Találatok a következő kifejezésre: Ha meghal kutya (18 db)

Mit csinál egy kutya ha meghal egy társa?

És nincs otthon a gazdi.

Legjobb válasz: Ez függ a kutyák kapcsolatától, az adott kutya jellemétõl, sokmindentõl. Ahogy az emberek sem egyformán reagálnak egy barátjuk, rokonuk elvesztésére, a kutyák sem.

Ez függ a kutyák kapcsolatától, az adott kutya jellemétõl, sokmindentõl. Ahogy az emberek sem egyformán reagálnak egy barátjuk, rokonuk elvesztésére, a kutyák sem.

Ha egy kutyának meghal a gazdája/családtagja akkor a kutyának úgy kell viselkednie mintha nem történt volna semmi?

Valamikor írtam ki egy kérdést egy közeli családtagom meghalt és a kutyánk sokáig kereste és várta,hogy jöjjön.

Legjobb válasz: Ez érdekes , várom a válaszokat... ( Mi ez az alfa hím szöveg? Egy kutya szerintem igenis tud szeretni és ragaszkodni és ha mondjuk teszem azt az egyik családtagot nem látná többet hát mit tudna csinálni szegény megkérdezni hogy mi van vagy mi? max furán viselkedne de úgy sem értené meg mi van...)

Ez érdekes , várom a válaszokat... ( Mi ez az alfa hím szöveg? Egy kutya szerintem igenis tud szeretni és ragaszkodni és ha mondjuk teszem azt az egyik családtagot nem látná többet hát mit tudna csinálni szegény megkérdezni hogy mi van vagy mi? max furán viselkedne de úgy sem értené meg mi van...)
A kutya is gyászol, de azért idõvel túllép rajta. Nyilván ha a kutya a falkavezér és úgy veszít el valakit, akkor a felelõsségtudat miatt látványosabban jöhet ki rajta, de minden kutyát megvisel, ha elveszít egy családtagot.
Minden kutya gyászol!Van amelyik elöbb bwfejezi van amelyiknek tovább tart.:( De az embernek kell segíteni neki, ha nagyon begubodzódik...Itt nem derül ki ki a falkavezér!A gyász természetes!
Szerintem ez egy hülye belemagyarázás, ezen az oldalon szeirntem amúgy is jellemzõ néhányakra, hogy minden kérdésnél a túlbuzgó szaktudásukkal akarnak csillogni, mindent túlmisztifikálnak... ez is egy ilyen agyszülemény lehetett. szerintem teljesen természetes, hogy egy állat "gyászol". Ettõl függetlenül persze meglehet, hogy magát képzeli fõnöknek de az biztos nem ebben nyilvánul meg.

Ha meghal egy kutya nyitott szemmel, akkor neki is lecsukják a szemhéját mint az embereknek?

Legjobb válasz: Aki kötõdik az illetékes kutyához,azok szerintem mindenképpen úgy szokták.Járókelõk meg egy kóbor,vagy ismeretlen kutya esetében szerintem meg hozzá sem érnének a dögfertõzések miatt,inkább kihívnak valakit (sintér,vagy ilyesmi,nem tudom,hogy ilyenkor mit szokás).

Aki kötõdik az illetékes kutyához, azok szerintem mindenképpen úgy szokták.Járókelõk meg egy kóbor, vagy ismeretlen kutya esetében szerintem meg hozzá sem érnének a dögfertõzések miatt, inkább kihívnak valakit (sintér, vagy ilyesmi, nem tudom, hogy ilyenkor mit szokás).
ha az enyém ugy halt meg neki mindig lecsuktam de általában csukott szemmel halnak meg.
Utolsó..megkönnyeztem:-/ A mi kutyáink is mindig csukott szemmel haltak meg.. De illõ lecsukni, megadni neki is a tiszteletet akárcsak egy embernek..
Én pár éve tanuja voltam egy haldokló kutya utolsó perceinek:( A saját kutyám volt! Mint aki alváshoz készül, lefeküdt, két melsõ lábait maga elé rakta, fejét ráhelyezte és mint aki kényelmesen aludni kész ugy lecsukta két szemét és örökre elszenderedett! Mindeközben én a könnyeimmel küszködtem és a szivem szakadt meg ahogy ezt végignéztem!:) )


Mit szóltok a Hachiko c. filmhez, illetve az eredeti történethez? Tényleg ennyire megrázza a kutyát, ha meghal a gazdája?

Én végig sirtam az egészet, nagyon megrázott. Eddig mindig csak azon aggódtam, hogy mi lesz majd velem, ha meghal a kutyám, most gondoltam bele, hogy mi lenne vele, ha én halnék meg.

Legjobb válasz: Én is végig sírtam az egészet, annyira szomorú volt, imádom az állatokat, a kutyákat fõleg, és nekem is van 7 éve már két kutyám, egyet már elvesztettem 2 éves korában (megmérgezték).

Én is végig sírtam az egészet, annyira szomorú volt, imádom az állatokat, a kutyákat fõleg, és nekem is van 7 éve már két kutyám, egyet már elvesztettem 2 éves korában (megmérgezték).
aranyos hacsi :d nekem is kell egy :D
Nálunk amikor a szomszéd bácsi meghalt a németjuhásza minden nap kiment hozzá a temetõbe és vonyított a sírjánál. Az új gazdái mindig onnan vltak kénytelenek hazavinni. Egyébként szerintem ha szoros kapcsolatban vagy a kutyáddal és esetleg te távoznál korábban az égi vadászmezõkre biztos hogy fájna neki a hiányod. (Az én kutyám szabályosan depresszis ha csak egy napot nem vagyok itthon)
ez a történet is példázza az egygazdás kutyák hihetetlen ragaszkodását! Ezt csak kevés kutya tudja! Ezért kell jól megfontolni ha valaki egygazdis kutyát akar, mert ha megunja és túlad rajta sajnos lelkileg iszonyatosan megszenvedik a kutyák!
A történet nagyon tetszik, a film viszont nem. Nem néztem meg, de láttam képeket és szerintem úgy kell egy filmet megcsinálni ahogy a történet szól... Nem hiszem hogy a kutya eredeti gazdája szexi fehér hapsi volt... Amúgy pedig azt gondolom hogy ilyen az igazi kutya... Csak sajnos ilyen nem sok van, mindenhol arra nevelik a kutyákat hogy mindenkit imádjanak. A népszerû kutyafajták az elsõ emberrel elmennének aki szépen néz rájuk... Bocs ha ezzel megbántok valakit, de ez van...

Ha meghal a kutya akkor hová kell vinni és mennyibe kerül? És ha nincs kocsi akkor hogyan mert buszon fura lenne egy halott kutyatetemet vinni?

Legjobb válasz: Ha természetes halállal, vagy nem súlyos fertõzõ betegség (pl veszettség) következtében halt meg, akkor magánterületeden eltemetni a legegyszerûbb, csak a körzeti állatorvosnak célszerû bejelenteni a halálát, hogy ne küldjenek figyelmeztetést a kötelezõ védõoltások elmulasztása miatt a késõbbiekben. Ha nincs ilyen területetek (lakásban laktok), akkor a gyepmesteri telepen kérhetsz tanácsot. Õk ha jól tudom térítés ellenében el is viszik a kutyát. Ennek áráról õk tudnak tájékoztatni.

Ha természetes halállal, vagy nem súlyos fertõzõ betegség (pl veszettség) következtében halt meg, akkor magánterületeden eltemetni a legegyszerûbb, csak a körzeti állatorvosnak célszerû bejelenteni a halálát, hogy ne küldjenek figyelmeztetést a kötelezõ védõoltások elmulasztása miatt a késõbbiekben. Ha nincs ilyen területetek (lakásban laktok), akkor a gyepmesteri telepen kérhetsz tanácsot. Õk ha jól tudom térítés ellenében el is viszik a kutyát. Ennek áráról õk tudnak tájékoztatni.
Mink eddig 2 kutyát temettünk el a kertben az egyik kiöregedett a másik meg betegségben 3 évesen pusztult el :( A szomszédom is a kertjében temette el a kutyáját mert elütötte a vonat.Deszkából és fából összeállítottunk egy keresztet belevéstük a nevüket és oda szúrtuk le a földbe ahová temettük õket.Szoval ha van egy kiskertetek v. valami aKkor nyugodtan eltemethetitek
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Mi is a kertben temettük el õket, mindhárman megöregedtek :( Így nekem is jó, mert tudom, hogy békében vannak, nem bántja a testüket semmi, senki nem rúg beléjük... szóval nekem megynugtató, hogy itt vannak a közelemben- a testük is.Van ismerõsöm, aki panelban lekik, a meghalt kutyusát elhamvasztották, így õ is "vele maradt".

Ha meghal egy kutya, akkor a többi szólna a gazdának?

Szóval ha van 2-3 kutya a háznál, és meghalna az egyik, akkor elkezdenének ugatni, vagy valahogy figyelmeztetni a gazdát?

Legjobb válasz: szia! elõzõnek: a mi kutyánk egy családi bográcsozás közben halt meg, a közelünkben választott helyet :((. Nem teljesen a kérdésre válasz, de amikor a spánielem már süket volt és vak, ha a beagle meglátott engem, mindig szólt a spánielnek! Bökdöste az orrával, hogy itt a gazdi! Pamacskám meg csak nézett körbe vaksin, hogy hol??? Sõt, mivel pamacsnak már nem tudtam szólni, mert nem hallotta, mindig a beagle-nek mondtam, hogy keresse meg. És mindig megkereste nekem! Annyira aranyos volt mind a 2...hiányoznak.

szia! elõzõnek: a mi kutyánk egy családi bográcsozás közben halt meg, a közelünkben választott helyet :((. Nem teljesen a kérdésre válasz, de amikor a spánielem már süket volt és vak, ha a beagle meglátott engem, mindig szólt a spánielnek! Bökdöste az orrával, hogy itt a gazdi! Pamacskám meg csak nézett körbe vaksin, hogy hol??? Sõt, mivel pamacsnak már nem tudtam szólni, mert nem hallotta, mindig a beagle-nek mondtam, hogy keresse meg. És mindig megkereste nekem! Annyira aranyos volt mind a 2...hiányoznak.
Nem szólnak. Talán úgy gondolják, hogy alszik. Mikor hazaértem, már merev volt a kis teste a kutyaházban. A többiek simán követelték a vacsorát, nem tûnt fel nekik. Mikor eltemettük, utána kezdték keresni.
Nem. De lehetnek szomorúak, de ha a kutya meghal, már elötte érzi, h neki anyi, akkor elmegy messzire a kert végére, keres egy helyet és ott tölti hátra lévõ életét!(1-5óra) De a kutya direkt messzire elmegy, mert a tudja, h a gazdi szereti, meg "A kutya jobban szereti a gazdáját mint saját magát", direkt elmegy messzire, h gazdinak ne fájon ha "elmegy".

Ha a kutyám meghal mûtét közben, akkor gyakorlatilag mi történik?

Minden ezzel kapcsolatos válasz érdekel. (itt kedvelt téma a szaporítómánia, ezért elõre jelzem, hogy a kutyám nem szaporítós és nem is érdekelnek az ehhez hasonló válaszok)

Legjobb válasz: minden mûtétnek megvan a kockázata, amit a gazdi vállal, amikor úgy dönt, hogy legyen mûtét. sajnos akkor nincs mit tenni :( de hogy érted, hogy gyakorlatilag mitörténik? akkor gyakorlatilag elhullik az állat.

minden mûtétnek megvan a kockázata, amit a gazdi vállal, amikor úgy dönt, hogy legyen mûtét. sajnos akkor nincs mit tenni :( de hogy érted, hogy gyakorlatilag mitörténik? akkor gyakorlatilag elhullik az állat.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem, de utána el lehet temetni? Meg a mûtét árával olyankor mi lesz? Vagy ha nem hal meg, de nem jut levegõ az agyába és fogyatékos lesz, akkor az altatás a legjobb? Imádom a kutyámat, de mindenre szeretnék felkészülni.
A mûtétet végzõ orvosnál pontosabb választ nem fog adni senki. Még embereknél is aláíratják a nyilatkozatot, hogy vállalja a mûtét alatt elõfordulható kockázatot. Van orvos, aki kifizetteti a mûtétet, hiszen dolgozott, felhasznált dolgokat. És van, amelyikkel már olyan a gazda kapcsolata, hogy nem kér el pénzt. Nagyon kicsi az esélye, hogy gond lenne a kutyával mûtét alatt.Ne légy pesszimista, aki elõre a rosszra akar csak felkészülni.
Nem hinném, hogy visszaadnának pénzt, legalábbis amikor elvittük nagymamám kutyáját ivartalanításra és másnap elpusztult a kutya, abból a 22000 forintból, amit a mûtétért kellett fizetni, egy fillért nem láttunk. Még azért külön elkért volna 3-5000 Ft-ot, hogy megállapítsa a halál okát. De remélhetõleg nálatok nem lesz ilyen, és minden a legnagyobb rendben lesz, fõ a pozitív gondolkodás, rosszra még csak véletlenül se szabad gondolni!

MI van akkor ha a kutyám meghalt, el lett altatva de mozog?

Német Juhász kan keverék

Legjobb válasz: Te nem vagy normális ...

Te nem vagy normális ...
Még az idegek mozognak benne. Mikor a kutyámat elaltatták hazafelé a kocsiban láttam, hogy a feje tetején lüktet az ideg.
Nem értem a kérdést! Mi az, hogy meghalt, de mozog? Hogy mozog?
És mennyi ideje lett lealtatva?Valamiféle reflexmozgás még elõfordulhat, de csak 1-2 percig.
Mennyire mozog? Nem lehet, hogy be lett neki adva az altató injekció, de még nem teljesen hatott?
Vigyázz, kint tartsd, mert lehet zombivá változik órákon belül!
Hagyjátok békén reggelig.Addigra kiderül, hogy tényleg meghalt-e, vagy kevés volt az adag.
A kérdező hozzászólása: Ok köszönöm a válaszokat, csak kíváncsi voltam a véleményetekre, mert igazából már nincs is kutyám meghalt, de nem mozog .... ... :)

Ha meghal a kutyám van-e lehetőség kipreparáltatni/kitömetni?

Szeretném ha velem maradna, mégha kissé morbidnak is t?nik els?re, de itt lenne velem, hozzá bújhatnék. Ha igen, ki foglalkozik ilyennel és összegszer?en mennyibe kerülhet?

Legjobb válasz: preparátor, neten biztos van 1000 ilyen találat. nézd meg a Taxidermiát, abban is egy ilyen csóka van

preparátor, neten biztos van 1000 ilyen találat. nézd meg a Taxidermiát, abban is egy ilyen csóka van
lehet ilyet, bár szerintem nagyon morbid. jobb ha inkább az emlekeidben él:)
Párom elhamvasztatta a kutyáit, mindhárom otthon van urnában.
Remélem azt azért tudod, hogy a kitömött állatokat nem egészséges ölelgetni. Már csak azért sem mert vegyszerrel vannak kezelve, ami mérgezõ hatású. A másik az, hogy tudom nehéz, de próbáld elengedni õt és tiszta szívvel emlékezni rá. Én is nagyon szeretem a kutyámat, de ha itt látnám kitömve én csak elkezdenék bõgni mert tudom, hogy soha nem fog már megmozdulni.... és ez hidd el még rosszabb :(

Ha meghalt a kutyám, hol kel jelenteni? Megbírságolhatnak érte?

3 hete hoztam el menhelyr?l,teljesen jól megvoltunk azonban tegnap játszottunk a rakparton,szegény megcsúszott és beleesett a dunába elsodorta a víz(kölyök kutya) volt. """""Nyilván""""" nem ugrottam utána,pláne hogy többször is elmerült.=( Még nem voltam vele állatorvosnál,csak 2 hét múlva kellett volna mennünk oltásért:'( Ugye,chippeltetve volt én az én nevemre írták.Jelentenem kell valahol?=(

Legjobb válasz: de nem tudom és nem is akarom megérteni,hogy egy kölyökkutyát minek kell egy olyan hatalmas folyóhoz vinni,mint a Duna,aminek nagyon erõs sodrása van... vitted volna mezõre,kutyafuttatóra,vagy akárhova máshova,de ne egy ilyen nagyon veszélyes helyre...

de nem tudom és nem is akarom megérteni, hogy egy kölyökkutyát minek kell egy olyan hatalmas folyóhoz vinni, mint a Duna, aminek nagyon erõs sodrása van... vitted volna mezõre, kutyafuttatóra, vagy akárhova máshova, de ne egy ilyen nagyon veszélyes helyre...
Nagyon sajnálom a kutyust :( Ne hibáztasd magad, nem tehetsz róla, baleset volt. Sajnos, emberek is halnak meg így.
Szerintem a menhelyen mindenképp, ha van valami nyomonkövetés, utánkövetés náluk + nem árt a rendõrségen + ha volt már állatorvosa, akkor neki.
Az a kutya nem is volt egészséges, mert egy jó reflexekkel rendelkezõ kutyuli kiugrott, úszott volna.Valamilyen idegi, szervi baja volt.
A kérdező hozzászólása: Ukrajnában él az egyik legjobb barátom, viszonylag gyakran meglátogatom.Oda szívesen magammal vinném, DE: http://www.petpassport.hu/orszagonkenti_sajatossagok.html 7.es pont. Én azt hittem elég a chip+oltási könyv+útlevél.De nekik papír kell.Ezt az állatorvos állítja ki, gondolom ez nem kerül kevés pénzbe, nem?És ezt nem váltja ki esetleg az útlevél?
A kérdező hozzászólása: Miért fontos az, hogy elvehetõ legyen a kajája?Az az övé, nem?Ez olyan brutális én is megvernék valaki, ha csak úgy elvenné a kajám :D
A kérdező hozzászólása: ezek nagyon érdekesek, ki is nyomtatom magamnak:Dköszi!!!! szép álmokat:) Én még nézegettem trükköket, és nagyon tetszik hogy "rá lõ" a kezeivel a kutyára az meg "meghal":D a másik meg, hogy meg tudom tanítani arra a kutyám, hogy csak és kizárólag tõlem vagy a szüleimtõl fogadjon el kaját?és senki mástól?és ne egyen semmit sehol?
EXTRA TRÜKKÖK: KLIKKER.:) Nincs lehetetlen.:D Amúgy trükkökre nem tanítom õket, a közép-ázsiai nem rajongana érte:D, a 7 hónapos 6 kilós keverék iszonyú ügyes, velem jár az egyetemre (nem azért okoS:D), és kézjelekkel kommunikálunk, nagyon apportos, de ilyen fiatalon nem akarom túlterhelni... A másik talált szukám, az exagresszív agilityzik, megõrül a feladatokért, ez az élete...:) A menhelyi hollandjuhász szerû keverékem, Manó pedig bicikli mellett fut, neki meg az a mennyország...:) Ilyenkor van STPO, MEHETSZ, TOVÁBB, ELÕRE, JOBB, BAL, ilyesmi vezényszavak... Szintén életmentõ lehet... Meg szoktam olyat is, hogy egyszerre 2 kutyával megyek rollerrel: pórázok az övemre erõsítve, egy-egy kutya az oldalamon, és így futtatom õket. kanyar: JOBB, BAL, és csinálják. Ez azért nehéz, mert itt már azért elég nagy fegyelemre van szükség, különben mindhárman esünk egy szépet...:) Szóval ilyen pörgés meg hasonlók nem mennek nekik, úgy vettem észre, hogy azt nem szeretik annyira...:) A közép-ázsiai meg naná, hogy a birkózást szereti a legjobban...:D
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon érdekes.Tudtam, hogy sokat kell vele foglalkozni, ezzel nem is volt gondom.De arra, nem gondoltam, hogy ilyen bonyolul a kis fekete kutyum tudott ülni, bár ismételgetve mutogatva tanítottam jutalomfalattal.de sikerült:D Mostantól mindent másképp fogok csinálni esetleg veszek egy könyvet is.Ha írsz még nagyon szívesen olvasom, továbbiakban meg alkalmazom majd.Esetleg tudnak "extra" trükköket a kutyáid?:)
A kérdező hozzászólása: most gondolom írod tovább:)
A kérdező hozzászólása: Várom a kisregényt!!!:) Minden érdekel.Tényleg minden.
A kérdező hozzászólása: vérminta titer-vizsgálat-egy egy ilyen mennyibe kerülhet?nem találtam adatot a neten.
A kérdező hozzászólása: Te elég bátor vagy úgy érzem!:D Kutyával rollerezniXD Én biciklizem meg görkorizom leginkább:)
A kérdező hozzászólása: Még egy utolsó kérdés, aztán megyek mert gyötör a láz. Budapesti vagy?
A kérdező hozzászólása: Nekem betegeskedésem ellenére muszáj elrohannom ZH-t írni. Sok kérdésem van, de egy nagyon érdekel.Te hány éves vagy és a nemed?:D
21 éves lány:) Sok sikert a ZH-hoz!!:)
hát te tök hülye vagy h a duna mellett játszadozol a kutyával. öcsééééém. kb 3éves lehetsz iggaz??
Utolsó te se legyél soha pszichológus. Amiket írtak vezényszavakat azt a következõ kutyádnak megtanítani.Nem olvastam végig az összes kommentet de ha akarsz majd akkor milyen kutyát?:D Kaukázusiban és németjuhászban tudok segíteni ha gondolod.
A kérdező hozzászólása: Helló, köszi a sok tippet:) Azóta már van egy kutyám, keverék. Tanultunk vezényszavakat, jól nevelt.Olvastam sok könyvet és a parton csak hámmal sétálok vele:) A másik kutyut nagyon sajnálom...tanultam az esetbõl, baleset volt az egész, sajna a tüdõgyulladást, amit aznap kaptam a hideg víz és a vizes ruha miatt kábé egy hónapig tartott=/
Örülök :)
A kérdező hozzászólása: sosem gondoltam arra, hogy vannak ilyen súlyos betegségek kutyák-macskáknál.Hát, most hogy bõven ráérek, nem mehetek sehova, olvasgatok neten.Már összeírtam milyen oltást fog kapni a következõ kutyám, mivel kell etetni és még azt is megnéztem, hogy felnõtt kutyákat, hogy lehet idomítani.Ez legalább elveszi az idõmet.Nem tudod esetleg, hogy ha mondjuk 1-4 évest hozok el, akkor mennyi esélyem van, hogy egyszer csak megharap?Mondjuk kedves meg minden, de egyszer csak valami nem jön össze..
Örülök, hogy így döntesz! Szép történet, amit írtál...:) Kölyök cicáknál nem sûrûn fordul elõ, pláne nem ilyen erõs roham... De hasonlóan vesztettem el 2 kutyust is, õket találtam, 2 nap múlva vittem volna õket oltásra. Azonnal, minden átmenet nélkül elvitte õket a parvo. esélyük sem volt. Nagyon sok boldogságot kívánok az új kutyushoz, akinek nagy mázlija lesz...:)
A kérdező hozzászólása: Rendben:'( Akkor megyek a menhelyre..
A kérdező hozzászólása: Kérlek, most ez ne.Nem gondoltam bele.Soha nem volt kutyám.Õt NAGYON SZERETTEM. Nem is ment a vízhez, utálta!Véletlen volt tényleg, nem is volt közvetlenül a víznél kb 50 centire tõle.De lecsúszott a földdel és nem értem hogy sodorta el ilyen iszonyú gyorsan :'(
A kérdező hozzászólása: nálunk nincs kutyafuttató, nálunk semmi nincs.A legszebb hely a Dunapart.Pláne elsõ naptól kezdve ott sétáltunk, soha nem a közvetlen közelébe.Nem is sejthettem.
Kedves elõttem hozzászóló! Szerintem nem azért hozta ki a menhelyrõl a kutyát, hogy a Dunába ölje. Mindenképpen a menhelyre menj, ha ott intézték a chipezést. Ha esetleg nem, akkor majd odairányítanak, ahol ezt elintézheted.
Elõzõ vagyok, akinek írtad, hogy "Kérlek, most ezt ne." Igazad van. Szörnyû tragédia történt.Megrendítõ és rettenetes.Õszinte részvétem. Visszatérve a történtekre, állatorvosnak jelentsd be, õ majd gondolom ír egy papírt az állat elvesztésérõl és elmondja, mi a teendõ.Még amit el bírok képzelni, hogy esetleg ANTSZ nek kellhet jelenteni magát az esetet, tõlük engedélyt kérni, aztán elmenni a legközelebbi állattemetõbe, elhamvasztatni, aztán eltemetni, vagy urnába tenni a hamvakat, és akkor a teste örökre veled lehet.Szerintem már erre is lehet lehetõség.Amit még biztosan tudok, hogy a szomszédomék(idõs orvos házaspár) a kertjükben temették el Bercit, aki 17 évesen halt meg.Uszkár volt.
Bambanyul olvasd már el, hogy mit írtam, és értelmezd... 09:58 vagyok
Mi az h nyilván nem ugrottál utána????? Nekem gondolkodási idõ se kellett volna, h utána vessem magam. Ismerõsöm is csinált már ilyet, bevágódott a tóba az agara után, pedig nem nyár volt...
Little Red, te hülye vagy...még az kellett volna, hogy õt is elsodorja a víz. Annyit nem ér egy kutya sem.
10.37, ha már neved nics, nem neked írtam, csak egyszerre ért be a válaszunk. Annak aki elõtted írt a kérdezõnek. De mindegy.
DE EZ NEM TÓ VOLT! Hanem folyó! Méghozzá egy olyan folyó, aminek akkora sodrása van, hogy még magadat se tudod kimenteni, nemhogy egy kutyát!
Így van! Együtt veszett volna, a kutyájával...Nem a kerti medencébe esett ember, hanem egy folyóba amibõl soha nem jöttek volna ki. Szomorú eset, de nem a te hibád.
11:15 Akkor tévedés volt, elnézést. Különben inkább ne legyen nevem, mint ilyen sokatmondó, hogy: BAMBA NYÚL :DD
Mint ahogyan tévedsz most is. Nem bamba nyúl. Ez egy anagramma. Találgass!
Borzasztóan sajnállak.Az a baj, hogy egy életre elkísér ez az egész jelenet. Sok idõ kell hogy megnyugodj. Ne magyarázkodj senkinek. Ezek a véletlen balesetek.
"Little Red, te hülye vagy...még az kellett volna, hogy õt is elsodorja a víz. Annyit nem ér egy kutya sem." Miért kellett ezt így lehúzni? Logikus, hogy az emberélet többet ér, nem? Aki nem így gondolja, az dögöljön a kutyája után, a családja örülni fog, biztos...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok oda a kutyákért sem, az állatokért sem.De elmentem a menhelyre dolgozni, munkát nem kaptam, de körbevezettek.Kiskutyákból õ volt az egyetlen.Azt mondták õt még kisebb korában verték, valószínûleg el volt törve a lába, ami rosszul nõtt össze és amúgy is "csúnya" volt.Olyan semmilyen fekete, semmilyen szõrrel és még az is csapzott.6 másik kutyával hozták be, de õ már itt van hosszú ideje, õket azonnal elvitték.Hát én megsajnáltam, mindent megadtam neki.Órákat sétáltunk játszottam vele kötöttem neki ruhát, kicsit hízott szépen nõtt.:( Áhh mindegy, úgy érzem ez a teher nem fog élni hagyni rendesen.Elviszek onnan másik kutyát, ha meggyógyultam.Egy felnõttet, mert õket úgysem viszi senki. Sajnálom a macskádat!Gyakori betegség az epilepszia?:O
részvétem ami a múltba történt, a jelenhez pedig sok szerencsét!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!