj. Azért szerintem az elsõ babánál más gond is volt, hogy nem fejlõdött ki addigra annyira a tüdeje, mert 34. hétnél már életben szoktak maradni. A kórházban a szobatársaim között 2 anyukának is 29. hétre született a babája, és túlélték, persze több hétig intenzíven voltak. De ha most kapsz már tüdõérlelõt, akkor biztos nem lesz ilyen probléma, pihenj sokat.
Én nem tudok semmi konkrétat írni, csak szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen! Érdekelnek engem is a válaszok, mert az én fiam 35. héten született. Szerencsére vele minden rendben, de félek, hogy a következõ terhességem hogy végzõdne! Nálunk sem tudta megmondani az orvosom, hogy vajon miért indult be egy hónappal hamarabb a szülés. Még nem tervezzük a következõ babát, a kicsi most 9 hónapos, de ha belegondolok, hogy megint koraszülött lehet, és esetleg valami baj is lehet, akkor egyáltalán nem is szeretnék... De azért látod vannak itt pozitív példák is, úgyhogy bízz benne, hogy most nem lesz semmi probléma!

Hetfon eggyutt voltam a parommal, onnantol hany napig agyazodhat be a sperma bennem? Lehet hogy meg mais agyazodik csak? Vagy ha aznap nem esek teherbe, akkor mar masnap meghalt bennem a sperma?

Legjobb válasz: Tudtommal a beágyazódás akár 14 napig is eltarthat. A sperma meg 24-70 óráig élewtképes. Légy egy kicsit türelemmel. Ha nem jön meg a menszid, akkor van esély arra, hogy összejött a baba.

Tudtommal a beágyazódás akár 14 napig is eltarthat. A sperma meg 24-70 óráig élewtképes. Légy egy kicsit türelemmel. Ha nem jön meg a menszid, akkor van esély arra, hogy összejött a baba.

Hogy lehet függetleníteni az Iphone 3G-t ha a telefonomba a napokba meghalt a wifi és újra lett rakva rajta a szoftver?

A wifi nem működik. még nem sikerült elvinni szervizbe és egyelörre nincs is rá pénzem. A telefon aktiválva, jailbreakelve. idáig simán ment mert hát ment a wifi a repo666.ultrasn0w.com segitségével de hát ez most sajnos nem tudom megcsinálni... nincs valami gyogyhír hozzá ?

Legjobb válasz: A wifi javitás -ha egyáltalán meg tudják csinálni- bõven 20e Ft feletti akció . Itt van egy módszer,amivel megoldhatod madzagon a nyitást : http://szifon.com/2010/12/07/cydias-csomagok-telepitese-wifi..

A wifi javitás -ha egyáltalán meg tudják csinálni- bõven 20e Ft feletti akció . Itt van egy módszer, amivel megoldhatod madzagon a nyitást : http://szifon.com/2010/12/07/cydias-csomagok-telepitese-wifi..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ és sikerült !: ) köszönöm még 1x hatalmas vagy ! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!