Találatok a következő kifejezésre: Ha megemelkedett hőm (4 db)

Ha a hom megemelkedett, azt jelenit volt peteeresem? Akkor mar nem lehetek terhes ha mar a hom felment, csak peteeres elott?

A tegnapig 36.2 korul volt a hom,ma reggel mar 36.6 lett,nem erdemes mar probalkozni a babaval,vagy meg lehet?

Legjobb válasz: 24 órát élet képes a petesejt! Hajrá, még van esély!

24 órát élet képes a petesejt! Hajrá, még van esély!

Ha megemelkedett a hőm menetrendszerű, akkor tuti volt is peteérés?

TEgnap voltam orvosnál, azt mondta, hogy a h?mérsékleti diagramom szerint tuti volt peteérésem mindkét hónapban, megemelkedett a ciklus második felében a stb. 6 hónapja próbálkozunk, most a doki mondta, menjük andrológushoz, hátha a másik m?szerben van a hiba...

Legjobb válasz: Szerintem érdemes a mai világban több orvoshoz is elmenni megkérdezni.

Szerintem érdemes a mai világban több orvoshoz is elmenni megkérdezni.
Szia! Nekem is nézték a hõmérsékleti görbémet, de azon felül elküdtek vérvételre is. A hõgörbe szerint van peteérésem, de nekem rövid a második szakaszom és a progeszteron szintem nagyon alacsony. Nálad ezt nem nézték? A férjemet is elküdték andrologushoz, de nála minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem, nekem normális a ciklus 2. fele is. Azért jön most a férjem, és ha nem lesz nála semmi, akkor jön nálam a vérvétel. Már jó lesz, ha kiderül, hogy van-e gond, mert bármi jobb, mint ez a bizonytalanság:) ) HajrÁÁÁÁÁ!
Gratulálok! Jó egészséget Nektek! :) ))
Igen! A szakkönyvek azt irják, hogy a peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. A legtermékenyebb idõszak pedig a peteérés elõtt 3 nap és a peteérés után 1 nap. Szóval jókor voltatok együtt. Drukkolok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi :D Nagyon bízom benne, Már 7 hónapja próbálkozunk.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam kiemelem így 3 év után, 2009 októberében meg is született a kislányunk! :) Már 27 hónapos nagylány. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!